ready: saturday workout

IMG_0835IMG_0848

__________________________________________________________________________________________________________

God morgen  Jeg sitter her og gjør meg klar for denne ukens tredje treningsøkt og jeg gleder meg så til å svette og kjenne pulsen stige igjen! Jeg vet ikke med dere, men jeg har prioritert godværet de tre siste dagene, i frykt for å svime av i varmen, men også i frykt for at det aldri skal komme tilbake igjen. Ikke at jeg tror det har noe å si på formen, men jeg savner det alltid når det går mer enn to dager mellom – likevel blir det jo alltid rutine igjen når jeg kommer hjem, og jeg savner ikke rutiner helt ennå, men på mandag – da er jeg klar for hverdagen! 

I går bestemte jeg meg plutselig for å bli med jentene på Backstreet Boys-konsert, jeg trodde ikke at jeg skulle være hjemme denne helgen, men så har det jo blitt endring i planene, og da er det klart jeg må være med! Er det noen av dere som skal? Billett var det ikke noe problem å få tak i, så den hentet jeg i går, samtidig som jeg kjørte storesøster hjem. Deretter gikk det med nesten to timer på å finne noe å ha på meg, for i min koffert er det jo bare strandtøy og koseklær, ikke akkurat utendørs konsert-materiale. Utrolig nok fikk jeg røsket sammen noe, jeg er ekstremt dårlig på kjappe løsninger, men det får funke for denne gangen. Det er jo tross alt Backstreet Boys, haha! Gleder meg i stykker til å mimre sammen emd de fineste jentene på denne jord – men først: trening og familietid! 

– ♥ – 

36 kommentarer

 1. Michelle

  Ja, det er bare til å nyte været! Skal selv på viddetur i dag, så blir vel 5 timer på fjellet vil jeg tro, blir digg 😀 Digger de joggeskogene dine, er så fresh!
  Haha, kos deg på konsert, er så sykt gøy å gå på konsert til de som tar deg tilbake til barndommen! Husker selv hvor sykt gøy det var på Spice Girls reunion konserten i London for noen år tilbake! Priceless 😀 <3

 2. Hvor kommer sports-BHen fra? fiiin og sommerlig:)

 3. Hei! Så hyggelig at du kommer til Fredrikstad da! Her blir det folkefest under Tall Ships Races 🙂 Det er mange som skal på Back street Boys, men selv skal jeg på middag med alle kapteinene på Isegran. Det blir flott det også, men skulle veldig gjerne ha vært på konserten! Kos dere 🙂

 4. Kos deg masse og nyt været! Jeg sitter og venter på flyet mitt til Kristiansand, så for min del blir det kos og bading på sørlandet denne helgen 🙂

 5. Å så flink du er ! 🙂 er liksom lørdag og du trener, motivasjon! 🙂 og knashe (vet ikke hvordan det skrives) joggesko 😀

 6. Så gøy med Backstreet Boys! Satser på skikkelig back to the 90’s stemning! Håper kvelden svarer til forventningene, og at du får kvalitetstid med venninnene 😀
  Og det er virkelig bare å nyte været – helt fantastisk rett og slett 🙂 Snørte selv joggeskoene i morges og kom meg ut på en lang tur i solen, svetten rant og det var bare helskjønt! Går for lenge mellom hver gang, men idag klaffet det altså perfekt! Så nå sitter man her i lykkerus og skal nyte resten av dagen til fulle. Måtte du gjøre det samme, vakre 🙂

 7. Heldiggrisen som var på BSB-konsert, jeg digga de veldig og prøvde å manipulere min datter til å like de også med å kjøpe forskjellig ting med bilde av dem. Vi mimret om dem i går, hun er hjemom og rydder i bodene før hun flytter til Oslo og da kom vi over div BSB-stæsj. Jeg liker fremdeles sangene deres jeg:)

  Enig med de andre, skoene er råkule:) Ha en fin dag!

 8. Jeanette

  skjønner hva du mener! Før jeg begynte å trene for alvor,så kunne jeg ikke skjønne at du orket å trene så mye.Men nå forstår jeg det,for man blir fryktelig rastløs når man ikke får beveget på kroppen,eller hva? Slik er det hverfall for meg.

 9. Do you recommend these shoes? I really want to get them!

 10. Hvor er klærne ifra?:)

 11. Hvor er klærne ifra?:)

 12. Hvor er klærne ifra?:)

 13. Det blir sikkert kjempegøy! 🙂 🙂 Og såå deilig med en jentekveld på konsert etter en god treningsøkt 🙂 Kos deg masse! 🙂

 14. Kan du ha en spørrerunde snart? 😉

 15. Återigen – du inspirerar, duktiga du! 🙂

 16. Du det har jeg også gjort, noen ganger må enn bare la ting vike for å nyte varmen 🙂 Så koselig at du skal på konsert, de er jo så flinke, så det blir helt sikkert en trivelig affære <3

 17. I admire you so much! You seems to be so motivated! I always tell myself I’d work out…from tomorrow..and then from tomorrow…!

  http://www.allnnothing.com

 18. Håpe du kosa deg masse 🙂

 19. Hihi, en kveld med barndomsheltene er aldri feil! Kos dere max!

 20. Hei. Kos deg på konsert. Tipper det blir bra. Artig å mimre litt:-)

  Lurer på et par ting jeg da:
  1) når man går på karbo kur hvor mange karbohydrater er Max inntak pr dag? Jeg har ligget på 30 om dagen cirka.
  2) pga sykdom og operasjoner har jeg vært borte fra karbo kur i to år men startet opp igjen for en uke side. Jeg trener 5-6 ganger pr uke og merker at jeg denne uka ikke har klart å yte max, er det normalt etter så kort tid på lite karbohydrater tror du.
  3) er det noen matvarer du anbefaler som gir et lavere inntak av fett men som har lite karbohydrater i seg. Dette fordi jeg ikke bør få for høyt kolesterol da jeg har en spesiell sykdom som heter faktor V leiden mutasjon. ( har hatt blodpropp i lunge og legg) det værste jeg vet er nøtter. He he….
  4) på matvarer er det jo alltid oppgitt hva det inneholder. Hva bør en matvarer ligge på i karbohydrater pr 100 gram? Er det liksom noe sånn tommel finger regel her jeg kunne forholdt meg til:-)

  Takker for svar fra deg:-)

  Hilsen en som synes lav karbo er fantastisk.

  1. Hvor mye karbohydrater du vil spise bestemmer du helt selv, men tommelfingerregelen sier vel under 150 gram pr. dag 🙂 Det er helt normalt at treningen går litt tyngre i starten, da det tar litt tid før kroppen tilpasser seg å bruke fett som energikilde. Du kan fint spise mer fett uten å bekymre deg for blodpropp, bare pass på at du får i deg rikelig med umettet fett fra fisk, vegetabilske oljer, nøtter (noen må du da like 😉 ) osv. Det er jo utrolig mange forskjellige nøtter, og mange kan du implementere i matretter uten at du får en veldig nøttesmak 🙂 Ellers er jo alle typer magert kjøtt fattig på både fett og karbohydrater.

   Jeg synes ikke du skal tenke på hva hver matvare inneholder, men heller kutte ut store karbohydratkilder som brus, godteri, pasta, ris og brød. Gjør du det så trenger du ikke tenke på hvor mye hver matvare inneholder av karbohydrater.

   1. Takk for fint svar, da ble jeg klokere;-) gleder meg til å komme skikkelig i gang

 21. Hei! Jeg lurer på en ting. Jeg er interessert i en gutt, og han virker litt interessert.. vi snakker litt på facebook og på snap. Vi har begge tullet med å treffes, men når jeg spørr på face, svarer han ikke… vi har snakket på snap om å treffes.. Hva skal jeg gjøre nå? 😉

 22. Camilla

  Spurte i et tidligere innlegg, men vet ikke ol du så det spør igjen:)
  På cruise innleggene har du lagt noe av håret foran bakover på siden, har du klippet det opp litt eller lagt hele lengden bakover, hvis du skjønner?:)

  1. Det er klippet opp 🙂

 23. Hvilken topp er det der? Fornøyd?

 24. Hei! Hvor er toppen fra? Dødsfin 🙂 ha en fin kveld!

 25. Hvor er den flotte rosa treningstoppen fra?

 26. Kan jeg spørre om dette er sko man kan løpe langt i? Har du noen erfaring med langkjøring med disse? 🙂

 27. You must had a wonderful Saturday, envy you.

 28. Er ikke det egentlig triathlon-sko? Hvis det er de jeg prøvde i butikken, eier de ikke demping, og jeg forstår derfor ikke hvorfor du løper med dem. Men fine er de 🙂

 29. Det var en dødsfin shorts!! Hvor er den fra?

 30. Kære Caroline,
  hvor er den lækre sports BH fra? Tak for en skøn blog- Hilsner fra DK;)

  Merete

 31. Hei på deg 🙂

  Lurte på hva de skoene heter? Og om de er tilpasset over/underpronasjon?

  Likte de kjempegodt, har også lyst på slike hehe 🙂

  Ha en flott dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *