sommerminner 2014

God morgen! Vi ble bare 4 til reker i stedet for 6 i går, men det var utrolig koselig likevel. Jeg holdt på å renne bort da jeg dekket bordet og rosene tok kvelden nesten før gjestene kom, for en varme! Men jeg klager ikke, det er så utrolig deilig, denne sommeren har vært slik alle burde være. Lars-Kristian er her hjemme med oss i dag, så vi skal snart spise frokost på terrassen før vi skal jogge en tur sammen alle 3. Jeg byttet nettopp bagdel på vognen fra liggende til sittende, det blir nok stor stas for lille 🙂 

___________________________________________________________________________________________________________

Deler noen bilder fra kvelden med reker, kubb, skravling og latter. Den endte faktisk med stand up av Ricky Gervais sammen med kake og kaffe utendørs. Haha 🙂 Det er altfor lenge siden jeg har sett Siri og Kristoffer nå, jeg tror vi snakker mai? Håper ikke det blir like lenge til nesten gang ♥ 

IMG_2228IMG_2231IMG_2304IMG_2278IMG_2247IMG_2329IMG_2291IMG_2323IMG_2380IMG_2336IMG_2351DCIM100MEDIA

___________________________________________________________________________________________________________

Å, kvelder som denne, det er det som skaper minner og som utgjør helheten når vi snakker om sommeren 2014 i fremtiden. Og hvor mange slike får vi egentlig i løpet av sommeren? Jeg vil ha flere! Men det kommer ikke uten en innsats, så jeg skal gjøre mitt for å sørge for at det blir mange innen september kommer krypende. 

– ha en fin lørdag – 

47 kommentarer

 1. Har du link til solbrillene du bruker på headern din? Skal på ferie snart og trenger solbriller:)

  1. De er fra le specs, halfmoon black 🙂

 2. Christine

  Hei 🙂 Jeg skal selv bli mamma veldig snart. En uke til termin og har satt/setter stor pris på alle tips og råd ang barneutstyr som jeg har fått gjennom bloggen din 🙂 I tillegg til vanlig tur/trillevogn med fire hjul skal vi kjøpe en joggevogn. Valget vårt står nå mellom Baby Jogger city elite og Mountain buggy terrain. Har lest anbefalingen din og ser at du er veldig fornøyd med mountain buggy. Det jeg lurer på ang denne vognen er hvor liten Nelia var første gang du var ute på joggetur med henne i denne vognen? Gjorde du noe spesielt for å beskytte henne mot humper o.l. når hun lå i bagdelen av vognen og det ikke er belte i denne? Hvor gammel er hun nå når du skifter til sportsdelen av vognen? Har du testet ut den andre modellen (baby jogger) og dersom du har, hvorfor falt ikke denne i smak? Håper du har tid til å svare på mine masete spørsmål 🙂 hehe.

  1. Jeg husker ikke helt hvor gammel hun var, men hun var yngre enn 6 mnd. 🙂 Jeg la tepper på alle sidene av henne, slik at hun lå støtt 🙂 Hadde også en fin vognpose som støttet godt rundt. Passet på å løpe på aslfat, slik at terrenget ikke var så ulent, men i dag går det fint med ulent terreng og nå har vi nettopp byttet del 🙂

   1. Måneder? Uker, vel?

   2. Nei, måneder. Skal helst ikke jogge med de når de kun noen få mnd.

 3. Kan du blogge litt om hundene dine?
  Leeeenge siden sist…
  Blir mye Nelia.

  1. Syns ikke Caroline blogger mye om Nelia i det hele tatt! Men det har vel med interesser å gjøre. Personlig savner jeg ikke flere innlegg om hundene og kunne fint tålt en mye større dose med Nelia :-)))

  2. Her er det jo bilde av Hugo og ingen Nelia 🙂 Jeg skriver om hverdagen min, og akkurat nå er det Nelia osm opptar store deler av den, selv om hundene er like involvert som før, blir det naturlig at jeg skriver om henne 🙂 Hundene har det kjempefint og koser seg nå som det er sommer og de kan være ute i hagen hele dagen 🙂 Jeg kan godt passe på å ta litt flere bilder av dem fremover 🙂

 4. Katrine

  Så fantastisk nydelig kjole! Hvor er den fra?

 5. Du er så utrolig vakker, det stråler av deg.. <3 Ha en fortsatt fin og deilig sommerdag.. 🙂

  1. Tusen takk, snille du! 🙂

 6. Ann Christin

  For et fantastisk bilde av Kløverød og Skilbred fra luften da! Moro å se for oss som er derfra 🙂 Flotte bilder forøvrig også 🙂

  1. Takk 😀 Nytt kamera, kjempegøy 🙂

 7. Hvor er den nyydelige kjolen fra?

 8. Får ikke hundene være med på tur, eller har dere dem ikke lenger?

  1. De er ikke med på joggetur,men vi går turer med dem 🙂

 9. Harriet

  Nydelig kjole. Hvor er den fra?

 10. Hei,
  Nydelig kjole 🙂 Hvor er den kjøpt?

 11. Hvor er kjolen fra? Nyyydelig! 🙂

  1. Lindex, takk 😀

 12. Så koselige og stemningsfulle bilder! Sånne kvelder er absolutt gull verdt 🙂

 13. Hva slags kake er det?? Ser så godt ut! Kan du dele oppskrift??
  🙂

  1. Det er en lavkarbokake (easy living) med kesam lime og bær på toppen 🙂 Enkelt og greit 😉

   1. Kaken frister 😀 vann i munn 😉 hva er ingrediensene?

 14. Kristin

  Så herlig 🙂 dette skaper sommerminner ja ! Bare et sprørsmål til deg. Ser jo du bytter klær flere ganger om dagen ( gjør det samme selv)., legger du klærne tilbake i klesskapet igjen eller vakser du dem etter å ha brukt de kun noen timer? Selv ender jeg alltid opp med en haug med halvbrukte klær 😉

  1. Vasker aldri klær med mindre de er skitne 🙂

 15. Kristina

  Elsker bloggen din! Kan du spørre hun som var på besøk hvor genseren hun har på seg var fra? Så fiiiiin til kalde kvelder 🙂 Klem

  1. Hun lånte den av meg, men jeg vet ikke dessverre :/ Det var en julegave for noen år siden :/

 16. Kan eg spøre kor er kjølen fra?! 🙂 Utrolig fin

 17. Kan eg spøre kor er kjølen fra?! 🙂 Utrolig fin

  1. Den er fra lindex, tusen takk 🙂

 18. BEA OLEA

  Jeg leser at mange spør om hvor kjolen er fra, men se heller på det vakre mennesket inni kjolen (og de andre antrekkene hun bruker). Ingen tvil om at dette er en lykkelig kvinne. Du stråler og er en gledesspreder Caroline. Ha en fortsatt god helg sammen med dine kjære. Hilsen en av dine faste lesere.

  1. Tusen takk, snille deg <3

 19. Cecilie

  Så utrolig nydelig bordet var! Kan du skrive litt om dekking av bord, farger og temaer? Kanskje noe til hver årstid? Ville vært utrolig fint, da jeg akkurat har fått ny spisestue som trenger desto finere pynt og dekking 🙂 Klem

 20. Madeleine

  Hvor har du kjøpt bestikket og det serviset du har på bordet?
  Blåe kopper , fatene osv.
  Utrolig fine!

  1. Green Gate 🙂

 21. nei se lille i rosa, regner med det er Nelia!

 22. Anne Grete

  Nydelig kjole, men finner den ikke på nettbutikken til Lindex, vet du hvor jeg kan finne den? Hadde vært så fint hvis du kunne hjelpe meg. Du har god smak

 23. Kjolen var aldeles nydelig, men du kler jo absloutt alt! Har du en link til en nettside der jeg kan kjøpe kjolen? 🙂

 24. Hvordan fikk dere tatt bildet fra luften? 🙂 Utrolig kult!

  1. Brukte en drone 🙂

   1. Wow! Så utrolig kult! 🙂 Håper dere kan legge ut flere slike bilder tatt fra oven. Kan tenke meg mannen syns det er gøy 🙂 Hvor har dere kjøpt dronen, og kan dere feste det store kamera på den, eller er det et mindre kamera som følger med?

   2. Det følger med kamera, men du kan også kjøpe billigere varianter hvor du selv fester på GoPro-kamera 🙂 Vi kjøpte vårt hos Multicom.

 25. What a wonderful place, I wish I could live there.

 26. Benedicte

  Åh, det ser ut som at Nelia har på seg en skjønn sommerkjole? Vi kunne ikke vært heldig å fått en nærmere titt på den? 🙂 <3

  1. Kommer nå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *