utsett pliktene

IMG_3448

God morgen! Jeg må bare innom for å ønske dere en fin dag  Her i huset kan vi ikke være, så vi skal ut og få oss litt luft og senere i dag skal vi på stranden og bade. Det har jo meldt helt sinnsyk varme, og det er så viktig å nyte det mens godværet enda er her. Jeg har mange andre ting jeg mye heller burde få gjort, men det kommer alltid nok regnsværsdager og kalde dager, så jeg sparer pliktene til det. 

IMG_3458

– topp fra asos / annonselenke –
___________________________________________________________________________________________________________

Ha en kjempefin dag, så sees vi senere! 

22 kommentarer

 1. Så rett som du gjør, Caroline! 🙂 Man må bare få mest mulig ut av finværsdagene når de endelig står for døren! Ønsker deg en strålende dag! Nyt denne onsdagen til fulle og LEV 🙂 Klem!

 2. Fantastisk flotte bilder av deg og hugo-gutten 🙂 kos dere i dag & nyt hver eneste solstråle <3 Stor klem fra Sveits

 3. Du er så utrolig pen 🙂 ha en fin onsdag da caroline 🙂

 4. Anette Larsen

  Hei, Caroline!
  Jeg er ei jente på 18 år som lager smykker for salg. Jeg har allerede smykkene ute i en butikk, og jobber nå med å få frem smykkene også gjennom Internett. Du finner smykkene mine både på Facebook og instagram; aljewelery. Dersom du synes smykkene er interessante og kunne tenke deg å presentere de, ta gjerne kontakt, jeg vil gjerne sponse deg med ett smykke! Jeg har fulgt bloggen din i lang tid, og det ville vært utrolig stor stas å se min favoritt blogger bruke et av smykkene jeg har laget 🙂

  Med vennlig hilsen fra Anette Larsen
  Kontakt meg gjerne på Mail; anettegl@ostfoldfk.no

 5. Hei! Så søt den toppen var 🙂
  Jeg lurer på om du kunne gitt litt tips til klær som passer når man ammer, og er ute blant folk. Jeg syns det er så vanskelig å finne fine klær som samtidig er lette å bruke mens man ammer uten å måtte halvveis kle av seg.

 6. Liker innstillingen om å spare pliktene til en regnværsdag! Nyt disse fine dagene så godt som du kan 😀

 7. Skulle ønske jeg kunne utsatt pliktene til senere, men her må det kontorjobb og flytte-pakking til 🙁 Satser på at finværet holder seg ut i august 😀

 8. Michelle

  Ja, er så enig med deg! Bare til å nyte sommeren 😀 Ha en strålende dag fine du <3

 9. Hvorfor screener du kommentarene?

  1. For å unngå at nettrollene poster kommentarer 🙂

   1. Hva betyr det at man screener kommentarer? 🙂

   2. At jeg må godkjenne dem før de publiseres 🙂 En annen grunn til at de må godkjennes, er at det fungerer veldig godt mtp å svare på dem.

  2. Hvordan fant du ut det?

   1. Det står at kommentaren må godkjennes når du kommenterer 🙂

   2. Haha, jeg vet det, så feil, trodde det sto screenshoter:)
    Beklager feilen:)

    Ha en fortsatt fin dag:)

 10. Hei Caroline!:-)
  Jeg har et spørsmål om den fantastisk fine kjolen fra Lindex som du hadde på i et par av innleggene dine for noen dager siden, som jeg hadde blitt kjempeglad om du hadde orket å svare på. Jeg var innom Lindex i dag for å titte etter den, men fant den selvsagt ikke. Er deg veldig lenge siden du kjøpte den?:) For om det er en del uker siden så slipper jeg å kaste bort tid på å lete etter den..:) For da regner jeg med den er utsolgt overalt. Blir veldig, veldig glad om du hadde tatt deg tid til å svare!:-) Nydelig var den i hvert fall, så jeg regner sikkert med jeg er for sent ute uansett.. Ønsker deg en super dag i varmen!
  Klem M

  1. Nei, er vel ikke mer enn 4 uker siden 🙂

   1. Marina

    Takk!!:-)

  2. Viktoria

   Marina: hvis du finner kjolen på nettsiden til Lindex, kan du sjekke hvor de har kjolen i din str. i deres butikker nær deg! 🙂

 11. Kunne ikke vært mer enig, noen ganger får enn bare la ting ligge for å nyte sommeren <3

 12. Viktig å nyte sommerdagene her i Norge 🙂 Jeg tar i hvertfall livet med knuskende ro og fokuserer på å nyte solen og været mens det varer 🙂

 13. hey Caroline.Skąd is the plaid blanket in the stars?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *