pattern mix

IMG_1934IMG_1826IMG_1891IMG_2010IMG_18397IMG_2007IMG_1980

skjørt zoul/ (annonselenke) pumps kurt geiger / skjorte by malene birger / jakke zara / clutch zara / armbånd glitter / ringer hasla / solbriller le specs 

Det måtte bli noe blått for babygutten til Malene i går, og jeg våget meg i tillegg ut på en liten mønstermix. Jeg synes du med hell kan mikse sammen mønster på denne måten, så lenge resten av antrekket er rent. 

___________________________________________________________________________________________________________

Nå er vi i full gang med hansker og jord, håper vi husket å kjøpe alt vi trenger for å få ting ferdig, så kan jeg legge ut et bilde av terrassen senere 🙂 I morgen får vi gjester og på menyen står det at vi skal spise reker i solen, så vi må bare henge i 🙂 

– sees senere – 

33 kommentarer

 1. WOU!!!!!! 8) Love it!! <3 So lovely mix 🙂

 2. May Theresa.

  Hei, jeg får ofte kommentarer på hvorfor jeg trener og spiser sunt… Altså hvis jeg har med meg en salat til lunsj og et glass med vann, så må jeg alltid få en kommentar eller to om hvorfor jeg spiser salat, om jeg er på slankern, hvorfor spiser du ikke brødskive med nutella osv …. altså får du sånne kommentarer noen ganger. Jeg skjønner liksom ikke greia. Tar jeg med meg en salat får jeg en kommentar på det, men tar jeg med en burger blir det helt stille liksom…..

  1. Så trist, vet at det er flere som opplever det slik, og det er synd :/ Har ikke erfart det samme, nei. Det er jeg glad for 🙂

  2. Dette har sikkert litt med livsstilen i miljøet man henger i å gjøre. For noen er det normalt å spise brødskive med nutella til lunsj (og sikkert frokost og kveldsmat også). Blant ungdom er det nok heller ikke unormalt å spise burger ofte. Dette henger jo sammen med problemet om stadig økende andel overvekt.

   Selv merker jeg stor forskjell på reaksjonene fra folk når jeg spiser salat. Noen synes dette er helt vanlig, mens andre ser på salat og andre sunne ting som «slankemat». Synd at sunn mat og drikke skal få folk til å reagere negativt. Håper du spiser maten med god samvittighet, og at du svarer at du spiser det fordi du synes det er godt 🙂

 3. Det må være et av de fineste antrekkene du har hatt, veldig stilig, veldig advokat 🙂

 4. Jeg er vild med dit outfit her! Du er så stilet og flot 🙂

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 5. Wow!! Nydelig antrekk på en flott dame! 🙂

 6. Kunne du ikke startet opp igjen med «månedens antrekk»? Det var så gøy å se alle samlet! :)) <3

 7. Hvor har du kjøpt skjorten?

 8. Likte ikke jakken så godt, men resten av antrekket var veldig fint!

  http://bynicolel.com

 9. Dette antrekket ga meg umiddelbart New York vibber! 🙂 Ett av dine topp 5 antrekk, i min bok hvertfall =D

 10. Jeg sitter bare her å måper! Herregud så nydelig du er 😀 Dette antrekket må være noe av det fineste jeg har sett!

 11. Mønstermiks er bare kult 🙂 Så businessfin du var denne gangen <3

 12. den jakka var kjempe fin 🙂 du er så utrolig pen, missunner deg skikkelig <3

 13. Så fint 🙂 Håpe du fekk gjort alt hagearbeidet du skulle!

 14. Vakkert:-) enkelt og klassisk!

  Jeg så på Insta/Face at du har laget babymat, sikkert ikke første gangen 😉 jeg håper virkelig du lager et innlegg om oppskriftene dine, selv om det finnes altfor mange «kanaltvetalt-mammaer» der ute! Er mamma selv til en liten en og ønsker litt inspirasjon, for ja, det finnes altfor lite god informasjon om babymat 🙂

  Stå på! Elsker bloggen din!! 🙂

  1. Prøv speiltvillingene.blogg.no for inspirasjon til babymat… utrolig bra!

 15. Så nydelig du er! Du stråler <3

 16. Er det noe alle hageeiere erfarer så er det at en hage aldri blir ferdig. 🙂 Man oppdager stadig nye måter å beplante på, og beplantningen blir ikke alltid slik man har sett for seg. Det er mye mer dynamisk enn innredning innendørs.

 17. Finfin blogg 🙂 Kanskje du vil lese min og? 🙂
  http://www.olephb.no – kreftpasient på 27, kjempet for å få tilbake livet igjen… 🙂

 18. FANTASTISK outfit 🙂 elsket det, et av de fineste jeg har sett på lenge :))

 19. Herlighet! Smashing, Caroline 🙂 As always!

  1. Tusen takk, fine deg! 🙂 <3

 20. ELSKER mønstermiksen! 🙂 Ha en herlig dag!

 21. Johanne

  Hei Caroline :-))
  Er skjørtet fra Zoul i Bygdøy allè ?? Rålekkert !!

 22. Hei. Vi skal snart til Skien og lurer på om du har noen tips til ting å gjøre/steder å dra for en familie på 4.. Har vært litt i Skien før, så vi skal til Brekkeparken og Fritidsparken. I fjor tok vi en tur på Telemarkskanalen-absolutt verdt det om dere ikke har gjort det!

 23. Really like your blouse!

 24. For et kult antrekk! Jeg elsker mønsteret på skjørtet, blir nesten litt forvirret av å se på det, haha 🙂

 25. Så fint! Synes du har hatt så mange fine antrekk i det siste! Håper vi får vite hvor kjolen i det nyeste innlegget ditt er fra også 🙂

 26. Vilken supersnygg outfit, inspirerande 😀

 27. It is a great pattern mix, like the coat, the shirt and the skirt you are wearing.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *