pashli mini satchel for breakfast

IMG_9927

Si hei til mitt nyeste tilskudd i samlingen: 3.1 Phillip Lim pashli mini satchel, er den ikke deilig? Har siklet på akkurat denne så altfor lenge, så i forrige uke bestemte jeg meg for at det var på tide. Den kom på døren min for bare noen timer siden, akkurat tidsnok til dagens første kaffekopp. 

IMG_9957

IMG_9988

_________________________________________________________________________________________________________

Det ble plutselig mye senere enn hva det skulle bli etter kampen i går, så jeg rakk aldri innom for å si god natt, men nå er jeg her for å ønske deg en fin dag  Jeg har tenkt til å snøre på meg joggeskoene hvert øyeblikk, men det blir bare en rolig halvtime for å myke opp kroppen etter gårsdagen. Jeg har brukt morgentimene på Nelia og Lars-Kristian, hun er feberfri og leken, og han er sliten etter fantastisk innsats i går kveld. Vi har spist en altfor sen og lang frokost, og jeg har vasket klær fra forrige ukes hyttetur og pakket ned nye, for nå reiser vi snart igjen. Det har meldt helt sinnsykt vær resten av uken, og det har jeg tenkt til å utnytte. I kveld blir det et besøk innom lokalene til Bare Grønt, kafeen som storesøster snart skal åpne 🙂 Mer om det senere, gleder meg! 

35 kommentarer

 1. Hei! du har en fantastisk fin blogg, og jeg ser sånn opp til deg! lurte på om du fortsatt bruker ole henriksen produkter, eller om du
  bruker de du fikk av hudlegen din(?) som du skrev om for en stund siden? har du noengang vært plaget av urenheter, og i så fall,
  hjalp ole henriksen produktene for deg da?
  klem <3

 2. Den er fantastisk!

 3. Kos deg masse på hytta:-) Er spådd helt nydelig vær!! Vi starter ferie på fredag, og gleder oss til late dager på hytta på Hankø, og forhåpentligvis mange gode dager i båten:-) *gledesegekstase*:-) God sommer til deg, min gode inspirasjon i hverdagen❤️
  Klem

  1. Ja, jeg vet 🙂 Derfor jeg reiser tilbake. Håper meldingene stemmer 🙂

   God sommer til deg også!

 4. Dagmar Therese

  Åååå den veska er lekker:))) gratulerer med den:))

 5. Dagmar Therese

  Åååå den veska er lekker:))) gratulerer med den og ha en fin sommer:))

 6. Marianne

  Den kafeen hørtes spennende ut, gleder meg til å høre mer om den 🙂

 7. Oi, så utrolig lekker! 🙂
  Husker du skrev noe om at du ikke var 100 % fornøyd med den store Pashli-veska di, og at den ble stygg fort. Er den mindre modellen i en annen kvalitet, tror du? 🙂 Jeg vurderer sterkt å spare til denne. Kan jeg spørre hvor du bestilte den fra?

  Håper dagen din blir fin! <3

  1. Den sorte store min er i glatt skinn, men denne er i ruglete materiale i tillegg til at den ikke er sort, så jeg tror denne tåler mye mer 🙂 Jeg bestilte min via blue & cream 🙂 Og størreslen er så deilig, akkurat plass til det nødvendige pluss at den har skuldrerem 🙂

   1. Tusen takk for svar! Da spørs det om jeg kanskje må la den alt for store Mulberryen vike for denne da. Dilemma! :-p
    Kommer toll/moms i etterkant når du bestiller fra den siden? 🙂

   2. Jeg har ikke fått noe ennå, men det regner jeg med :/

 8. Ang foundationen din, den ser så perfekt ut på deg, men på coverbrands siden ser den mye mørkere ut, nesten rødlig? Er det fordi du redigerer bildene dine noe, lysner de kanskje? Har lyst å kjøpe samme, og almond ser ut som den hadde passet via dine bilder, men ikke coverbrands :/
  Bruker du fingre eller børste og da hvilken? 🙂
  Tusen takk for svar! 🙂

 9. Kjempefint mål av Eriksen i går. Hils han og si takk for poeng hjem til Oslo. Hilsen Klanen.

  1. Bare hyggelig Kjellsen, dere trenger vel all den hjelpen dere kan få 😉

   1. Anne Skyliholdt

    Var vel vi som hjalp Odd først, så nå er vi vel skuls. Haha 🙂

 10. Philip Lim gör fantastiska saker överlag. Jag är stort fan och har varit det under längre period. Snygg väska, Caroline!

  / Andrea
  http://www.andreagrue.se

 11. Åj, så sykt kult at søsteren din skal starte sin egen kafé! Håper hun får litt starthjelp av sin flinke søster. Jeg er spent på å høre mer! Navnet i seg selv høres ihvertfall veldig innbydende og sunt ut 🙂 Yey!

 12. Så gøy at Anette skal åpne kafé! 🙂 Stod litt om den i Fredriksstad Blad (http://www.f-b.no/nyheter/na-blir-det-kamp-om-ka-fe-gjes-te-ne-1.8497079), blir bra for vegetarianere i Fredrikstad og omegn med en kafé med godt utvalg av sunn og god mat! Jeg skal til Fredrikstad i begynnelsen av august, kanskje jeg stikker innom da 🙂
  Men veldig fin veske! Jeg også har lyst på en sånn 😀
  Ha en super dag videre fine Caroline 🙂

  1. Ja, kjempemoro 😀 Du må absolutt ta deg en tur!

   Ha en super dag du også <3

 13. Jeanette

  så utrolig lekker! hva ligger den på i pris? har så lyst på!

  1. Bare 4000,- NOK , og lekker?….

 14. jeg var så heldig å få en sånn i lys blå/grå på salg i helgen! Når jeg kom inn og så vesken var jeg solgt og så var det i tillegg 30% da MÅTTE den bare bli med hjem som bursdagsgave til meg selv fra meg og mannen 🙂 hi hi

  Grattis med ny veske til deg Caroline:)

 15. Åh, nydelig farge på vesken! Jeg har den samme, bare sort i medium 🙂 Syns den er så praktisk, men denne lille er jo superskjønn. Skulle gjerne hatt den også, hihi.

 16. Morpheus

  Herlighet for en lekker farge på den vesken! Slitan! 🙂
  Hadde vært kjempegøy om du ville ta en titt inn på bloggen min som er ganske ny! Syntes du er så veldig flink 🙂
  Ha en fin dag! 😀

  http://www.thusspokemorpheus.wordpress.com

 17. Hei! Jeg prøver å skrive på norsk så godt jeg kan. Cancerfonden (Kreftforeningen) i Sverige har bygget verdens første fotballbane skygge. Kan du tenke deg å spre denne filmen til å hjelpe Cancerfonden i kampen mot hudkreft? Her kan du finne det: http://www.cancerfonden.se/playintheshade

  Takk!

  1. Så kult og flott tiltak!! Dette likte ihvertfall jeg veldig godt 🙂

 18. Kjempesøt veske! Du blir helt sikkert fornøyd 😉

 19. Mariell

  Ikke for å være pirkete, men sinnssykt skrives med to s’er. Irriterer meg grønn hver gang folk skriver det feil :p

 20. Hei!

  Utrolig fin veske!! Hvor kjøpte du den? 🙂 Finner den ikke i lik farge noe sted..

 21. Jeanette

  haha,elsker svaret til Lars Kristian 😀

 22. Lillian

  Hei! Mente jeg hadde lagt igjen en kommentar i forrige innlegg, men kan ikke se at den er godkjent/fått svar, så da prøver jeg igjen 🙂
  hvilken strl har du i reisevesken Keepall fra LV? Hvorfor valgte du monogram fremfor damier? Jeg har selv bare vesker og lommebøker i monogram, men har veldig lyst til å kjøpe keepall i damier. Du syns ikke at det «kræsjer» å bruke de to mønstrene sammen? Eller burde jeg heller kjøpe mongram for å være «stilren»? Setter stor pris på svar 🙂

  1. Litt usikker på hvilken størrelse, da det er en gave :/ De to mønstrene er jo like i fargene, men jeg synes det er best at det matcher helt. Valgte det mønsteret fordi det var det jeg likte best 🙂

 23. Førstemann som finner de tre skrivefeilene på dette innlegget skal få en shoutout på bloggen min 😀

 24. Så fin veske! Synes den er finest i den minste størrelsen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *