rock’n roll ballerina

IMG_9273IMG_9288IMG_9403IMG_9501IMG_9618IMG_9548IMG_9612

skjørt etsy / topp zara / sandaler nelly – gamle / ringer barfota / armbånd glitter / jakke divided
___________________________________________________________________________________________________________

Elsker dette skjørtet, det minner meg nøtteknekkeren og bryllup på en gang, så romantisk og nydelig. Og det beste er at det kan like fint dresses opp som ned: med et par lave ballerinas er det perfekt for en handletur eller et kafébesøk i byen, og med et par høye hæler er det perfekt for en finere middag eller en kveld på byen. Love! 

♥ ♥ 

Nå har vi pakket sakene og er klare for hjemreise. Det ble endringer i planene ettersom værmeldingene ser elendig ut de neste dagene, så vi vil heller tilbake når det ser bedre ut, det vil si omtrent midt i neste uke. Da kommer sommeren igjen! Det har vippet mellom regn og sol i hele dag, så vi jogget fra hytta da vi trodde det skulle være opphold resten av kvelden, men kom tilbake som to våte katter – haha! Vel, nå venter noen kjedelige timer bak rattet, håper dere har hatt en fin helg ♥ 

66 kommentarer

 1. Vilken underbart vacker kjol!! 🙂

 2. Så snygg kjol, den perfekta längden!

 3. «Oh Sandy…» var det første jeg tenkte når jeg så disse bildene! Sandy fra Grease!
  Vakker vakker vakker!

  Kjør pent hjem!

  1. Tusen takk 🙂

 4. Dette var et nyyydelig antrekk Caroline! Jeg virkelig elsket det 🙂

 5. Fantastisk antrekk! Jeg elsker kombinasjonen av hvitt tyll og skinnjakke 😀

 6. Utrolig fint antrekk, digger kontrasten mellom skjørtet og den røffe skinnjakken! Du stråler 🙂 lurer på om du har mulighet å legge ved linken til skjørtet?

 7. Hei. Jeg bare lurte på en ting. Jeg skal gifte meg til høsten, men sliter med å finne pene sko. Har du noen forslag til hvor de selger fine sko? Jeg har høy vrist så det gjør det ekstra vanskelig

  1. Da jeg giftet meg bestilte jeg 2 par fra brandos.no og ett par fra zalando.no . Begge nettstedene har ca. 30 dagers returrett. Det ene paret var helt feil på foten min. De to andre passet, og jeg tok de med i prøverommet da jeg prøvde brudekjolen. Da så jeg med én gang hvilket par det måtte bli. De andre ble returnert på enkelt vis og jeg fikk pengene tilbake :-).

   1. Takk 🙂 da tror jeg att jeg skal titte litt der. Supert med 30 dagers returrett da:)

 8. Ahhhhhh, for et digg antrekk!!!! Kledde du utrolig godt, Caroline::)) Du kler så godt litt sånn rocka og tøff stil:)

  1. Tusen takk 🙂

 9. Hei. Jeg og min sambo er forlovet og skal gifte oss. Vi har satt dato, men jeg får virkelig ikke til å planlegge! Jeg står helt fast. Aner ikke hvordan vi vil ha det… Du fikk jo til å planlegge DET knallfine bryllupet! Og jeg elsker jo egentlig å planlegge. Noen tips? Det er like før jeg gir opp hele bryllups-styret altså..

  1. Jeg leste masse bryllupsmagasiner for å hente inspirasjon, og begynte tidlig med planleggingen 🙂 Det viktigste, med unntak av brudekjolen, er å finne lokalet tidlig, slik at du kan se for deg hvordan det ser ut 🙂

   1. Hvilke magasiner syntes du var best? Eller var det generelt alle? 🙂

    Tusen takk for tips, veldig grei måte å gjøre det på egentlig. Har litt lyst til å ha det i ett stort partytelt med lysekroner og «julelys» i taket. Slik at det ser ut som stjerner, er litt på den romantiske delen, men så var det å få alt dette til da..!

  2. Benedicte

   Det er en gruppe som heter Bryllupsgruppa på facebook. Den har gitt meg masse inspo 🙂 Anbefales! Brukte i tillegg Instagram og Pintrest 🙂

 10. wow. elsker dette antrekket. hva heter etsy butikken? har du link? 🙂

 11. Elin Bungum

  Hei, likte så godt den skinn jakka? kan du si hvor du har kjøpt den? Elin 🙂

 12. Love your look! So beautiful!

 13. Love love love the skirt! ♥

 14. Bare elsker og digger stilen din Caroline ! Du er min største inspirasjon ! Ønsker deg og din herlige familie en fantastisk sommer <3

  1. Tusen takk, snille deg <3

 15. Veronika

  You are very beautiful and stylish girl. Thank you for your blog!

  1. Thank you, sweetie 🙂

 16. Alvilde

  Det er så fint å se at du har lagt på deg litt i sommer. Det kler deg virkelig:)
  Nydelig antrekk som alltid!
  God sommer til deg og familien:)

  1. Spent på hvor Caroline har gjemt de kiloene! 🙂 Men hva får deg egentlig til og synes det er greit å fortelle noen at de har lagt på seg…?

   DU ser smashing ut Caroline! ;*

   1. Tusen takk, Mita 🙂

   2. christina

    Enig med deg, Mita! Forstår ikke hva som får folk til å ville si slikt til andre. Det er jo for å såre Caroline, det ser jo alle. Å så prøver de å få det til å høres ut som at de mener det positivt ved å skrive en ellers søt mld. Latterlig! Det er ingen som påpeker at noen har lagt på seg for å mene d positivt, med mindre det er en nær venninne som sliter med å legge på seg. Du er flott, Caroline og jeg ser ingen flere kilo enn før;)

   3. Ingrid

    Hvorfor kan det ikke være greit å fortelle noen at de har lagt på seg? Når de mener det positivt? Akkurat som om noen har slanket seg har man vel lov tilby si feks » så fin du er! Du kledde kledde å gå ned xx kilo» jeg ser ikke problemet her.

   4. christina

    Hvis Caroline hadde sagt at hun strevde med å legge på seg, så hadde vært greit å si d ja, men det har vel aldri vært et tema her på bloggen?? Det er ikke positivt for Caroline så lenge hun ikke forteller oss at hun ønsker å legge på seg! Sånn er det bare. Trenger heller ikke være positivt å si til folk at de har blitt tynnere, med mindre personen ønsker det selv. Ser bare ikke poenget i å påpeke kroppen til folk når de ikke har bedt om det! Folk ville ikke sagt det til henne eller noen andre ansikt til ansikt på denne måten. Pleier vanligvis ikke å la meg provosere av ting her inne, men nå måtte jeg bare. Nå gir jeg meg! Ha en fin kveld, Caroline:)

   5. Hun har en mann som mener noen kjendiser har for mange kg på kroppen og han synes det er greit at man har ulik smak ang kropp. Da må det være lov her også.
    Ang om Caroline har lagt på seg eller ei skjønner jeg virkelig ikke at har noe å si. Er man trygg på seg selv gjør vel ikke det noe. Dessuten sier det noe om hvor opphengt og fiksert man er av kropp når en så liten kommentar skaper diskusjon. Caroline har uttalt at hun har et sunt og friskt forhold til toppen sin, så da tåler hun nok å høre at noen synes det ser ut som om hun har lagt på seg litt 🙂

   6. «Hun har en mann som mener noen kjendiser har for mange kg på kroppen og han synes det er greit at man har ulik smak ang kropp. Da må det være lov her også.»

    Og dette skiller meg fra andre menn? Alle har da ulik smak, og kjendiser finnes det mange av, både tykke og tynne…

    Kommentarer som hele tiden går på kropp er uheldig, og uansett hvor sikker man er så er det ikke bra å hele tiden høre motstridende meninger. Ene dagen er hun blitt tynnere, og neste dag har hun lagt på seg… Det er slike kommentarer som gjør at folk utvikler spiseforstyrrelser. Nå sier jeg ikke at dette er tilfellet med Caroline, men det kunne det like gjerne vært. De som kommenterer kjenner ikke Caroline, og vet ikke hvordan hun ville reagert.

   7. Har ikke sagt at det gjør deg annerledes enn andre menn når du har meninger om andres kropp og når du snakker om spiseforstyrrelser så er det også slike kommentarer du selv uttrykker som gjør st noen kan uttrvikle spiseforstyrrelser. Du mente de var for tykke. Ingen her har sagt at Caroline er for tykk,men at hun hadde lagt på seg . Det er stor forskjell å si at noe har lagt på seg en at de er for store.

   8. Ja, noe jeg sa for 5 år siden fordi noen trakkaserte Caroline. Bra sammenligning…

    Ellers er jeg enig i at det er bedre å si at noen har lagt på seg, enn å si at de er for stor. Å fortelle noen at de er for stor burde vel kun være forbeholdt helsepersonell, nærmeste familie/venner i ekstreme situasjoner.

 17. This outfit is perfect! such an inspiration.. gonna try to combine my classic items with a little edgy items!

  xo
  http://www.baker-of-luxury.blogspot.com

 18. Elisabeth L

  Nydelig antrekk, og må si du ser så fresh ut med alt håret i hestehale! ja, huff, håper bare på at solen holder lengre neste gang! Om ikke så lenge håper jeg:D

  1. Tusen takk 🙂 Ja, får satse på det 🙂

 19. Kjempfint antrekk! God tur hjem igjen 😉

 20. Hei!

  Elsker skjørtet ditt <3 Hvilken butikk på etsy har du kjøpt det fra?:)

 21. Hellt nydelig. Et spørsmål, hvilken foundation bruker du nå? Marke/farge Kan du anbefale noe?

  1. Luxe foundation i fargen almond fra Glow Minerals 🙂

 22. Nydelig antrekk Caroline. Ser saa naturlig og vakker ut 🙂 Ha en fin kveld.

 23. Michelle

  Nydelig outfit! Er selv på leting etter et slikt skjørt, de er jo så fine! og som du sier, så kan de dresses opp og ned uten problem =) Ja, nå bør den solen bare komme tilbake! her reiner det også helt syk! Uff, ikke akkurat sommervær dessverre, men vi får gjøre det beste ut av det 🙂
  God tur hjem <3

  1. Solen kommer tilbake på onsdag, visstnok 🙂

   1. Norge i likhet med andre land, har jo en såkalt regntid. (ja det regner mye her året igjennom, men vi er likevel velsignet med en ekstra dusj i sommerhalvåret). Denne «regntiden» her til lands er som regel i slutten av juni/begynnelsen av juli. Derfor kan vi ofte oppleve kjempe fin mai og kjempe fint vær godt ut i juni. Og når fellesferien starter så kommer regner, og kommer og går, evt holder det gående et par uker før det blir fint igjen, og vi får ofte en fin avslutning på juli, fin august osv 🙂 Dem iser jo 7 dårlige somre og 7 gode, og det var jo strålende ifjor, og det ser ut til at det skal bli like flott om ikke bedre i år også 🙂 Ihvertfall for oss som bor sør for Trondheim 🙂 Håper sola skinner godt i Nord denne sommeren også 🙂 Hilsen fra sørlandet 🙂

 24. vet du om zara har samma utbud i hela europa? skulle lätt vilja köpa toppen!

  http://jennyakerlundberg.devote.se/

 25. Har du link til skjørtet på etsy? Fint!

 26. Takk for at denne bloggen er til! <3

 27. ferie-mat

  Hei inspirerende Caroline! (og Lars Kristian)
  Her kommer tanker og spørsmål tatt helt ut av sammenheng fra innlegget men etter googling og spekulering så hvorfor ikke høre med dere som har vært gjennom livsstilsendring selv..
  Jeg har brukt 3 år på å endre mine matvaner (på denne tiden har jeg også født barn og ammet) jeg har aldri vært så sprek og slank som nå men jeg jobber fortsatt med å stramme opp (gikk mye opp i vekt under graviditeten) og få bedre kondisjon samt finne sunne alternativer / spise mat som kroppen trives med.
  Nå skal vi på ferie…vi skal bo hos familie og jeg kjenner jeg gruer litt for maten og all kosen som innebærer mat, for det er ofte sånn : kose seg med is, loff, pasta, pizza, pølse, saus, potetgull, godteri osv… og hvis man sier nei takk og tar noe sunnere så blir reaksjonen «spiser du ikke mat du da?» «du er da slank nok nå, spis litt potetgull og ta et glass cola» » Ta litt mer nå da, spis deg god og mett» osv osv…
  Hvorfor er det mer akseptert og sitte med en seig hvit baguett full av majones og rennende ost mens om man spiser en boks cottage cheese med eple og kanel så får man spørsmål!?!?!
  Dette blir rotete.. men hvordan kan man spise sunt uten at man får medlidene blikk og kommentarer? Hva skal man si? Altså dette er nær familie så jeg kan si: Vet du , jeg trives med å spise sunt jeg…eller jeg er så fornøyd med formen min nå at jeg vil fortsette på denne måten(hvis jeg tar en joggetur ) men det blir som regel mange oppfølgingsspørsmål 😛 haha. problemet er at man føler seg rar og litt utenfor…
  og at andre tror jeg slanker meg, noe jeg ikke gjør lenger. prøver å si: Dette er maten jeg spiser og trives med, jeg synes det er godt! men da himles det med øynene osv… kunne ønske jeg hadde en god kommentar som gjorde at det blir stille :-p

  Hvis man hiver seg på og gjør som de «andre» hvor mye kan 2 uker ødelegge for meg?
  Jeg jogger en 30 min tur hver morgen også(fordi dette gir meg ENERGI), dette er også noe jeg har lyst til å gjøre i ferien… men da blir det vel kommentarer som: «Nå er det ferie, slapp av litt nå» osv osv osv….. :-O *HYL*
  Kjenner jeg gruer meg litt faktisk… :-/ er bare så fornøyd med det jeg har oppnådd , både med å kutte ut sukker og hvite matvarer samt å få til å jogge (det har jeg bestandig syntes har vært vondt og fælt)…
  Noen råd?

  Klem

  1. Hei! Jeg skjønner hva du mener, det er gjerne slik at du får litt blikk dersom du velger sunnere alternativer når andre ikke gjør det, spesielt i familiesammenhenger. For min del er det gjerne slik når jeg er hos farmor, så da spiser jeg heller 2 ispinner og loff, så slipper hun å bli såret eller å stille spørsmål 😉 Dersom du har lyst på baguette når de andre spiser baguette, synes jeg du skal spise det, men jeg synes ikke du skal tvinge i deg mat du ikke har lyst på (med mindre det er snakk om en farmor eller mormor som blir lei seg – hehe) Alle har godt av å skeie ut, så 2 uker vil ikke ødelegge noe som helst, det er helheten som teller, og de aller, aller fleste skeier ut med is, brus, vin og dessert på ferie (det gjør i hvert fall vi) 🙂

   Ble litt rotete fra min side også, men kort oppsummert: du kan skeie ut med den beste samvittighet, men ikke spis en spesiell type mat for å tilfredsstille andre, gjør det DU har lyst til 🙂

   Stor klem og god ferie 🙂

   1. Ingvild

    Jeg er så enig i den kommentaren som ble skrevet her. Er lut lei av at det skal være unormalt å velge sunt fremfor usunt i slike sammenhenger. Enig i at det er lov å kose seg på ferie, og at det ikke ødelegger for helheten, men når det er snakk om en ferie over lengre tid, så har jeg faktisk behov for å trene og spise sunt. Ikke bare for å opprettholde formen, men også for humøret, og det å få overskudd. Mange tror at jeg er slik som MÅ trene regelmessig, men sannheten er heller at jeg VIL trene regelmessig. Det er da jeg føler meg best. Og å være komfortabel med seg selv, synes jeg er veldig viktig, ferie eller ei 🙂

   2. Anonym

    Caroline, for et fantastisk svar! Du er et så herlig menneske som bryr deg om leserene dine <3 Jeg skjønner godt hva "ferie-mat" mener over her, for jeg har også følt det slik selv da jeg var yngre. Jeg er 28 år nå og har funnet min egen stil. Det viktigste er at man koser seg med en is hvis man har lyst på det i sommer, men at man ikke spiser det fordi man føler seg "tvunget" av de rundt.
    jeg vil også legge til at bloggen din er så flott for tiden. Du har så mange inspirerende innlegg for tiden med flotte bilder. Spesielt fra hytten deres <3 Håper du får en fantastisk dag 🙂

   3. Tusen takk, så utrolig hyggelig å lese kommentaren din 🙂

  2. Jeg vil bare svare deg selv om det ikke var leserne du stilte spørsmålet

  3. De reagerer sikkert slik fordi de selv får dårlig samvittighet for sine matvaner. Men det burde jo ikke gå ut over deg! Er det sånn at den maten ikke frister overhode, eller er du redd for at du ender opp med et dårligere kosthold hvis du først skeier ut litt? Begge deler er jo greie og legitime svar i så fall? «Nei, takk! Vet du? Det frister mye mer med eplene mine!» Eller: «Jeg har jobbet hardt for å endre kostholdet mitt, og jeg er så fornøyd at jeg vil holde på det, ja, til og med i feriene» 🙂

 28. Nydelig skjørt 🙂

 29. Nydelig antrekk! 🙂

 30. Virkelig nydelig antrekk, på ei nydelig frøken og på en nydelig plass! Nei, nå ble jeg misunnelig på mer enn en ting… haha <3 Ha en god dag videre.

  1. Tusen takk 🙂

 31. åhhh, ble forelsket i skjørtet ditt! Noe mer nydelig er det lenge siden jeg har sett! Du er så flink Caroline, Nelia er virkelig heldig som har en mamma som deg, på alle måter! Ikke bli overrasket om klærne dine plutselig forsvinner ut av klesskapet ditt etter som årene går, haha 😉

 32. vad heter etsy butikken? har du link?

 33. Så nydelige bilder av deg og så fint antrekk!

  1. Tusen takk 🙂

 34. N-Y-D-E-L-I-G

 35. Hej Caroline

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *