outfit of today: bikini

IMG_0621IMG_0730IMG_0613

bikini & tunika victoria’s secret / solbriller le specs / blomsterkrans bikbok
__________________________________________________________________________________________________________

Dagens antrekk: bikini og tunika, enkelt og greit. Og vet dere hva? Til morgen i dag badet jeg i Norge for første gang på flere år. Herrefred, så utrolig kaldt! Men du blir jo helt salig etterpå, så det var med en ro i kroppen jeg ikke har kjent på lenge, og med en liten seiersfølelse over meg selv, at jeg nøt dagens første kaffekopp. I går kveld satt Lars-Kristian og jeg kjempelenge på bryggekanten, det var nesten fullmåne og helt stille på vannet. Så romantisk at jeg nesten ville grine! Skulle bare ønske han kunne bli, men han er allerede på vei til Bodø, for i morgen er det kamp igjen. 

Jeg håper dere har en fin fredag og at dere er klare for helg, krysser fingrene for knallvær noen dager til! 

39 kommentarer

 1. Åh vad underbar! Hoppas ni får en fantastisk sommar 🙂 Själv åker jag till NYC imorgon 😀 ska bli såååå roligt 😀

  sofienordberg.se

 2. Hei Caroline! I tilfelle du ikke er klar over det, men når man går inn på bloggen for tiden, så må man neste slå av lyden dersom man ikke ønsker å høre på div. svenske reklamer. Det skyldes reklamefilmer under innleggene dine som spilles av automatisk.

  1. Katinka

   Rart…den kommer ikke opp noe automatisk hos meg, og har aldri gjort det.

 3. Hei Caroline!
  Jeg har et spørsmål jeg har villet stilt deg lenge, du skjønner jeg fyller snart 30år og har ikke peil på hvordan jeg skal feire bursdagen min. Jeg ønsker ikke en stor feiring med venner osv, men heller en reise. Jeg vil feire bursdagen i utlandet sammen med kjæresten min, men jeg vet bare ikke hvor! Det er snakk om en langweekend tror jeg. Vil ha noe eksklusivt og utenom det vanlige, men vet ikke hva. Har vært inne på tanken på alt fra verdens eneste 7-stjerners hotell i Dubai (men tror det er for varmt i august), til middag i Eiffeltårnet, til den franske rivieraen med alt det innebærer (Nice, cannes, st.tropez, Monaco osv), men jeg vet ikke… Har DU noen forslag? Du reiser jo så mye og er glad i det litt mer eksklusive 🙂 Setter enormt stor pris på tips!!

  Hilsen fast leser 🙂

  1. Det er jo så mye å velge mellom :O Kommer helt an på hva du liker.

   Er du glad i mat kunne dere tatt en tur til Frankrike og spiste på en restaurant med 3 Michelinstjerner. Hadde et vennepar som gjorde det i fjor, og de hadde en kjempeopplevelse.

   Eifeltårnet høres veldig romantisk ut, men sikkert også noe du kan gjøre med venner involvert. Jeg ser for meg at det stedet er mest bygget for turisme og ikke har den helt personlige sjarmen. Men jeg har aldri prøvd det, så vanskelig å si.

   Dubai hørtes veldig stilig ut, og det er sikkert en kjempeopplevelse.

   Det eksklusive trenger jo nødvendigvis ikke være så veldig dyrt, og et lite koselig sted langs rivieraen kan jo være fantastisk.

   Hva med safari i Afrika? Utrolig mange fine steder som kombineres med utflukter dypt inn i jungelen 🙂 Kanskje litt langt for en langweekend?

   1. Kjersti

    Kjæresten min og jeg spiste i luksusrestauranten i Eiffel-tårnet for noen år siden (det er to restauranter, en av dem en bistro, ser ikke spess bra ut). Vi tenkte på forhånd at det ville være en turistfelle, men det var en fantastisk opplevelse og maten var virkelig michelinnivå. Vi hadde utsiktsbord og det var helt fantastisk. Etterpå rusler man bare opp en trapp og så er man helt i toppen. Restauranten har egen heis, så man slipper køen.

   2. Jeg har spist i Eiffeltårnet og anbefaler det virkelig!! Viktig med vindusplass 😀 <3 Paris <3 🙂

 4. Hei Caroline!
  Det ser så deilig ut på hytta deres, og virker som du nyter det 🙂 Jeg har lyst til å komme med litt innspill til bildene dine. Jeg ser ofte at de er veldig overeksponert, og jeg vet ikke om det er meningen fra din sin side. Jeg har et program jeg bruker til å redigere bilder som forteller meg nettopp om bildet er over/under-eksponert, samtidig har det mange andre innstillinger. Programmet heter Camera Raw, og bevarer kvaliteten i bildet og er enkelt å bruke 🙂 Håper du får en fin helg!
  Klem

  1. Kan se at disse ble litt overeksponerte, men ikke alltid like lett å se det på PC med så skarpt lys ute :/

   Takk for tips 🙂

 5. Så fin du er, elsker rosa! 😀 Men herlighet så irriterende den reklame vidoen er.. Den begynner bare helt av seg selv hver gang jeg laster en ny side på bloggen din, og hvis lyden har stått på høyet hopper jeg nesten i taket når den begynner jo 😛

  1. Har slått den av nå 🙂

 6. bb@gmail.com

  hei caroline! kan jeg spørre hvordan tunikaen er i str? er den stor? kan jeg spørre hvilken str du kjøpte? nyyydelig beliggenhet på den hytta deres forresten. fortsatt god sommer!

  1. Helt normal i størrelsen, jeg har xs 🙂

 7. Vakker genser ! Hvor kjøpte du det ? 🙂

 8. Fikk sommerfølelse så det holdt av disse bildene 🙂 De var nydelige med et uttrykk av indre ro. Kjempefine! Det hjelper lite at modellen er vakker hvis fotografen er helt på bærtur. Flinke er dere 🙂

 9. Utrolig lekkert, både bikinien og tunikaen! Veldig fine bilder 🙂

 10. Jeg har ikke badet i Norge på lenge jeg heller, men nå blir det en spontantur til sørlandet i helgen, så det er nesten sikkert at det blir en dukkert. Det er jo så utrolig varmt at jeg nesten må, haha 🙂

  http://bynicolel.com

 11. Hei. Så fint antrekk du hadde på deg. Lurer på en ting. Gikk inn på kontakt siden din men skjønte at jeg ikke kunne sende deg Mail. Er det noen annen måte å stille deg noen spm på eller må jeg spørre om det her så alle andre ser det?? Spørsmålene gjelder lav karbo

  1. Spør meg her i kommentarfeltet, men du trenger ikke skrive navnet ditt 🙂

 12. Katarina

  Hei! Har bare et spørsmål angåended VS-bikiniene dine. Synes du de holder farge og form godt? F.eks vil en cubus-bikini være helt bleket av solen og gjerne med en truse som har blitt en størrelse større etter en uke i syden med bading i klorvann. Lurer bare på om det er verdt å bruke ekstra penger på en VS-bikini med tanke på dette 🙂 håper på svar!

 13. Hei Caroline:) Jeg har skrevet et blogginnlegg om mine topp 3 favorittblogger og du er en av dem! Håper du har tid til å lese innlegget http://lilleviks.blogg.no/1405104301_mine_favorittbloggere.html . Du er et stort forbilde for meg og jeg blir kjempeglad om du leser det! Ha en fin kveld videre!:)

  1. Tusen takk, så hyggelig å lese 🙂

 14. Så herlige bilder av deg Caroline, alltid like fresh og fin <3

  Badet i Norge, wææ! Du er gæren. Hihi! Det har ikke jeg heller gjort på så lenge jeg kan huske. Men kan tenke meg at det var deilig etterpå 🙂 Håper du får en fin kveld sammen med nære og kjære, her skal jeg straks komme meg ut og gjennomføre en tidlig lørdagsøkt, yey!

  Klem fra Sydney!

 15. Herlighet så nydelig du er 🙂 Elsker blomsterkronen. Gratulerer med bad :)) Noen ganger tar det litt tid å bli vant til vanntemperaturen. Ha en strålende helg 😀

  1. Tusen takk :O

   Ha en strålende helg du også <3

 16. Fine bilder, men er ikke så begeistret for de bildene hvor du «gaper» med munnen….Der blir unaturlig……Men rumpa di er skikkelig fin altså:::))) Hehehe::))

 17. Åh, du er så vakker – og dere har det helt nydelig på hytta:) Er for øyeblikket også på hytta – men rekker hjem til Bodø akkurat i tide for kamp imorgen:D Er meldt så herlig vær, blir nok en fryd å spille:)

 18. Så fint!

 19. Cathrine

  Hei

  Et par spm utenom innlegget som du kanskje har lyst å svare på. Jeg fikk en datter 4 uker for tidlig og har derfor strevd med amming/mating da hun er prematur og har vært slapp pga dette og gulsot. Hun veide 2490 ved fødsel og har vært nede i 2310. Nå sondemates hun er hjemme i tillegg til at vi øver på puppen, hun var i går 2515 gram. Jeg synes det var overveldende nok i seg selv å føde sånn helt plutselig 4 uker før termin og i tillegg vondt å slite slik med amminga. Synes også det er kjempeskummelt at hun er så liten, og er redd hun aldri blir større. Nå var ikke Nelia av de største ungene heller, så hvordan fikk du til amminga? Jeg føler jeg kløner så mye når jeg skal legge henne til, så redd for å brekke nakken hennes el armer og bein. Hun kommer liksom bort under puppen. Gikk Nelia noe ned på sykhuset etter fødsel og la hun i såfall på seg dette fort? Synes mi bruker sånn tid på å bli større, jeg vil liksom ha henne opp i 3 kilo i dag, da blir det mindre skummelt å løfte rundt på henne føler jeg.

 20. været er magisk for tiden! Er selv i Vestfold så får oppleve det været vi normalt hører om på været oppe i nord norge

 21. Den bikinien var utrolig fin!! 🙂 Vil ha!! 🙂 Og tunikaen over var helt smashing 🙂 Du er nydelig! 🙂

 22. Åå, så deilig med skikkelig sommer! Har hatt knallfint vær her også noen dager, men de måtte tilbringes inne på jobb .. får satse på litt finvær snart igjen da 😉

  Ha en fin dag videre!

 23. Å så herlige bilder. Blir så glad når jeg ser på dem. Ha en fortsatt god og varm sommer §:o)

 24. Lovely photos, summer is all about relaxation. Having eternal summer here in Singapore makes me take it for granted but the Sandinavian summer is magical <3

  http://angmohchick.blogspot.sg/

  X Ang Moh Chick

 25. Har du link til toppen? 🙂 hadde betydd så mye:)

 26. Like the floral crown, you look so beautiful wearing it.

 27. Benedicte

  Hvor varmt er det i vannet hos dere? Her har vi ca. 12 grader 🙂

  1. Har ikke målt her, men på hytta var det 21 grader 🙂

   1. Benedicte

    Så utrolig deilig 🙂 Her er det mildt sagt litt kaldt når vi trenger en liten dukkert på slike varme dager. Sånn er det å bo rett ut mot storhavet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *