søndagsfrokost

IMG_2558IMG_2566

– hirsesnacks er favoritten – 

IMG_2568IMG_2577

___________________________________________________________________________________________________________

På søndag er alt lov, spesielt kakerester med jordbær på til frokost! Vi sov helt til halv ni i dag og snek oss opp før de to andre, badet og hadde mamma- og Neliatid, og den tiden er så deilig. Nå har hun sovnet igjen, så jeg tenkte meg ut på en løpetur i solen, denne ukens femte og siste treningsøkt. Deretter blir det hjemmekontor noen timer før vi skal tilbringe hele kvelden på Skagerak. I dag er det Haugesund sin tur til å tape for ODD, krysser fingrene for god stemning og masse folk. 

Ellers er det ikke så mye mer å melde herfra, jeg har egentlig mest lyst til å bare bli liggende på terrassen og slikke sol, men det er jo sånn at det alltid er noe annet som heller må gjøres. Nyt søndagen, så sees vi senere! 

– ♥ – 

66 kommentarer

 1. Så koselig:-) men er vel bare å telle ned til det blir diskusjon om at fotbrettet på tripp trapp stolen burde vært høyere opp. Haha

 2. Hei . Hvordan går det med Nelia i forhold til amming, fastføde og søvn?:)

  1. Det går fint 🙂 Jeg ammer fortsatt, men mye mindre, som regel blir det klokken 7, 10 og litt igjen før hun skal ta seg en lur. Etter de andre måltidene er hun ikke interessert :p Hun sover stort sett som før, legger seg åtte og våkner rundt halv syv-syv, selv om hun denne uken har våknet midt på natten av en eller annen grunn :/ Får håpe det går seg til igjen ganske snart, jeg kjenner så fort at jeg ikke har sovet hele natten gjennom :p

   1. Man blir vant til det også, jeg begynner iallefall å bli det etter fire år. Svært ofte en av ungene våkner hos oss på natten (vann, tisse, mareritt, spøkelse bak gardinen, you name it), og det går i grunnen veldig fint å både ha tøffe jobber og trene mye til tross for det. Men jeg innser jo at jeg sannsynligvis hadde vært hakket mer våken under barne-TV om jeg alltid hadde fått sovet hele natten (og lagt meg tidligere). Hehe.

 3. Riktig god søndag 🙂 Fint å se at dere har det bra alle sammen og nyter det vakre været 🙂 Akkurat kommet hjem etter 2 uker på Mallorca….hjem til hetebølge…ikke verst 🙂 Ta vare på hverandre og kos dere masse. Stoor klem 🙂

  1. Å, så utrolig deilig! Nyt søndagen, fine du 🙂 Stor klem tilbake 🙂

 4. Å så koselig 🙂 ha en fin Søndag i dag da Caroline 🙂

  1. Du også, skjønne! 🙂

 5. Ja, nå er det på tide at de taper litt! Kos deg kjempemasse i dag, både med alenetid og Nelia-tid! 🙂

 6. Hei! Elsker blogg din og ikke minst bildene du tar. De blir jo så utrolig klare og fine. Jeg er veldig interessert i foto og lurer veldig på hvilket kamera du har og hvilken linse du har brukt på bildene over? 🙂

  Ønsker deg og dine en fin dag, og lykke til med kampen! Klem

 7. Går du aldri på stranda? Her bor vi på stranda me barna disse dagene 🙂

  1. Nå har vi besøk, så blir det bare travelt på kampdag. Vi har jo vært mange dager på hytta og på stranda der, så nå synes vi det var greit med en pause, men kanskje vi skal ta oss en tur ila. uken som kommer 🙂

 8. Hei, har helt lik Stokke-stol til min lille,veldig fin stol::)) Men jeg lurte på bøylen deres, synes det ser ut som den er «skjev», min står rett. Mulig det er bilde bare.Et tips, ta opp fotbrettet så det er tilpasset Nelias lengde:)

  1. Den er helt rett her 🙂 Ja, fotbrettet skal vi få flyttet opp, det er bare det at det har satt seg helt fast :/

   1. Martine

    Skruene skal åpnes litt i siden på stolen når brettet skal flyttes 🙂 jeg visste det ikke å dundret løs med hammer med ei pute imellom :p mannen ble ikke imponert for å si det mildt. Hakk hakk :p

   2. Blir ikke hakk om du bruker en pute eller et stykke tøy mellom 🙂 Med mindre du banker løs det du makter, da 😉

   3. Martine

    Tok i det jeg maktet ja, hehe. Har mor først en plan, gjennomføres den 😉

   4. Benedicte

    Me har den gamle tripp trapp stolen, men på den er det berre å løsne litt på skruene på den eine sida med ein umbraco nøkkel so går det lettare 🙂

   5. Takk for tips 🙂

 9. Jeg syns du er så flink til å legge ut fine bilder av Nelia og familien din, men samtidig skåne de, om jeg kan si det sånn! Ha en strålende søndag 🙂

 10. Jeanette

  dette så jo bare kjempekoselig ut! Hvordan takler du varmen når du trener? Jeg synes det blir altfor varmt og går meg heller en to timers tur ganske tidlig på dagen.

  1. Trener litt kortere økter 🙂

 11. Som nevnt så ser ikke bølgen ut til å være montert riktig nei. Den skal kiles fast mellom de to plankene i ryggstøtta, og den mellom venene må tres igjennom sitteplata. Det ser ut på bildet som om den er kilet under den nederste planken i ryggstøtta, og at «benstroppen bare ligger inntil platen, pg ikke i gjennom. Ha en fin dag!

  1. Lars-Kristian monterte den etter bruksanvisningen, så jeg tipper det er riktig 🙂

   1. Da er Lars Kristian like «flink» til å lese bruksanvisning som mannen min

   2. Den er montert etter bruksanvisningen. Mulig bildet lyver litt, men den er festet som den skal 🙂

   3. Den er montert feil.

   4. Frua har nok rett. Ble veldig overrasket på første bildet over hvor liten Nelia var, men ser jo at setet er montert for lavt og bøylen på feil plass. Har en tass på året selv, og hodet hans har aldri vært inntil ryggen. Bare derfor Nelia så så liten ut 🙂 Ser ut som dere koser dere i sola, vi nyter også! Digg med sommer!

   5. Da tror jeg han må se på den bruksanvisningen igjen for det der ser absolutt ikke riktig ut. 😉 Google Stokke tripptrapp å se på bildene så ser dere hvordan det skal være. dere må løsne på skruene for å heve/senke fotbrettet:)

   6. Det går jo an å gjøre feil, men du kan google bilder av samme stolen så ser du hvordan den skal monteres.

   7. Ja, det er sant 🙂 Får viderebringe beskjeden til Lars-Kristian 🙂

   8. Ingvild

    Tipper Lars-Kristian har montert det feil med vilje, siden han, som faren til Nelia, vil det verste for henne….

 12. Kristine

  Ja, fy søren, nå skeiet du skikkelig ut du, med LAVKARBOkake til frokost!! Herregud…

  1. Synes du det? Det synes ikke jeg, men kake til frokost pleier jeg ikke spise uansett om det er lavkarbo eller ei 🙂

 13. Wow that looks really cosy! Your dog is cute beyond words, doesn’t exactly help with my urge to have a dog myself. Lots of love from Helsinki, Finland!

  I’m a doctor and I also write a fashion blog.

  New post now on the blog!

  http://www.arcticvanilla.com/

 14. Ann Kristin

  Fotplaten sitter fast fordi stolen er skrudd sammen, må bare løsne opp skruen på siden så får du dratt ut platen og satt den lengre opp 🙂

 15. Henrikke

  Hei, jeg var akkuratt med huset ditt 🙂 mammaen min var på gården rett nedforbi når ho var ei lita jente:) ho var der med oldefaren min når ho bodde her i siljan 😉 veldig fint hus 🙂 håper å få treffe deg en dag 🙂 vi skal være hos oldemoren min i siljan i en uke nå 😉 hun bor rett oppe ved Solvika camping i en rød hytte 😉

 16. Hei flotte Caroline :-))
  Har et spørsmål angående hårrutiner, så det blir litt malplassert under dette innlegget, men spør likevel! Du har så flott og velstelt hår på hvert bilde. Hvor ofte vasker du håret? Sliter selv med at håret blir fort fett igjen, og må vaske håret hver eneste dag for at det skal se bra ut. Kan ta i tørrsjampo på morgenen (hvis jeg dusjet dagen før). Men likevel er håret fett på ettermiddagen og jeg føler jeg må vaske det hvis jeg skal blant folk. Hvordan gjør du det etter treningsøkter hvor du blir svett i håret? Vet jo at man helst ikke skal vaske det hver dag, men jeg føler jeg må vaske det da jeg har blitt svett, noe som skjer så å si hver dag under treningsøktene.

  Fortsatt fin søndag:-)

  1. Jeg vasker det 3 ganger i uken, sånn ca. Egentlig etter behov 🙂 Jeg har aldri slitt med fett hår, heller at det blir litt fort tørt :/ Tidligere kunne jeg dusje håret hver dag, men det var mer en vanesak, for det trengs jo ikke 🙂 Jeg bruker ofte tørrsjampo og synes det fungerer fint 🙂 Uff, dette var kanskje et dårlig svar. Jeg tror du med hell kan vaske håret hver dag om du bruker produkter som skåner håret og om du unngår for mye varmebehandling (som føner, rettetang, etc. 🙂 )

  2. Hei 😀 Føler for å skyte inn en kommentar her 🙂 Jeg hadde nemlig akkurat samme problem som deg for noen år siden. Men det er som du sier selv: du vasker det for ofte. Det gjorde jeg også. Men håret venner seg til vanene føler jeg, i hvertfall gjorde mitt. Nå dusjer jeg det 2-3 ganger i uken max med frisørshampo og balsam + kur en gang i uken. Tar i hårolje fra biosilk når håret fortsatt er vått. Bruker du mye produkter i håret når det er tørt så vil det bli fortere fett vil jeg tro (jeg bruker aldri noe i håret av varmeting og spray). Når det gjelder trening så gjør det ikke noe å la være å dusje håret etter hver gang. Det er bare å planlegge det litt – de øktene jeg vet jeg svetter som en foss, da må jeg vaske håret etterpå. Men blir det ikke like svett etter hver økt så går det fint å la vær. Håper det var et OK tips, og du burde prøve det 😀

 17. Marita :)

  Den kaken ser bare så god ut! Det er den dere spiste hinn dagen og? Kommer du til å legge ut oppskrift? :))))
  Vil bare fortsatt takke deg for en superduper blogg,. Du gjør en forskjell <3

 18. Marita :)

  Den kaken ser bare så god ut! Det er den dere spiste hinn dagen og? Kommer du til å legge ut oppskrift? :))))
  Vil bare fortsatt takke deg for en superduper blogg,. Du gjør en forskjell <3

 19. Riktig eller ei..i en periode i 7 mnd+ var vi såpass gærne att vi ikke brukte fotplata..Da datteren vår nådde den bare reiste hu seg opp i stolen og sæle synes jeg ikke var så koselig. Det gikk bra☺..,plutselig gikk det greit med fotplata og hu satt stille.

 20. pernille

  Hei;) du burde prøve playtray til stokke stolen, kjempe fin når de sitter å spiser hirsepops 🙂 ha en fin søndags kveld.

 21. Låter jättehärligt , fina bilder 🙂

 22. Kul jente i kul stol!

  Men Lars K må se på monteringen en gang til 🙂

 23. Looks absolutely delicious!

 24. Omg! Sitter virkelig folk å studerer bildene for å finne feil?? Herregud, er det mulig? Ser absolutt ikke noe galt med den stolen jeg, å tror nå dere gjør absolutt det beste dere kan for vesle snuppa 🙂 Goood sommer og nyt været 🙂

   1. Bøylen var noe jeg så ved første øyekast på bildet, uten noe som helst studering! (Trodde det var normalt å se på bildene på en blogg) har en slik til sønnen min selv å da ser man fort at noe ikke stenmer. Prøver bare å hjelpe å komme med tips. Så beklager hvis du synes slike kommentarer er kritikk….ting som er skjevt å ikke ser rett ut går meg dessuten på nervene:p

   2. Hege: Det går helt fint 🙂 Jeg tenkte mer generelt sett, skjer jo titt og ofte at folk legger merke til de mest utrolige ting på enkelte bilder. Ikke at det nødvendigvis var tilfellet her:)

 25. Sånn skal den monteres:

  http://www.diapers.com/p/stokke-tripp-trapp-baby-set-walnut-15140

  Ikke slik dere har den…

  1. cecilie

   Så lenge bøylen sitter fast er det vel ikke noe problem, hjelpes land hva folk henger seg opp i……

 26. Trenger ikke å studere bildet for å se at den er montert feil, var det første jeg så på bildet. Og det er nok ikke ment som kritikk på noen som helst måte,alle kan gjøre feil !! Det er vel greit å bli gjort oppmerksom på det::)) Ha en varm og deilig natt:::))) Klem

 27. åå ta nå en bolle alle sammen.. bedrevitende mødre i en alder av «vi har gjort dette før og vet best».. den jenta ser da ut til å ha det supert i stolen sin, og de er supre foreldre! Det finnes foreldre som burde kritiseres fra alle kanter for hvordan barnet deres har det, disse 2 er ikke et sånt eksemplar om jeg skal nå bedømme uten å kjenne de personlig

 28. Elisabeth

  Den kaken såg god ut, legger du ut oppskrift?

 29. The cake looks beautiful and delicious.

 30. Jeg selger slike stoler fra Stokke og kan se at den er montert helt riktig!
  Hvis dere ikke har noe annet å gjøre enn å kommentere hvordan noen har montert en stol, da foreslår jeg at dere holder det for dere selv!;)

  Fine sommerdager til deg og familien din, Caroline 🙂

 31. Skal si det merkes at folk har ferie og lite å tenke på. Haha. Nå over til noe viktigere: Hvor er denne utrolig fine neglelakken fra?
  God sommer 😉

  1. Den er fra sommerpakken til Essie 🙂

   God sommer til deg også!

 32. See så søt hun er a, herlighet, jeg smelter hver gang av lille N! <3

 33. Kathrine

  Den kaken så kjempegod ut! 🙂 Min kjære har snart bursdag og siden vi begge er nybegynnere på lavkarbo, hadde jeg satt såååå stor pris på en oppskrift på en god lavkarbo-kake! Ha en fortsatt fin sommer, skjønne du! 🙂

 34. Hva folk bryr seg om!
  Da skal jeg komme med et motsatt tips 😉
  Vi flyttet fotbrettet ned i samme høyde du har nå fordi vår datter bruker den til å stå på slik at hun kunne reise seg opp å komme seg ut av stolen, det ble også veldig frustrerende for hun til tider :-p. Når vi flyttet den ned ble ikke det et problem. 😀
  ha en fortsatt fin dag Caroline og god sommer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *