hamptons next

IMG_0043IMG_0191IMG_0152IMG_0110

jumpsuit lindex / (annonselenke) sandaler asos / solbriller le specs / armbånd hermès
___________________________________________________________________________________________________________

Kanskje ikke akkurat The Hamptons, men den fine hytta vår, og det er ikke dårlig. Det er så deilig her! De har ordnet ferdig mat til vi skulle komme og nå som Nelia er i drømmeland blir det platte ala mamma på alle sammen: det vil si smålukkmat på en planke, noe av det beste jeg kan få *vannimunnen* 

Det har meldt utrolig fint vær i morgen, så jeg gleder meg til å våkne opp og bare nyte at det er sommer. Tenk at vi allerede er godt i gang med juli, det er nesten skummelt! Sov godt i natt, dere 

40 kommentarer

 1. Stilig antrekk! Syns også at Holy and Whyte sin kolleksjon, både fjorårets og årets, er kjempefin og jeg har flere plagg derifra. Kan du ikke fortelle litt mer om kveldens middag? Hørtes godt og spennende ut:-) ønsker dere en god ferie videre:-)

 2. Utrolig fin jumpsuit, den satt helt perfekt på deg! 😀

 3. I dag var varmen virkelig ikke til å klage på :p Svett og god i hele dag….hihi…Nydelig antrekk, blått kler deg <3

  1. Så deilig 😀 Tusen takk 🙂

 4. Er du sponset av Lindex? Siden du skriver annonselenke og at du handler klær til datteren din der?

  1. Jeg handler klær til Nelia der, men annonselenken er foran skoene og ikke buksedressen 🙂

 5. Hei..
  Takk igjen for en super blogg

  1. Jeg skrev mer på mitt innlegg men D kom ikke med

  2. Takk selv 😀

 6. Så pen du er 🙂 Liker så godt bloggen din 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 7. Hi! 🙂 I’m your «fan» from Finland and I have followed your blog for two years I guess . And I must say that I love it so much! Your life, style and the way you write about things inspire me. I would like to wear as womanly like you, but I think that clothes like yours don’t actually fit me. 🙁 My physique is so different than yours. You are so slim like a fairy. I have ugly big bones and wide shoulders. So if I try to lose more weight I think that I look only stupid. But still your blog’s reading makes me feel better and happier, although I don’t always understand what are you writing about. Sometimes one pic can tell us more than thousand words.

  But keep going your writing, you know that I will always be one of your blog’s readers. 🙂 And give big hug to lovely Nelia from me. I’m sure she is very sunny little girl. <3

 8. Ingvild

  I det siste har jeg hatt problemer med at hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din, så kommer jeg inn på et tilfeldig innlegg som er publisert for lenge siden. I tillegg er det den gamle headeren din som kommer, og ikke den nye. Dette har skjedd flere ganger daglig, i de siste to-tre dagene. Hvis jeg skriver inn bloggadressen din på nytt etterpå, så kommer jeg inn på vanlig vis. Er det hos meg det er noe galt? 🙂

  1. Hvilken pc har du og hvilken nettleser bruker du?

   1. Det har skjedd hos meg også.. Kommer ofte in på «Windy» fra april eller noe sånt.. Har MAC og bruker Safari.

   2. Jeg har også problemer med bloggen. Det tar lang tid før nye innlegg og kommentarer oppdateres. Selv i dag står det at det null kommentarer selv om jeg går inn på innlegget og det viser 21. Så det er noe rart. Gjelder pc, ipad og mobil….:(

   3. Ingvild

    Jeg bruker Macbook Air, nettleseren er Safari.

   4. Jeg har også opplevd noe av det samme. Det at det kommer opp eldre innlegg for hver gang jeg går inn på bloggen din. Jeg bruker forskjellige nettlesere som internet Explorer, firefox og internett via ipad og iphone.
    Jeg har også opplevd at innlegg du legger ut på facebook siden din med lenke, ikke vises på bloggen din før flere timer senere da jeg kun går via nettleseren og ikke via facebook.. Altså jeg kommer inn på det nye innlegget om jeg trykker på lenken på facebook, men ikke hvis jeg går via internettleseren og inn på bloggen din..

   5. Har sjekket opp med Safari og med alle andre nettlesere, og finner ingen problemer fra vår ende :/ Problemet ligger nok derfor lokalt hos deg/dere :/

 9. Michelle

  Hyttetur ved sjøen er nok ikke feil på en varm sommerdag! håper været bli bra for oss alle! Håper dere får en fin tur til hytten uansett ;D

 10. Den jumpsuiten så utrolig behagelig ut, må være deilig i sommervarmen! Synes det lyset håret kler deg veldig godt 🙂 God sommer!

  1. Tusen takk 🙂

   God sommer til deg også!

 11. Er det Hermes collier de chien armbånd du har på ? 🙂

 12. Ingvild

  Så lekker jumpsuit, den kledde deg skikkelig! Haha, ulempen ved å være 165 og relativt kompakt av muskler er at det skjeldent ser fint ut i alt som er maxi;) I Arendal er det rene alt som er syd for Tyskland-temperatur tendenser i dag- o halleluja, takk for at det er litt windy i dag, hvis ikke hadde jeg nok smelta vekk for lenge siden. Men jeg klager ikke, for det er jo mest av alt helt fantastisk!:) Kos dere på hytta, og nyt dagene fremover!

 13. Riktigt fin. Och definitivt som en outfit som passar riktigt väl i Montauk eller Southampton (i Hamptons) Det gjorde du bra, Caroline! 😉 Köpet är riktigt snyggt och klär dig väl.

  Kram från Schweiz.

  Andrea
  https://www.andreagrue.se

  1. Tusen takk 🙂

 14. Selges ikke på Lindex i Oslo….:( Var fin den

 15. Bloggingen din har virkelig tapt seg, er fylt med bare noen få setninger med klaging over «ble sen oppdatering i dag også…». Du har vært min favorittblogger tidligere, så det er synd. Håper at du og familien har det bra, du er jo en så vakker person 🙂

  1. Jeg synes at vi faste blogglesere skal ta hensyn til at Caroline er i gradert mammapermisjon og at hun har ferie 😉 Det blir selvsagt færre blogginnlegg, svar på kommentarer og oppdateringer når hverdagen hennes ser ut som den gjør nå! Andre bloggere (f.eks. Susanne Kaluza) velger å stenge bloggen midlertidig når de får barn. Som tobarnsmor med en på 1 år og en på 2 år, så må jeg bare bøye meg i støvet for alt du rekker å få til! Imponerende rett og slett!

 16. Så sommerlig og fint antrekk 🙂 Og veldig fin blogg! 🙂

 17. GALET snygg outfit, älskar jumpsuiten!!

 18. Hei,
  hvilken apper brukte du mens du var gravid?
  Prøvd å søke, men fant det ikke.

  På forhånd takk:)

 19. Hei. Jeg har i lengre tid nå ikke hatt tilgang til bloggen din via min mac. Får opp beskjeden «Forbidden. You don’t have permission to access «linken til blogginnlegget» on this server». På iphone funker det derimot helt fint. Hva er årsaken til dette?

  1. Hmm, så rart :/ Hvilken nettleser bruker du?

   1. Jeg bruker Safari, samme som jeg har brukt alltid.

 20. Har samme buksedress som deg, men den var en rumpekryper og ga cameltoe selv om jeg kjøpte rett størrelse ;D

 21. Vakre bilder, Caroline! <3

 22. Nydelig buksedress!
  Hvor er armbåndet kjøpt?

 23. Irene Amalie

  Hei hei 🙂 tenkte jeg bare skulle si i fra om at det er en del problemer med bloggen din, spesielt de to siste ukene.Det er flere ganger at når jeg går inn på bloggen din så får jeg opp gamle innlegg. I dag når jeg skulle sjekke bloggen var det innlegg fra april som kom opp (innlegg som heter windy var det første-nyeste på forsiden), fikk ikke opp nye nyere innlegg fra deg. Jeg bruker google chrome og safari og har samme problemer på begge. Har også prøvd til ulike tidspunkt og det er det samme.Har sett at det er flere som har spurt i kommentarfeltet ditt angående det samme problemet og at du da har spurt om hvilken nettleser som benyttes. Jeg bruker alltid google chrome og safari og har ikke hatt problemer med dem tidligere. Fikk til å søke opp dette innlegget nå, så det er derfor kommentaren kommer her. Så jeg lurer på om du kunne sjekket dette og funnet en løsning?:)

 24. Sunniva

  Småplukkmat hørtes godt ut! Kan du ikke vise oss hva hun serverer i et innlegg? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *