frokost på stranden

IMG_4377.jpg

God morgen og hei til mandag! Dette er den siste rolige morgenen min på en stund, så Nelia og jeg vekket mormor rett etter åtte, tok på oss noe lett og gikk en lang tur. Deretter var det bare å hoppe rett i havet og nå har jeg nettopp spist sen frokost med Hugo nede ved stranden. For et liv! Dette kan jeg venne meg til  Den eneste som mangler er selvfølgelig Lars-Kristian, jeg savner ham veldig nå. 

IMG_4353

– gresk yogurt, kesam lime, jordbær, nektarin, honningmelon og honning – 

IMG_4344

___________________________________________________________________________________________________________

Senere skal mamma og jeg sykle en lang tur, det er lenge siden det! Ser for meg rumpevondt herfra til evigheten. Oppdaterer dere på den fronten 😉 

♥♥

Nå sitter jeg og planlegger nye møbler i stuen, og det betyr at vi skal selge de to to-seterne våre pluss sofabordet. Jeg legger det ut på facebook til salg i løpet av dagen, så kan det jo være at det er noen av dere som vil ha 🙂 Ha en nydelig mandag! 

60 kommentarer

 1. Så herlig måte å starte dagen på! Jeg reiser til Sørlandet om litt over en uke for å være på hytta, og som jeg gleder meg! Er så deilig å våkne til bølgeskvulp og bare nyte roen. Kos deg med mandagen 🙂

  1. Å, skjønner godt at du gleder deg! Håper godværet vil være der 🙂 Stor klem!

 2. Ann Charlott

  Hei.
  Jeg lurer på de vakre kjolene som du lagde for gravide. Er de fortsatt å få tak i. Jeg har så lyst på en litt ekstra fin kjole nå utover 🙂

  1. Hvis de fortsatt er inne så finner du de på tailorheaven.no 🙂

 3. Heisann! Ser ut som du koser deg masse:) Jeg skal ha en ordentlig jentekveld med noen venninner frem i tid, og jeg lurte på om du hadde noen tips til noe sunn mat/ snacks som kan passe til anledningen?

 4. For en herlig morgen du har hatt! Ser sikkelig idyllisk ut, litt missunnlig der! Her regner det men håper på at det lysner utover dagen! Ha en fin mandag Caroline ♥

 5. Hej!
  Jättefin och bra blogg, superintressanta inlägg! Värda att läsa!
  Jag har precis startat en blogg och tänkte ifall du hade lust att gå in och kolla på den?
  Bloggen drivs av mig, en ung tjej på 16 år, med stora intressen för träning, tennis, mode och skönhet!
  Har många drömmar i livet som jag skulle göra vad som helst för att uppnå. Bloggen startades för ungefär drygt en vecka sedan, och är redan fullsmockad av intressanta och läsvärda inlägg!
  Du kan bland annat läsa om nya produkter som testats och recenserats. Samt hur jag lever mitt liv i vardagen utöver bloggandet!
  Vore kul om du fick intresse att fortsätta läsa min blogg!
  Jag lovar att du inte kommer ångra dig!
  Kram

 6. Hej!
  Jättefin och bra blogg, superintressanta inlägg! Värda att läsa!
  Jag har precis startat en blogg och tänkte ifall du hade lust att gå in och kolla på den?
  Bloggen drivs av mig, en ung tjej på 16 år, med stora intressen för träning, tennis, mode och skönhet!
  Har många drömmar i livet som jag skulle göra vad som helst för att uppnå. Bloggen startades för ungefär drygt en vecka sedan, och är redan fullsmockad av intressanta och läsvärda inlägg!
  Du kan bland annat läsa om nya produkter som testats och recenserats. Samt hur jag lever mitt liv i vardagen utöver bloggandet!
  Vore kul om du fick intresse att fortsätta läsa min blogg!
  Jag lovar att du inte kommer ångra dig!
  Kram

 7. Gleder meg til kvardagen no, for akkurat no syns eg det meste er kjedelig.

 8. Gleder meg til kvardagen no, for akkurat no syns eg det meste er kjedelig.

 9. Marianne

  Hvordan trives Nelia i varmen? Her får jeg ikke trillet så mye i varmen med dattera mi på 7 mnd. Noen tips for å kjøle ned varmen hos henne når vi triller?

 10. Sene frokoster ja, det er livet det….utefrokost er noe av det beste jeg vet. Maten nytes på en helt annen måte 🙂

 11. Nam, den frokosten så ut som den perfekte kombinasjonen! Og for ikke å snakke om perfekt location da 🙂

 12. Nam, den frokosten så ut som den perfekte kombinasjonen! Og for ikke å snakke om perfekt location da 🙂

 13. Blir spennende å se hvordan nye møbler dere får i stuen.. Gleder meg til å lese innlegget! Hvordan går det med Nelia i varmen? Har en liten gutt på 7 mnd som ikke lliker varmen noe særlig, utenom å bade, for det syns han er super moro 🙂
  Ha en fin dag videre ♡

  1. Hun synes det er varmt, spesielt om nettene :/ Men bader henne ofte, og da koser hun seg 🙂

 14. Blir spennende å se hvordan nye møbler dere får i stuen.. Gleder meg til å lese innlegget! Hvordan går det med Nelia i varmen? Har en liten gutt på 7 mnd som ikke lliker varmen noe særlig, utenom å bade, for det syns han er super moro 🙂
  Ha en fin dag videre ♡

  1. Hun synes det er varmt, spesielt om nettene :/ Men bader henne ofte, og da koser hun seg 🙂

 15. Verdens beste måte å starte dagen på. Heldige dere <3

 16. Verdens beste måte å starte dagen på. Heldige dere <3

 17. Lyder som et skønt liv.
  Dejligt du kan hygge med din mor:-)

  Nyd dagen.
  Mary-Liz
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/cheesecake-med-skovbr.html

 18. Lyder som et skønt liv.
  Dejligt du kan hygge med din mor:-)

  Nyd dagen.
  Mary-Liz
  https://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/cheesecake-med-skovbr.html

 19. Så deilig dere har det! Du vet å nyte livet! Positivismen lenge leve!
  Jeg våkner om morgenen og tenker; dette blir en fantastisk dag ( hehe )

  I dag har jeg laget meg blomsterskjegg! sjekk bloggen min så ser du bilde! Kanskje det kan være et hot motetips til din mann? 🙂
  peace and love forever !

  -sminkeMagne

 20. Så søt Hugo er! 🙂

 21. Så søt Hugo er! 🙂

 22. Michelle

  Så deilig med frokost på stranden! Skikkelig sommerfølelse 😀 haha, lykke til med rumpevondt, I know the feeling 😛

 23. Michelle

  Så deilig med frokost på stranden! Skikkelig sommerfølelse 😀 haha, lykke til med rumpevondt, I know the feeling 😛

 24. Deilig dag!

 25. Deilig dag!

 26. Deilig dag!

 27. Aleksandra

  Kunne du ikke vært så snill og holdt et minifotokurs for leserne dine? Du er jo så flink med bilder og det er LK også, men «stor blenderåpning» sier ikke mye for en uerfaren sjel. 🙂 mine bilder blir enten kjempeuklare eller så syns ikke effekten, slik som på deres nederste bilde der det nærmeste ved fruktfatet er klart mens det bakerste er diffust. Bruker dere stativ til slike bilder?
  Det har jo vært en del sminke og mote tips så et sånt teknisk innlegg hadde vært supert, gjerne med tips til poseringer du vet er heldige. For det er også en kunst som du ser ut til å mestre! Ha en fin kveld!

  1. Takk for tips til innlegg 🙂 Det kan vi få til.

   1. Samme her=) Et sånt innlegg hadde jeg også hatt nytte av.

   2. Jeg vil også ha!

 28. Aleksandra

  Kunne du ikke vært så snill og holdt et minifotokurs for leserne dine? Du er jo så flink med bilder og det er LK også, men «stor blenderåpning» sier ikke mye for en uerfaren sjel. 🙂 mine bilder blir enten kjempeuklare eller så syns ikke effekten, slik som på deres nederste bilde der det nærmeste ved fruktfatet er klart mens det bakerste er diffust. Bruker dere stativ til slike bilder?
  Det har jo vært en del sminke og mote tips så et sånt teknisk innlegg hadde vært supert, gjerne med tips til poseringer du vet er heldige. For det er også en kunst som du ser ut til å mestre! Ha en fin kveld!

  1. Takk for tips til innlegg 🙂 Det kan vi få til.

 29. Hei <3
  Prøvde å skrive til deg her tidligere i dag.. Men jeg får Desverre bare feil melding :/
  Over til poenget ! Du er min, som mange andre sitt store forbilde ! Du er en vakker, fantastisk flott, god og vellykket mamma og dame.. Det er ditt navn som sirkulerer i hode under løpetreningene hvor jeg vil gi opp… Det er du som har fått meg på beina etter en beintøff periode ! Det er merkelig hvordan man blir glad i mennesker, uten å ha noengang møtt dem !
  Jeg er bare 22år og jeg er forhandler for det forsatt nokså ukjente forever living – Aloe vera i Norge.. Mange av oss gir produkter til fotball klubber, mange av oss gir til kjendiser… Jeg vil gi til deg ! Jeg vil gi deg det jeg ønsker at du skal se og lese på ! Og gjerne prøve !
  Du som er så aktiv som du er, vil elske den ene pakken ! Så jeg spør deg her, kan jeg være så snill å sende deg 2 produkter, Nelia gulljenta 1 produkt og Lars Kristian skal også få ett produkt… Du ser kanskje på dette som reklame for meg selv, og alt i alt så er det jo det.. Men for at noen mennesker skal lykkes, må andre hjelpe – og du er den eneste store personen jeg muligens vil ha hjelp fra… Du har de verdiene jeg så gjerne ønsker selv… Jeg håper du kanskje svarer meg ! Det ville gjort en mørk dag veldig lys 🙂 Ha en god natt Caroline <3

 30. Så deilig! Skulle gjerne vært mer ute, men blir en del jobbing, så du får nye litt ekstra for meg da 😉

 31. Så deilig! Skulle gjerne vært mer ute, men blir en del jobbing, så du får nye litt ekstra for meg da 😉

 32. Hei:) Skrev et spm til deg i en kommentar den 27/7 (tror jeg), men finner ikke kommentaren. Det gjalt hvordan du bruker nail treatment oil? Har den blitt stoppet av en grunn? Btw, du ser fantastisk ut og det er godt å se at du koser deg på hytta:)

  1. Jeg smører den ut over neglene 🙂

 33. Hei:) Skrev et spm til deg i en kommentar den 27/7 (tror jeg), men finner ikke kommentaren. Det gjalt hvordan du bruker nail treatment oil? Har den blitt stoppet av en grunn? Btw, du ser fantastisk ut og det er godt å se at du koser deg på hytta:)

  1. Jeg smører den ut over neglene 🙂

 34. Så herlig start!

  Ville bare gi beskjed om at det er ikke mulig å bla seg bak i arkivet i katogoriene. Trodde det bare var mobilversjonen som tullet litt, men det fungerer ikke på mac`en heller. Hadde så lyst til å bla meg bak i mat arkivet ditt for litt inspirasjon. Alle oppskriftene jeg har prøvd fra deg så langt er jo så gode 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Jeg vet det :/ Det skyldes en brannmur vi så oss nødt til å installere etter gjentatte hackerangrep. Vi jobber med en løsning.

   Ha en fin dag du også 🙂

 35. Så herlig start!

  Ville bare gi beskjed om at det er ikke mulig å bla seg bak i arkivet i katogoriene. Trodde det bare var mobilversjonen som tullet litt, men det fungerer ikke på mac`en heller. Hadde så lyst til å bla meg bak i mat arkivet ditt for litt inspirasjon. Alle oppskriftene jeg har prøvd fra deg så langt er jo så gode 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

  1. Jeg vet det :/ Det skyldes en brannmur vi så oss nødt til å installere etter gjentatte hackerangrep. Vi jobber med en løsning.

   Ha en fin dag du også 🙂

 36. Tonje Madeleine

  Hei Caroline!
  Frokost ute ved sjøen er ubeskrivelig deilig! Nyt det! Lurer på hvor kaffe krusene er fra? Er det et eget servise? Er på jakt etter et maritimt kaffe og middagsservise til å ha på campingen

  1. Det er kjempedeilig 🙂 Krusene er gamle, så det husker de dessverre ikke 🙁

 37. Jeg vil også ha!

 38. Det er kjempedeilig 🙂 Krusene er gamle, så det husker de dessverre ikke 🙁

 39. Ida Charlotte

  Hei! Jeg er for tiden på leting etter noen sofaer akkurat som dine, så jeg lurte på om du hadde lagt de ut til salgs eller ikke? Jeg er kanskje interessert i hvertfall! 🙂 Klem

  1. Du kan gjerne komme å hente dem om du har lyst på 🙂

 40. Ida Charlotte

  Hei! Jeg er for tiden på leting etter noen sofaer akkurat som dine, så jeg lurte på om du hadde lagt de ut til salgs eller ikke? Jeg er kanskje interessert i hvertfall! 🙂 Klem

  1. Du kan gjerne komme å hente dem om du har lyst på 🙂

 41. Hvis de fortsatt er inne så finner du de på tailorheaven.no 🙂

 42. Ida Charlotte

  Betyr det at du gir dem bort? 🙂 For det hadde vært supert! Har veldig lyst på de! Så kan godt komme å hente dem 😀

  1. Kan du sende meg en mail på marked@fotballfrue.no?

 43. Ida Charlotte

  Betyr det at du gir dem bort? 🙂 For det hadde vært supert! Har veldig lyst på de! Så kan godt komme å hente dem 😀

  1. Kan du sende meg en mail på marked@fotballfrue.no?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *