nå starter moroa

IMG_60099

God morgen! Klokken 06.00 var jeg oppe i dag og klokken 07.00 var jeg ferdig med dagens kjappe treningsøkt. Det er lenge siden jeg har følt meg så gira så tidlig, jeg tror jeg trengte å tømme hodet og gjøre meg klar for alt som starter i dag, jeg er så spent! Det ble 25 raske minutter med løping etterfulgt av styrke på bein og rumpe med ballen min som virkelig trenger en ny omgang med luft. Det står på to do-listen min, men er ikke førsteprioritet i tiden fremover, for etter at jeg har møtt dansepartneren min i dag er det kun dans som gjelder for min del: fullt fokus! Håper jeg klarer det. Jeg er så spent på å se mine egne danseskills, plutselig er jeg jo elendig! Haha 🙂 Hvem vet? 

IMG_6002

Jeg drar avgårde til Oslo allerede nå, krysser fingrene for at alt går som smurt og for at dagen blir amazing! Vi skal jo inn i kostymer også, hurra! Vi sees senere, kamera er med og det er macen også 🙂 Ha en nydelig tirsdag, alle fine ♥

108 kommentarer

 1. Kristine

  Lykke til <3

 2. Kristine

  Lykke til <3

 3. STÅ PÅ! Dette blir superspennende. Kun hørt deg synge før så nå er jeg spent på dansen. Husk å kose deg, ikke bare stresse. Da blir det ikke kjekt for din egen del. Stopp opp og se de små øyeblikkene….de er viktig. Vær deg selv og ikke la janteloven «vinne». Eller det vet jeg du hever deg over….snappes Caro, vi heier!

 4. STÅ PÅ! Dette blir superspennende. Kun hørt deg synge før så nå er jeg spent på dansen. Husk å kose deg, ikke bare stresse. Da blir det ikke kjekt for din egen del. Stopp opp og se de små øyeblikkene….de er viktig. Vær deg selv og ikke la janteloven «vinne». Eller det vet jeg du hever deg over….snappes Caro, vi heier!

 5. Spreka altså 🙂 Nå har du virkelig klampen i bånn på aktivitetsfronten 🙂 Ønsker deg så masse lykke til med alle gjøremål fremover! Gleder meg stort til å se deg i tv-ruta, og til å følge deg dansetrinn for dansetrinn! Spennende å se hvem som blir din dansepartner også! Blir du til å røpe dette på bloggen i nærmeste fremtid, eller må vi bare vente til det kommer på tv? Ha en herlig dag 🙂

 6. Spreka altså 🙂 Nå har du virkelig klampen i bånn på aktivitetsfronten 🙂 Ønsker deg så masse lykke til med alle gjøremål fremover! Gleder meg stort til å se deg i tv-ruta, og til å følge deg dansetrinn for dansetrinn! Spennende å se hvem som blir din dansepartner også! Blir du til å røpe dette på bloggen i nærmeste fremtid, eller må vi bare vente til det kommer på tv? Ha en herlig dag 🙂

 7. Hei!

  Så fin shorts- hvor er den kjøpt? Nike?

 8. Hei!

  Så fin shorts- hvor er den kjøpt? Nike?

 9. Du er så flink, Caroline! Du motiverer meg virkelig i hverdagen 🙂 Gleder meg til å følge deg framover!

  1. Tusen takk, så hyggelig at jeg kan motivere deg <3

 10. Du er så flink, Caroline! Du motiverer meg virkelig i hverdagen 🙂 Gleder meg til å følge deg framover!

  1. Tusen takk, så hyggelig at jeg kan motivere deg <3

 11. Masse masse lykke til!!! Håper alt går som smurt og at du får en fantastisk danse-opplevelse denne perioden! 😀

  1. Tusen takk 😀

 12. Masse masse lykke til!!! Håper alt går som smurt og at du får en fantastisk danse-opplevelse denne perioden! 😀

  1. Tusen takk 😀

 13. Hvor er shortsen fra? 🙂

 14. Hvor er shortsen fra? 🙂

 15. Lykke til! Blir spennende!

  1. Tusen takk 🙂

 16. Lykke til! Blir spennende!

  1. Tusen takk 🙂

 17. Tror du blir teamet opp med Egor eller vår kjære bergenser Tom Erik 🙂 Blir spennende! Lykke til på ferden, tviler på at DU er elendig 🙂

  1. Marianne

   Jeg har også en følelse av at det blir en av de to 🙂

 18. Tror du blir teamet opp med Egor eller vår kjære bergenser Tom Erik 🙂 Blir spennende! Lykke til på ferden, tviler på at DU er elendig 🙂

  1. Marianne

   Jeg har også en følelse av at det blir en av de to 🙂

 19. Så spennande, gleda meg til å sjå korleis det går på dansegolvet 🙂 Ha ein super dag!

 20. Så spennande, gleda meg til å sjå korleis det går på dansegolvet 🙂 Ha ein super dag!

 21. Når begynner det på tv a? 🙂

  1. Siste helgen i august 🙂

 22. Når begynner det på tv a? 🙂

  1. Siste helgen i august 🙂

 23. Jeg er en av de som gleder seg til å se deg på parketten. Jeg tror du kommer langt, kanskje til og med helt til topps, fordi du er perfeksjonist og dedikert i det du velger å gjøre. Masse, masse lykke til og kos deg med fine kjoler og sko!

 24. Jeg er en av de som gleder seg til å se deg på parketten. Jeg tror du kommer langt, kanskje til og med helt til topps, fordi du er perfeksjonist og dedikert i det du velger å gjøre. Masse, masse lykke til og kos deg med fine kjoler og sko!

 25. Lykke til i dag!! Herlighet, jeg er så spent på hvem du skal danse med:-D Gleder meg til å se dere på dansegulvet i høst:-)
  Klem!

 26. Lykke til i dag!! Herlighet, jeg er så spent på hvem du skal danse med:-D Gleder meg til å se dere på dansegulvet i høst:-)
  Klem!

 27. Masse lykke til Caroline! Ikke stress med å oppdatere bloggen!
  Jeg gleder meg kjempemasse til å se deg i SVD 🙂
  Klem 🙂

 28. Masse lykke til Caroline! Ikke stress med å oppdatere bloggen!
  Jeg gleder meg kjempemasse til å se deg i SVD 🙂
  Klem 🙂

 29. Gleder meg vilt til høstens sesong!!! Elsker Skal vi danse, og når du er med blir det enda bedre:D Masse lykke til, dette klarer du med glans:) Heia Caroline!
  klem

  1. Tusen takk, gleder meg utrolig mye 🙂

 30. Gleder meg vilt til høstens sesong!!! Elsker Skal vi danse, og når du er med blir det enda bedre:D Masse lykke til, dette klarer du med glans:) Heia Caroline!
  klem

  1. Tusen takk, gleder meg utrolig mye 🙂

 31. Michelle

  så spennende Caroline!! kan du ikke røpe dansepartneren din?? Gleder meg til å se deg danse, du er sikkert flink!! uansett, tenk hvor mye du lærer den perioden!! Skulle ønske jeg var så heldig 😀

 32. Michelle

  så spennende Caroline!! kan du ikke røpe dansepartneren din?? Gleder meg til å se deg danse, du er sikkert flink!! uansett, tenk hvor mye du lærer den perioden!! Skulle ønske jeg var så heldig 😀

 33. Precis så startade min morgon med. Önskar dig en trevlig dag i Oslo, kram från Schweiz.

  / Andrea
  https://www.andreagrue.se

 34. Precis så startade min morgon med. Önskar dig en trevlig dag i Oslo, kram från Schweiz.

  / Andrea
  https://www.andreagrue.se

 35. Spent på hvem du får som partner:) Ønsker deg lykke til! Jeg heier på deg:)

 36. Spent på hvem du får som partner:) Ønsker deg lykke til! Jeg heier på deg:)

 37. Veldig spent på hvem du skal danse med 😀 lykke til!

 38. Veldig spent på hvem du skal danse med 😀 lykke til!

 39. Lykke til med dansehøsten! Gleder meg til å følge med 🙂

 40. Lykke til med dansehøsten! Gleder meg til å følge med 🙂

 41. lykke til!

 42. lykke til!

 43. Når kommer egentlig Skal vi danse på tv????
  Har deg + en til jeg holder meg og gleder meg 😀

  1. Begynner siste helgen i august 🙂

 44. Når kommer egentlig Skal vi danse på tv????
  Har deg + en til jeg holder meg og gleder meg 😀

  1. Begynner siste helgen i august 🙂

 45. Så gøy at du skal være med på Skal Vi Danse! 😀 Skal se på kun for din del 🙂

 46. Så gøy at du skal være med på Skal Vi Danse! 😀 Skal se på kun for din del 🙂

 47. SÅÅ spännande, lycka till!! 🙂

 48. SÅÅ spännande, lycka till!! 🙂

 49. Hej! Har du en link till det inlegget du hadde om det trädet som Nelia fikk i dåpsgave? Prövde å finne den, men fant ikke :/
  Tenkte kanskje kjöpe en sån til mitt fadderbarn 🙂
  Har du noen tips på andre gaver man kan gi til dåp?
  Lykke til med Skal vi Danse! Jeg kommer å följa med dig på tv å hejja på dig 🙂
  Kram Sanna

  1. Japansk kirsebærtre 🙂

   Tusen takk! 🙂

 50. Hej! Har du en link till det inlegget du hadde om det trädet som Nelia fikk i dåpsgave? Prövde å finne den, men fant ikke :/
  Tenkte kanskje kjöpe en sån til mitt fadderbarn 🙂
  Har du noen tips på andre gaver man kan gi til dåp?
  Lykke til med Skal vi Danse! Jeg kommer å följa med dig på tv å hejja på dig 🙂
  Kram Sanna

  1. Japansk kirsebærtre 🙂

   Tusen takk! 🙂

 51. Hei!

  Fantastisk fin blogg du har. Jeg er innom titt og ofte. Men som utdannet helsesøster klarer jeg ikke å unngå å spørre deg ift din søte lille Nelia. Har dere tenkt på en plan ift å få det til å gå opp hvis det skulle vise seg at du kommer langt i SKV ??? Husker ikke helt hvor gammel hun er blitt nå, men etter som jeg skjønner er det ikke mye tid man får med andre enn dansepartneren sin i tiden fremover.

  Har vel strengt tatt ikke noe med dette, men var bare litt nysgjerrig 🙂

  Stå på og lykke til !

  1. Det går nok helt fint 🙂 SVD tar ikke så mye tid, «Det Nye Jenta» er mye mer tidkrevende og det er kun nå i august.

   1. Tar jo tid Caroline.. det sier jo alle som har vært med. Tror du ogsp vet det men det er nå en prioritering du har valg.

   2. Jeg vet jo hvor mye tid det tar, det har jeg visst siden jeg sa ja. Har aldri sagt at det ikke tar tid 🙂 «Det Nye jenta» er mye mer tidkrevende, og det er kun ut august. Men nå kutter jeg ut min egen trening og bytter det ut med dans, og da er det ikke så mye mer tid det tar. Det mest krevende er logistikk og reise 🙂

 52. Hei!

  Fantastisk fin blogg du har. Jeg er innom titt og ofte. Men som utdannet helsesøster klarer jeg ikke å unngå å spørre deg ift din søte lille Nelia. Har dere tenkt på en plan ift å få det til å gå opp hvis det skulle vise seg at du kommer langt i SKV ??? Husker ikke helt hvor gammel hun er blitt nå, men etter som jeg skjønner er det ikke mye tid man får med andre enn dansepartneren sin i tiden fremover.

  Har vel strengt tatt ikke noe med dette, men var bare litt nysgjerrig 🙂

  Stå på og lykke til !

  1. Det går nok helt fint 🙂 SVD tar ikke så mye tid, «Det Nye Jenta» er mye mer tidkrevende og det er kun nå i august.

   1. Tar jo tid Caroline.. det sier jo alle som har vært med. Tror du ogsp vet det men det er nå en prioritering du har valg.

   2. Jeg vet jo hvor mye tid det tar, det har jeg visst siden jeg sa ja. Har aldri sagt at det ikke tar tid 🙂 «Det Nye jenta» er mye mer tidkrevende, og det er kun ut august. Men nå kutter jeg ut min egen trening og bytter det ut med dans, og da er det ikke så mye mer tid det tar. Det mest krevende er logistikk og reise 🙂

 53. var kan man köpa vattenflaskan? så himla cool och fin!

  https://hejsanjenny.devote.se/

  1. Den er gammel, så det husker jeg ikke 🙁

  2. Du får kjøpt den her: https://www.barerips.no med navn.. Men det er jo en vanlig camelbak flaske, og de får du kjøpt så og si overalt… (Sportsbutikk)

  3. Marie-Therese

   Du kan hvertfall kjøpe vannflaskene på barerips.no 🙂
   Jeg kjøpte flasker der, og er veldig fornøyd 😉

   Lykke til med SV og «Det nye jenta», Caroline! 🙂

 54. var kan man köpa vattenflaskan? så himla cool och fin!

  https://hejsanjenny.devote.se/

  1. Den er gammel, så det husker jeg ikke 🙁

  2. Du får kjøpt den her: https://www.barerips.no med navn.. Men det er jo en vanlig camelbak flaske, og de får du kjøpt så og si overalt… (Sportsbutikk)

  3. Marie-Therese

   Du kan hvertfall kjøpe vannflaskene på barerips.no 🙂
   Jeg kjøpte flasker der, og er veldig fornøyd 😉

   Lykke til med SV og «Det nye jenta», Caroline! 🙂

 55. BEA OLEA

  Hei, hei! Har du fått dansepartneren din, og når blir det offentliggjort for oss spente og nysgjerrige seere om heier på deg?

  1. Det har jeg fått, men jeg vet ikke når det blir offentliggjort :/

 56. BEA OLEA

  Hei, hei! Har du fått dansepartneren din, og når blir det offentliggjort for oss spente og nysgjerrige seere om heier på deg?

  1. Det har jeg fått, men jeg vet ikke når det blir offentliggjort :/

 57. Det där ser verkligen härligt ut! Jag älskar också morgonträning då jag har mest energi innan frukost. Ha en fortsatt trevlig kväll! Med vänlig hälsning https://starby.devote.se/

 58. Det där ser verkligen härligt ut! Jag älskar också morgonträning då jag har mest energi innan frukost. Ha en fortsatt trevlig kväll! Med vänlig hälsning https://starby.devote.se/

 59. linn therese

  Hei Caroline

  Er d slik at moren din tar fri fra jobben sin for å passe Nelia slik ate du får blitt med i skal vi danse?

  Er bare nysgjerrig her. Om det er tilfellet er du mer heldig enn noen jeg vet om. Jeg og min kjære har en gutt på 1 år og 6 mnd og vi får ikke så mye avlastning og hjelp som du får. Det må jo være helt fantastisk da du får mye tid til å fortsette å gjøre d du har lyst til å gjøre.

  Så det med at det blir hva man gjør det til som jeg husker du har nevnt før kan man ikke bruke i alle situasjoner for jeg er faktisk ikke så heldig som du er og kjenner mange andre også som nesten ikke får noe avlastning. Med lite avlastning og hjelp får man hellet ikke gjort alt man skulle ønske og da er d ikke så lett å være så positiv som deg. Om du skjønner hva jeg mener?

  tenk deg selv om du nesten aldri fikk noe avlastning og hjelp med Nelia så hadde jo du også blitt utslitt, d et jo helt normalt med mindre man ikke er hyperaktiv. Haha

  1. Mamma og pappa eier sitt eget selskap, og kan derfor styre arbeidstidene sine, i tillegg til å jobbe hjemmefra 🙂 Ja, de hjelper oss mye, men samtidig så er det en lang reisevei dit, og den tar også på.

   1. Legefruen sør for Osl

    Nei, Caroline aner ikke hva du snakker om…. og svaret blir derfor deretter. Nesten så jeg hadde håpet å få sett deg skrive noe oppmuntrende til en sliten alenemor her, Caroline, men men… Man kan vel ikke forvente empati av noen som har fått alt lagt i fanget hele livet.

   2. Spar meg.. Jeg har på ingen måte fått alt lagt i fanget, men tvert i mot jobbet hardt for alt jeg har oppnådd. Jeg tror heller ikke vedkommende var ute etter empati fra meg.

  2. I stedet for å syte og klage på oss som har familie og venner som gjerne hjelper til, så kan du jo prøve å snakke med din familie og be de om å hjelpe mer?

 60. linn therese

  Hei Caroline

  Er d slik at moren din tar fri fra jobben sin for å passe Nelia slik ate du får blitt med i skal vi danse?

  Er bare nysgjerrig her. Om det er tilfellet er du mer heldig enn noen jeg vet om. Jeg og min kjære har en gutt på 1 år og 6 mnd og vi får ikke så mye avlastning og hjelp som du får. Det må jo være helt fantastisk da du får mye tid til å fortsette å gjøre d du har lyst til å gjøre.

  Så det med at det blir hva man gjør det til som jeg husker du har nevnt før kan man ikke bruke i alle situasjoner for jeg er faktisk ikke så heldig som du er og kjenner mange andre også som nesten ikke får noe avlastning. Med lite avlastning og hjelp får man hellet ikke gjort alt man skulle ønske og da er d ikke så lett å være så positiv som deg. Om du skjønner hva jeg mener?

  tenk deg selv om du nesten aldri fikk noe avlastning og hjelp med Nelia så hadde jo du også blitt utslitt, d et jo helt normalt med mindre man ikke er hyperaktiv. Haha

  1. Mamma og pappa eier sitt eget selskap, og kan derfor styre arbeidstidene sine, i tillegg til å jobbe hjemmefra 🙂 Ja, de hjelper oss mye, men samtidig så er det en lang reisevei dit, og den tar også på.

   1. Legefruen sør for Osl

    Nei, Caroline aner ikke hva du snakker om…. og svaret blir derfor deretter. Nesten så jeg hadde håpet å få sett deg skrive noe oppmuntrende til en sliten alenemor her, Caroline, men men… Man kan vel ikke forvente empati av noen som har fått alt lagt i fanget hele livet.

   2. Spar meg.. Jeg har på ingen måte fått alt lagt i fanget, men tvert i mot jobbet hardt for alt jeg har oppnådd. Jeg tror heller ikke vedkommende var ute etter empati fra meg.

  2. I stedet for å syte og klage på oss som har familie og venner som gjerne hjelper til, så kan du jo prøve å snakke med din familie og be de om å hjelpe mer?

 61. Hei. 🙂

  Hva heter den Asics modellen du har på dette bildet? 🙂

 62. Hei. 🙂

  Hva heter den Asics modellen du har på dette bildet? 🙂

 63. linn therese

  Hei igjen Caroline

  Blir litt oppgitt og frustrert når folk ikke forstår hva jeg mener så jeg skal presisere det bedre om det var uforståelig.

  Det jeg mente Caroline er at det er mye enklere å være blid og positiv når man får hjelp og støtte fra familien, heldige er de som får det og jeg unner deg og de som har den unike muligheten til å få hjelp og avlastning. Jeg var ikke ute etter å syte og klage. Det har seg slik at mange i min familie kan ikke hjelpe pga sykdom og da stiller situasjonen seg anderledes om du forstår?

  Jeg har en blid og kjekk kar, men man blir jo sliten til tider og det er jo menneskelig. Ville bare informere alle her som kanskje ikke får så mye hjelp og avlastning at det er lov til å føle seg sliten og utmatta, man er jo ikke dårligere mor for det eller hva?

 64. linn therese

  Hei igjen Caroline

  Blir litt oppgitt og frustrert når folk ikke forstår hva jeg mener så jeg skal presisere det bedre om det var uforståelig.

  Det jeg mente Caroline er at det er mye enklere å være blid og positiv når man får hjelp og støtte fra familien, heldige er de som får det og jeg unner deg og de som har den unike muligheten til å få hjelp og avlastning. Jeg var ikke ute etter å syte og klage. Det har seg slik at mange i min familie kan ikke hjelpe pga sykdom og da stiller situasjonen seg anderledes om du forstår?

  Jeg har en blid og kjekk kar, men man blir jo sliten til tider og det er jo menneskelig. Ville bare informere alle her som kanskje ikke får så mye hjelp og avlastning at det er lov til å føle seg sliten og utmatta, man er jo ikke dårligere mor for det eller hva?

 65. Virker som at du er veldig flink til å trene hjemme. Jeg sliter alltid litt med hvilke øvelser jeg kan gjøre.. Kan du ikke vise oss en del av de øvelsene du gjør hjemme? Feks hvilke du gjør med ballen og ellers? Video eller bilder med forklaring på hvordan gjøre øvelsen 🙂

 66. Virker som at du er veldig flink til å trene hjemme. Jeg sliter alltid litt med hvilke øvelser jeg kan gjøre.. Kan du ikke vise oss en del av de øvelsene du gjør hjemme? Feks hvilke du gjør med ballen og ellers? Video eller bilder med forklaring på hvordan gjøre øvelsen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *