family

pappaogn

I dag må jeg si god morgen med dette bildet som jeg knipset av Nelia og pappa i går, har dere sett noe så skjønt? Jeg synes det sier så mye.
___________________________________________________________________________________________________________

Det er ikke en eneste krusning i vannet her nå og allerede viser målestokken opp mot 30 grader, drømmer jeg? Det er så varmt for tiden at både små og store her på hytta sliter litt med å sove om nettene og våkner med svetteperler på nesen, men jeg klager ikke, for det er akkurat slike sommerdager jeg har drømt om og lengtet etter, så det er bare å nyte 

Jeg skulle gjerne blitt her hele dagen, men jeg må en tur til Oslo for en kjapp avtale om et par timer. Heldigvis er veien til hovedstaden kortere herfra enn hjemmefra 🙂 I går kveld var jeg en tur innom Bare Grønt-kafeen og tok et hav av bilder som jeg deler senere, storesøster ble med meg tilbake på hytta og utover dagen kommer Lars-Kristian også. Gleder meg til å klemme på den kjekkeste mannen i verden igjen! 

Stikk gjerne innom for oppskrift på skalldyrpaella senere og ha en kjempefin sommerdag 

61 kommentarer

 1. Herlig sommerbilde 🙂

 2. Ett bilde sier mer enn 1000 ord <3 Nydelig! For ett sted å ha hytte 😉 Ha en fin dag vakre Caroline 😉

 3. For et koselig bilde! Gleder meg til paella-oppskriften, det er en av mine favorittretter:)

 4. Koselig <3 gleder meg til bilder av kafeen, siden jeg selv jobber i kafé!

 5. Morpheus

  Å så kjekt! Håper du får en herlig dag i finværet!

  http://www.thusspokemorpheus.wordpress.com

 6. Din blogg är verkligen för härlig! 🙂

 7. mysigt, älskar att värmen har börjat komma, äntlgien riktig sommar!

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 8. Heldige dere som har så fin hytte:) Nelia er bare så utrolig nusselig!! God sommer til dere <3

 9. Hey, han pappaen din var sprek og veltrent for alderen 🙂

 10. Michelle

  er så deilig med dette været! Det fineste sommerværet i Bergen så lenge jeg har levd! Må bare nytes 😀 Blir en fjelltur på meg i dag, deilig! Lykke til på møtene i Oslo og håper du får nytt solen til det maksimale! klem <3

 11. Gleder meg til å se bilder av kaffeen!

 12. For et nydelig bilde! Perfekt bilde å rekonstruere hver sommer til hun blir stor 🙂 Lage en hærlig bildeserie med bare de to 🙂

 13. Åå, for et koselig bilde! Nyt disse sommerdagene 🙂 Kunne ønske jeg kunne gjøre det samme, men her står jobb på planen.

 14. Har ferie for tiden og det eneste jeg er innom PC’n for å se/lese – er din side. Jeg blir så glad inni meg for alt det vakre du legger ut, alle dine fine tips du deler og . . . ja, ALT du deler med oss. Du skriver «vettu», ikke bare om alle klærne du kjøper. Jeg skjønner at det går med en del tid til å holde bloggen oppdatert både med tekst og tilrettelegging av bilder/motiver, og jeg beundrer deg for din selvdisiplin på området. Du skrev en gang at dette var jo tross alt jobben din, men du holdt oss oppdatert selv når du var på ferietur 🙂 Jeg kjenner deg ikke Caroline, men jeg må si at du er en skjønn person ♥ Du gjør meg rett og slett glad og motivert. Ønsker deg en strålende dag i solen. Kos deg masse ♥

  1. tusen takk for fantastiske ord, jeg blir sa glad og det betyr uendelig masse for meg! du motiverer jammen meg ogsa <3

 15. Ett aldeles nydelig bilde❤️❤️ her har min datter fått seg kattunge som heter Nelli

 16. Hvorfor kommer ikke hele spørsmålet mitt frem? Kun deler av det

  1. Det vet jeg ikke 🙁

 17. Ååå så vakkert bilde! 🙂

  1. Ja, kjempenydelig <3

 18. Må bare gi tilbakemelding på at jeg synes det er ekstremt synd at bloggen din har blitt en levende reklameplattform. Nå toppes det i tillegg med en irriterende stemme som maser om hårprodukter hver gang man entrer bloggen eller bytter side – jeg mener, så langt går ikke de svenske toppbloggerne en gang. Virkelig Caroline? But hey, money talks 😉

  God Sommer! Holder meg til andre, litt mindre «kjøpt og sponset» bloggere fremover.

  1. Jøje meg, men den siste tiden har jeg nesten ikke hatt reklame… :O Om du synes stemmen er irriterende kan du bare slå av lyden. Ingen reklame = ingen blogg, så du kan jo velge.

   1. Da har ikke Celine lest bloggen…. Caroline har en veldig fin balanse mellom reklame og hverdagsliv m.m, og de reklameinnleggene hun har er ikke gjort på fem minutter! Gode, fyldige anbefalinger.
    Ha en fin dag videre Caroline 🙂

   2. Tusen takk, Malin 🙂

   3. » ingen reklame – ingen blogg » nå kødder du Caroline??? Det må faktisk være det dummeste du har skrevet..

   4. Vic: Nei, det er ikke tull. Se kommentar i samme tråd. Umulig å vite om jeg hadde blogget, men om jeg hadde det så hadde ikke produktet vært i nærheten av hva det er nå.

   5. Så du hadde ikke hatt bloggen, om det ikke var for reklamen mener du? Det virker som at du elsker bloggen og livsstilen den fører med seg når jeg leser innleggene dine, så må si at dette sjokkerte meg litt! Trodde virkelig at du hadde beholdt bloggen, selv om eventuelt alle samarbeidsaktører og sponsorer skulle trekke seg. Til tross for at da kanskje en del av livsstilen hadde forsvunnet, siden du måtte ha skaffet deg en «vanlig» 8-16 jobb, osv.

    Ellers har jeg sett at det er mye kommentarer der folk lurer på hva som er sponset, reklame, adlinks osv. Mange av disse kommentarene, i likhet med Celine her oppe, holder som regel ikke helt mål spør du meg… Likevel må jeg innrømme at jeg noen ganger lurer selv på hva som er sponset eller ikke, etc.

    Kan du ikke lage et innlegg hvor du forklarer praksisen rundt dette og skriver litt om hvilke regler som gjelder? Du blir jo gang på gang dratt opp i sånne kjedelige mediesaker, der bloggerne henges ut som skurker. Jeg tenker at det er merkelig mye snusk i aviser og særlig ukebladbransjen forøvrig, så det er merkelig at fokus skal være på akkurat dere. Men dersom du har enda større fokus på åpenhet rundt emnet, tror jeg likevel mye kunne vært unngått.

    Bare et lite tips fra meg. Ellers må jeg jo få lov til å nevne at det jammen ser ut som dere har noen deilige dager, flott hytte og flotte folk! God sommer videre 🙂

   6. Det er umulig å vite, men jeg kunne aldri levert det produktet jeg gjør nå hadde det ikke vært for reklamen :/ Færre innlegg, mindre interessante innlegg da mye tid hadde gått bort i jobb, dårligere bilder pga. dårligere kamerutstyr og mindre tid til å ta gode bilder.

    Jeg ser ikke helt poenget med å lage et innlegg om det. Det er som er reklame er tydelig merket, verre er det ikke :/ Står det ingenting så er det ikke reklame 🙂

   7. Du mener vel ingen reklame = ingen penger = ingen blogg 🙂
    Men må innrømme at jeg er glad i bloggen din og leser den hver dag.Den er veldig gjennomført og kan ikke sammenlignes med andre bloggere. Men noen ting blir jeg litt provosert av, men det er vel lov 🙂 Bra ikke den reklamestemmen kommer på iPhone og iPad 😀 iafallefall ikke til meg 🙂 Ønsker deg og dine en fin sommer 🙂

   8. Det blir jo det samme, men ja 🙂

  2. Viktoria

   Må dessverre si meg enig med Celine med tanke på videoreklamen. Synes det er litt irriterende at en reklamevideo starter av seg selv når jeg leser bloggen din. For meg fører det også til at bildene på selve bloggen ikke lastes inn med en gang når nettet er tregt. På den andre siden skjønner jeg jo godt at du må ha reklame på bloggen. :)) Hvis det hadde vært mulig å ha reklame uten video hadde det vært supert! Btw. sååå søtt bilde av Nelia og morfar!!! 😀

   1. Skal ta det med i vurderingen 🙂

   2. Du må ta vekk den videoreklamen. Blir helt gal av det! Jeg må kunne gå inn på et innlegg og gå inn på kommentarer, uten at jeg må scrolle hit og dit for å finne den seriøst uinteressante reklamevideoen. Helt greit med videoer, men da må leserne kunne få valget om de vil se på eller ikke.

   3. Er det reklame på plattformen man tenker på nå, fordi det har det jo alltid vært..og må være grunnet at det ikke er Caroline sin selveide plattform (om man kan si det sånn)!
    Og en ting til: videoen starter ikke hos meg automatisk, så ingen irriterende stemme her i hvertfall 😀

   4. Sier meg enig her! Har full forståelse for at du må ha reklame på bloggen da det faktisk er jobben din (og du er veldig flink til å merke det!), men liker ikke den nye med filmen som spiller av seg selv 🙁

 19. Åå det var søtt!

 20. Åhhh, smelt <3.
  Der sitter det 2 stykker som koser seg i sammen
  Når jeg ser på dem tenker jeg på min egen far og datter.
  Har et lignende bilde som er tatt en sommer for 20 år siden.
  De har alltid hatt et spesielt bånd.
  Du må prøve sjøen snart, her er det flere steder 20 grader.
  Ferskvannene i Siljan må nå holde godt over 20.
  Kos deg videre 🙂

  1. sa utrolig koselig! dette bildet skal gjemmes sammen med minnene 🙂 vannet frister veldig i dag 😀

 21. Hei! Koselig bilde 🙂 Lurer på om det kommer noen rabattkode på GlamMom snart? 😉 God sommer!

  1. Nei, er ikke planlagt noe i nærmeste fremtid :/

 22. Christina

  Du er heldig som har en sånn pappa og Nelia er heldig som har en sånn bestefar! Kos dere masse:)

  1. tusen takk, snille du!

 23. Så herlig bilde <3 Kos dere masse på hytta!

  Her er ukens tredje treningsøkt overstått, så nå venter både ansiktsmaske og skrubb, hjemmespa er en god belønning etter man har svettet flere liter 😉

  1. Så flink du er 🙂 Kos deg <3

 24. Solveig

  Eg blir så stadig imponert over deg! Kvalitet i både bilder og tekst. Og sjøl om eg no i desse ferietider er innom deg meir enn en gong pr dag så er det sannelig et nytt innlegg. Eg har forresten ei morsom historie frå jobb her en dag. Vi satt i prosjektgruppe og diskuterte innføring av nytt datasystem, eg og ti menn. Da seie prosjektleder; ingen her lese nok Fotballfrue men vi skal prøve lage en portal som skal vere like lett tilgjengelig. Da var det ganske så morsomt å seie at Sjøvsagt lese eg Fotballfrue og dokke bør lese den for å få inspirasjon til korleis bloggkonseptet kan vere meir enn rosa!

  Ha en strålande sommar med det finaste av alt, familie <3

  Klem!

  1. Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂 BLir glad av alle hyggelige tilbakemeldinger jeg får, men slike setter jeg ekstra stor pris på <3

   Haha 😀 Morsomt :p

   1. Solveig

    Ja, det er alltid morsomt å utfordre spesielt menn på å gå ut av «blå skjorte og blazer»-bobla si 😉

 25. Så søtt! Er du ikke redd for at Nelia skulle ha dettet nedi vannet? Bare mamma instingtet som slo inn, hehe 😀

 26. Åhhh, vakreste bildet jeg har sett på lenge. Man ser så mange bilder i vårt mediasamfunn, men dette bildet var helt spesielt.

 27. Marita Ø

  For et herlig bilde! Håper dere nyter sommerdagene til det fulle 🙂 Her er det sommerjobb i varmen, men til helgen er det fri, og den skal tilbringes i sola 🙂 Norsk sommer er virkelig skjønt! Klem til deg , og forresten; bloggen din er et herlig avbrekk i hverdagen som alltid 🙂

 28. Så herlig bilde! 🙂

 29. Far din er fiiin!! <3 Fint å se når godt voksne tar vare på kroppen sin. Tydelig at dine foreldre har videreført holdningen til trening og sunt kosthold. VIKTIG !! Alt for mange barn som blir proppet fulle i godis og hvetemel og lite aktivitet. Siden du allerede har slik påvirkningskraft samt en mann som snart er ernæringsfysiolog så lurer jeg litt på om du har vurdert å skrive en bok om kosthold til barn? Da tenker jeg ikke med fokus på lavkarbo da det dessverre vil bli skutt rett ned, men med innhold av kunnskap, variert kost samt oppskrifter.. Å ikke minst motivasjon! Foreldre tror jeg trenger motivasjon og rådgiving +
  masse kunnskap for å kunne gjennomføre litt mer planlagte middager. Ettersom dere er gode ambassadører for en sunn livsstil tror jeg det vil bli mottatt positivt.

  Viktigste tror jeg er å "utelukke" fokus lavkarbo å heller har det litt mer implisitt. Menneskene i Norge tenderer å gå i forsvar pga uvitenhet og vil dermed selektivt utelukke viktig info. Det har dere sikkert kjent med. Ofte de som trenger rådene mest tar avstand fra alt som blir fremstillt som trender og som krever litt mer innsikt, synd. Poteter har aldri skadet noen, men boller brus har. Enkelt å greit 😉

  1. Det har vært oppe til vurdering, men er foreløpig satt på vent :/ Kanskje en gang i fremtiden 🙂

 30. charlene

  Her er lyden på sidene alltid på mute, men når en annen leser nevner at opplastingen av bildene tar mye lengre tid, så må jeg si meg enig. Dette har ført til at jeg heller har lukket siden, enn å vente på at bildene skal klare å laste seg opp. Dette har gått litt utover kvaliteten. Fjern den reklama;)

 31. Det må være det en av de vakreste bildene jeg noen gang har sett. får tårer i øynene! Nelia er helt utrolig nydelig, akkurat som moren 🙂

  1. Ja, det er kjempefint 🙂

 32. Trine Sandvik

  Jeg ser at det er noen som engster seg over at Nelia kan dette i vannet, men siden hun ikke har redningsvest på seg så er det sikkert veldig grunt der 🙂

 33. Tror dere ikke at Bestefar har er godt tak rundt armen til lille Nelia,?
  Han passer nok godt på 🙂 er bilde sier mer en tusen ord:)

 34. Love the cute baby.

 35. Benedicte

  For et utrolig søtt bilde <3 Ta vare på det, blir nok koselig for Nelia å se tilbake på om 20 år 🙂

  Når jeg leser hva du har skrevet for nesten 14 dager siden (har ikke hatt tid til å lese bloggen din, men må likevel lese absolutt alle innleggene når jeg har tid, haha), så tenker jeg at det været du beskriver her har vi hatt hver dag siden du skrev dette innlegget, I NORD-NORGE!! Det er helt utrolig 🙂 Den beste sommeren så langt! Hvertfall som jeg kan huske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *