too hot to handle

IMG_3131IMG_3247

Oi, i dag ble det et sent hei fra min side. Jeg var på elixia klokken ni tidligere, en time med styrke på overkropp før jeg ble med på adidas running. Fy søren, for et slit! Jeg er helt gåen enda, utrolig bra time, det er så mye mer motiverende å løpe intervaller med andre og med en som pusher deg, enn helt for seg selv. Etter treningen turet jeg byen rundt for å finne plaskebasseng til Nelia, jeg brukte faktisk tre timer på å kjøre rundt omkring og tok også turen til Porsgrunn. Det er så uutholdelig varmt nå at hun ikke vet hvor hun skal gjøre av seg, og det tror jeg flere føler, for det var utsolgt absolutt overalt. Så, jeg kjøpte en passe stor balje i stedet, og den er hun kjempefornøyd med! Dessuten kan jo jeg bare bruke den til fotbasseng når hun har vokst ut av den 🙂 Praktisk! 

IMG_3104IMG_3239

tunika fra asos – her / annonselenke
___________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg prøve å få lest litt, kommer jo aldri videre i denne boka! Senere skal jeg prøve å lage iskrem til alle sammen 🙂 NYT dagen! 

42 kommentarer

 1. For en vidunderlighet der hun sitter i baljen:-) Skikkelig smellskjønn!!! Ha en fantastisk, varm dag og kveld:-)

 2. Miranda

  LOL loving the ‘swimming pool’ 🙂

 3. Varmt ja…men du verden så deilig det er når det endelig er skikkelig sommer i Norge 🙂 Skjønneste Nelia, så fin hun er der hun sitter og plasker i den fine balja si…For et herlig bilde 🙂 Ha en fin dag videre, ta godt vare på dere 🙂 Stoor klem og du…Takk for all inspirasjon 🙂

  1. a, nå har vi hatt to fantastiske sommere på rad 🙂

 4. hvorfor slapper du ikke litt av og er med svigermoren din når hun er på besøk? trene og gjøre alt mulig annet, kan du vel gjøre når du ikke har besøk. når man har besøk, skal man slappe av og kose seg, ikke stresse rundt

  1. Det ene utelukker da ikke det andre? Jeg kan ikke legge vekk alle mine daglige rutiner kun fordi vi får besøk.

 5. Kristine

  De hadde mange forskjellige basseng på Brio i Porsgrunn idag. Dumt du ikke var innom der 🙂

 6. Den er genial den baljen der 🙂 For noen som ikke har badekar i heimen er den forresten ett must! Vi bruker vår enda, og her blir småen snart 2 år. Har fin plass til stesønnen min på 8 år i den. Og jeg får til og med plass, men litt dårlig plass vel og merke :p

 7. Karoline

  Hvor kjøpte du den balja? Er på utkikk etter en slik selv 🙂

 8. Michelle

  oi, så sprek du er! skikkelig motiverende å høre om treningene dine! Jeg har hatt min andre økt ed treneren min etter ferien i dag.. fy søren, kjenner det fra topp til tå! 😛 men deilig er det jo!
  Nyt sommervarmen der hjemme, før vi vet ordet av det er det skifting av årstiden (uff, hjelp)
  <3

 9. Jeg badet også i balje da jeg var liten, det er nesten et litt standard bilde fra barndommen for veldig mange, tror jeg 🙂 Så deilig det må være å være liten og få plass i sin egen balje i dette været. God tirsdag til dere.

 10. For et utrolig søtt bilde av den lille frøkna! Mora ser helt fantastisk ut også ;D
  Ha en super kveld! <3

 11. Benedicte

  Den baljen virker midt i blinken for henne, ja! Søtt bilde av henne, forresten! 🙂

 12. åh, tok meg selv i å fnise når jeg så bildet av Nelia i baljen! herlighet så søt… du er utrolig vakker og veldig inspirerende – håper du vet det selv 🙂 Håper du har en fin sommer, det fortjener du.

 13. Birgitte

  Syns det bilde av Nelia i baljen var så søtt! Ha en fin kveld alle tre <3

 14. Elisabeth B

  Hei fine deg 🙂 Jeg jobber på Brio i Porsgrunn og vi har enda litt basseng til de små igjen 🙂 ha en fin sommer!

 15. Du er jo bare den perfekte mamman!! Jeg gleder meg sånn til å få min egen (om ikke så altfor mange år). Kommer til å titte i arkivet ditt fra Nelia var barn. Du/dere gjør så mye koselig for henne <3

  1. Jeg en perfekt mamma? Kanskje det fineste komplimentet jeg har fått, men jeg kan alltids forbedre meg 🙂

 16. Får vi oppskriften? Har prøvd på å lage is tidligere men den blir altfor isete(som i kun stivnet vann). Trenger en god oppskrift 😀

 17. Vi bruker sånn en balje til klesvask vi, hehe 🙂

 18. Tack för att du besökte min blogg! kul att du gillade den 🙂

 19. Cathrine

  Hei du!
  Ville bare tipse deg om en side jeg kom over helt plutselig. Googlet navnet på det godset der dere giftet dere, og kom tilfeldigvis inn på denne siden:
  http://bryllupssiden.no/bd/vis.php?id=17380 Ikke helt sikker på om denne er ment for «offentligheten» da det står telefonnr til begge osv.. 🙂 Mulig du vet om det, men ville bare tipse deg 😀

  Ha en fin kveld!

 20. Kos dere masse i varmen! Vi bor midt i sentrum og har ikke hatt noen alternativ til nedkjøling de siste dagene. I morgen drar vi heldigvis på ferie med masse bademuligheter rett ved, så det blir utrolig deilig 🙂

 21. Er du enda ikke ferdig med den boka?

  1. Oi, det stod mye mer på den kommentaren enn det som kom med. Tydeligvis virker ikke iPhone emoji 🙂 Du behøver ikke å godkjenne denne siden ikke alt ble med 🙂

 22. Guri, så søøøt i baljen sin!

 23. Hahah! Såå søt Nelia er i balja 😉

 24. Så fin du er på disse bildene, Caroline::)) Elsker de hvite sandalene dine::)) Så delilig med badebalje til Nelia<3<3

 25. Hei!
  Hvor er lua fra?

 26. Hvor gammel var Nelia da hun klarte å sitte selv første gang?:)

 27. Jannike

  Hei! Vi har den samme baljen til vår lille som er en mnd yngre enn Nelia. Det er stas å plaske:) ser at du i en tidligere kommentar har skrevet at dere prøver å ha henne mest mulig i skyggen. Lurer derfor på om hun sitter sånn å bader midt i denne solsteken og varmen uten noen form for solskjerming?? Det er vel ikke helt bra for en liten baby….

 28. Liv-Hanne

  Deilig sommer!

  Hvor kjøpte du den baljen? Jeg har en akkurat make, bare blå. Har hatt den i mange år, og nå er begge håndtakene knekt. Tenkte akkurat på det i forgårs at jeg skulle hatt meg en ny. Ungene badet i den da de var små, og nå bruker jeg den til klesvasken.

 29. Akkurat samme baljen hadde jeg 😀 (kastet den da den knakk i ene håndtaket).
  Jeg brukte den til babybadekar da ungene var for store til badekaret som fulgte med stellekommoden,
  og som basseng på verandaen før jeg kjøpte meg et søtt lite babybasseng 🙂
  Praktiske de baljene. Ellers kan du jo bruke de til småvask eller som tøykurv når du skal bære klær ut av maskinen? Praktisk kork i bunnen så man lett kan helle ut vannet uten å måtte løfte den tunge baljen.
  Forferdelig varmt for tiden, vi har heldigvis en kjeller vi kan flykte til om natta…. har soverom der også 🙂
  I dag er det «heldigvis» skodde og litt mer behagelig temperatur. Greit med sol og varme, men greit med litt avbrekk innimellom og.
  GOD SOMMER!

 30. kristin

  Hei 🙂 Så deilig at Nelia får badet seg i varmen. Dere må kose dere videre i sommer og leke masse sammen med lille <3 ønsker deg en flott sommer Caroline 😉

 31. På gulsetsenteret, jernvarehandelen der, der har de badebasseng til barn 🙂 Var hvertfall 10 stk når vi var der her om dagen, og det er ikke sååå innmari mange innom det senteret 😉
  Et tips; Hvis det er utsolgt i skien og porsgrunn, har de som regel det man leter etter på isenkram på Gulset! 😉

 32. se småfrøkna i balja da! Godt å se at du beskytter hodebunnen og ansiket mot direkte sol, ser så mange bittesmå på stranda her som ikke har verken hatt eller caps til å beskytte den ikke så hårfylte hodebunnen sin.. og det er så viktig!

  1. haha, du hadde også hatt på hodet, så da måtte jeg bare poengtere at det var Nelia jeg mente! Forøvrig tror jeg folk forstår det da du ikke har en «ikke så hårfylt hodebunn» 🙂

 33. Mathilde

  Hvor er sandalene fra? Lett etter disse lenge!

 34. Hei:) hvilken pulsklokke har du?:) er den enkel å bruke?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *