backstreet boys

IMG_0862

Å, jeg hadde en helt fantastisk kveld i går! Så mye mimring til deilig musikk, latterkramper og dårlige dansemoves  Og så møtte jeg så utrolig mange av dere og det var så koselig!

IMG_0871

 

Uten navn-1

Deler noen bilder fra både kamera og mobilen, jeg ble fratatt kameraet da vi skulle inn på området og jeg fikk jo fullstendig panikk – nytt kamera som er altfor dyrt og som jeg i tillegg bruker oftere enn noe annet jeg har? Heldigvis fikk jeg det tilbake i god behold etter konserten, men det var veldig kjedelig å gå glipp av så mange fine bilder. Uansett, note to self: ta med kompaktkamera neste gang. 

IMG_0903

IMG_0910

Etter konserten tok vi en liten tur innom storesøster i Gamlebyen før vi tok båten over til byen. Det var tall ship races i går, så det var bod på bod med utrolig mye delikat mat, og så mange fine skip! Om jeg ikke skulle hjem i dag, måtte jeg tatt meg en tur dit. Det får vel heller bli neste år, så håper jeg både Lars-Kristian og Nelia kan være med 

__________________________________________________________________________________________________________

Skal jeg tro pent.no, er det slutt på godværet frem til onsdag nå, men jeg har fått en god dose som sikkert holder i akkurat de regntunge dagene vi går i vente. Og så går an å håpe på at de melder feil, da. Senere i dag gleder jeg meg til å se Lars-Kristian igjen, det kiler i magen! 

45 kommentarer

 1. Caroline Christine

  Takk for et hyggelig møte i går! Du er alltid blid og søt! Digger deg! <3

  1. Tusen takk, det samme! Det var så koselig 🙂

 2. Cute pictures 🙂 I love your outfit – where is your top from 🙂 ?

  1. Thank you! It’s from H&M 🙂

 3. Det såg kjekt ut! 🙂 Håpe du kosa deg!

 4. Ååå, så gøy det må ha vært 😀

 5. Girls! You look stunning! I can’t keep my eyes from this photos and I love your hat, Caroline. 🙂

  1. Thank you so much, sweetie 🙂

 6. Flotte bilder! Hvor er toppen fra? 🙂

 7. Kamilla

  Så vakre vennene dine var!

  Men, Tall ships race skal vel ikke til Fredrikstad neste år, men til Ålesund. Dere får besøke Lars Kristians familie. 🙂

 8. Caroline

  Hei Caroline.
  Morsomt at du koste deg på konsert i går, gikk rundt i byen vi også i går. Morsomt å se alle båtene.
  Tall ships race er ikke noe som er hvert år. Sist det var i Fredrikstad var i 2005 så er ikke sikker på om det kommer tilbake med det første:) Du må ha en god tur hjem!

 9. Dessverre er det ikke Tall Ship Race i Fredrikstad hvert år. Det er nesten 10 år siden Fredrikstad var vert sist. På den positive siden så kanskje du har en hel gjeng med barn og ta med deg neste gang:-) Nelia 10 år med småsøsken på slep!
  Ha en fin dag, vakre du:-)

  1. Så synd! Det visste jeg ikke :/ Men ja, kanskje jeg har et helt lag å ta med meg 😉

   Klem 🙂

   1. Neste år er det i Ålesund 🙂 Kanskje dere kan komme da, og være sammen med familien i Ålesund? 😀 Blir folkefest i byen da 🙂 Gleder meg allerede!

   2. Tall Ship Race skal faktisk være i Ålesund, neste år 😀

    Ålesund har jo båtfestival hver sommer, men neste år skal de være vertshavn for Tall Ship Race igjen. Var SÅ kjekt sist, bodde hjemme da, og var innom hver dag. Byen livnet opp og kjørte på for fullt med underholdning, boder og all slags rariteter! Du får besøke svigers og bli med på morroa til neste år!

   3. Ålesunder

    Det positive er at det er i Ålesund neste år 🙂 en perfekt mulighet til å besøke Ålebyen 🙂

 10. Så bra det ble en vellykket kveld! Må også legge til at jeg synes håret ditt er så utrolig fint slik du har det nå. Lurte på om jeg kunne stille et spørsmål angående utdanning? Slik jeg har skjønt det er du utdannet journalist. Jeg har svært gode karakterer fra VgS og alle forvener jeg skal studere noe slikt som jus eller medisin. Jeg er også klar over at jobbmarkedet for journalister, spesielt nyutdannede, er svært dårlig her til lands. Likevel er journalistyrket noe jeg virkelig kunne tenke meg da jeg er både samfunnsinteressert, samt glad i å skrive. Nå er det vel noen år siden du fullførte din utdannelse, men lurer på om du har noen tips eller erfaringer å dele? Hvordan lykkes i bransjen, eller eventuelt hvordan du opplevde studiene og om du mener utdanningen er å anbefale? Håper på svar, og ønsker deg ellers en fin dag:)

 11. Møtte deg på konserten i går, går det an å være så pen!!!:O
  Hvor har du kjøpt den fine hatten din?<3

 12. Christiane

  Du stråler! Hvor er den toppen fra og er det lenge siden den ble kjøpt? Sett i evighet etter en fin blondetopp med korte armer og denne så sååå fin ut:)

 13. Zoe Corsano

  Hei Caroline:-) det var en kjempe stas og få ta ett bildet med deg. du er ett forbildet som jeg ser opp til.
  fortsett med det gode arbeidet du gjør. hilsen Zoe (hun som du tok bilde med like ved scenen)

 14. herregud det antrekket var jo kjempefint! så jeg synes du er flink til å finne noe sånn på sparket 🙂 men du funka den brynsgreia som skulle gjøre at det vokser ut mer?

 15. Hvor er toppen fra? Lenge siden du kjøpte den?

  1. Kjøpte den på fredag, fra H&M 🙂

 16. God søndag, virkeligt skønne billeder af jer tøser og jeres morskab.

  Det foto hvor I stor griner, det er rigtig godt:-)

  Dejligt I havde en god oplevelse.

  Kig gerne forbi bloggen, tryk blot på mit navn;-)

  Mary-Liz

 17. Åå det såg bare så gøy ut!! 🙂 Ser ut som du hadde en super jentekveld! 🙂

 18. Hei Caroline!
  Lurte på om du kunne komme med litt tips og inspirasjon til babyboken du skal lage til Nelia? Du trenger absolutt ikke å gå veldig i detalj siden jeg skjønner jo såklart at det er litt privat. Jeg vil så gjerne lage en slik bok til
  Min datter også, men jeg trenger litt inspo. Liker jo stilen din og vet du er veldig kreativ.
  Hadde blitt veldig glad 🙂
  Takk for en kjempe fin blogg!!

  1. Det kan jeg gjøre! Jeg noterer det som et innlegg 🙂

   1. Tusen takk 🙂
    God sommer til deg og dine!

   2. Kristine

    Ja takk gjerne 😉 Laget ikke du også en «ventebok»? Holder på med min og tar gjerne mot tips ;))

 19. Her var det jo bare fine jenter, men hun i dongerishortsen var utrolig pen! Hun har vell ikke tilfeldigvis en blogg?

 20. Susanne

  Du er så flott Caroline <3 Bra du koste deg på konsert! Ha en kjempefin sommer videre 🙂

 21. Hvor er shortsen din fra? Lenge siden du kjøpte den? Du er så utrolig vakker, inspirerende og virker som en fantastisk person:)

 22. Av og til så skjønner jeg bare ikke hvordan du får noe så egentlig enkelt som den fine toppen og den shortsen til å se så festlig og fint ut! Du har virkelig skjønt hva du kler 😀 Håper det detter inn i hodet på meg og etter hvert!

  Nyt fineværet! Til og med i ferie-Ålesund har vi god temperatur (som du sikkert vet, ikke akkurat normalen med 25+ under en vestlandsk sommer!) og nydelig sol 😀

 23. Annetine

  Var veldig koselig og hilse på deg igår 🙂 Utrolig hyggelig og blid 🙂 Ett par bilder ble det ævv. Hehe 🙂 Ha en finfin søndagskveld 🙂

 24. Pen venninnegjeng! Må få sagt at hun ene lignet litt på (minnet om) Sasha Peiterse (hun som spiller Alison i Pretty Little Liars)

 25. Hei kan du ha et innlegg der du viser hvordan du trener lår og rumpe? 🙂

 26. elisabeth h

  I 2015 er d Tall Ships Races i Kristiansand,så d blir flott for dere å dra dit!!

 27. Dere får ta turen til Ålesund neste år, da er det tall ships race der! Har vært med Christian Radich og seilt TSR to ganger før, og håper jeg får mulighet til å bli med fra Belfast til Ålesund neste sommer også. Virkelig en opplevelse, både turen og festivalstemningen i havnene rundt!

 28. All these girls are pretty.

 29. Så flott du er, her ser du oppriktig glad og lykkelig ut:))

 30. Hei 🙂 du jeg lurer bare litt på en ting. Jeg har fulgt bloggen din siden.. Jaa lenge! Jeg har derfor også fått med meg alt du har postet rundt dette å være mamma. Og da lurer jeg på, hvordan er det egentlig? Mange jeg kjenner, inkludert min søster er mor, og hennes datter (som snart er tre år) har trengt oppmerksomhet 24/7. For meg ser det ut som at du fortsatt har litt tid til å være Caroling, ikke BARE mamma. Jeg har ofte tenkt tanken på å ikke få barn, selv om samboeren min har lyst på, nettopp på grunn av at jeg er redd for å ikke ha tid til noe annet enn barnet og at hele livet mitt framover vil bestå av å være en mor. Har du noen korte råd? Hvordan opplever du dette? Tusen takk for svar, og unnskyld for det litt lange og kompliserte spørsmålet.

 31. For en god stund siden hadde du et reklame innlegg om en amme bh. Den var grå/lilla tror jeg. Jeg finner det ikke igjen, men lurte på hvor du hadde kjøpt den? Den så veldig behagelig og praktisk ut! 🙂

  På forhånd, takk for svar 🙂

 32. Kristine

  Hei!
  Lurte på hvor du har kjøpt smykkerne du hadde på deg på konserten? Spesielt ringene, de var så fine! 🙂

 33. Smilet ditt på det første bilde er det flotteste jeg noen gang har sett på bloggen din, du utstråler slik enorm glede. Fantastisk vakkert.

  1. Tusen takk, snille deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *