outdoor workout

IMG_9875

Sola kom likevel, så jeg flyttet styrketreningen utendørs etter 1 time på mølla i dag. Det har vært en fantastisk start på uken med 1 time og 40 minutters bevegelse, jeg kan ikke be om mer 🙂 Det er en stund siden jeg har løpt mer enn intervaller inne, men det har jo kommet nye episoder av Orange is the new black, så da klarte jeg ikke løsrive meg. Intervaller og serietitting går ikke så godt sammen for min del, men langkjøring og serietitting? Ja, takk! Så vidt jeg vet har jeg masse å ta igjen på seriefronten når det kommer til Pretty Little Liars, The Vampire Diaries og Modern Family, men det er alltid kjekt å ha noe å glede seg til når vinteren kommer. 

IMG_9914

Vel, nå blir det snart kamptitting på oss jentene, satser på seier til ODD! Heia! 

31 kommentarer

 1. Ida Elvira

  du er så flink til å trene! misunner deg altså! 🙂

 2. Ahhh jeg er også helt væk i Modern Family 😀 Jeg elsker den serie!!

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 3. kathrine

  Hei 🙂 Er det liggefunksjon på sportsdel på babyzen jojo? Greit at barnet kan sove i vogn mens man er på tur..

 4. Michelle

  jippi, solen kom tilbake her også 😀 Dette må vi jo bare nyte! Kos dere med kveldssolen i kveld 😉 <3

 5. Så härligt att kunna styrketräna utomhus – heja! 🙂

 6. SÅÅ synd at vi ikke fikk møttes når jeg var i Norge kjære 🙁 Håper alt står bra til med deg!!

  1. Fryktelig :O Når kommer du tilbake neste gang? <3

 7. Synd med selvmål på Lars Kristian….

  1. Ja, kjempesynd, og så uheldig :O Kunne ikke noe for det da, ballen traff jo han i ryggen. Men spilte en god kamp ellers, var bare 3 stemmer unna å bli banens beste :O

 8. Du er så inspirerande 🙂

 9. Serier er alltid toppen vinterstid, sitte inne med et pledd, noe varmt i koppen…snacks og kose seg inne 🙂 Så sprek og fin du er <3

 10. Den pulsklokka var utrolig lekker! Trodde du trente med en fancy marc jacobs med en gang jeg så det første bildet jeg, haha.. Litt borte i dag. Hvor er den fra? 🙂
  Og du, KOS dere videre i ferien! Smask!

 11. Jeg fyller 40 år i mars. Cruise eller party!? Du er vakker! Klem

 12. Ååh, ser på oversikt over fotballrunden at han scora mål i dag 😀 Grattis, så artig. 🙂 Vet at han er kjent for å sjeldent score, så håper dere feirer godt med sjampis og sommermat i kveld 🙂 Iallefall dere jentene, det blir vel sent på kveld før han er hjemme.

  1. Haha, det målet ble nok scora feil vei :p Men han kunne ikke gjort så mye, fikk ballen i ryggen på en corner :/ Spilte en bra kamp da, hvert fall. Var visst kun 3 stemmer unna å bli banens beste 🙂

 13. natalie

  bruker du netflix eller viaplay? hvor ser du alt dette fra? 🙂

 14. Hei! Har du sett den søteste historien i Fredrikstad blad om han som søker Victoria? Tidenes kontaktannonse:-)

 15. Sprek du alså!! 🙂 Imponert 🙂 🙂

 16. Lillian

  Hei! Jeg har egentlig et spørsmål helt utenom temaet….
  Jeg lurer på hvorfor du valgte monogram fremfor damier? Jeg har selv bare monogram til nå, men har lyst på en reiseveske (keepall 50) og lurer fælt på om jeg fortsatt burde gå for monogram eller damier. Damier holder vel seg «renere» over tid? Hva syns du?

 17. Kristin

  Utrolig fin topp og caps! 🙂 Hvor er de fra?
  Blir skikkelig motivert til å trene selv når jeg ser hvor flink du er! 🙂

 18. Pernille

  Hej Caroline

  Dejlig blog du har – jeg følger dig fast hver dag 🙂 Du er det mest livsglade menneske jeg følger og det smitter – bliv ved med altid at være så positiv – det er herligt at læse 🙂

  Hvilket mærke og model er dit løbeur?

  Knus Pernille fra Danmark 🙂

  1. Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   Du kan lese mer om klokken her: http://fotballfrue.no/2014/02/06/suunto-ambit2-s/

   1. Dwightinha

    Helt enig! I dag fikk du meg jammen ut på trening i denne tyngende luft fuktigheten. Føles så godt etterpå, så takk.

   2. Bare hyggelig 🙂

 19. Hei Caroline. Jeg lurer på om du hadde et samarbeid med RCL da du var på cruise med de? Jeg skriver en oppgave om deres markedsføringstiltak, det er derfor jeg lurer.

  1. Nei, jobbet med Ving 🙂

 20. Nye episoder?? Ikke mer enn at sesong 2 ble lagt ut for noen uker siden, vel? :-))

  1. Nei, bare sesong 2 🙂

 21. Hei!

  Jeg lurer bare på om du noen gang har hatt vondt i knærne når du løper så mye? Jeg har løpt i mange uker nå, og plutselig fikk jeg så vondt i kneet på kveldstid. Har du tips til alternativ trening? Vil ikke miste kondisjonen nå som jeg først har kommet i gang igjen :/ Begynte endelig å se fremgang. Nå knitrer det som bare det i kneet når jeg f.eks går trapper. Når jeg går vanlig kjennes det ut som det går ut av ledd.

  Håper du kan gi noen tips!:)

 22. Jennifer

  The thought of winter coming makes me cringe! No more outdoor workouts, too cold- but I do love the seeing the white snow everywhere 🙂
  I have been really pushing through my workouts, even when I do not feel like doing them at all. I wanted to show you my weight loss of 133 pounds, but not sure how…I am on Twitter at @jenmitch10 I have some pictures on there. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *