clean your brushes

annonse 

IMG_1033

Endelig har jeg tatt et oppgjør med sminkepungen min, kastet alle gamle koster, skaffet meg noen nye og ikke minst, vasket de gamle favorittene. Koster som du påfører flytende makeup med, er det lett å vaske i zalo og varmt vann, men koster som du bruker til pudder, blush og øyenskygge, er det mye bedre å bruke en bakteriehemmende spray på. Denne fra Idun minerals er veldig grei å bruke til dette, den gjør kostene rene, tørker raskt og lukter ingenting. Du finner den her

IMG_1058

– spray godt på og tørk av med en serviett – 

IMG_1044

IMG_1070

powder bruds / eyeshadow brush / blush brush / foundation brush / concealer brush 

Mine favorittkoster akkurat nå er de du ser over, to av disse er fra merket real techniques som er utviklet av profesjonelle makeup-artister. Det som er så bra med disse er at de virkelig er gode, og i tillegg så rimelige! Du må fort ut med mange hundrelapper for virkelig gode koster, men dette er kvalitet til en lav pris.

 tips – foundation legger jeg alltid med kost, resultatet blir så mye renere og jevnere, og sminken glir mye bedre inn i huden. Det samme gjelder for concealer. Her er det koster fra glo minerals som er favorittene. Dersom du fortsatt bruker svamp, må jeg virkelig anbefale deg disse, du vil oppdage en ny hverdag! 

___________________________________________________________________________________________________________

new in: coverbrands 

 

IMG_1084.jpg

Så må jeg fortelle dere om det nyeste merket hos Coverbrands som kom inn for få dager siden: Paul & Joe! De har så uendelig mye lekkert, og jeg elsker emballasjen som oser av parisisk stil og retro-chic. Paul & Joe fokuserer på å skape dyp fuktighet, lett og sanselig overflate og skal i tillegg holde hele dagen. Jeg har mottatt en del produkter til testing, men har ikke blitt godt nok kjent med disse ennå. Jeg lover å holde dere oppdatert, for her tror jeg det er mye bra! 

IMG_1101

IMG_1112.jpg

Jeg har allerede funnet favoritter i blotting papiret dere hvor emballasjen i seg selv nesten er grunn nok til å ha det i vesken. Blotting paper er løvtynne ark som du klapper lett på huden hvor du har lett for å bli blank i løpet av dagen. Papiret fjerner det blanke umiddelbart – perfekt for den som skal stå brud også, det var i hvert fall et must for meg på den store dagen. En annen ting jeg allerede elsker er oljen deres for neglebånd, nail treatment oil. Denne er inneholder en blanding av flere naturlige oljer som gjør at neglene gror seg sterke, lange og blanke. Den forhindrer at neglene brekker, fliser seg opp og blir gule, i tillegg til at den tilfører den fuktigheten de trenger. Og så lukter den så godt! Perfekt ting å styre med mens du ser på tv om kvelden. 

IMG_1091

___________________________________________________________________________________________________________

I dette innlegget har jeg brukt lulu’s toilet bag white og lulu’s brushcover i semsket brunt skinn, og selv om det alltid er vanskelig å få rabatt på disse toalettveskene, får du det i dag! Jeg har fått heads up på at det finnes piratkopier av disse på markedet, så vær så snill og se opp for dette og vit at coverbrands kun har ekte varer. 

Så til godsakene: rabattkoden CAROJ gir 20 prosent på alle sminkekoster og applikatorer under denne linken  i tillegg til alt fra lulu’s og Paul & Joe – hvor amazing er ikke det?! Denne gjelder ut 18. juli, men gjelder ikke varer som allerede er nedsatt. 

– enjoy – 

32 kommentarer

 1. Hei! Vet ikke om det er nettleseren min det er noe feil med, men dersom jeg velger en kategori på bloggen din og skal bla videre til eldre innlegg, kommer det ikke opp noen innlegg. Er det slik til deg eller flere og, eller er det pcen/nettleseren min? Leter etter inspirasjon for dagens middag, så hadde vært greit å se litt i arkivet :- )

  1. Det er et problem med brannmuren, vi jobber med en løsning 🙂

 2. Ina-Merethe

  Hei 🙂 Tenkte å spørre deg om et treningsspørsmål. Jeg er 24 år, aldri vært noe særlig aktiv, aldri løpt ned en dør på et treningssenter for å si det slik 😛 Men jeg er ikke i veldig dårlig form, er heller ikke overvektig. Nå har jeg lyst til å begynne å løpe, aldri gjort det før, så ser for meg en veldig slow motion start, siden kondisen ikke akkurat er på topp.. Men jeg har ikke noe joggemuligheter utendørs, bare høyder her jeg bor desverre. Kunne du anbefalt meg en tredemølle som passer til en nybegynner. Jeg har forhørt meg i mange butikker, men det virker som om de er ute etter å selge den dyreste.. Har du et tips?

  1. Først og fremst, kjempeflott at du har tenkt å begynne å trene 🙂 Dessverre har jeg lite kunnskaper om møller, men er veldig fornøyd med min, men den koster jo en del :/ Men er du sikker på at du ønsker å investere i en mølle, vil jo være veldig kjedelig om du finner ut at det ikke er noe for deg?

  2. Persille

   Kanksje noen gir bort noen/selger billig på finn?

 3. Jeg må lige få afprøvet foundation med en børste – jeg plejer altid at bruge mine fingre – men din hud ser jo altid SÅ flot ut 🙂 <3

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 4. Når jeg vasker kostene mine (som er altfor mange), bruker jeg en del Zalo og en del balsam som jeg bruker sammen. Dette gjør at børstene forblir myke – spesielt børster med naturhår. Zalo stripper hårene for fett, og da kan det være lurt å bruke litt balsam. Når jeg vasker øyensminkekostene mine, bruker jeg en del babyshampoo og en del balsam – også sprayer jeg dem med alkoholholdig desinfiserende spray etterpå. Dette er også lurt rett etter at du har brukt kostene (da slipper du å vaske dem så veldig ofte). Du kan også bruke samme sprayen til å desinfisere puddersminken din som er hardtpresset. Da er det viktig at du ikke holde flaska minst 20 cm unda, slik at sprayen ikke bli konsentrert 🙂 Hilsen en som er litt i overkant interessert i sminke 🙂

 5. Takk for bra tips 🙂

 6. Looks so classy and lovely! 🙂

 7. Cathrine

  Kan vi få se noen bilder av Nelia snart igjen? Hvordan går det med henne, og hvordan har hun forandret seg den siste tiden?
  Veldig fin blogg Caroline ! 🙂

 8. The feeling of freshly cleaned makeup brushes is so lovely. This was such a good reminder, thank you. Kisses from Helsinki, Finland!

  I’m a young doctor, and I also write a fashion blog.

  My outfit of Monaco now on the blog!

  http://www.arcticvanilla.com/

 9. Alltid hatt ett stort problem med å få kostene mine ordentlig rene, så jeg gikk inn på Coverbrand og bestilte den sprayen 🙂
  Og når jeg var inom siden bestilte jeg like gjerne nye børster!

 10. Både neglelakk og den ene foundationprimeren fra Paul & Joe er fantastiske!

 11. Hei! Noe jeg hadde lyst å spørre om- mulig du har snakket om det tidligere. Trener endel, og når man dusjer såpass mye lurte jeg på om du hadde noen tips til dusjsåpe? Føler at det meste tørker ut huden….

  Tusen takk for svar!
  Du er fremdeles kongen på haugen av mine forbilder når det gjelder trening…

  Hilsen Inga:)

  1. Akkurat nå bruker jeg en gra Gentleman’s brand, og merker ikke noe til tørr hud 🙂

   Tusen takk, så hyggelig å høre 😀

 12. Fort gjort å la kostene forbli uvasket 🙂 Tok selv rengjøringen av mine for litt siden, fy så mye som var gjemt inni der 😉 God tirsdag <3

 13. Hellooo 🙂

  Jeg har de toalettveskene i svart og jeg er så fornøyd med de, de er alltid med på reise 🙂 Å vaske sminkekoster er noe av det mest kjedelige jeg gjør, men det må jo til, hihi. Ellers masse lekkert her!

  Håper du får en fin fin tirsdag hjemme i vakre Norge! Klem fra meg <3

 14. Zalo har ikke noe å gjøre i nærheten av sminkebørster siden det ødelegger hårene 😉 Og børster burde dyprenses hver til hver andre uke 🙂

  http://bynicolel.com

 15. Takk for gode tips, Caroline

 16. Blir fort dyrt å lese bloggen din 😉 Men rabattkoder dukker opp på de mest perfekte tidspunkt, så kan jo ikke klage på det 🙂 Ha en herlig sommer videre med din lille søte <3

 17. Caroline

  Liten advarsel til alle med allergier. Zalo inneholder det ekstremt allergifremkallende stoffet Methylsothiazolonone. Dette finnes og i nesten alle produktene til Forever Living.

  1. Mengdene er så små at det ikke medfører noen risiko. Studiene som har påvist dette var gjennomført på nerveceller på rotter in vitro, og med doser langt over det som brukes i kosmetikk.

   «»The SCCNFP is of the opinion that the proposed use of Methylisothiazolinone as a preservative at a maximum concentration of 0.01% (100 ppm) in the finished cosmetic product does not pose a risk to the health of the consumer.»

   http://ec.europa.eu/health/ph_risk/committees/sccp/documents/out270_en.pdf

   1. Medfører det ingen risko for veldig sensitive allergikere heller? Eller mener du generelt til folk uten allergier? 🙂

    Mari

   2. Det tør ikke svare på, har ikke satt meg så godt inn i produktene :/ Jeg ville lest rapporten og forhørt meg med en lege om jeg var usikker 🙂

   3. Jeg har hatt veldig store problemer med sminkeallergi, opstått pludseligt og voldsomt med eksem, tørr hud og svie. Jeg reagerer ikke på produkter med parfume, men noe andet – og jeg er faktisk usikker på hva. Forever Living og Jane Iredal har vært en drøm å oppdage – jeg har aldrig reageret på sminke herfra.

 18. Flott innlegg! Og supert med rabattkode fra Coverbrands 😀 Ingenting er som fresh sminke nå når det er sommer og flott 😀

  Siden du er en iHerb fan så tenkte jeg å tipse (dersom du ikke allerede vet det) om at både real techniques og bare minerals børstene finnes der, og til en billigere penge enn hos Coverbrands.

 19. Hei! 🙂 Har du tips til en god øyeskygge palett med brunfarger? 🙂 Noen som ikke lager klumper/render og som sitter..

 20. Renate Skogstad

  Helt fantastisk at den koden kom akkurat nå! Hadde tenkt selv å utvide samlingen min med et par nye Real Techniques-koster, så da sparte jeg 55 kroner på det 🙂 Penger spart slår aldri feil!

  Foresten så ønsker jeg meg en rabattkode på The Balm-produkter *hinthint* 🙂

  1. Hehe, skal se hva jeg får til 😉

 21. Benedicte

  Når du vasker børstene for pudder, sprayer du bare da? Du skyller ikke?

  1. Sprayer de bare og tørker av med en serviett 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *