solvika

For en sommerdag! I dag tok jeg med meg Liv Guri på tur til Grenland skisenter, vi gikk fra solvika camping og helt inn, og brukte nesten to timer i solsteiken. Så utrolig deilig! Vi var tilbake rundt klokken fire, og da møtte vi Lars-Kristian på stranden, han hadde med seg is, så det ble is på de store og smaksprøver på de små. 

___________________________________________________________________________________________________________

parts of my day in pictures 

IMG_3077

IMG_3084

IMG_3097

IMG_2942

IMG_3074

IMG_2904

IMG_2868

___________________________________________________________________________________________________________

Nelia er jo den badeengelen, hun elsker å være i vannet, kaldt som varmt. Nå er hun helt utslitt og sovnet nesten mens vi spiste middag. Tror hun har storkost seg i dag, det har i hvert fall jeg, og jeg blir så glad inni meg når jeg ser hvor fint hun har det, ikke minst er det en fryd at hun sier «mmmnamnam» når hun får smake på noe godt. Så skjønn *smelt* 

Nå skal vi voksne lage litt mat på grillen, så blir det tidlig i seng, er litt sigen etter en sen kveld i går kjenner jeg. Vi sees i morgen ♥ 

55 kommentarer

 1. flotte kapringer av fine øyeblikk! Pass godt på dere selv, ser aldri tegn til utbrenthet fra din side igjennom bloggen, men du står sånn på og har så masse på gang på en gang!

 2. Kan du videoblogge med/om Nelia?
  Hadde vært så koselig å se henne på video og høre henne lage søte lyder =)

 3. Det oser kjærlighet i lang vei på bildene dine! Nelia er så utrolig nydelig og jeg ser hvor hun har skjønnheten i fra. En god blanding av deg og LK 😀

 4. Charlotte

  Haha, så herlig bilder av Lars-Krisrian og Nelia! Spesielt det siste <3 Fine minner å ta med seg videre 🙂

 5. For noen praktfulle bilder av far og datter❤️ Er så fint og se. Kos dere masse i sommer

 6. Årh, slike dager altså! Og den lyden du beskriver når hun smaker på noe… ååå, den er så herlig!

  1. Hihi, ja 😀 Håper du har en fin sommer, skjønne!

 7. Såå herlig 😀 Virka som ein super dag!

 8. I wish every child could be so happy like your little angel is. 🙂 you are a beautiful family. 🙂

 9. Herregud så skjønn!!!!!

 10. Herlige bilder, i flott sommervær! Nå må man bare nyte hver dag 😀

 11. Herlige sommerbilder:-)

 12. Å herremin, så skjønn datteren din er! 🙂 Smelter jo helt

 13. Jennifer

  The most beautiful pictures of daddy and daughter! You are so blessed <3

 14. Fine minner å ta med seg når vinteren kommer. En kan aldri ta nok sommerbilder og spesielt ikke når man har et lite barn å feste til minnebrikken. §:o)

 15. åå, så herlig ! Du er så flink 😀

 16. Michelle

  åh, for noen fantastiske herlige bilder! Nelia er bare supersøt!! Håper dere koser dere i varmen <3

 17. Hei, bruker dere solkrem på nelia når hun er i solen? Ser jo at det ikke er anbefalt å at de ikke skal være i solen i det hele, m d er jo ikke til å ungå at det blir litt i solen nå.på sommeren… jeg syns det er så vanskelig har ei på samme alder å jeg har hatt på henne tøy som dekker huden mn det blir jo varmt… hvilke krem bruker dere såfall? Jeg er vel litt hønemor å livredd flf at hun skal få sol på den skjøre huden… hihi:)

  1. Ja, bruker en som ble anbefalt av legen vår 🙂 Er jo umulig å holde henne helt borte fra solen, selv om vi forsøker å holde oss i skyggen.

   Spør på apoteket så hjelper de deg 🙂 Vi bruker denne: http://www.klikk.no/foreldre/tester/article824514.ece

   1. Helsearbeider

    Skjønner ikke hvordan en lege kan ha anbefalt den sprayen.. Solspray er ikke anbefalt til små barn da de lett kan puste inn noe av sprayen og dette kan få store følger senere i livet, i tillegg dekker solsprayen dårligere enn kremer og er da ikke å anbefale til småbarn som lett blir solbrente!
    Hilsen helsearbeider

   2. Vi bruker kremen, orket bare ikke finne bilde av den 🙂

   3. Løsningsorientert

    Bare en kjapp kommentar til helsearbeider: Du veit at man kan spraye solkremspray i hånda og smøre den på som solkrem eller? Det er ikke nødvendig å få heeeelt panikk hver gang 😉

 18. Hei hei

  Takk for en super blogg. Som ny mamma er det deilig å kunne lese bloggen din og få et lite avbrekk i hverdagen. Sønnen min er ca 1 mnd yngre enn Nelia og vi storkoser oss med sommer og permisjon. 🙂
  Har samme vogn som dere også, bare i en annen farge. Lurte på om du ikke har problemer med at Nelia blir varm og klam av å ligge rett på skinnet? Er også redd for at gutten min skal brenne seg med bar hud på skinn. Er jo forferdelig ubehagelig å sette seg inn i en bil med skinnseter når man går i shorts f.eks. Vi har sommerpose i vognen, men det blir litt voldsomt på de varmeste dagene synes jeg…
  Håper du kan dele erfaringene du har gjort deg den siste tiden.

  Hilsen Mari

  1. Hun har ikke blitt det hittil, og vi passer alltid på å la den stå i skyggen når hun ikke sitter i den 🙂 Dessuten er skinnet lyst, så det blir ikke så veldig varmt.

   1. Mari::)) Vi hadde City Cross i Creme Leatherlette til vår lille datter, og hun ble så klam og elendig i vogna ( sportsdelen). Jeg har alltid hatt en tynt og luftig teppe i bunn, men det hjalp lite….. Hun var utilpass og sutrete hver gang hun satt i vogna!!! Vi ble enige om å selge vogna, og bytte til en i vanlig «STOFF», og det var som natt og dag::)) MYE mindre klam og en jente som synes det var topp og være i vogna::))) Sov som en «stein» også;;)) Dette er VÅR erfaring da:::))) Vi byttet til Emmaljunga Scooter S 3, og er såååååå fornøyd::))) God sommer:::))

   2. Jeg skrev litt feil, vi byttet til Scooter S, IKKE S 3…)))))

  2. Hei!

   VI har også denne vogna (lys) og har tenkt same tankane som deg, Mari. Det har gått heilt fint så langt, men igår tok eg eit av lakena hans og klipte hull for selar og slikt. Ser heilt ok ut og trur det er meir behageleg for lettkledde kroppar.

  3. Foruten å ikke la vogna stå i sol som blir sagt her, ta vognposen ut av vogna når den står ute og barnet ikke sitter der, og legg den under feks, eller ha et teppe har vært sammenbrettet (og dermed ikke blitt så varmt) oppi vogna før du setter barnet nedi… da får man ikke den intense varmen ei heller direkte kontakt. Bruk et sånn helseteppe eller et laken du bretter dobbelt.

 19. Fantastiske bilder!!

 20. Cecilie P.

  Ååh, ELSKER det første billede med LK og Nelia med det skønneste, største, tandløse smil. Hun er så skøn, jeg smelter :’)

 21. Ååå, for noen herlige bilder, spesielt de av LK og Nelia 😀 Utrolig skjønne!

 22. Synnøve

  Så herlige sommerbilder <3

 23. Er det lov å spørre hva Lars-Kristian har tatovert? Ble nysgjerrig på skriften på armen (på dette bildet) og ryggen 🙂

  1. På ryggen er det trosbekjennelsen, og på baksiden av armene står det sannhet og rettferdighet 🙂

   1. Fine =) Liker du tatoveringer? Kunne du tenke deg å ta en selv?

 24. For noen herlige sommerbilder! 🙂 Ha en riktig god sommer alle tre <3

 25. Henrikke

  Åh, så kjedelig at jeg var vekke ifra Solvika camping når du var der.. Jeg er jo på en hytte rett oppforbi.. Skal dere der mer i denne uka?

 26. For en stilig bikinitopp!! Skikkelig fresh 🙂

 27. Fars pike! ♥

 28. Herlige bilder! 🙂 Jeg lurer på hvor du har kjøpt det fine hjertet som henger på barnevognen?

 29. Hvor har du kjøpt Lexington håndkleet?
  Sliter med å finne merkeklær til baby gutt.
  De har litt på lillemartine, men hvis noen har tips om bra nettsider for Gant, Lexington etc blir jeg veldig glad 🙂

  Nydelige bilder!

 30. Det så hyggelig ut :)) deilig med familiesommer!

  Kan jeg spørre om hvor «vognleken» med hjertet er fra? Hvis Etsy – hvilken selger? 🙂

 31. Hei! Skulle bla litt i arkivet ditt for å finne noen gode oppskrifter, men får bare opp error. Hvis jeg går inn på kategorien mat ser jeg første siden, men når jeg skal bla meg bakover virker det ikke.

 32. Godeftermiddag,

  denne varme sommer er da også næsten kun til at bade, sidde i skyggen, spise is osv.
  Dejlige billeder du har lagt op, I ser alle så glade og friske ud.

  Her i Danmark smelter vi i varmen og min veninde har derfor lavet sin yndlings sorbet is, det er en fantastisk opskrift, du kan erstatte sukkeret med lidt økologisk rørsukker og stevia:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/07/hjemmelavet-sorbet-is.html

  Prøv opskriften, den er nem og rigtig i top.
  Nyd sommer varmen.
  Mary-Liz

 33. Jeg lurer så fælt på hvor det rosa hjertet som henger på vognen til Nelia er ifra? Et slikt kunne jeg gjerne tenkt meg selv når jeg blir mor for første gang på nyåret 🙂 Håper på svar!

  1. Det fikk jeg med en gang jeg kjøpte en haug med vimpler fra etsy (til dåpen) 🙂

 34. Ville bare tipse om hvor viktig det er at små barn bruker solbriller 🙂 Har jobbet i optikerbutikk i en årrekke og det er flere foreldre som ikke er klar over hvor viktig dette er http://www.nrk.no/livsstil/barn-bor-fa-solbriller-1.8152177 Fantastisk å se disse bildene, dere stråler som foreldre!

 35. Se hvor kjærligheten til Nelia lyser av hele ansiktet til pappaen!

 36. Vilken underbar blogg du har, så glad att jag klicka in hit. 🙂

 37. Elisabeth Marie

  Hei Caroline!
  Nydelige bilder , ser så idyllisk ut. Og Nelia, helladussan så skjønn liten pike!

  Så at du hadde tatt i bruk Emmaljunga vognen din her, så jeg bare lurte på hvordan du syns den er? Vi vurderer å kjøpe den vognen selv nå, i samme stil, farge og understell. Men, i denne vognjungelen kan man jo gå seg vill. Står mellom Emmaljunga eller Stokke.
  Hva er din helt ærlige mening om Emmaljunga? Hvordan er den å snu og navigere rundt i f.eks kjøpesentre og butikker?

  Jeg har veldig lyst på den , og heller veldig mot den, men på samme tid er jeg usikker. Vræl, hvorfor finnes det så mange vogner..?

  Sommerklem til dere 🙂

  1. Vi er kjempefornøyd, og ville valgt akkurat den samme vognen en gang til 🙂

 38. Nydelige bilder!!:D Lurer på hvor denimshortsen din er fra? Sliter VELDIG med å finne meg en fin denimshorts, og den der så veldig fin ut!!:-)

  1. Den er fra Gina Tricot, men er vel fra 2009 :/

 39. Vet du att «Kawan» (som det står på ankan) betyder vän? Den var väldigt söt 🙂

 40. Benedicte

  For noen nydelige bilder fra en flott sommerdag <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *