siden sist @fotballfrue

God morgen! Gårsdagen forsvant til familiekos, trilleturer med lille N og joggeturer med den spreke mamma’n min! Håper virkelig jeg er i like god form når jeg er over 50, makan til friskus! Det er utrolig deilig å løpe såpass sent når dagen har vært så varm, og det å avslutte treningsøkten i havet er så sommer! Belønningen på oss begge ble et glass hvitvin til sushi, nammis! Her er noen bilder fra instagram siden sist:

___________________________________________________________________________________________________________

– moments – 

instamoments

1. grillkos med venner 2. det eneste som frister i varmen, og som alltid frister: småplukkmat – nam! 3. plaske,plaske, har dere sett noe så skjønt? 4. utslitt etter adidasløpetimen på elixia, pulstopp på 195, hakket unna maxpuls! SÅ digg! 5. true that! 6. morgenbad, jeg har bodd i bikinien hele uken! 7. morgenkos med Hugo på stranden 8. mammas fantastiske fiskesuppe 9. dette er fra i dag, Nelia i hoppehuske fra mamma og pappa, hun elsker det! 10. jeg kan knipse meg i stykker av det nydelige vesenet vårt, jeg har så mange bilder av henne, men dette ble et skikkelig blinkskudd ♥ 11. opp, opp, oppover i går, vanvittig stiv i lårene og verk i brystet. Intervaller i denne bakken er kjempedeilig 🙂 12. Sushibelønning! 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå har jeg vært våken i noen timer allerede, og står på farten for å reise inn til Oslo. Er litt engstelig for å reise dit, det har jo ikke vært noe koselig å lese nyheten de siste dagene, men jeg er veldig glad for at terrorfokuset har roet seg litt, og ber om at det ikke skjer noe med landet vårt. Ønsker alle en fredelig dag 

31 kommentarer

 1. Fantastiske bilder 🙂 Og det av Nelia på gulvet kan jo smelte enhver! Sukk, for en nydelighet 🙂 Jeg må bare få presisere at jeg beundrer deg himmelhøyt, Caroline! En stor inspirasjon- og motivasjonskilde. Du virker som en flott mor, du er aktiv, sunn og i god form – og lever samtidig livet for alt det er hvert. Det virker i allefall slik! Du er flink til å samle – og ta vare på alle de små gyldne øyeblikk 🙂 Og det skinner så gjennom når man klikker seg inn her på bloggen din. Du gjør dagen så mye lettere og lysere, skal du vite 🙂 Så takk for det, og takk for at du gir så mye av deg selv for oss blogglesere! Ønsker deg en super dag!

  1. Tusen takk for hyggelig ord, og koselig å høre at jeg inspirerer deg 🙂 Håper du har en super dag du også <3

 2. Hei !

  Hvilken treningsapp bruker du når du trener ? Bruker du e.v.t appen hver gang du trener eller noen ganger ? Hvor har du fått treningsdagboken din fra ?

  Ha en god dag, du inspirerer meg!

  1. Jeg bruker bare klokken min når jeg trener 🙂 Treningsdagboken er fre GetInspired.no 🙂

 3. So lovely pictures again <3 🙂

 4. Nelia er bare den søteste lille piken jeg noensinne har sett. De øynene og det søteste smilet!! Kan tenke meg hun sjarmere de hun møter på, hvis ikke har de kalde hjerter 🙂 Pass godt på henne når hun blir eldre, gutta kommer til å stå i kø 😉
  Ha en fin tirsdag videre Caroline, klem fra Ina!

 5. Den lykta på «fiskesuppebildet» er så stemingsfull! Har du mulighet til å spørre foreldrene dine om hvor den er kjøpt? Har kaféen til søstra di åpna forresten? Skal hjem til Fredrikstad i morgen og kunne tenkt meg å stikke nesa innom dersom de har åpnet 🙂

  1. Den er fra en interiørbutikk på Rolvsøy i Fredrikstad 🙂 Den har nok ikke åpnet ennå, men blir nok i løpet av august.

 6. Jeanette

  herlig bilde av Nelia i badebaljen! ser ut som hun koser seg skikkelig;)

 7. Heii! Jeg har lett over alt og finner ikke igjen den gode oppskriften du la ut for en stund siden :O husker ikke hva den het 🙁 kan du gi meg en link på oppskriften med kyllingfilet, bacon, blomkålmos og sånn fløtesaus som du setter i stekeovnen 😀 den var sååå god <3

 8. For et nydelig morsomt bilde av Nelia i badestampen! Søøøøøt 😀

 9. Hei, du må si hvor den kjolen du har på deg idag (instagram) er fra!!

  1. Kommer innlegg om den imorgen 🙂

 10. Hvilken størrelse har du i den rosa bikinitrusa? 🙂 Er VS-bikinier normale (som H&M, Cubus osv.) i størrelsen? 🙂

  1. Jeg har small 🙂 Størrelsene er ca. samme som HM, Cubus etc.

 11. Caroline

  Ser ut som dere har tidenes sommer, det er virkelig noe annet når man har fått en liten en 🙂 Godt å se at du koser deg sånn med familien din, du er et fantastisk forbilde på mange måter! Jeg ville bare gi deg et lite instagram tips, en blogger jeg følger pleier å tagger klærnene hun går med på bildene sine med hvilken butikk de er fra. Utrolig lurt for da kan man bare trykke på bildet så kommer det opp. Ser det alltid er så mange som spør hvor klærne dine er fra! God sommer videre og kos deg masse før høsten begynner for fullt. Jeg skal tilbake på jobb om en måned etter mammaperm og jeg både gleder og gruer meg!

  1. Takk for tips, og lykke til med comebacket i arbeidslivet 😉

 12. Så fine sommerbilder!! 🙂 Ser ut som du har det helt fantastisk 🙂 Finner ikke bikini overdelen i de fargene der på nettet? Lenge siden du kjøpte den?

  1. Tusen takk 🙂

   Kjøpte den i mai 🙂

 13. Nelia er bare fantastisk vakker!

  1. Hun er den vakreste <3

 14. Hei, Caroline:) Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg lurer på om du er fornøyd med valg av stelleveske? Er den praktisk, og du får med deg det du trenger i den? Hvilken størrelse har du på din? Hadde du valgt den samme igjen?

  Håper på svar:) Ha en fin dag videre!

  1. Jeg er kjempefornøyd med den 🙂 Men jeg husker ikke hvilken størrelse, men tror det var den nest største.

 15. Går det ant å bli mer nydelig? <3

 16. Camilla Raa

  Stilig bilde av Nelia i badebaljen. Ser ut som hun har sydvest på seg 😉

 17. Hvordan springer du intervall i bakke?

  1. Løper opp og går ned, ikke noe verre enn det 🙂

 18. Hei Caroline!
  Jeg er ny leser hos deg, og ligger timevis og leser meg stadig nedover i arkivet 🙂
  Må bare si: Så søt Nella er! det synes i hvert fall hvem som er moren hennes 🙂

  1. Velkommen skal du være 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *