trendalert: shades of blue

BALMAIN : RTW F/W 14-15

eudon choi / richard nicoll / miroslava duma – foto bulls 

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg har fått spørsmål om jeg kan gjøre et innlegg om høstmote, så i stedet for å gjøre et stort innlegg som jeg bruker å gjøre, vil jeg gjerne ta for meg en og en trend, og da spesielt mine favorittrender. En stor favoritt hos meg i år som gjør at jeg gleder meg litt ekstra til høsten, sigarettbukser, feminine bluser og lange kåper igjen er de blå tonene som allerede nå er å finne i butikkene. Denne høsten kan du gå for blått fra topp til tå, blått tilbehør eller kombinere et helsort- eller hvitt antrekk med detaljer eller et enkelt plagg i blått. Det finnes et bredt utvalg, og her er noe av det jeg liker aller best. 

shadesofblue.jpg

1. 3.1 phillip lim 2. 3.1 phillip lim 3. h&m 4. nike free 5. (annonselenke) motel 6. becksöndergaard 7. (annonselenke) kiss the sky 8. nike 

___________________________________________________________________________________________________________

– ♥ – 

30 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hei!

  Lurte på om du kunne hjelpe med en ting? Jeg har sett på plakatene SnoodleBugs på etsy, og lurer på hvilke størrelser du bestilte og hvilke rammer du har brukt? Passet det fint, eller måtte du skjære til? Tenkte spesielt på bildene som står på høykant mellom vinduet og stellekommoden. Håper du har tid til å svare. Nydelig barnerom 🙂

  1. Jeg bestilte A3 på de bildene du sikter til. Rammene kjøpte jeg på Åhlens, men jeg måtte skjære til bildene 🙂

 2. Elisabeth

  Hei!

  Lurte på om du kunne hjelpe med en ting? Jeg har sett på plakatene SnoodleBugs på etsy, og lurer på hvilke størrelser du bestilte og hvilke rammer du har brukt? Passet det fint, eller måtte du skjære til? Tenkte spesielt på bildene som står på høykant mellom vinduet og stellekommoden. Håper du har tid til å svare. Nydelig barnerom 🙂

  1. Jeg bestilte A3 på de bildene du sikter til. Rammene kjøpte jeg på Åhlens, men jeg måtte skjære til bildene 🙂

 3. Love all these looks

 4. Love all these looks

 5. Ah! BLÅTT i mitt blå <3 Jeg kunne ikke ha vært gladere over alt det fine blå som kommer. Lykke til med dansing og sjonglering fremover, jeg tipper det kommer til å gå så fint. Stor klem til deg

 6. Ah! BLÅTT i mitt blå <3 Jeg kunne ikke ha vært gladere over alt det fine blå som kommer. Lykke til med dansing og sjonglering fremover, jeg tipper det kommer til å gå så fint. Stor klem til deg

 7. VELDIG glad for den kommende høstmoten:D Love, love, looooove blue!

 8. VELDIG glad for den kommende høstmoten:D Love, love, looooove blue!

 9. Jeg blir så glad når jeg leser dette innlegget . Feelgood:)

 10. Jeg blir så glad når jeg leser dette innlegget . Feelgood:)

 11. Hei! Fint at du presenterer høstmote. Liker også blått. Jeg liker klær fra Filippa K. Skal til London snart. Vet du hvor og i hvilke butikker de selger Filippa K-klær?

  1. Nei, dessverre 🙁

 12. Hei! Fint at du presenterer høstmote. Liker også blått. Jeg liker klær fra Filippa K. Skal til London snart. Vet du hvor og i hvilke butikker de selger Filippa K-klær?

  1. Nei, dessverre 🙁

 13. Veldig glad i blått, så det syns jeg er supert at står på høstmoten i år!

 14. Veldig glad i blått, så det syns jeg er supert at står på høstmoten i år!

 15. First blue shirt – so simply, but so adorable 🙂

 16. First blue shirt – so simply, but so adorable 🙂

 17. «Denne høsten kan du gå for blått fra topp til tå…» Det kan du vel når som helst? Hvorfor er du så opptatt av hva som er «rikitg» i motebildet istedet for å ikle deg det du liker selv og føler deg vel i? Det var ingen som hindret deg i å bruke blått fra topp til tå i fjor høst, men da var det visst ikke like interessant for deg…? Må du vente med å bruke ulike klær og farger inntil det anses som akseptert og trendy?

  1. Du kan faktisk gå med hva du vil, når du vil, Tone 🙂 Hvorfor ikke bare gå naken nå, i stedet for å vente til det er «in»? Trender kommer jo alltid tilbake, og for lenge siden var det «in» å gå naken. En dag er det sikkert «in» igjen 😉

   1. «Du kan faktisk gå med hva du vil, når du vil, Tone» – Ja, jeg vet, det var det jeg prøvde å fortelle deg. Du later til å ikke forstå dette, siden du jubler over at man denne høsten kan gå for blått fra topp til tå (i motsetning til ellers, da, eller?).

    «Hvorfor ikke bare gå naken nå, i stedet for å vente til det er “in”?» – Fordi jeg ikke ønsker å gå naken…? Litt usikker på hvor i min kommentar du fikk inntrykk av at jeg ønsker å gå naken? Tvert imot ønsker jeg, som jeg selv skriver i kommentaren, å ikle meg det jeg selv liker og føler meg vel i. Det burde alle gjøre.

 18. «Denne høsten kan du gå for blått fra topp til tå…» Det kan du vel når som helst? Hvorfor er du så opptatt av hva som er «rikitg» i motebildet istedet for å ikle deg det du liker selv og føler deg vel i? Det var ingen som hindret deg i å bruke blått fra topp til tå i fjor høst, men da var det visst ikke like interessant for deg…? Må du vente med å bruke ulike klær og farger inntil det anses som akseptert og trendy?

  1. Du kan faktisk gå med hva du vil, når du vil, Tone 🙂 Hvorfor ikke bare gå naken nå, i stedet for å vente til det er «in»? Trender kommer jo alltid tilbake, og for lenge siden var det «in» å gå naken. En dag er det sikkert «in» igjen 😉

   1. «Du kan faktisk gå med hva du vil, når du vil, Tone» – Ja, jeg vet, det var det jeg prøvde å fortelle deg. Du later til å ikke forstå dette, siden du jubler over at man denne høsten kan gå for blått fra topp til tå (i motsetning til ellers, da, eller?).

    «Hvorfor ikke bare gå naken nå, i stedet for å vente til det er “in”?» – Fordi jeg ikke ønsker å gå naken…? Litt usikker på hvor i min kommentar du fikk inntrykk av at jeg ønsker å gå naken? Tvert imot ønsker jeg, som jeg selv skriver i kommentaren, å ikle meg det jeg selv liker og føler meg vel i. Det burde alle gjøre.

 19. Hei! Jeg synes de bildene du lager med sånee sirkeler med skrift inni er så fint! Hvilket redigeringsprogram bruker du? 🙂

  1. Picmonkey 🙂

 20. Hei! Jeg synes de bildene du lager med sånee sirkeler med skrift inni er så fint! Hvilket redigeringsprogram bruker du? 🙂

  1. Picmonkey 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *