slik tryller du bort slitne øyne

annonse

IMG_2753.jpg

August kommer altfor kjapt for min del, og jeg har en travel, men spennende høst foran meg. Det å løpe fra opptak til opptak, være småbarnsmor og danseløve samtidig kommer til å bli utfordrende, men jeg gleder meg! Likevel vet jeg at det kommer til å bli vanskelig å føle seg uthvilt og se våken ut til enhver tid, så jeg har noen triks i ermet for hvordan jeg skal forvandle et trøtt blikk til våkent på 1-2-3, i hvert fall så godt det lar seg gjøre. Her er must have-produktene øynene mine er helt avhengig av fremover!

___________________________________________________________________________________________________________

eyedews coconut utrolig deilige pads å ha under øyene mens du våkner sammen med frokost og en kaffe. Skal sitte på i 15-20 minutter, og du får 3 sett i hver pakke. Disse er dynket med aloe, collagen, q10, vitamin a og e og gir en avkjølende, avslappende, beroligende, lindrende, mykgjørende, fuktighetsgivende og foryngende anti-rynke behandling for delikate området under øynene. Alt i en pakke! 

IMG_2843.jpg

___________________________________________________________________________________________________________

the magic 

well rested bare minerals – denne pennen er helt magisk og lyser opp området under øynene. Dette er en highlighter som inneholder lysreflekterende mineraler, og den jevner ut hudtonen, samtidig som den minimerer mørke flekker og misfarget hudtone over tid. 

glo minerals under eyes concealer – jeg har jo vært trofast mot glo sine concealere så lenge jeg har blogget, og denne er og blir en favoritt under øynene. Under eyes er spesielt utviklet for dettet området, da den gir næring til den sarte huden. 

diego dalla palma – jeg har sett på diverse tutorials på youtube (elsker å se sminkevideoer der) og har plukket noen tips med tiden, blant annet dette: bruk et transparant, løst pudder over concealeren under øynene, ikke bruk vanlig pudder. Settingpudderet fra diego dalla palma er perfekt til nettopp dette, og lukter i tillegg kjempegodt. Ved å bruke settingpudder og ikke vanlig pudder, vil du unngå at sminken her striper seg utover dagen, noe som jo ser mye freshere ut. 

IMG_2835

___________________________________________________________________________________________________________

før / etter 

11

Før og etter-bilder må jo til i dette innlegget, og disse tok jeg nesten rett etter at jeg våknet i dag – det vil si at utgangspunktet var ganske morgentrøtte øyne. Jeg har ikke noe sminke på huden ellers, bare krem, så det er derfor den ser litt glinsende ut. Jeg har også brukt brynpudder fra bdbd (se første bilde) og vipper fra ardel på begge bildene. Brynpudderet har jeg i fargen taupe, og denne bør påføres med brynpenn, jeg bruker angel tip spooly brush fra samme merke. Du kan kjøpe begge deler i samme pakke, her. Det første bildet er uten makeup under øynene, andre bilde er med produktene jeg har omtalt over. Anbefaler også en penn på våtkanten som er lys, for å åpne øyet. Jeg bruker presicion eye pencil fra glo minerals i fargen peach, men den glemte jeg dessverre å påføre her. 

IMG_2840

___________________________________________________________________________________________________________

Dersom du har lyst til å prøve, kan du bruke koden FEYE som gir 20 prosent rabatt på produktene ut 25. juni 🙂 Den gjelder ikke for well rested ettersom bare minerals allerede har kampanje og nedsatte varer med 25 prosent, sjekk hele sortimentet her

51 kommentarer

 1. Hei!
  Brukte du alle 3 produktene samtidig under øynene ? 🙂

   1. Takk, da har jeg klikket hjem produktene! Et utrooolig godt tips for meg som er flyvertinne og jobber sent og tidlig og langedager. HURRaaa ! 🙂

 2. Du mener vel juli ? ;0). Fin blogg du har ;0)

 3. Hei.
  Så fint med tips for å se mer våken ut. Hvem kan ikke trenge det?
  Lurte på om du bruker pennen fra bare minerals og concealeren fra glo minerals samtidig og hvilken du evt. bruker først?
  Ha en fantastisk uke. 🙂

  1. Først bruker jeg bare minerals, også concealeren 🙂

 4. fine du 🙂 må innom hver dag (nesten) for inspirasjon. Har du nappet øyenbrynene fra oversiden siden du har fyllt i penn der? ps. funka den geelen eller hva det var for at bryn skal vokse raskere? Kan ikke ha fått med meg at du har skrevet noe om dette. Ha en fin dag!

 5. Skal prøve ut trikset selv 😀

  Her på Sunnmøre er det, som i store deler av landet ellers også, veldig varmt! Over 30 grader i skyggen! Umulig å sitte ute på terrassen, det er så varmt! Så har blitt et par båtturer 🙂
  2. august drar vi til Kreta, blir godt å reise vekk, har bare vært hjemme denne sommeren! Blir jo litt annerledes der da enn når det er varmt her hjemme. Her hjemme synest jeg en fin sommertemperatur er rundt 25 grader, det er en veldig behagelig temperatur hvor det går an å ligge på terassen og sole seg i mer enn ti minutter 🙂 Men i syden kan det godt være 30-35 grader, fordi sjøen har en behagelig temperatur å bade i, og du kan bare hoppe i bassenget 🙂 Gleder meg til det!
  Jaja, ha en superfin sommer videre fine Caroline, Lasse og Nelia <3

 6. Karoline

  Takk for bra innlegg! Jeg lurte på om du kan fortelle litt mer om hva slags hår produkter du pleier å bruke og hvordan du styler det å lignende. Trenger noen tips 🙂

  Hilsen Karoline

 7. Hei! Husker ikke om du la ut innlegg om dette på bloggen eller om det bare var på instagram, men den navle-piercingen du la ut bilde av var helt nydelig! Jeg sliter veldig med å finne ut hvor jeg kan få kjøpt navle-piercinger selv, så lurer derfor på hvor du kjøpte din? 🙂
  Fast leser av bloggen din, stå på videre 😀

 8. Bästa Caroline, som vanligt med härliga tips. Du är grym, keep up the good work. Kram från Schweiz.

  / Andrea
  http://www.andreagrue.se

  1. Thanks sweetie 🙂

 9. Fine tips for sene sommernetter også 🙂 det er blitt noen av de. Takk for fyldig guide. Strålende kveld <3

  1. Bare hyggelig 🙂

 10. Kristine

  Hei Caroline, dette tenkte jeg å prøve ut! Lurer bare på om du bruker well rested bare minerals og glo minerals under eyes concealer samtidig, eller bare en av delene?:-)

  1. Først bruker jeg well rested, og så concealer 🙂

 11. Er du seriøs? Bildene ser jo helt like ut, er jo ingen forskjell. Jeg skulle ønske jeg så så ut når jeg våknet 😉 Hadde vært litt mer hjelp om du hadde tatt bildet uten løsvipper..

  1. Det er jo kjempestor forskjell :O

 12. Ser ingen forskjell på bildene!

  1. Det er kjempestor forskjell på de to bildene, jo :O Ser jo under øynene at det ikke er likt.

  2. Hva snakker du om? Det er stor forskjell!! (og dette kommer fra en som ikke kan så mye om sminke)

   1. Det er mulig det har noe med skjerminnstillingene på PC å gjøre også, for forskjellen er jo ganske stor 🙂

   2. hannah

    Hva jeg snakker om? At JEG ikke ser forskjell:) at det derimot kan være en forskjell der kan jo likevel hende;)

   3. Da må du se på feil sted, hvis ikke det er noe veldig galt med skjermen din :/

 13. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men er på jakt etter en nettside som selger litt «spreke» singleter med tekst. Med motivasjon tekst, treningquotes eller lignende. Om ikke du vêr Caroline, så kanskje noen av leserne fine gjør? 🙂

  1. Hei Oda,
   Sjekk ut blogilates.com – masse herlig treningsinspo…hun har også en sprek treningskolleksjon ute 🙂

 14. Du mener vel 25 Juli? 😀 Kjempegode tips! Jeg har kjøpt flere av produktene du anbefaler tidligere, og er alltid like fornøyd! De som sier du skriver om produkter bare fordi du får betalt for det, har tydeligvis aldri prøvd noen av produktene! Deilig å slippe og prøve alle mulige produkter selv, det kan fort bli en dyr affære:) Stå på, du er en super blogger og forbilde:)

 15. Synes ikke før/etter bildet var så godt eksempel her. Ser nesten ikke forskjell…

  1. Jeg ser stor forskjell 🙂

   1. Är det inte meningen att du ska göra reklam för produkterna så att andra ska vilja betala för dem? I så fall tycker jag att det är ett ganska dåligt svar från din sida.

   2. Hvorfor er det et dårlig svar? Du ser jo på bildene at forskjellen er stor etter at jeg har brukt produktene 🙂

   3. Jeg ser at det er forskjellige bilder, men det første som slo meg da jeg leste innlegget var faktisk at om jeg hadde fått beskjed om at «før»-bildet var etter og omvendt, hadde jeg trodd på det 🙂 Jeg vil tro -says sikter til at det ikke hjelper så mye om du ser forskjell så lenge de som er ment å skulle kjøpe produktet ikke gjør det (mao.: reklamen fungerer ikke). Jeg ville tatt til meg slike tilbakemeldinger fra kunder (les: levebrød) som konstruktive innspill istedenfor å uten videre legge til grunn at det er alle andre som tar feil.

   4. Hvordan i alle dager kunne jeg tatt det til meg om jeg misforstod? :p

    Når det er sagt så er jeg uansett uenig, og mener at etter-bildet viser at produktet har en kjempepositiv effekt. Dere må gjerne mene noe annet, og da får vi være enige om å være uenig.

   5. Får ikke svart under, så skriver her.

    Det skal visst ikke være lett… «Tilbakemeldinger» = kommentarene fra de som ikke ser forskjell på bildene. Det var formodentlig ordet «slike» som skapte forvirring.

    Antakelig best å være enige om å være uenige ja, vi kommer neppe noen vei.

 16. Hei:-) hvilken farge bruker du på Glo Minerals under eye concealeren? 🙂

 17. Jeg kjøpte glo minerals under eye concealer sist du hadde rabattkode på den og er så fornøyd! 🙂 Men jeg lurer på hva du bruker til å påføre den med? Jeg har så langt bare brukt fingrene.

  1. Så bra! Den er best 🙂 Fingrene fungerer helt sikkert veldig bra, du kan jo fint klappe den på, jeg gør det selv innimellom og synes noen ganger det kan bli finere enn når jeg bruker concealerbørste 🙂

 18. skulle tatt det første bilde uten vipper da ekstra vipper gir en mer våken effekt, noe som da ødelegger litt for den før/etter effekten man gjerne vil ha

 19. Julianne

  Hvis du skal bruke foundation, tar du på alle de viste produktene etter den da? eller passer d ikke sammen?

  1. Jeg bruker ikke foundtion under øyet, kun well rested og concealer samt settingpudderet 🙂

 20. Kjekt m slike innlegg! Jeg synes at jeg ser godt forskjell på bildene. Jeg bruker allerede disse produktene under øynene… Men har aldrinhelt skjønt hvor jeg skal påføre den well-rested.. Legger du den i samme område som concealeren? Dvs under øyet osv? Jeg har brukt den mest som en highlighter..over kinnbena liksom..

  1. Ja, under øyet, inntil øyekroken og der de typiske posene / blå ringene som oftest er 😉 Du kan sikkert bruke den andre plasser også, det har jeg ikke prøvd 🙂

 21. For et profesjonelt blogginnlegg! Du er bare så utrolig flink i jobben din! Virker som supre produkter, noe å vurdere her ja:-)

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

 22. Hei! Kan du gjøre en øyebrynsguide? Hvordan man napper/vokser, former, farger, sminker osv for å få sånne fine bryn som du har?
  Takk! 🙂

 23. Marianne

  Supert innlegg! Har lett etter produkter til å bruke under øynene lenge, så dette var midt i blinken! 🙂

 24. Skjønner ikke de som sier de ikke ser noen forskjell, jeg ser den iallefall! 🙂 Det jeg ikke ser derimot er den glinsende huden du snakker om, hehe! Synes du har en veldig fin hud!

  Har bare et lite spørsmål: Mener å huske i et blogginnlegg at du brukte kroppsskrubb fra Ole Henriksen. Gjør du det fortsatt? Hvordan liker du de? 🙂

 25. Hei 🙂 Hva bruker du på øyenbrynene ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *