mountain buggy vol. II

Da har vi innviet sportsdelen på joggevognen, og jeg skal si det var en jente oppi den som storkoste seg! Hun er så nysgjerrig og vil helst ikke være i selene i det hele tatt, bare lene seg inntil bøylen i front, men det går jo dessverre ikke. Lars-Kristian har kamp i morgen så for han var det uaktuelt med mer enn noen kilometer, men jammen fikk jeg ikke lurt ham med meg på 5.5, yes! I denne varmen kjentes det ut som 15, minst! 

___________________________________________________________________________________________________________

mountain buggy sportsdel 

IMG_2481IMG_2468iopå

Det er mange som spør om pulsklokken min hele tiden, og det forstår jeg godt, for den er så fin! Jeg elsker den og hadde aldri orket en treningsøkt uten, det er helt utrolig hvor mye motivasjon en slik klokke gir! Jeg har skrevet et innlegg om den tidligere, og det kan du lese her. Vognen har jeg også skrevet om tidligere, og den som skulle være interessert i å lese mer om den, kan ta en titt her.  Rabattkoden jeg har oppgitt der gjelder faktisk ennå, det samme gjelder rabattkoden for klokken min *lykke* 
___________________________________________________________________________________________________________

Nå venter vi på at svigermor skal komme på besøk, og det blir så fint! Vi har ikke sett henne siden konfirmasjonen på Hamar i mai, så det begynner å bli altfor lenge siden. Ålesund er for langt borte, rett og slett. Hun skal heldigvis bli her i noen dager, så da får hun masse tid sammen med både oss og den viktigste av alle: Nelia ♥

– ha en fin lørdag, dere – 

19 kommentarer

 1. kristine

  Hei!
  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om reise vognen deres? den ser så fiin ut 🙂
  fortsatt god sommer til deg og dine!
  klem!

 2. Kjæresten min bor også i Ålesund, prøver å få tak i flybilletter i skrivende stund, men det er jammen ikke enkelt! Koster en formue også 🙁

 3. Hvor mange vogner trenger dere egentlig? Fikk dere ikke med sportsdel på emmaljunga vognen?

  1. Emmaljungaen er ikke en joggevogn, kan ikke løpe med den 🙂 Vi har tre vogner, én til hverdagsbruk, én til løping og én til reise hvor vi ikke har plass til Emmaljungaen.

 4. I am 8 mos pregnant and I know I will be dying to go running after delivery so I’ve been shopping for jogging strollers. I am getting a lot of disapproval and being told how dangerous jogging with an infant under 8 months is. It is not illegal in the USA, just very frowned upon. Is this something that people are over-zealous about just like half a glass of wine while breastfeeding or have you encountered the same? Nelia is obviously doing wonderfully-beautiful and healthy girl.
  Thanks for sharing your thoughts!

  1. We´re not that strict in Norway but the younger the infant is the more careful you should be. In the start you should try jogging on even surfaces 🙂

 5. Kjøp en universalsele, slik som tres over skuldrene og festes på magen. Den fester du i de plastringene som er i setet på vognen. Da kan Nelia bevege seg litt mer i vognen, sette seg frem og fremdeles være 100% sikret i vognen 🙂

 6. Your little one looks so strong and grown up already! Time flies! I wonder what sunscreen you use on her?

 7. Må du gjøre mye for å stille inn en pulsklokke? Har høyrt at man må springe til man spyr???? :O

  1. For å vite makspulsen din så må du ta en test hvor du presser deg maks. Det gjelder alle pulsklokker 🙂

 8. Andreas Bugge Sandmo

  Hei!
  Har sett at du elsker tuc kjeks, derfor tenkte jeg å begynne å prøve å få den kjeksen inn i Norge!
  Har sett at du har prøvd, men vi kunne ha prøvd igjen 🙂

  Mvh Andreas Bugge Sandmo

 9. Haha, Nelia ser ut att ha det SÅ mysigt! 🙂

 10. Kos dere masse med familiebesøk!

  http://bynicolel.com

 11. Her eyes are just like your husbands;)

 12. Er det Mountain Buggy Urban Jungle eller Terrain du har? Hvis det er Urban Jungle har dere da byttet til større bakhjul? Vet du evt pris på det? Er den god å løpe med på grusvei? Venter en liten en til våren, og en god joggevogn er noe av det viktigste. Blir sprø om jeg ikke får trent skikkelig.

  1. Terrain 🙂 Den er kjempegod! 🙂

 13. Hei! Kan du lage et innlegg om reisebarnevognen deres? Liker så godt å lese din ‘research’ før jeg kjøper inn utstyr! Hilsen nybakt mamma med reisefeber

 14. The baby is so cute and lovely.

 15. Jeg brukte gjerne ikke bøylen når min jente var så liten, da den er midt i synsfeltet. Synes det var like greit å bare bruke selene, så fikk hun sett litt mer selv. Lite tips;) Flott blogg du har forresten:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *