binoculars

IMG_9182IMG_9214.jpgIMG_9259.jpgIMG_9234.jpg

(annonselenker) sett fra nelly.com – her & her / birkenstock her
_________________________________________________________________________________________________________

Vi har hatt en rolig morgen: Dexter på sengen, plasking i solen med Nelia og nå er akkurat dagens første måltid i magen. Deilige, late søndag  Lars-Kristian skal spille kamp i morgen, så han må reise hjem om noen timer, men jeg tror han skal få med seg Sarpsborgkampen sammen med pappa føst 🙂 Og før det, skal jeg dra han med meg ut på en liten joggetur i skogen! Før uværet kommer. 

– nyt sommerdagen – 

26 kommentarer

 1. Hvor ser dit lyse hår bare flot ud til dig <3

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 2. Hei, jeg har så lyst på slike sko!!! Men er litt redd for toll og er ikke en erfaren netthandler. Hvordan er det med det fra Asos? 🙂 Ha en fin dag skjønneste Caroline!

 3. Så fin stemning på bildene! Håret ditt ser forresten kjempefint ut nå, den fargen / nyansen syns jeg du kledde veldig 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 4. Hei.
  Er stadig innom bloggen din, men legger sjelden igjen noen svar. Ser ut som dere har det flott på hytte tur. Kjempe fin plass, og flotte bilder.. Nelia er bare nydelig, og som tiden flyr, hun vokser fort. Kjenner til det da jeg har tre selv. .
  Kjøpte denne i dag. MICHAEL Michael Kors Crossbody http://www1.bloomingdales.com/shop/product/michael-michael-kors-crossbody-large-phone?ID=1050740&CategoryID=23561#fn=spp%3D50%26ppp%3D96%26sp%3D1%26rid%3D75%26spc%3D124

  Ligner veldig på den du har. har siklet på den en stund, og nå måtte jeg bare. 😀 Ser at det har blitt etterlyst link. Da kan du jo dele den hvis det passer 😉 ( hvis du ikke allerede har gjort det) Ha en fortsatt fin sommer.
  klem

 5. Hvor er plaskebassenget kjøpt? 🙂

  1. tror det er fra toys r us 🙂

 6. Fabulous fotballfrue! Have perfect time at the cabin 🙂

 7. Lars K har ikke vurdert å spille for Sarspsborg 08 da?? Hehehe::)) Da kunne dere flyttet til Østfold med familien i nærheten:::)))

  1. Det har absolutt blitt vurdert, men enn så lenge trives vi veldig bra her, og ønsker å bli 🙂

 8. Benedicte

  Jeg ser at jeg har kommet lengre i Sønnen enn deg. 🙂 Bra bok!

 9. Den hårfargen er så riktig til deg!

 10. Kan du ikke lage et inspirerende klesinlegg for sommeren? Feks antrekk til solferie, hytte osv, med eksempler, eller linker, eller vise klær/antrekk du synes er fine akuratt nå?
  Savner inspirerende innlegg, spesielt nå mot sommerferien! 🙂

  1. Det er notert ned på listen 🙂

   1. Supert, gleder meg, sikkert flere som blir glade for det! 🙂

 11. Ragnhild

  Så fin du er!
  Hvilken epsiode og sesong har du kommet på i dexter nå ?
  Klem <3

  1. Akkurat ferdig med sesong 5 🙂

 12. Veronica

  Sunn sommermat tips : http://hobbykokkentom.blogspot.no/

 13. Så herlig! Kos dere masse med noen late dager ❤️

 14. That slip you have on is so girly and cute. I think I’ll be needing something similar to add to my wardrobe. Looks like you’re having an amazing time on the countryside!

  I’m a young doctor and a fashion blogger living in Helsinki, Finland.

  New post up on my blog!

  http://www.arcticvanilla.com/

 15. pretty pirate 😉 härliga sommriga bilder <3 kram

  http://bettinaw.blogspot.fi/

 16. Andrine

  fine sandaler, hvordan er de på strl? 🙂

  1. De er helt normale 🙂

   1. Det er de ikke. Produsenten, og de fleste kunder, melder om at man bør gå ned 1-2 str enn det man egentlig bruker. Jeg bruker 35 i vanlige sko, så de er ganske store i str 35. Mine 35 passer de jeg kjenner som bruker 37-38.

   2. Henriette

    Mine passer i den størrelsen jeg bruker til vanlig, så jeg vil også si de her helt normale på lengden. De er kanskje litt brede, men det kan man jo stramme inn.

 17. Åh, så herlig å se at det er flere som kan ligge litt lenge i senga en søndag morgen og ta livet med ro. Er så lei av bloggere som er oppe «grytidlig for å nyte roen og titte over en søvnig by som ikke helt har våknet enda», og er ferdig med trening, husvask og to brød før klokka ni, eller gjerne før jobb :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *