on the go essentials

annonse 

IMG_4225.jpg

Med en travel høst i møte er det enkelte ting  som er ekstra viktig  for meg å ha i vesken, og her er en god håndkrem og facial mist et minimumskrav. Dette er produkter som gjør at jeg får en touch up og som får meg til å føle meg fresh til enhver tid.
___________________________________________________________________________________________________________

– products on the go – 

IMG_4219.jpg

 1. håndkrem 2. lipgloss med farge 3. lite skrin med diverse makeup 4. liten parfymeflaske 5. facial mist 6. blotting paper 

IMG_4250

___________________________________________________________________________________________________________

description

1. hand cream fra rudolph care – håndkrem i perfekt håndveskestørrelse. Denne har en veldig anonym lukt, men gjør hendene utrolig myke og er ikke klissete. 2. read my lips the balm – perfekt for røde lepper på 1-2-3, du trenger bare ett strøk med denne, så er du trutmunnklar! 3. too faced glamour to go – et miniskrin med åtte øyenskygger, en silkemyk lipgloss i en nydelig, svak rosafarge, en bronzer og en kremrouge. 4. caseti  – perfekt beholder for refill til favorittduften din som rommer 50 dusjer. 

IMG_4238.jpg

5. maya water facial mist – denne kjøpte jeg meg selv da jeg oppdaget den i en butikk helt tilfeldig for noen måneder siden, og nå har de fått den inn hos coverbands også. Denne gangen har jeg valgt organic white tea, men den som har gojibær er like nydelig! Facial mist gir en deilig dusj til et trøtt eller ufresht ansikt, og dette er faktisk den første norskproduserte ansiktsmisten, tappet og produsert i Norge – det er jo litt stas. Facial mist gir fukt til huden og gir en en fin finish etter at du har påført sminke. For meg gjør den underverker i en travel hverdag, jeg elsker den kjølige følelsen den gir meg etter mange timer foran dataen. Den er forresten kjempedeilig å ha med på stranden, kan sprayes over hele kroppen! Jeg får en litt sånn Cannes-følelse når jeg gjør det, for der finnes det slikt vann i taket på de fleste strandrestaurantene – amazing! 

IMG_4214

6. paul & joe blotting paper – har du sett så lekker innpakning? Jeg elsker å ta denne opp av vesken, dessuten er det lille speilet perfekt. Blotting paper er løvtynne ark som du klapper lett på huden hvor du har lett for å bli blank. Papiret fjerner det blanke umiddelbart – perfekt for den som skal stå brud også, det var i hvert fall et must for meg på den store dagen. 

___________________________________________________________________________________________________________

Med rabattkoden CAROGO får du 20 prosent på abolutt alt i hele nettbutikken til coverbrands ut 30. juli 🙂 Gjelder ikke varer som allerede er nedsatt. 

– happy shopping – 

22 kommentarer

 1. Hei,

  Syns du har en veldig fin blogg, men er litt mykje reklame 🙁 er reklame det einaste du tjener penger på når det gjelder bloggen?

 2. Hei,

  Syns du har en veldig fin blogg, men er litt mykje reklame 🙁 er reklame det einaste du tjener penger på når det gjelder bloggen?

 3. Hvor er vesken ifra? Den var kjempe fin!!!

 4. Hvor er vesken ifra? Den var kjempe fin!!!

 5. Trine Lise

  Hei 🙂
  For en nydelig veske! Hvor har du kjøpt den og hvilket merke er det? Takk for en super blogg! Ha en fin kveld kjære Caroline!

 6. Trine Lise

  Hei 🙂
  For en nydelig veske! Hvor har du kjøpt den og hvilket merke er det? Takk for en super blogg! Ha en fin kveld kjære Caroline!

 7. i want to try that face mist!

 8. i want to try that face mist!

 9. Ahh looks perfect! So many wants

 10. Ahh looks perfect! So many wants

 11. Hvor er vesken fra? Såååå fin!!

  1. luisaviaroma / michael kors 🙂

 12. Hvor er vesken fra? Såååå fin!!

  1. luisaviaroma / michael kors 🙂

 13. hvor er vesken fra?:)

  1. Michael Kors 🙂

 14. hvor er vesken fra?:)

  1. Michael Kors 🙂

 15. God Søndag. 🙂
  Jeg elsker disse innleggene. Det er helt supert. Du tjener noe på at vi handler ( som mange kommenterer ) men vi får det vi evt. trenger litt billigere. Også har du sånne som meg som slenger med litt man har lyst på men strengt tatt ikke trenger 😉
  Elsker fargen på vesken i innlegget, er det frekt å spørre hvor den er fra?
  Nå skal iallfall jeg shoppe litt jeg trenger ( og litt jeg ikke trenger ) 🙂
  Kos deg masse med familien din 🙂

 16. God Søndag. 🙂
  Jeg elsker disse innleggene. Det er helt supert. Du tjener noe på at vi handler ( som mange kommenterer ) men vi får det vi evt. trenger litt billigere. Også har du sånne som meg som slenger med litt man har lyst på men strengt tatt ikke trenger 😉
  Elsker fargen på vesken i innlegget, er det frekt å spørre hvor den er fra?
  Nå skal iallfall jeg shoppe litt jeg trenger ( og litt jeg ikke trenger ) 🙂
  Kos deg masse med familien din 🙂

 17. Supert innlegg, jeg bare MÅ prøve sånn blotting paper! Ha en fortsatt fin sommer-uke!

 18. Supert innlegg, jeg bare MÅ prøve sånn blotting paper! Ha en fortsatt fin sommer-uke!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *