new start

IMG_0990

Hei til mandag og nok en ny start! Mange av dere er kanskje på ferie nå, men for min del handler denne uken om å komme tilbake til hverdagen og virkeligheten igjen. Jeg savner mamma og pappa allerede og har hatt noen avslappende og etterlengtede dager på hytta, men det er også helt fantastisk å være hjemme igjen – og her er det mye som skal gjøres! Jeg _må_ få orden på hagen denne uken, kjøleskapet må fylles opp, rydding i kottet står på planen, i tillegg til en real sjau i garderoben nok en gang. Ting blir alltid kaos når jeg har bodd i koffert så lenge, så jeg kjenner at jeg trenger en bedre oversikt. En siste ting er selvfølgelig at jeg må komme i vater på arbeidsfronten igjen – bloggen må opp og gå som den pleier. 

IMG_1013

IMG_0988

__________________________________________________________________________________________________________

Jeg gleder meg til å starte, til at ting skal falle på plass og til mer orden, og jeg har begynt med rutinene allerede, for ukens første treningsøkt er allerede over, jeg er ferdig på badet og har hoppet inn i et nytt treningsantrekk, like greit å ha på seg noe til å svette i når det er mye å gjøre. Om noen timer skal vi avgårde til en grillsammenkomst, så jeg håper at jeg rekker å få mye gjort innen den tid. Vi sees senere, ha en sprek start på uken – eller nyt ferie ♥ 

53 kommentarer

 1. Åh – du kler så godt kort hår! Ha en kjempefin start på uka 😀 <3

 2. Sunniva

  Hei! Jeg har ca samme frisyre som deg, og lurer på hvordan du får til «vippen» nederst? Mine forsøk med rettetang blir litt halvveis, mens ditt hår ser så «ryddig» ut 🙂 Tips? 🙂

  1. Bruker bare rettetang :/ Ingen andre hemmeligheter.

 3. Charlotte

  Ah, gud så glad jeg ble for ett innlegg nå 🙂 Takk for positiv innsprøyt <3 Håper dagen din blir god!

 4. Ha ein deilig dag, flotte deg 🙂 Kjekt med veker der ein har noken mål å krysse av på to do-lista!

 5. Fresh sports-BH og digg shorts! Hvor er de fra? Perfekt for det fantastiske sommerværet! ☼

 6. Elisabeth

  Hei, jeg har et spørsmål som jeg tenkte du kanskje kunne svaret på. Hvis man har delte magemuskler noen mnd etter fødsel vil da jogging øke dette eller er dette en trygg treningsform for delte magemuskler? Jeg vet at man ikke skal trene feks planke eller situps eller gjøre hopp-øvelser. Jeg spør deg siden jeg har søkt mye på nett for å finne svar, men finner ikke noe og så vet jeg at du har god peiling på trening. 🙂

 7. Jeg liker at du ikke er så brun i år 🙂

 8. Tonje Cathrine

  Hei Caroline. Borte bra men hjemme best, Syntes jeg . For noen helt fantastisk søte hunder du har. Ligger i samme seng å koser seg.Smelt. Går de fint sammen med Nelia? Ha en fin dag!

 9. Ha en fin start på den nye uken, Caroline 🙂

 10. Gleder meg til bloggen blir Som vanlig igjen, er bittelitt avhengig skjønner du 😉 jeg lurte på hvor den utrolige fine treningsbh-en er fra? :)!

 11. Hei! Den shortsen likte jeg. Kan jeg spørre hvor den er kjøpt? Ha en fin dag!

 12. Ha en fin måndag!

 13. God uke til deg også, Caroline!

 14. Hei Caroline,
  Jeg forsøker å søke meg til eldre innlegg om trening,men får error når
  ønsker å ‘bla’ meg tilbake(?). Jeg bruker mobilen, siden
  din er ikke tilpasset for mobilbruk – håper at du vil tilpasse
  bloggen din til denne enheten også 🙂

 15. Do not get me wrong – I’m not sick pervert or something, haha, but You should seriously consider publishing more this kind pics of you in barely there outfits! Gosh, that abs! Girl, You rock it! At least I am inspired by this! Yes, we all may not have been born with modely proportions or sky high legs, but that abs is something we all can do ( I mean, not only because of beauty reasons, but because this is center of our body, it holds us and all strenght comes from this center)

 16. Du er så flott Caroline!!!:)

 17. Så fin du er, og de to hundene er så elsk, sover i samme kurv og greier :))

 18. You look stunning <3 🙂 Love your training outfit also 🙂

  1. Thank you, sweetie 🙂

 19. I could of course browse some unknown fitness models on net or in magazines, but I would prefer you, because, as more or less following you since you were freshly married and lived in Oslo apartment, -I have impression about you as a person, know that you have family, daily duties, work, small kid, lots of other businesses and you manage to keep yourself in some frames – you know that IS inspiring( just wrote that eating some toblerones with chocolate cookies, ha ha. But I meant that seriously – i’m glad I returned to your blog, ‘couse overall you are truly nice, simple and inspiring girl)! So good luck with the new week and post that bikini bod more offten! ;))

  1. That’s so nice to hear 🙂 Thank you for reading my blog <3

 20. Synne-Mari

  Wow, du ser veldig flott ut på disse bildene 🙂 fresh og sunn. Lurte på en ting angående kafeen søsteren din skal starte, kommer det til å være uteservering eller eventuelt benker utenfor? 😉

  1. Tusen takk 🙂

   Jeg vet faktisk ikke om de kommer til å ha det :/

 21. Christine

  Hvor har du kjøpt shortsen og toppen? Var såå fin:))

 22. Mange jern i ilden på deg! Håper du har tid til å ta deg av Nelia også 😉

  1. Selvsagt, hun er alltid førsteprioritet 🙂

  2. Bærum-mamma

   Herlighet, for en kommentar. Typisk uberettighet kritikk i form av noen små, implisitte stikk i siden.
   Blir ikke folk lei?

   Såklart tar hun seg av Nelia!?

  3. Blir helt paff når jeg leser kommentarer som dette =/ Håper virkelig ikke moren min fikk kommentarer som dette etter seg, hvis hun faktisk viste seg uten meg hengende på armen, i ny og ne..

 23. Hehe, kjenner meg veldig igjen i akkurat det du skriver her, kom hjem fra en koselig uke i Gjerdrum og nå er batteriene ladet.. Her skal det ryddes, sorteres og ordnes.. Og ikke minst gjøre klart til at lille starter i bhg, hvor ble permisjonen av :O
  Men først må det bakes litt opp, du kan gjette hvilken bok som skal brukes 😉

  Håper både du og jeg får en produktiv uke =) Ha en flott kveld videre!

 24. Ser at du har samme pulsklokke som meg, lurte på om du kunne skrevet en bruksanvisning for «dummies» på den? Jeg skjønner nemlig ikke bæret 😛 Har du i samme slengen et godt løpeprogram for nybegynner å anbefale?

 25. Så flott, sprekt og inspirerende mandagsinnlegg!

 26. Du er så nydelig! Har akkurat samme følelsen, føler alt er kaos etter ferien, skal bli godt å få alt på plass 🙂 Lurer på hvor treningsshortsen er fra? 🙂
  God kveld/natt til deg <3

  1. Tusen takk 🙂

   Den er fra HM.

 27. Er innom bloggen din daglig og du inspirerer alltid masse, spesielt når det kommer til trening. Du er et kjempeforbilde 🙂 Hvor er den spreke sportsbh’en fra? Likte fargene 🙂 Ha en kjempefin dag videre!

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre <3

   Den er fra HM 🙂

 28. Hvor er shortsen kjøpt ? 🙂 🙂 🙂

 29. Hei caroline 🙂 Du trener jo ofte på trenings studio så jeg lurte på om du har tatt med deg Nelia på studioet eller om du har sett andre Gjøre det ? Jeg har en baby på 2 mnd nå og vil begynne og trene igjen. Men er usikker på og ta hun med pga reaksjoner fra andre, eller er det blitt sånn att det er vanlig att mødre tar med barna?

  1. Jeg trener faktisk ganske sjeldent på treningsstudio, da vi har mølle hjemme eller jeg liker å løpe ute med joggevognen 🙂 De gangene jeg gjør det så er Lars-Kristian hjemme og tar seg av Nelia. De fleste treningsstudioer har jo barnepass, men jeg vet ikke hvor vanlig det er å benytte seg av det når babyen er så liten :/

   1. Elixia tar imot barn fra 6 uker og oppover, så det hadde jeg ikke vært bekymret for 🙂 De henter deg hvis barnet er lei seg, og det er stappfullt av smårollinger spesielt på dagtid. God trening 🙂

 30. Søte Caroline!
  Du er en vannvittig stor inspirasjonskilde, mtp både trening og kosthold. Du er utrolig flink, og du ser RÅ ut!:-)

  1. Tusen takk, snille deg <3

 31. Hei Caroline 🙂

  Du har flere ganger skrevet om at du og Alexander (pt elixia) jobber med et treningsinnlegg med fokus på rompe og lår. Vil du blogge om det og evt når? 🙂

  1. Det kommer om ikke så veldig lenge, men har ingen nøyaktig dato 🙁

   1. Tusen takk for svar 🙂 gleder meg 😀

 32. Benedicte

  Du ser altså helt smashing ut! Gleder meg til å se deg på TV i høst i lekre kjoler, knis <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *