snart klar for avsats

neliahundene

Ord kan ikke beskrive hvor befriende det er å være her på hytta, trekke seg tilbake og bare nyte timene og minuttene med den fine familien min. Bare det å flytte fra en bråkete storby som Oslo til anonyme Siljan med en stillhet som gjør at du faktisk husker fuglenes eksistens, var meditasjon i seg selv, men det å komme ut hit er over det igjen. Den kaffekoppen på bryggen hver morgen, helt alene, mens jeg kjenner varm luft i nakken og stirrer ut på havet, hva kaller man det? Fullstendig ro. Jeg føler virkelig at jeg får slappet av for tiden, og den følelsen har jeg jaktet så lenge, så dette kjennes veldig bra. Skuldrene er på vei dit de bør være. For bare en liten uke siden følte jeg at jeg trengte en juli til, men nå som den går mot slutten, begynner jeg å kjenne at august er velkommen. Jeg står på terskelen til så mye spennende og ufordrende de kommende månedene, og nå har jeg samlet mot i meg til å kunne ta avsats. . snart. Det blir fint Jeg håper alle bruker sommeren til å ta seg en pause og til å lade batteriene for høsten, for nå er vi snart i gang igjen! 

118 kommentarer

 1. Nydelig jente og nydelig kjole 🙂

  Hvor er kjolen fra?

  1. Babystore 🙂

 2. Nydelig jente og nydelig kjole 🙂

  Hvor er kjolen fra?

  1. Babystore 🙂

 3. Så utrolig skjønn lille Nelia er! Smelter helt her jeg sitter:) Jeg sitter her på verandaen å prøver ut den nye nail treatment oil fra paul and joe som du anbefalte, men jeg lurer på hvordan skal den egentlig brukes? 😛 Er det meningen at en bare skal gni den utover neglene og neglbånd? Når kan man vaske hendene igjen? hehe, her er d olje utover hele tastaturet nå;) Haha

 4. Så utrolig skjønn lille Nelia er! Smelter helt her jeg sitter:) Jeg sitter her på verandaen å prøver ut den nye nail treatment oil fra paul and joe som du anbefalte, men jeg lurer på hvordan skal den egentlig brukes? 😛 Er det meningen at en bare skal gni den utover neglene og neglbånd? Når kan man vaske hendene igjen? hehe, her er d olje utover hele tastaturet nå;) Haha

 5. Så søtt bilde! 😀

 6. Så søtt bilde! 😀

 7. Kristin

  Nyt dagene du har på hytta, for om, som du sier, ikke lenge kommer høsten og hverdagen snikende igjen 🙂 Jeg er nok en av de som gleder seg til høsten, fellestreninger og skole igjen, men det er utrolig deilig med fri også, men samtidig er jeg nok en av de som liker hverdagen best 🙂
  Jeg håper du nyter fridagene dine sammen med Nelia, Lars-Kristian, hundene og den resten av familien din 🙂 Og at du får en super fin høst 🙂

  Så stor Nelia begynner å bli! Føler at hun nesten ble født i går, og det er noe jeg synes, da har det kanskje gått enda fortere for deg? 🙂

 8. Kristin

  Nyt dagene du har på hytta, for om, som du sier, ikke lenge kommer høsten og hverdagen snikende igjen 🙂 Jeg er nok en av de som gleder seg til høsten, fellestreninger og skole igjen, men det er utrolig deilig med fri også, men samtidig er jeg nok en av de som liker hverdagen best 🙂
  Jeg håper du nyter fridagene dine sammen med Nelia, Lars-Kristian, hundene og den resten av familien din 🙂 Og at du får en super fin høst 🙂

  Så stor Nelia begynner å bli! Føler at hun nesten ble født i går, og det er noe jeg synes, da har det kanskje gått enda fortere for deg? 🙂

 9. For et fint bilde! Og så fint å høre at du slapper av og koser deg 🙂 Det er så viktig.

 10. For et fint bilde! Og så fint å høre at du slapper av og koser deg 🙂 Det er så viktig.

 11. Jacqueline

  Hei Caroline 🙂 Du har en fantastisk blogg med kvalitet, og det er grunnen til hvorfor jeg stikker innom den automatisk hver eneste dag. Haha! Hvor har du kjøpt sløyfene til Nelia som hun har på håret sitt? 😀 Beautiful kid!

  1. TUsen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂

   De sløyfene har jeg fått tilsendt i hundretalls fra hyggelige blogglesere 🙂

 12. Jacqueline

  Hei Caroline 🙂 Du har en fantastisk blogg med kvalitet, og det er grunnen til hvorfor jeg stikker innom den automatisk hver eneste dag. Haha! Hvor har du kjøpt sløyfene til Nelia som hun har på håret sitt? 😀 Beautiful kid!

  1. TUsen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂

   De sløyfene har jeg fått tilsendt i hundretalls fra hyggelige blogglesere 🙂

 13. Hun er bare så vakker! Sen ferie på meg, gleder meg til akkurat det du beskriver her fra onsdag <3

 14. Hun er bare så vakker! Sen ferie på meg, gleder meg til akkurat det du beskriver her fra onsdag <3

 15. Vera Marie

  Jeg tror du mener «å ta sats»?

 16. Vera Marie

  Jeg tror du mener «å ta sats»?

 17. Tror Nelia må være den søteste jenta i verden…smelt!

 18. Tror Nelia må være den søteste jenta i verden…smelt!

 19. Camilla

  Så utrolig søt hun er <3 Kan skjønne at dere er stolte!

 20. Camilla

  Så utrolig søt hun er <3 Kan skjønne at dere er stolte!

 21. Ååå, så nydelig Nelia var i den kjolen da! *Smelt* 🙂

 22. Ååå, så nydelig Nelia var i den kjolen da! *Smelt* 🙂

 23. lille Nelia er jo helt til å spise opp. Så utrolig søt dukkejente 🙂

 24. lille Nelia er jo helt til å spise opp. Så utrolig søt dukkejente 🙂

 25. Kristine

  Må bare si det at den jenta deres er utrolig nydelig =)

 26. Kristine

  Må bare si det at den jenta deres er utrolig nydelig =)

 27. Annette

  Utrolig fint bilde av Nelia 🙂

 28. Annette

  Utrolig fint bilde av Nelia 🙂

 29. Kjære deg. Jeg kan ikke fatte hvordan du orker å være så mye vekk fra den skjønne jenten din som det du må nå de neste månedene. Vet du virkelig hvor ekstremt mye tid det tar å være med i skal vi danse? Denne tida med Nelia får du aldri tilbake… Fullstendig skivebom i prioriteringer… Mange andre tidligere deltakere forteller jo om hvordan de aldri fikk tid til familie eller venner i månedene det pågikk, og at dansepartnerne ble nærmeste familie. Christer Torjusen snakker da om den gangen han var med i SVD og selv om han røk ut første sending hadde de trent så mye i forkant at han knapt hadde sett kona si. Han sa «jeg så mer til dansepartneren enn familien, så det var greit å ryke ut fort». Høres jo forjævlig ut når man har en liten baby hjemme som ikke skjønner hvor mamma har blitt av 🙁

  1. Det blir nok en utfordring, men jeg kommer nok ikke til å være så mye borte 🙂 Hun blir jo med på treningene, og skal bo med meg i Oslo. En kan jo ikke akkurat ta med seg kona på dansetrening, så jeg skjønner at det var tøft for han 😉 Det blir tøft å være borte fra Lars-Kristian også, men vi har kommet frem til en pendleløsning som jeg tror vil fungere veldig bra 🙂

   1. Cecilie

    Hei. Må bare spørre ut av nysgjerrighet, du sier hun skal være med deg på treningene, hvordan skal du gjøre det? Skal du ha med deg barnepike som passer henne der du trener? Jeg bare lurer oppriktig, ingen kritikk her. Har nemlig en liten en som er bittelitt gamlere enn Nelia, og å ha med han hadde ikke funket for fem flate øre:p (men de er jo så forskjellige de bebisene)
    Og over til «Bergen»: hvor mye sover nelia på dagtid nå? Hvis du synes det er ålreit å dele det?

   2. Venner og familie har sagt seg villig til å hjelpe oss i den perioden, i tillegg har Lars-Kristian ganske korte arbeidsdager 🙂 Om jeg trener på kveldene vil f.eks Lars-Kristian kunne være med Nelia, enten på treningen eller et annet sted.

    Hun sover kanskje et par timer, noen ganger mer på dagtid 🙂

   3. Kjære vene, for en nydelig jente dere har! En skikkelig hjerteknuser 🙂

    Får du noen dager fri fra dansinga i løpet av en uke?

    Bor du på hotell mens innspillingen foregår?

    Det blir en spennende høst for deg, det er helt sikkert 🙂

   4. Hun er den herligste 🙂

    Vi har ikke lagt alle datoene for SVD, men det er ikke så mange obligatoriske dager. Det meste er opp til meg og partneren hvor mye vi vil trene 🙂

    Jeg kommer til å bo en del på hotell, ja 🙂

  2. Christine

   Hva med de barna som har foreldre som jobber offshore da?:) Jeg vokste opp med en far som var borte i alt fra 4-8 uker i strekk, og tok ingen skade av det:) Det er jo ikke slik at Caroline pakker bagen å reiser fra de! Jeg vil tro at Caroline er en reflektert og fornuftig kvinne som vet best hva som passer for henne & familien hennes;)

 30. Kjære deg. Jeg kan ikke fatte hvordan du orker å være så mye vekk fra den skjønne jenten din som det du må nå de neste månedene. Vet du virkelig hvor ekstremt mye tid det tar å være med i skal vi danse? Denne tida med Nelia får du aldri tilbake… Fullstendig skivebom i prioriteringer… Mange andre tidligere deltakere forteller jo om hvordan de aldri fikk tid til familie eller venner i månedene det pågikk, og at dansepartnerne ble nærmeste familie. Christer Torjusen snakker da om den gangen han var med i SVD og selv om han røk ut første sending hadde de trent så mye i forkant at han knapt hadde sett kona si. Han sa «jeg så mer til dansepartneren enn familien, så det var greit å ryke ut fort». Høres jo forjævlig ut når man har en liten baby hjemme som ikke skjønner hvor mamma har blitt av 🙁

  1. Det blir nok en utfordring, men jeg kommer nok ikke til å være så mye borte 🙂 Hun blir jo med på treningene, og skal bo med meg i Oslo. En kan jo ikke akkurat ta med seg kona på dansetrening, så jeg skjønner at det var tøft for han 😉 Det blir tøft å være borte fra Lars-Kristian også, men vi har kommet frem til en pendleløsning som jeg tror vil fungere veldig bra 🙂

   1. Cecilie

    Hei. Må bare spørre ut av nysgjerrighet, du sier hun skal være med deg på treningene, hvordan skal du gjøre det? Skal du ha med deg barnepike som passer henne der du trener? Jeg bare lurer oppriktig, ingen kritikk her. Har nemlig en liten en som er bittelitt gamlere enn Nelia, og å ha med han hadde ikke funket for fem flate øre:p (men de er jo så forskjellige de bebisene)
    Og over til «Bergen»: hvor mye sover nelia på dagtid nå? Hvis du synes det er ålreit å dele det?

   2. Venner og familie har sagt seg villig til å hjelpe oss i den perioden, i tillegg har Lars-Kristian ganske korte arbeidsdager 🙂 Om jeg trener på kveldene vil f.eks Lars-Kristian kunne være med Nelia, enten på treningen eller et annet sted.

    Hun sover kanskje et par timer, noen ganger mer på dagtid 🙂

   3. Kjære vene, for en nydelig jente dere har! En skikkelig hjerteknuser 🙂

    Får du noen dager fri fra dansinga i løpet av en uke?

    Bor du på hotell mens innspillingen foregår?

    Det blir en spennende høst for deg, det er helt sikkert 🙂

   4. Hun er den herligste 🙂

    Vi har ikke lagt alle datoene for SVD, men det er ikke så mange obligatoriske dager. Det meste er opp til meg og partneren hvor mye vi vil trene 🙂

    Jeg kommer til å bo en del på hotell, ja 🙂

  2. Christine

   Hva med de barna som har foreldre som jobber offshore da?:) Jeg vokste opp med en far som var borte i alt fra 4-8 uker i strekk, og tok ingen skade av det:) Det er jo ikke slik at Caroline pakker bagen å reiser fra de! Jeg vil tro at Caroline er en reflektert og fornuftig kvinne som vet best hva som passer for henne & familien hennes;)

 31. Nydelig!

 32. Nydelig!

 33. Nelia er virkelig skjønn! Lykke til med alt høsten måtte bringe 🙂

 34. Nelia er virkelig skjønn! Lykke til med alt høsten måtte bringe 🙂

 35. Avsats… Vet du hva det egentlig betyr? Sjekk synonymordboka. Innsats hadde kanskje vært et bedre ord?

 36. Avsats… Vet du hva det egentlig betyr? Sjekk synonymordboka. Innsats hadde kanskje vært et bedre ord?

 37. Så vakkert innlegg, Caroline. Dette var flott skrevet! Nydelig tekst til et nydelig bilde. Åh, smelter helt av Nelia! 🙂 for en skjønning!
  Så godt at du har funnet roen og nyer dagene! 😀 klem til deg.

  1. Så hyggelig at du likte det 🙂 Klem til deg også <3

 38. Så vakkert innlegg, Caroline. Dette var flott skrevet! Nydelig tekst til et nydelig bilde. Åh, smelter helt av Nelia! 🙂 for en skjønning!
  Så godt at du har funnet roen og nyer dagene! 😀 klem til deg.

  1. Så hyggelig at du likte det 🙂 Klem til deg også <3

 39. Caroline

  Så flott du er, og Nelia er så utrolig skjønn! 🙂

  Vet du når skal vi danse vises på tv? 🙂

  1. Det begynner siste helgen i august 🙂

 40. Caroline

  Så flott du er, og Nelia er så utrolig skjønn! 🙂

  Vet du når skal vi danse vises på tv? 🙂

  1. Det begynner siste helgen i august 🙂

 41. Michelle

  Er helt fantastisk med hytteliv med sjøen om sommeren. Fikk dessverre ikke så mange dager på hytten selv i sommer. Hadde bare 4 uker hjemme i Norge før turen gikk tilbake til storbyen i Mexico City hvor jeg bor. Storby er vel ikke det beste stedet å finne slik ro som på hytten 😛 hehe..
  Nydelig bilde av vakre Nelia forresten <3

 42. Michelle

  Er helt fantastisk med hytteliv med sjøen om sommeren. Fikk dessverre ikke så mange dager på hytten selv i sommer. Hadde bare 4 uker hjemme i Norge før turen gikk tilbake til storbyen i Mexico City hvor jeg bor. Storby er vel ikke det beste stedet å finne slik ro som på hytten 😛 hehe..
  Nydelig bilde av vakre Nelia forresten <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *