etter kamp must-have: sushi

IMG_2799IMG_2726

___________________________________________________________________________________________________________

Det var overraskende mye publikum på kamp i dag, men for en varme! Det rant jo av samtlige da de gikk inn til pause, det må være mange der hjemme med hodepine i  kveld. Nelia, Liv Guri og jeg ble sittende inne, det er altfor hett for lille å sitte midt i solsteiken, og jeg tror faktisk det er like greit, jeg satt jo nesten fast i stolen inne på losjen da jeg skulle reise meg opp. Klamt! Uansett, kjedelig at det ikke ble seier, men uavgjort er bedre enn tap. Nå er det en sliten mann som sitter og slapper av på terrassen, jeg fatter ikke at han eller noen andre faktisk klarte å gjøre en innsats i det hele tatt i dag, så all cred til dem. Jeg tror vi ser på en lang kveld, for jeg har jo fortalt mange ganger at Lars-Kristian sover dårlig etter kamp og da gjelder det som regel for meg også, men jeg håper at jeg får sneket inn litt Dexter-tid ut i de sene nattetimer.

Før den tid står sushi på menyen, det fristet absolutt ikke med sashimi i dag, så da ble det bare uramaki og futomaki. Sistnevnte er min absolutte favoritt, og fritert scampi med avocado og chilimajones kan jeg spise til jeg sprekker *mmmm* Sov godt, så sees vi til en ny uke ♥ 

34 kommentarer

 1. NAM!! hvor er det kjøpt?

 2. Julianne

  Kan du anbefale beste rødvin, hvitvin og Rosè vin etter din smak?
  Ikke nødvendigvis til mat og diverse, men til en jentekveld eller en tur ut! 🙂

 3. Undrende

  Hvorfor kaller du stadig Nelia for lille? Er det ikke bedre å bruke navnet hennes?

  1. Det er det vi kaller henne 🙂

   1. altså jeg syns jo du burde kalle henne frk. Berg Eriksen..altså.. folkeskikk liksom!
    Neida, fra spøk til øks, jeg tror jeg kan telle på 1 hånd hvor ofte pappa har kalt meg for mitt faktisk navn.. og jeg er 23 år.. jeg syns bare det er koselig!
    Kjært barn har mange navn, og vi vet jo alle hvem lille er når hun sier det

  2. Jente, 16

   Foreldrene mine har bestandig kalt meg lille, for jeg har jo bestandig vært deres lille:)

  3. Haha, bedre for hvem og hva? :p

 4. Christine

  Tips til god sushi uten skalldyr,for en som er allergisk?? Elsker fisk,og har lyst til å prøve sushi også.

  1. Det finnes vegetarsushi og sushi med for eks. kylling 🙂

   1. Bruker å spise sushi med and. DET er så godt!!

 5. like the lace white skirt you are wearing, you look so beautiful in it.

  1. Thank you sweetie 🙂

 6. Bettina Larm

  Skjønner godt at dere holdt dere inne ivarmen, et godt tips mår det blir så varmt som nå for den lille vakringen deres, er å vri opp solhatten hennes i kaldt vann og sette den på. Det hjelper kjempemasse for de små i varmen. ♥

  1. Takk for tips, det var smart 🙂

 7. Hei
  Hvor mange biter pr person beregner du?
  Skal ha venner på sushi og synes det er like vanskelig hver gang

  1. Litt forskjellig, men idag ble det 8 makiruller på hver 🙂

 8. Hei Caroline 🙂
  Bare et lite spm som egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre.. kan jeg spørre om hvordan matrutinene til Nelia er? Hvor mange måltider i døgnet hun får og når hun får de? Sover hun mye ila av dagen lenger?Har selv en sønn på 6mnd og litt nysgjerrig på andre sine rutiner. Du virker som en flott og omsorgsfull mor 🙂 imponert over hva du får til! God sommer 🙂

 9. Sushi er digg! 🙂
  Kan du skrive et innlegg på bloggen din om hvordan du greier å opprettholde selvdisiplinen din til ‘alltid’ å spise sunt? Tips til motivasjon og hvordan opprettholde motivasjonen?

 10. Asha Mohammad

  Hei Caroline.
  Jeg tenker å lage en blogg selv og synes du redigerer bildene dine veldig fint. Lurer derfor på hvilket redigeringsprogram du bruker? Jeg har nylig kjøpt meg Mac, så om du har noen anbefalinger til MacBook?

  1. Tusen takk 🙂 Jeg bruker photoshop, picmonkey og picasa 🙂

 11. Tatiana

  Hey!! Your home always clean.Till shine!! So beautiful everywhere!! But you have 2 dogs, many guests, how do you keep your home in order everyday??? Do u have housekeeper or you do it yourself?? How much time it takes daily?Or just once a week??

 12. Benedicte

  Nydelig antrekk (og krans) som du hadde der! 🙂

 13. Hei Caroline!
  Jeg har aldri kommentert her før, men nå bare må jeg. Jeg er rystet over alle ufine, bedrevitende og pirkete kommentarer du til stadighet får. Alt du sier og gjør finner noen det for godt å pirke på og kritisere. Bildene dine blir saumfart for feil, er det mulig? Jeg merker at jeg blir både provosert og litt trist på samme tid. Hvis enkelte av disse damene ikke har noe bedre å gjøre bør de gå i seg selv, kanskje er de ikke helt feilfrie. Tviler på at enkelte hadde turt å si det rett til deg det de finner på å skrive her.. Det verste synes jeg dog er kritikk som retter seg mot deres rolle som foreldre, det være seg montering av barnestoler (!) og alkoholvaner. Er det mulig?! Dere er da aldeles flotte og ansvarlige foreldre for lille Nelia. Jeg beundrer deg som holder ut mammapolitiet!

  Jeg ønsker deg og familien en flott sommer! 🙂

  1. TUsen takk 🙂 En flott sommer til deg også <3

 14. Hvor er blomsterkransen fra? Den er kjempesøt!!!

 15. Lisa Victoria Larsen

  Hei! Hvor er den fine hvite kjolen din kjøpt?

  1. Fjorårets BikBok-kolleksjon :/

 16. Hei 🙂
  Takk for at du inspirerer meg hver dag 🙂
  Jeg lurte på skal ha noen venne over for sushi hvor mange biter beregner dere pr person ?

  1. Kommer helt an på hvor sulten vi er, men denne gangen ble det åtte biter 🙂

 17. Andrea Henriksen

  Hei Caroline 🙂 har spurt deg før men ikke fått noe svar, men hvor er den blomsterkransen din fra? 🙂 håper¨på svar <3

  1. Den er fra Etsy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *