status: sand overalt

Hei til torsdag! Jeg startet dagen med en løpeøkt, intervaller nok en gang, 5 kilometer totalt – sjekk instagram for video *hehe* Lurer fælt på en økt nummer to senere i dag, må få presset inn litt styrke også, det er altfor lenge siden sist, men vi får se hvordan tiden strekker til. Jeg skal i hvert fal lade opp i dag og i morgen, og i helgen, for vet dere hva? På tirsdag får jeg dansepartneren min for høsten, og da starter eventyret. Fy søren! JEG ER SÅ SPENT! Hvem tror dere jeg skal danse med? 

IMG_4939

___________________________________________________________________________________________________________

Her er det sand mellom fingre og tær i dag, men heldigvis ikke noe som går inn i munnen. Enn så lenge. Jeg nyter hverdagene med det lille mirakelet vårt, savner henne så fælt når jeg ikke er sammen med henne hele dagen, så jeg jobber med psyken for en utfordrende høst. Hun kommer til å være med meg nesten hver dag, så det blir heldigvis ikke mange lange dager uten. Men likevel. Det blir rart. Nå kiler det i magen for morgendagen på både mor og datter tror jeg, Lars-Kristian kommer endelig til oss! 

IMG_4894

Jeg får komme meg ned på stranden igjen, og når hun sovner skal jeg jakte etter antrekk for høstlanseringen til TV2 🙂 Sees etterpå! 

32 kommentarer

 1. Vibeke Nordli

  Hei 🙂 Jeg håper virkelig du får Egor som dansepartner 🙂

 2. Så utrolig søte…Jeg gleder meg kjempemasse til å se deg danse, du kommer til å vinne hele shitten! 🙂

 3. Så søt!! Har hun begynt å krabbe ennå?

 4. Åh, så spennende 😀 Jeg gleder meg til å se deg på skjermen, og da skal jeg love og stemme masse på deg! Håper du får Egor som dansepartner, han er så skjønn. Men det er samme hvem du får, alle virker så utrolig flinke 🙂

 5. Jeg tror egor 😉

 6. Jeg tipper på at du får Egor eller Tom-Erik som dansepartner 🙂

 7. Gleder meg sånn til å se deg på parketten til høsten!! 😀 hvordan gjør du det med logistikken i høst? Med dansetreninger osv? Må du pendle til Oslo hver dag?

  1. Kommer til å flytte inn til Oslo i enkelte perioder, mens jeg pendler i noen. Har ikke lagt opp planen for dansetreningene ennå, det får jeg først gjort neste uke 🙂

   1. martine

    Det blir så spennende 🙂 gleder meg sånn til å se!

 8. Tipper du skal danse med Egor 🙂

 9. Hanne Ma

  Tror og håper på Egor! Lykke til uansett:)

 10. Jeg håper du kommer med Egor, du er jo veldig sprek det er han og, så da tror jeg dere har en ganske stor sjanse til og vinne hele konkurransen!:))

 11. Michelle

  spreking!! nettopp ferdig med min økt også nå. herlig følelse 😀 Tom Erik tror jeg.. Gleder meg til å se deg på skal vi danse! tenkte faktisk på at det hadde vært gøy om du ble med da jeg fulgte forrige sesong! =P

 12. Michelle

  spreking!! nettopp ferdig med min økt også nå. herlig følelse 😀 Tom Erik tror jeg.. Gleder meg til å se deg på skal vi danse! tenkte faktisk på at det hadde vært gøy om du ble med da jeg fulgte forrige sesong! =P

 13. Tipper du kommer til å danse med Egor 😀 Nelia er forresten så utrolig skjønn! Nyt fridagene! 🙂

 14. Monica M.

  Så søt kjole. Hvor er den kjøpt?

  1. Det er en playsuit fra Lindex 🙂

 15. Egor Filipenko. De minst syke barna i barnehagen, er de som får i seg litt sand..

 16. Søøte der hun sitter med henda i været! hun blir sikkert en kløpper til sand-spising neste sommer, jeg syns tydeligvis det var et fantastisk måltid.. usj xD
  gleder meg til å se deg på Skal Vi Danse! Jeg heier i såfall på deg!

 17. Hei! 🙂 Hvor har du fått tak i den brune klokka du hadde på forrige innlegg? Den er så fin!

  1. Jeg har ikke på meg noen klokke på forrige innlegg :O Men jeg lurer på om det er en klokke fra Daniel Wellington du sikter til 🙂

 18. Ahhh way too adorable for words!

 19. Ingvild Sætherbø

  Gjetter tom Erik jeg! Tipper bare for å se om jeg hadde rett i ettertid haha

 20. Skjønner godt at du savner henne når du er borte fra henne! Men husk at dette har du valgt selv, og tiden nå som hun er liten får du aldri igjen!! Selv om hun skal være med deg på treningene vil du komme til å gå glipp av verdifulle ting som du ikke får igjen. Jeg regner med du går inn i konkurransen for å vinne og da ser jeg for meg at du bør være fokusert på treningen! Lykke til i høst 🙂

 21. Så herlige bilder!! 🙂 Nydelige Nelia!! 🙂
  Jeg tipper EGOR! 🙂

 22. Gleder meg så til å se deg på skjermen fremover, både i «Det nye jenta» og «Skal vi danse»! Tror du kommer til å få Egor som dansepartner 🙂 Har du selv noen spesielle du håper på å få som dansepartner?

  1. Gleder meg jeg også 🙂 Har ingen spesielle, viktigste er at jeg får en som er fleksibel og som passer inn i timeplanen min 🙂

 23. Tipper du får Egor! Da vinner du! 😉 Lykke til!

  1. Krysser fingrene! Tusen takk 😀

 24. Hei 🙂 Hvordan skal du gjøre det med Nelia når du skal på dansetrening? Du sier at du skal ha henne med deg, men hun krever sikkert mye oppmerksomhet (som enhver annen unge). 😉 Skal du ha med barnevakt også?

  1. Lars-Kristian, mamma og pappa, svigermor og svigerfar 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *