my very first dancing shoes

IMG_6021

IMG_6068

IMG_6049

Å, dere! Dette er så gøy! Nå er vi virkelig i bobla og jeg håper det er lenge til den sprekker! I dag holdt vi på i 8 timer og jeg kunne faktisk holdt det gående enda litt lenger, men nå som jeg har kommet meg hjem, kjenner jeg at det er mange inntrykk å fordøye. Jeg er utrolig fornøyd med dansepartneren min, han virker å være kjempeflink til å lære, vi har allerede en kjempegod kjemi og han er fleksibel – ikke minst. Og akkurat det er veldig viktig for min del, slik at vi ikke nødvendigvis trenger å danse tidlig på morgen, men heller etter arbeidstidene til Lars-Kristian slik at vi kan avløse hverandre når det kommer til Nelia. Det er så mye å tenke på, og det å strukturere hverdagen fremover blir virkelig en kabal som jeg hele tiden har tenkt vil bli umulig å få opp, også fordi jeg har et annet prosjekt på gang nå i august samtidig med Skal vi danse, men nå er jeg mer postiv og tenker at det må gå opp. Dette er jo bare så gøy! Ok, noen red bull for mye kjenner jeg, haha! I dag har vi i hvert fall tatt parbilder og danset en snutt for presentasjonen som kommer på tv før vi skal ut på parketten – kjempegøy! I morgen er første dansetrening og jeg håper at jeg snart kan avsløre hvem jeg skal danse med 🙂 

__________________________________________________________________________________________________________

IMG_6114

– standard sko – 

IMG_6146

Vi er forresten hos mamma og pappa, for de skal passe Nelia mens jeg danser i morgen 🙂 Ha en god natt, dere 

132 kommentarer

 1. Hei! Hvor er de flotte sorte sandalene fra som du har på deg?? Kjempefine!! Lykke til m dansingen flotte!

 2. Hei! Hvor er de flotte sorte sandalene fra som du har på deg?? Kjempefine!! Lykke til m dansingen flotte!

 3. Gleder meg sånn til å se deg 😀 Du må minne oss på det når det begynner på TV:D

 4. Gleder meg sånn til å se deg 😀 Du må minne oss på det når det begynner på TV:D

 5. Åh, det blir så gøy å følge med deg på Skal Vi Danse 😀

 6. Åh, det blir så gøy å følge med deg på Skal Vi Danse 😀

 7. Så spennende! Ser at noen av danse-parene allerede er lagt ut, så da blir jeg enda mer spent på hvem du skal danse med! 😛 Lykke til!

 8. Så spennende! Ser at noen av danse-parene allerede er lagt ut, så da blir jeg enda mer spent på hvem du skal danse med! 😛 Lykke til!

 9. Du får det sikkert supergøy !! masse lykke til med dansingen 🙂 Hvor er de sorte remsandalene fra som du har på bildet, fra ?

 10. Du får det sikkert supergøy !! masse lykke til med dansingen 🙂 Hvor er de sorte remsandalene fra som du har på bildet, fra ?

 11. Heier på deg og ønsker deg masse lykke til! :)) Blir såå gøy å følge deg på tvskjermen!

 12. Heier på deg og ønsker deg masse lykke til! :)) Blir såå gøy å følge deg på tvskjermen!

 13. Den fine buksedragt du har på, hvor er den fra?!

 14. Den fine buksedragt du har på, hvor er den fra?!

 15. Ingrid G

  Jeg gleder meg virkelig til å følge deg i «Skal vi danse.» Jeg håper du når veldig langt. Jeg er gammel danser selv så jeg liker å se på SVD. Jeg er derfor mektig imponert over hva folk kan få til på kort tid, for jeg (og andre som danser/har danset) skjønner jo hva som kreves og kan derfor bedømme det vi ser på en annen måte enn folk som ikke har danset den type dans før og som ikke kan trinnene osv. Og det er jo ikke mange ukene før sendestart at treningene starter. Håper virkelig du når langt, ja håper du vinner hele greia. Du er veldig godt trent, men jeg har ikke sett deg danse før så jeg har ikke peil før jeg får sett deg danse om hvor ditt potensiale ligger. Jeg velger å tro du lærer lett og blir god fort, og jeg gleder meg virkelig og oppriktig til å følge med deg i SVD denne sesongen.

  Klem fra IG

 16. Ingrid G

  Jeg gleder meg virkelig til å følge deg i «Skal vi danse.» Jeg håper du når veldig langt. Jeg er gammel danser selv så jeg liker å se på SVD. Jeg er derfor mektig imponert over hva folk kan få til på kort tid, for jeg (og andre som danser/har danset) skjønner jo hva som kreves og kan derfor bedømme det vi ser på en annen måte enn folk som ikke har danset den type dans før og som ikke kan trinnene osv. Og det er jo ikke mange ukene før sendestart at treningene starter. Håper virkelig du når langt, ja håper du vinner hele greia. Du er veldig godt trent, men jeg har ikke sett deg danse før så jeg har ikke peil før jeg får sett deg danse om hvor ditt potensiale ligger. Jeg velger å tro du lærer lett og blir god fort, og jeg gleder meg virkelig og oppriktig til å følge med deg i SVD denne sesongen.

  Klem fra IG

 17. ett ord når du danser: STOLTHET! Løft haken og bruk ansiktet! Det synes, og det kan løfte en koreografi fra 0 til 10! Du er jo i god form og tar nok en utfordring på strak arm, men med all teknikk og dansetrinn er det lett og glemme uttrykk 🙂 Lykke til!

  1. Takk for tips 🙂

 18. ett ord når du danser: STOLTHET! Løft haken og bruk ansiktet! Det synes, og det kan løfte en koreografi fra 0 til 10! Du er jo i god form og tar nok en utfordring på strak arm, men med all teknikk og dansetrinn er det lett og glemme uttrykk 🙂 Lykke til!

  1. Takk for tips 🙂

 19. ??? Partnerne har jo allerede blitt avslørt i avisen for noen dager siden??? Sikkert bare sladder da…

  1. Nei, det har det nok ikke 🙂 Ingen som visste noe før igår.

   1. Jo, Seoghør.no hadde noen av parene på mandag, men deg og en annen var ikke «paret» opp da.

   2. Se og Hør hadde det på tirsdag, etter at vi hadde fått vite det 🙂 Det var flere som ikke var nevnt i den artikkelen, men det spiller jo ingen rolle nå, nå er jo alle avslørt 🙂

   3. Jo, noen var avslørt:) sto i diverse nettaviser, men bla din og et par andre sine var derimot ikke det:)

   4. Så rart, for vi fikk streng beskjed om å ikke si noe før det første mediet (seher) kom ut med det :/ De har jo stålkontroll på slike ting. Du må gjerne linke til den aktuelle saken om det ble publisert før, jeg vil se hva de skrev 🙂

   5. UPS my bad, beklager!! Var tirsdag ja :p (dagene går i surr når man venter på ferie tydeligvis hehe) http://www.seher.no/kjendis/her-er-%C3%A5rets-%C2%ABskal-vi-danse%C2%BB-partnere-73377

   6. Haha 😀 Ja, de går i surr her også :p

 20. ??? Partnerne har jo allerede blitt avslørt i avisen for noen dager siden??? Sikkert bare sladder da…

  1. Nei, det har det nok ikke 🙂 Ingen som visste noe før igår.

   1. Jo, Seoghør.no hadde noen av parene på mandag, men deg og en annen var ikke «paret» opp da.

   2. Se og Hør hadde det på tirsdag, etter at vi hadde fått vite det 🙂 Det var flere som ikke var nevnt i den artikkelen, men det spiller jo ingen rolle nå, nå er jo alle avslørt 🙂

   3. Jo, noen var avslørt:) sto i diverse nettaviser, men bla din og et par andre sine var derimot ikke det:)

   4. Så rart, for vi fikk streng beskjed om å ikke si noe før det første mediet (seher) kom ut med det :/ De har jo stålkontroll på slike ting. Du må gjerne linke til den aktuelle saken om det ble publisert før, jeg vil se hva de skrev 🙂

   5. UPS my bad, beklager!! Var tirsdag ja :p (dagene går i surr når man venter på ferie tydeligvis hehe) http://www.seher.no/kjendis/her-er-%C3%A5rets-%C2%ABskal-vi-danse%C2%BB-partnere-73377

   6. Haha 😀 Ja, de går i surr her også :p

 21. Hei, hvor har du kjøpt antrekket

 22. Hei, hvor har du kjøpt antrekket

 23. Hurraaa:-D Går en litt kjip høst i vente, men det er alltid gøy når tv2 starter sendinger av diverse programmer igjen så man har noe å følge med på – så da blir det et lite høydepunkt i uka å se deg danse, gleder meg:-) Har også troa – vet du er ofte på dansetimer på treningssenteret, og husker jo du kunne bevege deg i fire-stjerners middag 😀 Massemasse lykke til <3

 24. Hurraaa:-D Går en litt kjip høst i vente, men det er alltid gøy når tv2 starter sendinger av diverse programmer igjen så man har noe å følge med på – så da blir det et lite høydepunkt i uka å se deg danse, gleder meg:-) Har også troa – vet du er ofte på dansetimer på treningssenteret, og husker jo du kunne bevege deg i fire-stjerners middag 😀 Massemasse lykke til <3

 25. Kæmpe held og lykke. Du kommer til at smelte seernes hjerter. Jeg håber det bliver muligt at se programmerne på dansk TV 🙂

 26. Kæmpe held og lykke. Du kommer til at smelte seernes hjerter. Jeg håber det bliver muligt at se programmerne på dansk TV 🙂

 27. Elisabeth

  Hvor er den dressen du har på deg fra, den var kjempe fin:)
  Masse lykke til med dansingen, så matte den beste vinne:)

  – Elisabeth

 28. Elisabeth

  Hvor er den dressen du har på deg fra, den var kjempe fin:)
  Masse lykke til med dansingen, så matte den beste vinne:)

  – Elisabeth

 29. Morsomt skilt – I takt med tiden… 2014?

  Lykke til!

 30. Morsomt skilt – I takt med tiden… 2014?

  Lykke til!

 31. Heia Caroline!!! 😀 <3 Stå på! Skulle gjerne hatt halvparten av det gutset du har! 🙂

 32. Heia Caroline!!! 😀 <3 Stå på! Skulle gjerne hatt halvparten av det gutset du har! 🙂

 33. Utrolig fint bilde av deg på trappa, Caroline:)

 34. Utrolig fint bilde av deg på trappa, Caroline:)

 35. Kristina

  Så spennende 😀 Dette får du til!

 36. Kristina

  Så spennende 😀 Dette får du til!

 37. Hej Caroline.

  – Hvor er dit fine sæt fra? 🙂

 38. Hej Caroline.

  – Hvor er dit fine sæt fra? 🙂

 39. Benedicte

  Kan jeg spørre hva foreldrene dine jobber med, altså hvilket selskap de eier? 🙂

  1. Servicehuset Berg, det er en familiebedrift, pappa tok over etter farfar 🙂

 40. Benedicte

  Kan jeg spørre hva foreldrene dine jobber med, altså hvilket selskap de eier? 🙂

  1. Servicehuset Berg, det er en familiebedrift, pappa tok over etter farfar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *