hagearbeid for store og små

Hurra, så ble det endelig blomster utenfor huset også. Vi har holdt på i flere timer, helt utrolig hvor fort tiden går og hvor mye tid det faktisk tar å luke, sette, kantklippe og jeg vet ikke hva. Bedene på siden skal vi mest sannsynlig kutte ut, det er ingen blomster som holder seg fine der, enten blir det for solrikt eller for vått. Rhododendron tok jo helt hvelden da det var så hardt vær i vinter, den bare blåste avgårde og knakk flere steder. Ganske kjedelig. Uansett, det er jo så deilig å holde på ute når været har vært så varmt og fint, så i dag måtte treningen vike for hagearbeid. 

IMG_2175 2

IMG_2183

Jeg skal få tatt noen bedre bilder i morgen eller i løpet av helgen, det er selvfølgelig noen ting jeg helt har glemt som jeg må få gjort før i morgen kveld, så jeg har planer om å stå opp tidlig, gjøre unna en time med morgencardio og deretter styre avgårde til byen med lille. Gleder meg enormt mye til gjester og håper det blir både brettspill og spill på gresset, sommer! 

___________________________________________________________________________________________________________

Mellom slagene har vi hatt tid til familiemiddag og lek også, det er klart. Jeg postet et bilde av Nelias meny for dagen på instagram, som var kokoskyllinggryte – seriøst så godt at jeg helt fint kunne hatt det til middag selv, til og med most. Noen av dere etterspør oppskrifter, så jeg bare lurer på om det ville vært interessant? Let me know!

Sov godt, så sees vi i morgen ♥ 

71 kommentarer

 1. Hva står på tatoveringen på ryggen til mannen din? 🙂

 2. Hei! Jeg digger bloggen din! Blir alltid i godt humør. Hvilke blogger leser du, eller vil du anbefale, som også er lys og full av livsgnist?

  Synne

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Jeg leser kayture.com, vivaluxury.blogspot.com og songofstyle.blogspot.com 🙂

 3. Kristin

  Så fint det blir, gledereg til å se flere bilder

 4. like the house in the pic, it looks wonderful.

 5. Jaaaaa!!!!!❤️

 6. Hadde vært spennende å høre dine tanker om babymat. Jeg lager det meste av maten selv, men opplever at noen er skeptiske til om de små får i seg nok og riktig næring . Kjenner du til Margit Vea sin kokebok lettlaget barnemat – hun er en fantastisk inspirasjon for meg

  1. Det krever jo en viss kunnskap å lage babymaten selv, men vet man hva man driver med så er det absolutt det beste. Det er ingenting galt med det du får kjøpt på glass, bortsett fra at det er så mye vann i de at jeg synes det ikke smaker spesielt godt. Det viktigste er at man lager retter med nok jern, bruker et variert utvalg av grønnsaker, og ikke for mye kjøtt, da barn ikke skal ha så mye e% proteiner.

   Kjenner til bøkene hennes, ja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *