luksus vs. budsjett

wellington kopi.jpg

Daniel Wellington-klokkene har blitt utrolig populære de siste årene, og senest på søndag satt alle fotballfruene og så på kampen med prikk lik modell på armen, ganske tilfeldig. Noe av det som gjør akkurat disse klokkene så populære, er nok det enkle, men likevel iøynefallende designet, den store urskiven og de solide remmene. Jeg har fått en stor samling selv, og synes det er kjempefint å kombinere så og si alle modellene med masse armbånd, eller bare ett enkelt – selv om klokken også gjør seg kjempefint alene. DW-klokkene er ikke så veldig dyre, men likevel kan det være kjekt å vite at det finnes noe lignende på markedet til en mye lavere pris, og det har jeg funnet frem til i dag. 

___________________________________________________________________________________________________________

luxury vs. budget 

Uten navn-1.jpg

(annonselenker) daniel wellington classic st. andrews rose gold brown leather strap watch / oasis clean chronograph watchdaniel wellington classic southampton watchasos large dial stripe strap watch

34 kommentarer

 1. Daniel Wellington klokken er jo mye billigere inne på Daniel Wellington sine hjemmesider enn inne på ASOS. 🙂

 2. God aften Lady C 🙂 Her vil jeg gå for luksus….Det er noe med følelsen av å vite at man bærer ekte varer 🙂 Kan fortelle at jeg bruker briller nesten døgnet rundt. Kjøpte for 9 år siden mine Chanel-briller…kan ikke se at de er brukt! For 2 år siden kjøpte jeg et par briller hos en billigkjede, og det var ikke noe *merke* på brillene….de holdt ikke lenge….Kvaliteten på både Chanel-brillene og Prada-solbrillene er helt upåklagelig og det samme vil jeg påstå gjelder klokker. Ha en finfin kveld videre…her skal det trenes 🙂

  1. Helt enig 🙂 Som regel er kvaliteten mye bedre, men det kan også være omvendt i noen tilfeller :O

   Ha en fin kveld videre du også 🙂

 3. Kjekt å sjå at du og familien nyter det flotte sommarværet som har vært

 4. Synes det er synd at det er annonselenker i 5 av 10 siste innlegg.. Selvfølgelig bra at du opplyser om det, men bloggen får vet veldig «kjøp kjøp kjøp» preg…

  1. Det er kun 2 av de siste 10 innleggene som er reklame, synes ikke det er ille i det hele tatt. Dette innlegget er heller ikke «reklame» i den forstand at jeg får betalt for å skrive om akkurat disse plaggene/butikkene osv. Jeg kunne fritt valg akkurat den butikken jeg ville, eller de plaggene jeg likte. Dette innlegget er også etterspurt svært mange ganger av leserne mine, og det er hovedgrunnen til at jeg gjør det.

   1. Hurra123

    Jeg talte 6 av de 10 siste innleggene som inneholder annonselenker eller reklame

   2. 4 av de 6 er innlegg hvor jeg har kjøpt og betalt produktene av egen lomme, uten noe som helst kontakt med butikk eller leverandør. Heldigvis finnes det affiliateprogram hvor flere tusen ulike nettbutikker er med, slik at jeg kan tjene litt penger på pengene jeg bruker av min egen lomme for å lage inspirerende innlegg for dere 🙂

   3. Men, da er det jo til gevinst for deg, så ergo reklame. Synes det blir feil at du skal tjene på alle innlegg du legger ut, bloggen din blir lite troverdig pga det. Jeg skjønner godt at mange reagerer på at nesten alt du legger ut er til fortjeneste for deg. Klikker meg med vilje ikke inn på de lenkene pga det blir hengende igjen sånn at uansett hva jeg kjøper fra det nettstedet så vil en blogger tjene på det.

    Synes forresten bloggen din har tapt seg betraktelig i det siste. Du bruker lang tid på å godkjenne kommentarer, og det har vært endel teknisk krøll. Det tekniske krøllet er ikke nytt av dagen da jeg ser at flere har klaget på det over lengre tid. Proff som du er så burde du har gjort noe med det. Senest idag hadde jeg problemer med at jeg ikke kom inn på siste innlegg da jeg klikket meg inn.

   4. Du synes det blir feil at jeg tjener penger på jobben min? På noe jeg legger masse tid og penger i for å kunne levere et best mulig produkt for leserne mine? At du bevisst ikke klikker på linkene ser jeg på som et veldig egoistisk valg av deg. Cookiesene du snakker om ligger der bare for en tidsbegrenset periode, og det koster ikke deg en krone ekstra å gjøre det på den måten.

    Jeg er i mammapermisjon, og synes du kan vise litt respekt for det, og ikke kritisere meg for småting som kommentargodkjenning. Det tekniske krøllet har i stor grad ikke vært hos meg, men ute hos brukerne. Vi kjører ukentlige tester med alle typer nettlesere for å avdekke slike problem, men når problemet ikke ligger hos meg er det lite å gjøre. Det eneste tekniske problemet som er på vår kant, er at det ikke går an å bla seg bakover i kategoriene. Dette skyldes sikkerhetstiltak for å unngå dataangrep, noe som er av høy prioritet. Vi jobber med å løse det.

  2. Viktoria

   Synes du har hatt veldig bra innlegg i det siste, masse fine sommerbilder og god stemning!! Ser ut som du har kost deg masse i det siste, og det smitter jo over på bloggen 🙂 Du har overrasket meg positivt med å poste flere innlegg om dagen, i dette varme sommerværet!!

   1. Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

  3. Stusser over de som ikke har noe problemer med å lese bloggen (konsumere et produkt) helt gratis, men har noe imot at du (Caroline) skal tjene penger på å lage innlegg for dem, selv når pengene du tjener ikke koster dem noe. Er jo bare flott at man kan ha dette som jobb! 🙂

 5. Synes ikke at budsjettvariantene her kan måle seg i det hele tatt. Små (vanlige?) urskiver og de er fulle av stæsj og tall. Stikk motsatt av det som gjør DW så enkelt, klassisk, rent og pent. Er vanskelig å møte deres design. Men prisene, hvor har du de fra? Det dyreste jeg har sett er 1449 kr, som ikke er så ille om man faktisk virkelig vil ha en.

 6. De originale klokken var kjempefine 🙂 I dette tilfellet synes jeg de dyre er de som er mest gjennomført. Ha en god helg 🙂

 7. «Like fugler flyr i flokk»

 8. Hei 🙂 dette er et helt annet spørsmål, men jeg lurer på hvordan den svarte lange kjolen fra lindex er i størrelsen? Den med åpen ryggdetalj 🙂 vil gjerne bestille den men er så usikker på hvilken str jeg skal ta :p

 9. Cecilie

  Er helt vild med Daniel Wellington urene med de trefarvede remme. Synes de er så maritime og classy!
  Må blive næste projekt. Har netop investeret i et Michael Kors ur, så skal vist lige skrue lidt ned for ur-entusiasmen i denne omgang 😉

  1. De er kjempefine 🙂

 10. Jeg har DW Classic Bristol Rosegold (herremodellen), og den betalte jeg 1 649,- for, hos Klokker.no. De er autorisert forhandler av DW klokker, og den dyreste klokken der koster 1 699,- 🙂

 11. Kathrine

  God morgen vakre du! 🙂

  Må bare si tuuuuuuuusen takk for oppskrift på den fantastiske lime-ostekaken! Laget den i går kveld til min kjære som har bursdag i helgen, også har vi tatt første stykket nå etter frokosten. Den var helt fantastisk god! Mye bedre enn vanlige ostekaker! 🙂 Som nye på lavkarbo-/LCHF-diett, så er det så bra med oppskrifter på slike gode saker.

  Og Daniel Wellington klokke har jeg kjøpt i bursdsgsgave til han for lenge siden, så den er allerede i boks! 😉 Han blir nok kjempefornøyd!

  Ha en superduper sommerdag!

  Stor og taknemlig klem til deg

  1. Så hyggelig å høre 🙂 Ha en super dag du også <3

 12. For å være ærlig så slår ingenting DW klokkene! De er ikke like rotete som budsjett modellene.. De er så klassiske og rene i designet 🙂 fant ut at du ga rabatt på disse klokkene i fjor, du får ikke til å gjøre det samme i år? Ønsker meg sååå en DW klokke! *smelt* <3

 13. Men du må jo forstå at det oppleves som reklame. Affiliates og. Før var det humor, trwning og mote. Nå er det barn, reklame, seriøst.
  synes det er bra du får tilbakemelding så du må jo ta det til deg, ikke bare avvise det 🙂

  1. Jeg tar alltid til meg tilbakemeldinger, men det betyr ikke at jeg ikke kan avvise det. Det er like mye trening og mote nå som før. Det er heller ikke mer reklame nå enn tidligere. Siste 4 ukene har det til og med vært mindre reklame enn på flere år.

   1. Akkurat det synes ikke jeg. For meg virker det bare som om det blir mer og mer reklame og outfits, savner noe litt mer humoristisk og personlig. Min mening da

   2. Mona M

    Kjære Caroline 🙂 Forstår ikke kritikken over her,hvorfor i all verden henger noen seg opp i at du tjener penger på innlegg med reklame,det er jo jobben din ,jeg klikker meg inn på lenkene og sier tusen takk for tips,har kjøpt så mye,etter anbefaling fra deg,og alltid vært fornøyd 🙂 Kos deg med hver eneste krone du tjener,det er vel fortjent ! Bloggen din er kvalitet tvers i gjennom! 🙂 Fortsatt god sommer til deg og den fine familien din! 🙂 Og en god ting kan ikke sies for ofte… Nelia er helt utrolig vakker ! <3 Gode klemmer

   3. Tusen takk, Mona 🙂 Jeg forstår den ikke selv, men vi har jo alle rett til vår mening 🙂

 14. Elsker disse innleggene! Her syns jeg definitivt Daniel Wellington sine er finest 🙂

 15. Her var det mye kritikk! Man velger jo selv om man vil gå for det dyre eller det billige. Dette er jo bare forslag for de som ikke er så nøye på om det er merkevare eller ikke, og selvom jeg ville gått for det «ekte» selv, så likte jeg de rimelige variantene veldig godt og.
  Det finnes noe for alle, og godt er det 🙂 bra innlegg, Caroline!

  1. Tusen takk, C 🙂

 16. Anna Elena

  Jeg var i sverige forrige uke og kom over et kjempekupp! Fant en klokke som var veldig lik en DW-klokke jeg har ønsket meg lenge (den med blå, hvit og rosa tøy-rem bare at skiven var rosa og ikke hvit) bare at den kostet 200 svenske kroner. Måtte selvfølgelig kjøpe den! Merket er regal og de har visst flere klokker som ligner litt på DW-klokkene tror jeg.
  Tenkte bare keg skulle komme med en liten anbefaling 🙂

 17. Hei! Fint med slike innlegg. Glitter har noen klokker som er veldig like Daniel Wellington sine, bare et lite tips 😉

  http://glitter.no/2014/04/28/nye-klokker-i-butikk/

 18. Jeg ønsker meg en Daniel Wellington klokke til jul og fant ut at man kan bestille dem billigere på nett enn i butikk via http://www.flipit.com/no/daniel-wellington. Verdt å sjekk ut! Ellers er jeg åpen for forslag om kopier som er av god kvalitet. Mange gode forslag her allerde, men kom gjerne med fler:) hilsen maria

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *