sommertrening

IMG_4304

IMG_4323

IMG_4294

___________________________________________________________________________________________________________

Om det ikke blir lange gåturer, blir det kjappe løsninger om dagen, og i dag fikk jeg med meg mamma på en joggetur ned til marinaen og tilbake igjen, ca. 4.5 kilometer. Jeg stoppet i den bratteste bakken her og løp intervaller, og i morgen skal jeg tilbake for flere, syre i beina.no, spesielt siden jeg ikke har løpt siden tirsdag! Etter løpeturen jogget vi rett ut på bryggen, vrengte av oss klærne og hoppet i havet – kunne ikke bedt om en mer forfriskende avslutning på uken 🙂 

IMG_4332

Nå blir det kyllingsalat før iskrem med masse bær – nammis! Sees i morgen 

99 kommentarer

 1. wow, du er alltid like flink! Og ser utrolig bra ut! 🙂
  Det har blitt trening på meg i sommer, men litt mindre enn normalt. I morgen begynner jeg i jobb igjen og da begynner treningen for fullt også! 🙂 Trening er jo gøy!

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  Rebekka

  1. Tusen takk 😀 Ja, det er kjempegøy, og veldig deilig! Mindre trening enn normalt her også, men det tror jeg faktisk er normalt for de fleste nå som sommeren har vært så uendelig fin 🙂

   Klem!

 2. wow, du er alltid like flink! Og ser utrolig bra ut! 🙂
  Det har blitt trening på meg i sommer, men litt mindre enn normalt. I morgen begynner jeg i jobb igjen og da begynner treningen for fullt også! 🙂 Trening er jo gøy!

  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  Rebekka

  1. Tusen takk 😀 Ja, det er kjempegøy, og veldig deilig! Mindre trening enn normalt her også, men det tror jeg faktisk er normalt for de fleste nå som sommeren har vært så uendelig fin 🙂

   Klem!

 3. Hei 🙂

  Vet at mitt spørsmål ikke har noe med dette innlegget å gjøre… men har ikke du en rosa liten michael kors veske? Evnt hvor har du kjøpt den?

  1. Jeg kjøpte den i Barcelona 🙂

 4. Hei 🙂

  Vet at mitt spørsmål ikke har noe med dette innlegget å gjøre… men har ikke du en rosa liten michael kors veske? Evnt hvor har du kjøpt den?

  1. Jeg kjøpte den i Barcelona 🙂

 5. Herlig! Ser ut som om du har klart å holde formen ved like i ferien:-) Her har det kommet på et par ekstra kilo, men er klar for både jobb og styrketrening i morgen! Ha en fortsatt fin sommer!

  1. Ja, jeg har i hvert fall holdt meg aktiv, selv om det har blitt litt mindre og annerledes enn normalt. Det viktigste er jo å myte sommeren 😉 Hverdagen kommer tidsnok 🙂

 6. Herlig! Ser ut som om du har klart å holde formen ved like i ferien:-) Her har det kommet på et par ekstra kilo, men er klar for både jobb og styrketrening i morgen! Ha en fortsatt fin sommer!

  1. Ja, jeg har i hvert fall holdt meg aktiv, selv om det har blitt litt mindre og annerledes enn normalt. Det viktigste er jo å myte sommeren 😉 Hverdagen kommer tidsnok 🙂

 7. Kanskje ikke det beste bilde av deg øverst der? (ikke ment som noe verre enn konstruktiv kritikk). Ellers er du helt nydelig, og damn den fine kroppen!

  1. Hvorfor var ikke dette et godt bilde? Ser sminkeløs ut, naturlig pen og ler! Et skikkelig bilde tatt «in the moment»! Helt topp syns jeg, utstråler «barnslig glede» og god energi!

  2. Ka slags tøv er det der Vilde?!
   Konstruktiv kritikk gies i den mening at den som får den skal kunne forbedre/endre på noe den gjort eller gjør.
   Ikke på et bilde som dette, dette bildet utstråler glede og energi, glede over at få hoppe i havet etter en svett å varm økt.
   Det er masse god energi og utstråler sommer, varme, nytelse og personen i bildet nyter virkelig øyeblikket!
   Dette er ikke et bilde som man kan gi konstruktiv kritikk på… det trenges ikke!

  3. Karoline

   Haha, lær deg begrepet «konstruktiv kritikk» og ikke bruk ord du ikke forstår 🙂 Nydelig bilde, som vanlig!

 8. Kanskje ikke det beste bilde av deg øverst der? (ikke ment som noe verre enn konstruktiv kritikk). Ellers er du helt nydelig, og damn den fine kroppen!

  1. Hvorfor var ikke dette et godt bilde? Ser sminkeløs ut, naturlig pen og ler! Et skikkelig bilde tatt «in the moment»! Helt topp syns jeg, utstråler «barnslig glede» og god energi!

  2. Ka slags tøv er det der Vilde?!
   Konstruktiv kritikk gies i den mening at den som får den skal kunne forbedre/endre på noe den gjort eller gjør.
   Ikke på et bilde som dette, dette bildet utstråler glede og energi, glede over at få hoppe i havet etter en svett å varm økt.
   Det er masse god energi og utstråler sommer, varme, nytelse og personen i bildet nyter virkelig øyeblikket!
   Dette er ikke et bilde som man kan gi konstruktiv kritikk på… det trenges ikke!

  3. Karoline

   Haha, lær deg begrepet «konstruktiv kritikk» og ikke bruk ord du ikke forstår 🙂 Nydelig bilde, som vanlig!

 9. Så härligt!! 🙂

 10. Så härligt!! 🙂

 11. Så härligt!! 🙂

 12. Fra å ikke ha badet på flere år har du jo blitt den badenymfen 😀 God sommer, Caroline!

  1. Haha, jeg vet 😀 Må jo til i denne varmen, er så deilig! 🙂 Klem!

   1. Hihi, det tenkte jeg også her om dagen, men det har jo vært en helt fantastisk sommer i år 😀 Ingenting er så forfriskende som et morgenbad <3

 13. Fra å ikke ha badet på flere år har du jo blitt den badenymfen 😀 God sommer, Caroline!

  1. Haha, jeg vet 😀 Må jo til i denne varmen, er så deilig! 🙂 Klem!

   1. Hihi, det tenkte jeg også her om dagen, men det har jo vært en helt fantastisk sommer i år 😀 Ingenting er så forfriskende som et morgenbad <3

 14. Sees i morgen <3 Sprek du er!

 15. Sees i morgen <3 Sprek du er!

 16. Your body is absolutely insane! And you’ve gone through a pregnancy! Wow! So inspiring!

  1. Thank you sweetie <3

 17. Your body is absolutely insane! And you’ve gone through a pregnancy! Wow! So inspiring!

  1. Thank you sweetie <3

 18. WOW! Du har virkelig den perfekte kroppen, Caroline! Jeg er 16 år og skulle virkelig ønske at jeg så sånn ut, hihi 🙂

  1. Vær så snill, vær fornøyd med den kroppen du har. Caroline er muligens flott på mange måter, men å strebe etter en slik kropp må du ikke gjøre i din alder. Jeg kan både ernæring og idrettsvitenskap, og det viktigste er at du er glad i din egen kropp og spiser sunt, ikke å se ut som dette.

  2. Du er 16 år mens Caroline er en voksen dame! Du må ikke tenke sånn da du må bli ferdig «utvokst» 🙂 Det blir som med hunder, man ser ikke hvordan hunden skal se ut og være før fylte tre, da er den voksen og ferdig utviklet! Du har enda noen år igjen så ingen vits i å strebe eller ønske seg noe man enda ikke kan få 🙂

  3. Tusen takk, snille du! Men som Keek sier her, så håper jeg du ikke vil strebe etter noe annet enn en aktiv, sunn og fornuftig hverdag 🙂 Vær glad i den kroppen du har og husk at alle er forskjellige – og du er enda i utvikling 🙂 Jeg ligger jo 11 år foran deg 😉 Stor klem!

 19. WOW! Du har virkelig den perfekte kroppen, Caroline! Jeg er 16 år og skulle virkelig ønske at jeg så sånn ut, hihi 🙂

  1. Vær så snill, vær fornøyd med den kroppen du har. Caroline er muligens flott på mange måter, men å strebe etter en slik kropp må du ikke gjøre i din alder. Jeg kan både ernæring og idrettsvitenskap, og det viktigste er at du er glad i din egen kropp og spiser sunt, ikke å se ut som dette.

  2. Du er 16 år mens Caroline er en voksen dame! Du må ikke tenke sånn da du må bli ferdig «utvokst» 🙂 Det blir som med hunder, man ser ikke hvordan hunden skal se ut og være før fylte tre, da er den voksen og ferdig utviklet! Du har enda noen år igjen så ingen vits i å strebe eller ønske seg noe man enda ikke kan få 🙂

  3. Tusen takk, snille du! Men som Keek sier her, så håper jeg du ikke vil strebe etter noe annet enn en aktiv, sunn og fornuftig hverdag 🙂 Vær glad i den kroppen du har og husk at alle er forskjellige – og du er enda i utvikling 🙂 Jeg ligger jo 11 år foran deg 😉 Stor klem!

 20. Du ser fantastisk ut Caroline!!!
  Jeg hadde en deilig start på dagen med 11 km på mølla,samt X antall episoder med Dexter

 21. Du ser fantastisk ut Caroline!!!
  Jeg hadde en deilig start på dagen med 11 km på mølla,samt X antall episoder med Dexter

 22. For en booty! 😉

 23. For en booty! 😉

 24. Så deilig 😀 Gøy å se at vi er flere som plutselig bader i Norge, jeg har heller ikke gjort det på flere år før nå i år! Men som du sier, det må til i denne varmen 🙂

 25. Så deilig 😀 Gøy å se at vi er flere som plutselig bader i Norge, jeg har heller ikke gjort det på flere år før nå i år! Men som du sier, det må til i denne varmen 🙂

 26. Herlighet så deilig 😀

 27. Herlighet så deilig 😀

 28. Du har som tidligere nevnt en helt utrolig flott kropp! 😀 Eneste jeg vil nevne er at jeg tror bikinitrusa er alt for stor for deg! Hadde kledd deg veldig med en noe smalere og kortere, men regner med at du ikke tar på deg den minste du eier for å vise fram på bloggen akkurat, så det kan jo være der det ligger! 😉 Kos deg videre i det som kan virke å være et noe kjøligere sommervær framover 🙂

  1. Jeg tror du har rett, synes den er litt stor selv :p

 29. Du har som tidligere nevnt en helt utrolig flott kropp! 😀 Eneste jeg vil nevne er at jeg tror bikinitrusa er alt for stor for deg! Hadde kledd deg veldig med en noe smalere og kortere, men regner med at du ikke tar på deg den minste du eier for å vise fram på bloggen akkurat, så det kan jo være der det ligger! 😉 Kos deg videre i det som kan virke å være et noe kjøligere sommervær framover 🙂

  1. Jeg tror du har rett, synes den er litt stor selv :p

 30. Fatter ikke hva folk tenker med når de sier du er for tynn og så videre! Man ser jo laaang vei at har en helt nydelig, sterk og sunn kropp! Og det unner jeg deg, mtp alt arbeidet som ligger bak 🙂 Tenkte jeg bare skulle si det!
  Ha en fortsatt fin sommer 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 31. Fatter ikke hva folk tenker med når de sier du er for tynn og så videre! Man ser jo laaang vei at har en helt nydelig, sterk og sunn kropp! Og det unner jeg deg, mtp alt arbeidet som ligger bak 🙂 Tenkte jeg bare skulle si det!
  Ha en fortsatt fin sommer 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 32. Hei Caroline!
  Tror du det hadde gått an å hatt en rullgardinmeny med f eks 10 siste innlegg? Noen ganger må jeg bla meg så mye tilbake for å sjekke om det er svar på kommentarer, innleggene dine kommer jo så fort noen ganger.:) Om dette ikke er første pri akkurat nå, så skjønner jeg det!

  1. Det var et godt tips, jeg skal høre litt om dette 🙂

 33. Hei Caroline!
  Tror du det hadde gått an å hatt en rullgardinmeny med f eks 10 siste innlegg? Noen ganger må jeg bla meg så mye tilbake for å sjekke om det er svar på kommentarer, innleggene dine kommer jo så fort noen ganger.:) Om dette ikke er første pri akkurat nå, så skjønner jeg det!

  1. Det var et godt tips, jeg skal høre litt om dette 🙂

 34. Hei. Er innom nå og da og savner en ting nå som vi snart skal ut og reise. Spesielt om du har vært steder som er bra for trening inne og ute. Bra steder for løping / grus ute etc. Takk.
  Kunne du ha lagt til søkeord reise. Fint og få litt tips der raskt fra turene dine eller planlagte turer. 🙂

 35. Hei. Er innom nå og da og savner en ting nå som vi snart skal ut og reise. Spesielt om du har vært steder som er bra for trening inne og ute. Bra steder for løping / grus ute etc. Takk.
  Kunne du ha lagt til søkeord reise. Fint og få litt tips der raskt fra turene dine eller planlagte turer. 🙂

 36. Jeg elsker bloggen din. Jeg leser den nesten hver dag for å få inspirasjon. 🙂

 37. Jeg elsker bloggen din. Jeg leser den nesten hver dag for å få inspirasjon. 🙂

 38. Kjære Caroline

  Spørsmålet mitt har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men helt siden du viste frem denne kjolen (https://fotballfrue.no/2013/05/26/la-femme/) for over ett år siden, har jeg ikke klart å glemme den. Storesøsteren min gifter seg i september og da hadde denne kjolen vært helt perfekt! Spørsmålet mitt er om du kanskje kunne tenke deg å selge din? Evt. om du i nærmeste fremtid kommer til å ha et tilbud i samarbeid med onlineformals? 🙂

  Håper på svar! 🙂

  Maren

 39. Kjære Caroline

  Spørsmålet mitt har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men helt siden du viste frem denne kjolen (https://fotballfrue.no/2013/05/26/la-femme/) for over ett år siden, har jeg ikke klart å glemme den. Storesøsteren min gifter seg i september og da hadde denne kjolen vært helt perfekt! Spørsmålet mitt er om du kanskje kunne tenke deg å selge din? Evt. om du i nærmeste fremtid kommer til å ha et tilbud i samarbeid med onlineformals? 🙂

  Håper på svar! 🙂

  Maren

 40. Syns det er supert med et bilde uten sminke også. Like flott uten:)

 41. Syns det er supert med et bilde uten sminke også. Like flott uten:)

 42. Hei!

  Så utrolig søt bikini! Hvor er den fra? 🙂

 43. Hei!

  Så utrolig søt bikini! Hvor er den fra? 🙂

 44. Hørtes ut som en bra treningsøkt! 🙂

 45. Hørtes ut som en bra treningsøkt! 🙂

 46. Michelle

  herregud for en fantastisk flott kropp du har Caroline! Men skulle bare mange flink som du er med treningen og kosthold ;D Får skikkelig motivasjon og inspirasjon av deg, så takk for det <3

  1. Tusen takk, snille deg :O

 47. Michelle

  herregud for en fantastisk flott kropp du har Caroline! Men skulle bare mange flink som du er med treningen og kosthold ;D Får skikkelig motivasjon og inspirasjon av deg, så takk for det <3

  1. Tusen takk, snille deg :O

 48. Elisabeth

  Herlig sommer vi har!
  Helt klart en sunn kropp det er nok bare det ene bildet hun ser helt forskrekkelse skrapt ut og akkurat der ser det usunt ut.
  Fotballfruen er jo veldig flott ellers da 🙂
  Hun er bare ekstremt opptatt av kropp og kosthold og liker å legge ut lettkledde bilder av seg selv. Og det må jo hun nesten få lov til på sin blogg. Og så er det jo opp til oss enkelte om vi vil følge henne eller ikke.

  1. «Hun er bare ekstremt opptatt av kropp og kosthold og liker å legge ut lettkledde bilder av seg selv»

   Jeg er på ingen måter ekstremt opptatt av dette, og lettkledde bilder legger jeg vel ut relativt sjeldent. Å legge ut bilder er uansett jobben min, og nå om sommeren når det er så varmt, er jo bikinibilder helt naturlig.

 49. Elisabeth

  Herlig sommer vi har!
  Helt klart en sunn kropp det er nok bare det ene bildet hun ser helt forskrekkelse skrapt ut og akkurat der ser det usunt ut.
  Fotballfruen er jo veldig flott ellers da 🙂
  Hun er bare ekstremt opptatt av kropp og kosthold og liker å legge ut lettkledde bilder av seg selv. Og det må jo hun nesten få lov til på sin blogg. Og så er det jo opp til oss enkelte om vi vil følge henne eller ikke.

  1. «Hun er bare ekstremt opptatt av kropp og kosthold og liker å legge ut lettkledde bilder av seg selv»

   Jeg er på ingen måter ekstremt opptatt av dette, og lettkledde bilder legger jeg vel ut relativt sjeldent. Å legge ut bilder er uansett jobben min, og nå om sommeren når det er så varmt, er jo bikinibilder helt naturlig.

 50. Elisabeth

  Vel, å legge ut bildet fire dager etter fødsel i undertøy da liker jo man å vise seg frem lettkledd….og når man skummer seg gjennom bloggen din så får man inntrykk av at du er ekstremt opptatt av kropp og mat.
  Men det som er flott at du viste kombinasjonen svangerskap og trening på en flott måte.

  Ha en fortsatt herlig sommer!

  1. Da er jeg uenig. Å legge ut noen bilder i ny og ne i bikini, betyr på ingen måte at man «liker å vise seg lettkledd». Da er det i så fall mange som «liker å vise seg lettkledd». Bloggen er jobben min, den handler om meg, og mote (bilder av meg), trening (handler bl.a om kropp) og mat er en stor del av bloggen. Det betyr ikke at jeg er ekstremt opptatt av det 🙂

   Ha en fortsatt fin sommer du også 🙂

 51. Elisabeth

  Vel, å legge ut bildet fire dager etter fødsel i undertøy da liker jo man å vise seg frem lettkledd….og når man skummer seg gjennom bloggen din så får man inntrykk av at du er ekstremt opptatt av kropp og mat.
  Men det som er flott at du viste kombinasjonen svangerskap og trening på en flott måte.

  Ha en fortsatt herlig sommer!

  1. Da er jeg uenig. Å legge ut noen bilder i ny og ne i bikini, betyr på ingen måte at man «liker å vise seg lettkledd». Da er det i så fall mange som «liker å vise seg lettkledd». Bloggen er jobben min, den handler om meg, og mote (bilder av meg), trening (handler bl.a om kropp) og mat er en stor del av bloggen. Det betyr ikke at jeg er ekstremt opptatt av det 🙂

   Ha en fortsatt fin sommer du også 🙂

 52. Veronica

  Så pen du er uten sminke! Var gøy å se deg sminkeløst og med et hår som for en gans skyld ikke er helt shinet up! Godt å se at du også kan være litt menneskelig:-P

  1. Haha, tusen takk 😀

 53. Veronica

  Så pen du er uten sminke! Var gøy å se deg sminkeløst og med et hår som for en gans skyld ikke er helt shinet up! Godt å se at du også kan være litt menneskelig:-P

  1. Haha, tusen takk 😀

 54. Stine fra NKF

  Utrolig fine, muskuløse ben 🙂 Dem skal du være stolt av 🙂

  1. Haha, tusen takk, Stine 🙂

 55. Stine fra NKF

  Utrolig fine, muskuløse ben 🙂 Dem skal du være stolt av 🙂

  1. Haha, tusen takk, Stine 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *