ballen ruller

2IMG_43973

___________________________________________________________________________________________________________

Over er noen bilder fra dagens promoinnspilling, og den vil snart rulle og gå på både tv2 og tv2 bliss, jeg er så spent! Si ifra når dere ser den 🙂 Det Nye-jenta vil starte 18. august klokken 21, så jeg håper det er mange som vil følge med da, jeg tror denne sesongen kommer til å bli dødsbra! Jeg storkoser meg i selskap med Karn og Espen, så fine folk! Nesten synd det ikke er flere castingrunder igjen, for det var så spennende, men samtidig sitter vi igjen med så mange flotte jenter. 

Mamma og pappa har vært mormor og morfar i dag, så jeg har kost med Nelia og bare ligget i sengen med henne, lekt og ammet siden jeg kom tilbake. Har savnet henne sånn! 

Ha en fin kveld, dere! Vi sees i morgen 

76 kommentarer

 1. Marthe Pedersen

  Hvor er kjolen fra? 🙂 nydelig

 2. Marthe Pedersen

  Hvor er kjolen fra? 🙂 nydelig

 3. Could You write english version? Thanks 🙂

  1. I use my macbook and it translates what she writes in english for me

 4. Could You write english version? Thanks 🙂

  1. I use my macbook and it translates what she writes in english for me

 5. Hei! Hva drikker Nelia mens du er borte? Skal tilbake på jobb om 4 uker, da er Lillegutten min 8,5 mnd. Jeg gruer meg sånn, ikke pga jobben, men jeg har en liten gutt som er totalt avhengig av brystmelk. Han nekter flaske med vann til og med, skjønner ikke hvordan så mange mødre får ungene sine til å ta flaske. Her har det vært totalt nekt fra første gang vi prøvde 🙁

  1. Nelia drikker stort sett melk om morgenen, så i dette tilfellet går hun bare glipp av ett måltid med morsmelk. Enten pumper jeg meg, eller så gir vi henne grøt eller noe hjemmelaget babymat 🙂 Nelia elsker vann over alt :p

   1. Det hørtes veldig kjekt ut. Barn er jo så forskjellige, har aldri hatt en «på klokken» baby, dvs ham spiser akkurat når han selv føler for det. Kan være med en halvtimes mellomrom eller tre timer, og morsmelk vil han ha etter absolutt hvert måltid, hvis ikke blir det krig 😛 Går seg vel til, heldig du som ha ei så nydelig jente, som ikke er totalt avhengig av deg hele tiden, gjør det mye enklere for deg og henne 🙂

   2. Tja, hun er rimelig oppmerksomhetssyk og sta 😉 Vet hva hun vil, og det er oppmerksomhet fra meg eller Lars-Kristian 😀 Men når det gjelder mat o.l så er hun veldig fleksibel.

   3. Er det nok med så lite amming og ikke gi mme? Jeg trodde at babyen fikk dekt det den trenger gjennom den andre maten sånn som grøt og middagsmat. Sønnen min er nesten like gammel som Nelia og noen dager blir det rett og slett ikke så mye amming. Jeg har flere ganger hørt folk si at barnet må da ha melk!! Men hvis de drikker nok vann så burde det vel holde uten å måtte gi mme?

   4. Drikker de nok vann, og får i seg nok og næringsriktig mat, er det ikke noe behov for mme 🙂 Nelia er ikke så veldig begeistret for mme, og vil stort sett ha grøt og middagsmaten vi lager for henne, pluss mengder med vann nå som det er så varmt :p Hun legger hvert fall fint på seg og følger kurven sin.

   5. Har trappet ned ammingen til kun én gang om dagen. Å det er på morgenen. Så har kjøpt MME pulver. Leste bakpå der at barn i alderen ca 8mnd burde ha 3-4 omganger med melk om dagen… Så jeg gir MME 2 ganger,,, trodde e kansje måtte gå opp til 4 siden det liksom er «det beste» MEn, det blir jo sagt så mye forkskjellig… så lenge de vokser er det vel greit 😉

 6. Hei! Hva drikker Nelia mens du er borte? Skal tilbake på jobb om 4 uker, da er Lillegutten min 8,5 mnd. Jeg gruer meg sånn, ikke pga jobben, men jeg har en liten gutt som er totalt avhengig av brystmelk. Han nekter flaske med vann til og med, skjønner ikke hvordan så mange mødre får ungene sine til å ta flaske. Her har det vært totalt nekt fra første gang vi prøvde 🙁

  1. Nelia drikker stort sett melk om morgenen, så i dette tilfellet går hun bare glipp av ett måltid med morsmelk. Enten pumper jeg meg, eller så gir vi henne grøt eller noe hjemmelaget babymat 🙂 Nelia elsker vann over alt :p

   1. Det hørtes veldig kjekt ut. Barn er jo så forskjellige, har aldri hatt en «på klokken» baby, dvs ham spiser akkurat når han selv føler for det. Kan være med en halvtimes mellomrom eller tre timer, og morsmelk vil han ha etter absolutt hvert måltid, hvis ikke blir det krig 😛 Går seg vel til, heldig du som ha ei så nydelig jente, som ikke er totalt avhengig av deg hele tiden, gjør det mye enklere for deg og henne 🙂

   2. Tja, hun er rimelig oppmerksomhetssyk og sta 😉 Vet hva hun vil, og det er oppmerksomhet fra meg eller Lars-Kristian 😀 Men når det gjelder mat o.l så er hun veldig fleksibel.

   3. Er det nok med så lite amming og ikke gi mme? Jeg trodde at babyen fikk dekt det den trenger gjennom den andre maten sånn som grøt og middagsmat. Sønnen min er nesten like gammel som Nelia og noen dager blir det rett og slett ikke så mye amming. Jeg har flere ganger hørt folk si at barnet må da ha melk!! Men hvis de drikker nok vann så burde det vel holde uten å måtte gi mme?

   4. Drikker de nok vann, og får i seg nok og næringsriktig mat, er det ikke noe behov for mme 🙂 Nelia er ikke så veldig begeistret for mme, og vil stort sett ha grøt og middagsmaten vi lager for henne, pluss mengder med vann nå som det er så varmt :p Hun legger hvert fall fint på seg og følger kurven sin.

   5. Har trappet ned ammingen til kun én gang om dagen. Å det er på morgenen. Så har kjøpt MME pulver. Leste bakpå der at barn i alderen ca 8mnd burde ha 3-4 omganger med melk om dagen… Så jeg gir MME 2 ganger,,, trodde e kansje måtte gå opp til 4 siden det liksom er «det beste» MEn, det blir jo sagt så mye forkskjellig… så lenge de vokser er det vel greit 😉

 7. Margrete

  Hvor er kjolen i fra?

 8. Margrete

  Hvor er kjolen i fra?

 9. Sååå gøy å få bli med deg på dette 🙂 Kos deg i morgen også <3

 10. Sååå gøy å få bli med deg på dette 🙂 Kos deg i morgen også <3

 11. Å så fin du er!! 🙂 Hvor er kjolen fra? Må følge med deg på tv 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Kommer innlegg om den senere.

 12. Å så fin du er!! 🙂 Hvor er kjolen fra? Må følge med deg på tv 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Kommer innlegg om den senere.

 13. For en fantastisk kjole, Caroline 🙂 Du ser fantastisk ut! Er det lov til å spørre hvor den er ifra? Ønsker deg og dine en fin kveld!

  1. Tusen takk, snille deg <3 Kommer innlegg om den imorgen 🙂

 14. For en fantastisk kjole, Caroline 🙂 Du ser fantastisk ut! Er det lov til å spørre hvor den er ifra? Ønsker deg og dine en fin kveld!

  1. Tusen takk, snille deg <3 Kommer innlegg om den imorgen 🙂

 15. Du ser helt nydelig ut! Hvor er den fine kjolen din fra?

  1. Tusen takk 🙂 Kommer innlegg om den senere.

 16. Du ser helt nydelig ut! Hvor er den fine kjolen din fra?

  1. Tusen takk 🙂 Kommer innlegg om den senere.

 17. Wow!ELSKER kjolen!Hvor er den fra?

  1. Kommer innlegg senere 🙂

 18. Wow!ELSKER kjolen!Hvor er den fra?

  1. Kommer innlegg senere 🙂

 19. Hei! Lurer på om du kunne laget et innlegg om de største trendene denne høsten, for eksempel noe sånt som dette, som du hadde i januar? https://fotballfrue.no/2013/01/27/trender-2013-pa-luksus-og-budsjett/
  Du har utrolig fin stil, så hadde vært spennende å høre dine anbefalinger!

 20. Hei! Lurer på om du kunne laget et innlegg om de største trendene denne høsten, for eksempel noe sånt som dette, som du hadde i januar? https://fotballfrue.no/2013/01/27/trender-2013-pa-luksus-og-budsjett/
  Du har utrolig fin stil, så hadde vært spennende å høre dine anbefalinger!

 21. Hvor er den nydelige kjolen fra!?? ❤️

  1. Kommer innlegg om den imorgen 🙂

   1. Kan du skrive hvor skoene er fra da og??:)

 22. Hvor er den nydelige kjolen fra!?? ❤️

  1. Kommer innlegg om den imorgen 🙂

   1. Kan du skrive hvor skoene er fra da og??:)

 23. Hvilken kanal kommer serien på? 🙂

  1. Kommer til å gå på TV2 Bliss 🙂

 24. Hvilken kanal kommer serien på? 🙂

  1. Kommer til å gå på TV2 Bliss 🙂

 25. Imens jeg leter litt på nettet etter den fine kjolen du har på deg, kom jeg over denne https://no.selected.com/femme/Dresses/odelia-sl-long-dress-fj/16036612,no_NO,pd.html?dwvar_16036612_colorPattern=16036612_Grey_410128&forceScope= og tenkte med en gang på din flotte søster!

  Ha en god natt!

  1. Takk for tips, skal vise henne 😉

 26. Imens jeg leter litt på nettet etter den fine kjolen du har på deg, kom jeg over denne https://no.selected.com/femme/Dresses/odelia-sl-long-dress-fj/16036612,no_NO,pd.html?dwvar_16036612_colorPattern=16036612_Grey_410128&forceScope= og tenkte med en gang på din flotte søster!

  Ha en god natt!

  1. Takk for tips, skal vise henne 😉

 27. Hi,
  I come from Belgium and I’m totally fan of your blog. It’s a daily source of inspiration both for the fashion and for the lifestyle. And Nelia is so cute.
  I would like to know where you bought this beautiful dress.
  Thank you 🙂

 28. Hi,
  I come from Belgium and I’m totally fan of your blog. It’s a daily source of inspiration both for the fashion and for the lifestyle. And Nelia is so cute.
  I would like to know where you bought this beautiful dress.
  Thank you 🙂

 29. Nydelig kjole! Gleder meg til å følge med på Det Nye-jenta 🙂

 30. Nydelig kjole! Gleder meg til å følge med på Det Nye-jenta 🙂

 31. Hvor er skoene fra?? så fine!

  1. De har jeg lånt av mamma, men de er gamle :/

 32. Hvor er skoene fra?? så fine!

  1. De har jeg lånt av mamma, men de er gamle :/

 33. Hva slags kamera bruker du til å ta bildene dine? 🙂

 34. Hva slags kamera bruker du til å ta bildene dine? 🙂

 35. You are so gorgeous! You seem so perfect!

 36. You are so gorgeous! You seem so perfect!

 37. Åh dere er så fine! Skulle ønske jeg fikke sminke dere mere:) det var så gøy å henge litt med dere i Trondheim:) Stikk innom snart igjen!
  Lykke til videre!
  -Sminkemagne

 38. Åh dere er så fine! Skulle ønske jeg fikke sminke dere mere:) det var så gøy å henge litt med dere i Trondheim:) Stikk innom snart igjen!
  Lykke til videre!
  -Sminkemagne

 39. Victoria

  Lekkert antrekk:) Hvor er skoene/sandalene ifra?

  1. De er gamle, lånte dem av mamma 🙂

 40. Victoria

  Lekkert antrekk:) Hvor er skoene/sandalene ifra?

  1. De er gamle, lånte dem av mamma 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *