bli inspirert: stjel stilen

Nok en gang har jeg trykket Olivia Palermo sin nyeste look til brystet, og spesielt elsker jeg ponchoen hennes og måten hun har stylet den på. Denne var Burberry Prorsum sitt key item under moteuken tidligere i år, og den har blitt utrolig populær siden da. Den finnes i nettbutikkene allerede nå, men jeg tviler på at lommeboken min kommer til å åpne seg for akkurat den. Vi kommer nok til å se flere varianter av ponchoen fremover mot høsten nå, og helt sikkert i de fleste prisklasser, så det er bare å holde øynen åpne – det gjør jeg! 

__________________________________________________________________________________________________________

inspiration

opstjel.jpg

(annonselenker) poncho intex / boots buffalo / veske new look / shorts gina tricot / skjorte kappahl 

32 kommentarer

 1. De har en kjempe fin en på kappalh

 2. De har en kjempe fin en på kappalh

 3. Hei Caroline!

  Takk for kul og inspirerende blogg 😉 jeg lurer på hvilke nettsider du bruker for å holde deg oppdatert på motefronten? Bilder av kjediser ol, slik som det du har lagt ved av Olivia Palermo.

  På forhånd takk :))

 4. Hei Caroline!

  Takk for kul og inspirerende blogg 😉 jeg lurer på hvilke nettsider du bruker for å holde deg oppdatert på motefronten? Bilder av kjediser ol, slik som det du har lagt ved av Olivia Palermo.

  På forhånd takk :))

 5. Hei,

  Jeg er gravid og skulle så gjerne lest blogginnleggene dine fra ditt svangerskap, men det er en feil på siden så jeg får kun lest den første siden. Når jeg forsøker å lese eldre blogginnlegg får jeg feilmelding. Har du slettet de?

  Håper på svar. Det haddevært så fint å lese dine tips og tanker underveis.

  Hilsen fast leser av bloggen:)

 6. Hei,

  Jeg er gravid og skulle så gjerne lest blogginnleggene dine fra ditt svangerskap, men det er en feil på siden så jeg får kun lest den første siden. Når jeg forsøker å lese eldre blogginnlegg får jeg feilmelding. Har du slettet de?

  Håper på svar. Det haddevært så fint å lese dine tips og tanker underveis.

  Hilsen fast leser av bloggen:)

 7. Lykkelig gravid

  Hei.har noen spørsmål ang stelleteppet du bestillte på etsy.
  Har du vært fornøyd med det?
  Hvilken størrelse bestillte du?
  Er det rosa eller hvit på ene siden?
  Hva slags stoff er det lyse?samme som det brune?
  Det virker så mykt og deilig og vil gjerne ha det til min lille prinsesse:)
  På forhånd takk

 8. Lykkelig gravid

  Hei.har noen spørsmål ang stelleteppet du bestillte på etsy.
  Har du vært fornøyd med det?
  Hvilken størrelse bestillte du?
  Er det rosa eller hvit på ene siden?
  Hva slags stoff er det lyse?samme som det brune?
  Det virker så mykt og deilig og vil gjerne ha det til min lille prinsesse:)
  På forhånd takk

 9. Woah, elsker looken hennes! En poncho står absolutt på ønskelisten i høst, det tror jeg vi kommer til å se mye av fremover 🙂 Dessuten er det jo et superfint og behagelig plagg!

 10. Woah, elsker looken hennes! En poncho står absolutt på ønskelisten i høst, det tror jeg vi kommer til å se mye av fremover 🙂 Dessuten er det jo et superfint og behagelig plagg!

 11. Olivia bruker som regel å ha stålkontroll på moten 😉

 12. Olivia bruker som regel å ha stålkontroll på moten 😉

 13. Ser ut som hun har slengt et gulvteppe over skuldrene :p

 14. Ser ut som hun har slengt et gulvteppe over skuldrene :p

 15. åh älskar olivia palermos stil, så himla fin

  https://hejsanjenny.devote.se/

 16. åh älskar olivia palermos stil, så himla fin

  https://hejsanjenny.devote.se/

 17. Så at alle danseparene hadde blitt avslørt nå. Jeg synes det var så dumt på dine vegne, tror du hadde kommet mye lenger ved å få en kjent en som Tom Erik, Glenn Jørgen eller Egor for de har folk et forhold til igjennom mange sesonger.. men men, jeg som hadde håpet å se deg på skjermen helt frem til jul også.. men vi kan jo krysse fingrene for at jeg har feil:) masse lykke til a likevel.

 18. Så at alle danseparene hadde blitt avslørt nå. Jeg synes det var så dumt på dine vegne, tror du hadde kommet mye lenger ved å få en kjent en som Tom Erik, Glenn Jørgen eller Egor for de har folk et forhold til igjennom mange sesonger.. men men, jeg som hadde håpet å se deg på skjermen helt frem til jul også.. men vi kan jo krysse fingrene for at jeg har feil:) masse lykke til a likevel.

 19. skal nelia gå i barnehage og evt når? 🙂

  1. Ja, det skal hun 🙂

 20. skal nelia gå i barnehage og evt når? 🙂

  1. Ja, det skal hun 🙂

 21. Har sett at danseparterne er offisielle nå! Har aldri hørt om din, nem han er sikkert flink 🙂 sånn umiddelbart vedder jeg på at kash king og Marianne kommer til å vinne (hun var superflink da hun vant med Atle Pettersen)! …men lykke til Caroline!

  1. Han er superflink og veldig merittert 🙂

   -Europamester i 10-dans (1994)
   -Sølv fra VM i 10-dans (1993 & 1994)
   -Bronsje fra VM i 10-dans (1992)
   -Verdensmester Ungdom Standard (1991 & 1992)
   -Verdensmester Ungdom Latin (1991 & 1992)
   -Norgesmester Standard (1994, 1997, 1998, 1999, 2000 & 2001)
   -Norgesmester Latin (1992, 1993 & 1994)
   -Norgesmester 10-dans (1993 & 1994)

 22. Har sett at danseparterne er offisielle nå! Har aldri hørt om din, nem han er sikkert flink 🙂 sånn umiddelbart vedder jeg på at kash king og Marianne kommer til å vinne (hun var superflink da hun vant med Atle Pettersen)! …men lykke til Caroline!

  1. Han er superflink og veldig merittert 🙂

   -Europamester i 10-dans (1994)
   -Sølv fra VM i 10-dans (1993 & 1994)
   -Bronsje fra VM i 10-dans (1992)
   -Verdensmester Ungdom Standard (1991 & 1992)
   -Verdensmester Ungdom Latin (1991 & 1992)
   -Norgesmester Standard (1994, 1997, 1998, 1999, 2000 & 2001)
   -Norgesmester Latin (1992, 1993 & 1994)
   -Norgesmester 10-dans (1993 & 1994)

 23. Hei, Caroline! Ser at du, som følge av knapt med tid til å kunne besvare henvendelser pr e-post, ønsker at vi som lesere med spørsmål skal henvende seg til deg i kommentarfeltet, derfor får du en – om mulig – veldig lang kommentar nå :).

  Igjen, hei! Jeg er ei jente på 17 år, med stor interesse for trening og helse. Titter ofte innom bloggen din og liker godt å lese innleggene dine om trening og kosthold. Synes selv innleggene du skriver omkring tema er svært inspirerende, især grunnet hvordan du klarer å få frem all gleden som ligger i det å trene, samt å føre en aktiv og sunn livsstil. I november i fjor la jeg etter 10 år fotballskoene på hylla og begynte å sitte mye i ro.
  Med trykk på MYE i ro. Samtidig fant jeg stor glede i sjokolade, brownies, godteri, film og chips. I januar var dette, sjokkerende nok, plutselig noe jeg kunne merke godt på kroppen. Startet da for fullt å trene igjen og økte treningsmengden gradvis. Det var allikevel ikke før i mai at «himmelen åpnet seg» og jeg fant ut at det FAKTISK er en veldig og fundamental sammenheng mellom trening og hva man putter i seg, hehe. Fra og med mai begynte jeg å være veldig obs på hva jeg spiser, med et kaloriinntak på ca 1200-1500 hver dag og trening ca. 6-7 dager i uken. Fra mai til nå har jeg gått fra 64 kg til 54 kg, og er 1.69 høy. Ønsker å gå ned ytterlige 4-5 kilo, fordi dette er kilo jeg fint kunne vært foruten. I løpet av de to siste månedene har menstruasjonen valgt å utebli, og jeg vet at dette kan forekomme som følge av større forandringer innenfor livsstil. Grunnen til at jeg velger å henvende meg til deg og i samme slengen lange ut i lange baner om meg selv er enkelt og greit fordi du, bildene tatt i betraktning, er ei dame som har greid å komme seg ned i lav fettprosent og følgelig ser særdeles flott ut! Mitt spørsmål til deg er om du på veien til kroppen du har nå har opplevd at menstruasjonen uteble over lengre perioder og, dersom dette er tilfellet, om det tok lang tid før syklusen normaliserte seg eller du var nødt til å endre måten du spiste/ trente på?

  Hadde satt stor pris på svar, selv om jeg har full forståelse for at det ikke alltid er like lett å ta seg tid til alle masekoppene som febrilsk henvender seg til deg i kommentarfeltet :)!

  Klem fra en av de desto mer masete masekoppene i rekka av masekopper

 24. Hei, Caroline! Ser at du, som følge av knapt med tid til å kunne besvare henvendelser pr e-post, ønsker at vi som lesere med spørsmål skal henvende seg til deg i kommentarfeltet, derfor får du en – om mulig – veldig lang kommentar nå :).

  Igjen, hei! Jeg er ei jente på 17 år, med stor interesse for trening og helse. Titter ofte innom bloggen din og liker godt å lese innleggene dine om trening og kosthold. Synes selv innleggene du skriver omkring tema er svært inspirerende, især grunnet hvordan du klarer å få frem all gleden som ligger i det å trene, samt å føre en aktiv og sunn livsstil. I november i fjor la jeg etter 10 år fotballskoene på hylla og begynte å sitte mye i ro.
  Med trykk på MYE i ro. Samtidig fant jeg stor glede i sjokolade, brownies, godteri, film og chips. I januar var dette, sjokkerende nok, plutselig noe jeg kunne merke godt på kroppen. Startet da for fullt å trene igjen og økte treningsmengden gradvis. Det var allikevel ikke før i mai at «himmelen åpnet seg» og jeg fant ut at det FAKTISK er en veldig og fundamental sammenheng mellom trening og hva man putter i seg, hehe. Fra og med mai begynte jeg å være veldig obs på hva jeg spiser, med et kaloriinntak på ca 1200-1500 hver dag og trening ca. 6-7 dager i uken. Fra mai til nå har jeg gått fra 64 kg til 54 kg, og er 1.69 høy. Ønsker å gå ned ytterlige 4-5 kilo, fordi dette er kilo jeg fint kunne vært foruten. I løpet av de to siste månedene har menstruasjonen valgt å utebli, og jeg vet at dette kan forekomme som følge av større forandringer innenfor livsstil. Grunnen til at jeg velger å henvende meg til deg og i samme slengen lange ut i lange baner om meg selv er enkelt og greit fordi du, bildene tatt i betraktning, er ei dame som har greid å komme seg ned i lav fettprosent og følgelig ser særdeles flott ut! Mitt spørsmål til deg er om du på veien til kroppen du har nå har opplevd at menstruasjonen uteble over lengre perioder og, dersom dette er tilfellet, om det tok lang tid før syklusen normaliserte seg eller du var nødt til å endre måten du spiste/ trente på?

  Hadde satt stor pris på svar, selv om jeg har full forståelse for at det ikke alltid er like lett å ta seg tid til alle masekoppene som febrilsk henvender seg til deg i kommentarfeltet :)!

  Klem fra en av de desto mer masete masekoppene i rekka av masekopper

 25. Hei Caroline,

  jeg skal begynne i ny jobb der man må kle seg litt etter dresscode… Altså ikke jeans og den typen ting 🙂 Kanskje du kan lage en bloggpost om fine jobbantrekk? (Som også er praktiske i det norske høstværet.. :))

  1. Gratulerer 😀

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 26. Hei Caroline,

  jeg skal begynne i ny jobb der man må kle seg litt etter dresscode… Altså ikke jeans og den typen ting 🙂 Kanskje du kan lage en bloggpost om fine jobbantrekk? (Som også er praktiske i det norske høstværet.. :))

  1. Gratulerer 😀

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *