it’s a boy

IMG_2034.jpgIMG_2122

___________________________________________________________________________________________________________

it’s a boy 

Malene er så fin, hun er gravid i uke 36 og venter en liten gutt. Enda en av fotballfruene på ODD som er gravid – jeg tror faktisk det er smittsomt! Ingen av oss fikk reist til Kristiansand for babyshoweret venninnene hennes holdt der, så da arrangerte vi like gjerne et i Skien også. Det ble masse gaver, helt sinnsyke kaker, taco, ærlig skravling om fødsel og tiden etterpå og bare hygge. Jeg storkoste meg 🙂 

12IMG_2149IMG_2156

___________________________________________________________________________________________________________

Den planlagte plantingen på tirsdag ble forresten aldri noe av, for da vi hadde fått pakket ut alle blomstene av bilen, åpnet himmelen seg og vi måtte bare løpe inn. For et uvær! Gårsdagen gikk med til playdate med Ragnhild og Oline, babyshower og en tidlig styrkeøkt på Elixia, så da blir det hagejobb i dag i stedet – rett etter frokost, trening og litt arbeid. Håper dere får en fin dag, vi sees senere! 

♥ 

19 kommentarer

 1. Jeg kan rigtig godt lide din bluse! 🙂 Du må også have en god dag <3

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 2. Åh, så mange vakre kaker og ikke minst damer! 😉 Så snilt av dere å overraske henne på den måten.

  Jeg var selv gravid i våres men mista dessverre… Nå tør jeg ikke prøve igjen av frykt for at jeg mister igjen. :-S

  Men når tiden kommer der frykten er borte og det klaffer, håper jeg at venninnene mine også arrangerer en så flott fest til ære for mitt ufødte barn!

  Jeg er forresten innom bloggen din hver eneste dag og du inspirerer meg på alle måter. Fortsett å være akkurat den du er! 🙂

  Klem fra Henriette

  1. Kjære deg, så leit å høre! Sender deg gode tanker og er helt sikker på at dette vil ordne seg! Ikke gi opp <3 Krysser fingrene for at ting klaffer og for at du får babyshower, det fortjener alle gravide, det er så stas! Stor klem 🙂

 3. Hei! Jeg bare lurer på om du er fornøyd med emmaljunga vogna deres?
  Vi vurderer sterkt å kjøpe en slik nå og lurer derfor på hva dere synes. Er det noe dere ikke er fornøyd med?
  Eventuelt hva?
  Takknemlig for svar 🙂

  1. Kjempefornøyd med den 🙂 Ville valgt den samme om igjen.

 4. Victoria

  Hvor er antrekket ditt fra? Antrekksbilder?:)

 5. så koselig!

 6. Fina bilder 🙂

 7. Så ut som dere hadde det koselig 🙂 føler du at du må gi en litt dyrere gave når folk har bursdag osv siden du er kjent og folk vet du tjener bra, eller gir du bare slik som oss «vanlige»? Trenger ikke svare om det blir for personlig, bare jeg så er så himla nysgjerrig på kjendislivet :p

  1. Nei, det føler jeg ikke 🙂 Vi prater sammen oss jentene og vet ca. hva vi kommer til å gi 🙂

 8. Totalt off topic, men hvor kjøper du designerveskene dine? Er på desperat utkikk etter en MJ som er utsolgt overalt! Har sett på Shopbop, Bloomingdales og Nordstrom uten hell 🙁

  1. Hvilken MJ da? Jeg søker som regel og kjøper der de har den aktuelle vesken inne (dersom dette er en ekte og autorisert forhandler, selvsagt) Jeg har god erfaring med net-a-porter, my-wardrobe, blue & cream samt barney’s new york 🙂

   1. Den heter Classic Q Percy, er på utkikk etter den i fargen mint. Det er jo en sesongfarge, så kan være derfor den ikke er å finne lenger. Skal se på sidene du foreslår, takk 🙂
    Mulig jeg ender opp med den i svart, hadde bare så lyst på den i en sprek farge! 🙂

 9. Jeg elsker bloggen din og leser den daglig. Du har helt fantastiske bilder, og jeg lurer på hvilket redigeringsprogram du bruker? Takk på forhånd 🙂

  1. Photoshop, picasa, picmonkey 🙂

 10. Hei!
  Jeg er fast følger av den fine bloggen din 🙂
  Hadde bare en liten ting jeg ville si. Nå er det to ganske tette blogginnlegg på rad der du beskriver noe som «sinnsykt». Synes det er sååå mye bedre å kunne bytte det ut med et annet ord. For de fleste som jobber innen helse/omsorg eller psykiatrien for den del, vil det ordet aldri kunne beskrive noe veldig positivt.
  Lykke til videre 🙂
  Hilsen meg.

 11. Congratulations! Wish you both be happy and healthy.

 12. Madeleine Norrman

  Hehe, er så morsomt å kikke på bloggen etter at dere flyttet til Siljan og er mye i Skien, fordi hele mammas familie bor i Skien. Jeg ser jo med en gang at dere var et sted ved Falkum/ Fartangen ut i fra bildene, for onkelen min sin familie har bodd der så lenge jeg kan huske. Kjekt å se Skien litt oftere enn hva jeg får se selv nå som jeg bor i Stavanger 🙂
  Gratulerer til den kommende moren og håper at dere koste dere hele gjengen! 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *