nå er vi i gang

God morgen  Nå er jeg på vei til min aller første dansetrening, og nå gleder jeg meg virkelig til å teste bevegelsesevnen min! Ville bare innom for å ønske dere en fin dag, så kommer jeg med en fyldigere oppdatering senere, skal også prøve å få til noe snask til oppskrift-onsdag i løpet av dagen. 

IMG_6164

__________________________________________________________________________________________________________

Håper dere har litt tålmodighet med meg denne uken, jeg må bare komme i nye rutiner før bloggen er oppe og går som før igjen, det blir jo så mye pendling og logisitkk i forhold til dette, så jeg må bare lære meg å beregne god tid og vite når jeg skal stå opp for å rekke alt. Mot slutten av uken tenker jeg vi der 🙂 Ønsk meg lykke til! Dette skal forresten filmes, så det kan jo bli gøy å se når sendingene starter. Ha en nydelig dag så lenge 

27 kommentarer

 1. Wish you for sure many luck and I love you in your sporty and cool outfit!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Marianne

  Masse lykke til! Gleder meg til å se hvordan det går! Heia heia✨

 3. Lykke til. Heier på deg og har en god magefølelse på at du kommer til å vinne hele sulamitten. §:o)

 4. Masse lykke til! Er sikker på at du får det supert til 😀

 5. Ser for meg at du er kjempeflink! Gleder meg sånn til å følge deg på denne reisen!! masse lykke til 😀

 6. Dette blir kjempespennende! Du får ha så masse lykke til idag! 🙂 Stress for all del ikke med å oppdatere bloggen om du føler at tiden ikke strekker til! Det er jo viktig å prioritere avslapping og familietid etter endt arbeidsdag! Det er greit du fremstår som superwoman, men spar nå for all del litt på kreftene der du føler du kan 😉 Viktig å ta vare på seg selv oppi det hele. Vil nødig at du skal ende opp utbrent 🙂 Gleder meg til å høre hvordan det gikk på første trening! Ha det gøy og kos deg, Caroline! 😀

 7. Emmely Nilsen

  Hei! Gleder meg så veldig til å se deg på Skal vi danse! Men jeg lurer på en ting, hvilken mnd/dato begynner det på tv? Har googla meg ihjel, men finner det ikke..
  Ha en fin dag <3

  1. Begynner siste helgen i august 🙂

 8. Hei! Vil bare ønske deg lykke til og tusen takk for all inspirasjon du gir meg til bloggen min! Stå på!! Vi trenger flere som deg 🙂

  1. TUsen takk 🙂

 9. Så spennende, gleder meg til å følge med! Heier på deg! 🙂 Lykke til!

 10. Når begynner skal vi danse på tv? 🙂
  Gleder meg så til å se deg på skal vi danse, kan nesten ikke vente! 😀

  1. Siste helgen i august 🙂

 11. Så spennende! Gleder meg til å høre hvem du skal danse med!

 12. Have fun!!!! 🙂 I love your blog even if there is only short posts 🙂 You are so inspiring and energetic person and it shine from your blog always! 🙂

 13. Jeg er sikker på at du kommer til å vinne! Lykke til 😀

 14. Ditta blir kjekt, masse lykke til! 🙂

 15. Lykke til flinkeste Caroline!! Vi heier på deg 😀 Klem fra Elisabeth og Celine <3

 16. så duktigt!! Kör hårt!

 17. Åh, i år skal jeg og følge med på skal vi danse. Gleder meg kjempe masse til å se deg danse, tipper du er knallflink. Superwoman er du 🙂

 18. Blir helt stresset bare av å lese om de travle hverdagene dine 😉
  Ammer du fortsatt Nelia og hvordan løser du evt dette når du er så mye borte?
  Lykke til!

 19. Kristina

  Lykke til, Caroline! Du fikser dette på like strålende og elegant vis som du gjør alt annet 🙂

 20. Lykke til:-)

  Få GRATIS jeansguide her https://stylistaz.com

 21. Benedicte

  Hvilken bil er dette? :O Hadde ikke dere en mørk champagnefarget?

  1. Det er en Tesla Model S 🙂 Vi har aldri hatt en champagnefarget, men vi har en svart Ford Kuga i tillegg til denne.

   1. Benedicte

    Åja! Sikkert bare jeg som har tenkt feil da 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *