enda noen sommerminner

God morgen! I går ble det krocket på gresset mens sjørøverskipet la i havn på feriehjemmet. Så koselig at vi fikk med oss det i år! Den siste helgen hver juli kommer piratene på besøk til barna der borte, det er Kaptein Sabeltann for alle pengene og det hele avsluttes med fyrverkeri. Håper de holder det gående så Nelia kan være med på moroa om noen år 🙂 

Jeg serverte dansk smørbrød med lun leverpostei til gjestene da de kom, og til middag ble det den klassiske sommermaten – reker med aioli, remulade, majones, loff, dill, jordbær, rødlø, tomater og chilimajones. Herlighet, det er jo tilbehøret som er halve moroa. Jeg må forresten anbefale å bruke koriander til, det er så godt! Her kommer et bildedryss fra nok en nydelig sommerkveld: 

___________________________________________________________________________________________________________

IMG_5333

IMG_5369IMG_5519IMG_5507IMG_5479IMG_5492IMG_5530rekerIMG_5651

__________________________________________________________________________________________________________

Her er det hyttemodus som gjelder, vi har ikke engang startet med frokosten, men jeg sitter klar i treningstøyet og håper å få til en økt før vi skal hjem. Vi får se, det er lov å håpe! Ha en deilig, lat søndag, så sees vi etterpå 

30 kommentarer

 1. Herlighet, for en idyll 🙂 Drømmer meg helt bort i stemningsbildene dine. Sukk! Det smørbrødet så himmelsk ut! Og tilbehøret har som du nevner så mye å si 🙂 Du er så flink, Caroline! Håper du får en nydelig søndag i full hyttemodus! Bare å nyte 🙂

 2. Det har vært så fint å følge deg denne sommeren, med masse sol og flotte sommerbilder. Imorgen begynner jobb igjen for min del, men jeg gleder meg til å følge deg videre denne høsten. Det er jo tross alt hverdagene det er flest av 🙂

 3. Det der har overhodet ingen ting med kaptein sabeltann å gjøre. Det viser at du har liten innsikt i kaptein sabeltanns verden! For oss som har vokst opp med han som helt blir dette et latterlig sammenligning. Kall de heller bare for sjørover eller pirater. Du skriver landets beste og mest leste blogg, da bør du har kontroll og være litt ydmyk. Jeg håper Nelia for oppleve den virkelige kaptein sabeltann forestillingen en gang.

  1. Jeg beklager på det sterkeste :O

 4. Charlotte

  Hei! Lurte på hvor du har kjøpt de hvite stolene som står på terassen? Og hvor mye de kostet? De var kjempe fine! 🙂

 5. Hei, et litt random spm, men er dere imot parker som Dyreparken i Kristiansand? Kommer dere til å ta med Nelia dit når hun blir stor nok? Har selv en datter på 3 år, og vi er der masse, er jo så gøy med Kardemommeby, Kaptein Sabeltann, dyrene osv 🙂

 6. Hei:-)
  har dere bruk for sleepyhead’en deres til Nelia ennå?
  Tenkte å kjøpe en til min datter som kommer i sept.,men syns den er så dyr.. du vill ikke selge din da 🙂 ?

  Hvis ikke så lurer jeg på hvor du bestilte vimpelen som det står Nelia på? 🙂

  1. Bruker det ikke nå når hun er blitt så stor, og heller ikek samsover med oss 🙂 Vi kommer til å ta vare på alt utstyret, slik at vi kan bruke det igjen.

   Vimplene er fra Etsy 🙂

  2. Marianne

   Tente bare å tipse deg om at det er mange som syr slike og selv synes jeg disse er finere, i tillegg til at de er rimeligere. Jeg har selv kjøpt fra denne damen http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=50410031&searchclickthrough=true&searchQuery=babynest. Har ikke fått tatt det i bruk enda, men det er i alle fall veldig fint 🙂 Søk etter Babynest på f.eks. finn så får du opp mange som lager på bestilling 🙂

 7. Hvorfor kler du babyen i kjole bestandig isteden for hensiktsmessige gode og myke babyklær. Det ser jo helt malplassert ut å gå i «selskapskjoler» støtt.

  1. Kjolene til Nelia er de mykeste og mest komfortable plaggene hun har, og hun smiler fra øre til øre når hun får de på seg 🙂

   1. Caroline

    Folk må nå alltid blande seg! Godt vi vet bedre, min jente på 6 måneder elsker også og gå med kjole! Funker i tillegg som sutteklut :D! De nye kjolene i rosa og lysegrønn du har til henne er forresten helt bedårende.
    Sååå godt det smørbrødet du laget så ut, NAM! Heldige gjester 🙂

   2. Ser ut til å smake usedvanlig godt 🙂

 8. Caroline

  Hei søte deg 🙂 Ville bare informere om at i det siste har jeg veldig ofte fått opp gamle innlegg på bloggen din. Ble helt sjokkert første gang da det dukket opp innlegg fra november, trodde at du hadde slettet hele bloggen din, hehe.. Nå kom jeg inn på et innlegg fra april «Windy», før jeg endelig fikk opp dette 🙂

  Ha en nydelig dag, selv om det pøseregner her! 🙂 klem

  1. Takk for tips, skal få det sjekket opp 🙂

 9. Maria Isabell

  Hva bruker du til loff? Jeg går på lavkarbo, og elsker reker 😉

  1. Jeg lager bare en salat med reker, aioli, avocado, asparges, grønn salat, tomat, løk osv. 🙂

 10. Hey Caroline! Seems like you’ve really enjoyed the summertime, which is great ’cause it lasts such a short time here in Scandinavia. Love how you’ve managed to capture swans on your camera! Hugs from Finland!

  I’m a doctor who also has a fashion blog.
  New beauty-related post up on the blog!

  http://www.arcticvanilla.com/

 11. BEA OLEA

  Lille gullungen, så skjønn.
  Og det stolte foreldreparet med sine to små litt lengre ned i billedserien.
  Familielykke er vakkert om det er mennesker eller dyr/fugler.

 12. Så stor og fin Nelia er blitt !

  Sjekk bloggen min med mote for tøffe gutter !

 13. Hvor er korianderen? 😉

  1. Har det på rekene 🙂

 14. Bildene dine er magiske, Caroline! Selv med New York som bostedsadresse øker lysten på norsk sommeridyll når jeg ser dette. Ha en nydelig dag med dine fine.

 15. T-shirt, denimshorts å bustat hår! Trur aldri æ sett dæ mer hot 😉

 16. Ser utrolig herlig og idyllisk ut på hytta deres 🙂

  1. Det er kjempedeilig her 🙂

 17. sunniva

  Nydelig etasjefat! 🙂 Kor kan man få tak i det?

  1. Det er gammelt 🙁

 18. Benedicte

  Må få tipse deg om å ha litt koriander i aiolien 🙂

  1. nam 😀 Det skal jeg huske på! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *