morgenbad

IMG_3888IMG_3896IMG_3911

___________________________________________________________________________________________________________

Klokken halv ti var jeg i vannet, og fy søren så deilig! Jeg tok med meg kaffekoppen ned og ba både mamma og pappa om påfyll da de kom tuslende, dette kan jeg bli vant til. Det er ingen store planer her i dag, jeg sitter og lurer på om jeg skal ta meg en løpetur nå, eller om jeg rett og slett skal vente til sola har blitt litt mildere. Jeg heller nok mot det siste, for lille har nettopp sovnet og jeg har lyst til å lese ut boken min snart *klørifingrene* Jeg holder også på å planlegge endringer i stuen vår hjemme, så det er også noe jeg må få orden på før høsten og alle prosjektene starter for fullt, bare så synd det ikke går an å se noe på dataen ute i solen, det får kanskje vente til i kveld. Apropos høsten: jeg ser for meg at det blir så mye dansing at jeg kan se langt etter løpetrening, så den kommende uken skal jeg løpe meg lei – om det i det hele tatt er mulig.

Vel, nyt sommerdagen, det skal jeg!  

79 kommentarer

 1. Åå, den bikinitrusen er så fin! Har sett flere som har den, men hvor er den kjøpt? 🙂

 2. Du er et flott eksempel på at man både kan være tynn og formfull! 🙂 Blir spennende å se hvilken dansepartner du får, jeg tipper på at du blir satt sammen med Tom-Erik 😀

  Her står både trening og bading på timeplanen, tipper jeg starter med en svett økt på mølla, og avslutter med et kjølig kveldsbad 🙂

  1. formfull er kanskje pga at hun ammer + push up. Hun var ikke formfull på tv (else).

   1. Var nok ingen forskjell på meg den gang sammenlignet med nå. Brukte push up da, og ammer kun Nelia 2-3 ganger, så har ikke så mye melk.

   2. Du er så ufattelig frekk og uforskammet, fotballfrue! DEN flotte kommentaren ei som ikke får noe igjen for det skreiv til deg, dét komplimentet – og du velger å ignorere den og heller gå i forsvarsmodus mot personen som ga deg en negativ kommentar… Alt for å forsvare seg mot et dårlig bilde. Herregud.

   3. Jeg får mange fine og hyggelige kommentarer, og jeg setter like stor pris på alle sammen. Dessverre har jeg ikke tid til å svare på absolutt alle, og noen ganger føler jeg også for å forsvare meg.

   4. Formfull er ikke synonymt med store pupper. For meg betyr formfull at man har en timeglasfigur, en markert midje, ordentlig rumpe, fine ben osv 🙂

    På Else tror jeg også at Caroline hadde på seg svart jumpsuit (kan hende jeg husker feil) og det er jo ikke et plagg som viser mest former.

    Poenget med min tidligere kommentar, var hvertfall at du ser super bra ut, Caroline! 🙂

 3. For første gang skal iallefall JEG se på Skal vi danse 😉 Skal heie på deg hele vegen!
  Nyt sommerdagen du også. Jeg nyter til fulle, men måtte bare innom her for å se om du
  hadde lagt ut noe nytt, og det hadde du ♥ Sommerklem til deg 🙂

  1. Herlig 🙂 Tusen takk <3

 4. Mange av årets «Victoria Secrets» modeller kan jo bare gå og legge seg,fy! så bra du ser ut Caroline 😀 *forbilde fremfor alle!*
  God helg,søte!

  1. *rødmer*

   Tusen takk :O

  2. Jeg tenkte det samme! 😀 veltrent OG med kvinnelige former! NYDELIG <3

 5. Ville bare si ifra at det ikke funker å bla tilbake i arkivet på graviditeten 🙂

  1. Det skyldes en brannmur vi har installert pga gjentatte dataangrep :/ Jobber med en løsning på det, men er visst ikke så enkelt.

 6. Hei. Jeg bare lurer på en ting 🙂 hvor er lille gullet ditt mens du er nede å bader å drikker flere kopper kaffe feks. ? Jeg spør fordi jeg har selv en på 7 mnd , og det er umulig for meg å gjøre slike ting alene. 🙂

  1. Hun er med mamma og pappa 🙂

 7. Du ser fantastisk ut! 🙂 Elsker bikinien! Jeg har den samme i grønn/blå, men skulle gjerne hatt den i rosa også, den var mye finere 😀 har du kjøpt den i butikk, eller fant du den i nettbutikken til VS? 🙂

  1. Tusen takk 🙂

   Kjøpte den på https://www.victoriassecret.com/ 🙂

 8. Karoline!!!!!

  Hvor er bikinien fra? Du ser stunning ut!:)

 9. Hei Caroline! Fast leser av bloggen din, og selvfølgelig også en «follower» på Instagram 🙂 Tenkte jeg bare skulle komme med litt konstruktiv kritikk til deg når det gjelder Insta-profilen din, jeg er fan og ingen «hater». Hehe..

  Jeg synes bildene du legger ut på Instagram er fine og inspirerende, men ofte i dårlig kvalitet. Jeg vet ikke om det er fordi du overfører bilder fra kamera til mobil, men de er ofte ikke på langt nær så fine som de du legger ut her på bloggen (selv om det er akkurat samme bildet). Kanskje det har noe med «filteret» du bruker også? Fargene er helt annerledes og de blir ofte «blurry».

  Uansett, tenkte jeg bare skulle si i fra.

  Ha en fin dag kjære deg 🙂

  1. Det har nok mye med filteret å gjøre, og at jeg bruker en gammel iPhone 4 :O Den tar ikke spesielt gode bilder. Skal kjøpe meg 6 når den kommer 🙂

 10. Spent på hvilke endringer du tenker på i stua:-) dere har det jo så fint allerede:-) men alltid kjekt med litt forandring også. Tar gjerne imot tips til hvor du finner inspirasjon. Gleder meg til å se deg på skal vi danse til høsten:-)

 11. Rebecca

  Flott bikini! Hvor har du kjøpt den?

 12. Hei Caroline! Finner jeg denne rosa bikinitrusa på victoriassecret.com? Vet du hva modellen heter? Håper på svar! 🙂

  1. Ja, men husker ikke hva den heter 🙁

 13. Hei:) Finnes der en nettside som selger Victoria Secrets vikinger?

  1. Eller bikinier :):):)

 14. Rebekka

  Så fin bikini 🙂 hvor er den fra? Kos deg i sommervarmen!

 15. Hei!
  Lurer på hvor du har kjøpt bikinien? Fin 🙂 Spesielt underdelen, om de ikke hører sammen.

  Marit

  1. Alt er fra VS 🙂

 16. Den nydelige dama i den fineste bikinien… Kan jeg spørre hvor den er kjøpt? God helg videre 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Alt er fra VS 🙂

 17. Du er så nydelig!! Hvor er bikinitoppen din fra? Har samme truse selv tror jeg. Fra VS, elsker den!

  1. Det er fra VS 🙂

 18. Du ser som alltid døds bra ut!! Drømmekroppen

 19. Kor er bikinien fra? 🙂

   1. Hvilken modell er det? Push up?

 20. Kor er bikinien fra? 🙂

   1. Hvilken modell er det? Push up?

 21. Wow, du ser stunning ut!! 🙂 🙂 Nyydelig bikini!! 🙂 Er det spiler på den?

 22. Wow, du ser stunning ut!! 🙂 🙂 Nyydelig bikini!! 🙂 Er det spiler på den?

 23. Å starte dagen med et bad er noe av det beste som finnes <3

 24. Å starte dagen med et bad er noe av det beste som finnes <3

 25. I am so impressed! You have such an amazing body! So inspiring!

  1. Thanks sweetie <3

 26. I am so impressed! You have such an amazing body! So inspiring!

  1. Thanks sweetie <3

 27. Etter selv å ha drevet med dans i flere år, kan jeg love deg at det er en super form for trening! Det er styrke, utholdenhet, spenst pluss, pluss. Så om du ikke får løpt like mye, vil du nok bli positivt overrasket over treningsgevinsten:) mange sier dans ikke er trening, men de har ikke peiling!

 28. Etter selv å ha drevet med dans i flere år, kan jeg love deg at det er en super form for trening! Det er styrke, utholdenhet, spenst pluss, pluss. Så om du ikke får løpt like mye, vil du nok bli positivt overrasket over treningsgevinsten:) mange sier dans ikke er trening, men de har ikke peiling!

 29. Så deilig 🙂 Jeg har også badet masse i sommer, og det var såå lenge siden sist. Kjempegøy 🙂

  Gleder meg til å se deg på Skal vi danse til høsten!

 30. Så deilig 🙂 Jeg har også badet masse i sommer, og det var såå lenge siden sist. Kjempegøy 🙂

  Gleder meg til å se deg på Skal vi danse til høsten!

 31. Nydelig bikini! Hvordan er delene i str.? stor, små, normal? kan jeg spørre hva du har? Tenker å kjøpe skjønner du :-)) Er jo kjipt å bestille noe som ikke passer.

 32. How many cups of coffee do you usually drink per day? Is it black coffee? Or with milk/cream and sugar? Thank you!

  1. I drink black coffe, and usually around 4-6 cups 🙂 No milk or sugar.

 33. How many cups of coffee do you usually drink per day? Is it black coffee? Or with milk/cream and sugar? Thank you!

  1. I drink black coffe, and usually around 4-6 cups 🙂 No milk or sugar.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *