holly & whyte

Jeg handler en del til Nelia på Lindex, og hver eneste gang finner jeg noe fint til meg selv også – det slår aldri feil! Jeg har spesielt falt for merket holly and whyte det siste året, det er liksom et litt mer glamourøst preg over dette, litt mer the hamptons-ish. Uansett, her er en liten sneak peak på antrekket mitt i dag, får dere ikke litt 70-tallsvibber?

IMG_0026

___________________________________________________________________________________________________________

Viser dere flere bilder senere, for akkurat nå må Nelia og jeg komme oss avgårde – det blir road trip med Mikkel rev og Kanskje kommer kongen hele veien frem 🙂 

35 kommentarer

 1. Du ser stunning ut !
  Ha en fin tur med Nelia på road trip 🙂

  1. Tusen takk 🙂 Vi skal kose oss <3

 2. karin støa

  Herregud så lekker du var i den, da! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 3. ThereseF

  Fantastisk flott!

 4. You know how to wear a blue jumpsuit – I wished really I had seen your post before I posted my look of today 🙂
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Wow, du ser fab ut! 🙂

 6. Kjempestilig jumpsuit!

 7. Åh, så fin! I love it!

 8. Christine

  Kult antrekk 😀 Håper dere får noen fine dager på hytta, nyyt sommeren 🙂

 9. Holly and white heter det 🙂 fin som alltid! Du ser lykkelig ut!

 10. Den er fin, jeg rakk ikke å kjøpe den online….

  Lindex har uansett de beste barneklærne synes jeg, og jeg elsker Holy & Wvyte, har skapet fullt!

 11. Elisabeth

  Bruker du klærne dine kun 1gang? Hvordsn rekker du å bruke alt? Du har jo en enorm garderobe..

 12. Hei fineste du!! Takk før all inspirasjon..har et spørsmål ang lavkarbo.. Hva i huleste skal jeg spise til frokost når jeg har forspist meg på egg å kjenner det gjør meg dårlig!! Har spist egg til frokost i 3 år nå..æææsj !!!!

 13. Camilla

  Hei Caroline:)

  Jeg har fulgt deg ett par år nå, men dette er første gang jeg kommenterer.
  Det er utrolig hyggelig å lese om deg og din skjønne familie!

  Jeg tenkte å gå på «Skjønnhet» kategorien på siden din for å se tilbake på sminketips, men det stod bare «Error 404».
  Hva kan dette være, mon tro?

  Uansett. Jeg ønsker deg en koselig kveld, og gleder meg til å følge deg i tiden framover også:)

  Klem Camilla

 14. Den var skikkelig flott 🙂

  1. Ja, ikke sant? 😀

 15. Pernille

  Dette klesplagget har du jo fått hos ambassadøren for Lindex i Norge. Jeg kan ikke skjønne hvordan du ikke forholder deg til reglene etter så mange saker.

  1. Hva vet du om det? :O

   1. Annina

    Det første bildet du la ut av denne buksedressen var på instagram sammen med et kort fra Kathrine Sørland. Hun er ambassadør for Lindex Norge. Buksedressen du lagt ut i to innlegg på bloggen samt på 3 bilder på instagram er en av Lindex-favorittene hun har valgt seg ut, dette blir promotert på Lindex sin nettside. Derfor tenkte jeg også at du hadde fått denne av henne. Hvis dere bare er venner virker det liksom litt rart at hun sender deg en sånn hilsen og signerer med fullt navn 😛

   2. Buksedressen og kortet/gaven fra Kathrine Sørland har ingenting med hverandre å gjøre 🙂

 16. Kjempelekker jumpsuit! Jeg var og siklet på noen lignende for noen uker siden. Veldig fine, men litt upraktisk når man må på do *knis* 😀

 17. Du er så fin i alt! Helldige du!!! Men du…. Vet du om ro-trening er bra?

 18. Har hatt en skikkelig drittdag i dag, og bare tenkt at jeg ikke har lyst til å vise meg ute, fordi jeg ikke føler meg vel. (Ja, den tiden i måneden.) Men så klikker jeg meg inn her, og ser hvordan du bare rocker hver eneste dag. Du ser helt utrolig flott ut, og dette antrekket var perfekt til deg. Heldigvis blir jeg inspirert til å prøve å se litt bedre ut selv også, istedenfor å bare dasse enda mer. Det må jeg bare takke deg for. Du er rå! (Sitter du aldri som en potetsekk i sofaen og skulle ønske at tiden stoppet så du bare kunne slenge oppe lenge uten å måtte legge deg for å stå opp dagen etter for å være mor? Hvis svaret er jo, hvordan kommer du deg opp igjen?)

 19. Holly & Whyte 🙂

  1. Ja, rettet det opp nå 🙂 Det kom opp med én l da jeg googlet det :/ Både en og to, men merkelappen forteller jo noe annet 😉

 20. Utrolig fint og sommerlig antrekk som du virkelig kledde! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 21. Jeg har en liten følelse av at Lindex kommer er en fremtidig samarbeidspartner.. hehe 🙂

 22. Holly & Whyte 🙂

 23. The hamptons?:)

  1. Kan skirve hamptons også 🙂

   1. Angelina

    Men kan man skirve skirve..? Høhø! God sommer!

   2. Selvsagt 🙂

 24. Handler selv en del på Lindex til lille her også, synes det er god passform og fine klær – de har virkelig kommet seg 🙂
  Ellers liker jeg Newbie fra Kappahl også veldig godt og PoP nå som de har byttet sortiment.
  Vi har fått noen klær i bambus fra et merke som jeg tror heter Lillba, et norsk merke. Kjempefine klær som virker myke og gode mot huden. Anbefales 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *