badeengel

IMG_8893badeengelIMG_8933

_________________________________________________________________________________________________________

Holy, det er 30 grader i skyggen i dag! Vi var oppe klokken ni og allerede da viste gradestokken 27, så jeg stikker bare hodet innom for å ønske dere en fin lørdag 🙂 Jeg har vært på løpetur og må ut for å nyte før det er for sent. I dag ble det trappetrening: opp og ned, opp og ned til jeg ble helt stinn i lårene. Får bruke noen drøye minutter på å tøye litt. 

Vi har fått litt trøbbel med båten, så jeg håper at det kan fikses slik at vi kan kjøre ring i dag – rettelse: slik at Lars-Kristian kan kjøre ring i dag. Jeg tror jeg er for pysete, forrige gang var vel den sommeren jeg var 15. For ja, Lars-Kristian er på vei i skrivende stund, han reiste direkte etter trening og det blir så fint at alle kan være sammen! Nå mangler bare familien fra Sunnmøre. 

Ha en fin lørdag, da dere! Vi skrives senere 

32 kommentarer

 1. Så søt hun er! Reiser hun seg selv? 🙂

 2. Hei! Ser ut som du nyter ferien din, det skal jeg også snart og lurte derfor på om du kunne svart på et lite trenings spørsmål :)? Trener 6-7 ganger i uken og har gjort dette de siste årene med mindre jeg har hatt kraftige forlkølelser, tror du det vil gå fint å bare trene 2-3 ganger på en times tid i løpet at ferien min på 2-3 uker, uten å miste kondisjon og den lille(bitte lille) styrken jeg har bygd opp? ❤️ Spør deg fordi jeg trener nogen lunde likt som deg og du reiser jo også til itder, så kanskje du har erfaring med det 🙂 ellers ønsker jeg deg en strålende sommer videre, nyt tiden! ❤️ Klem

  1. Så flink du er :O Det tror jeg kommer til å gå helt fint 🙂

 3. What a lovely bed your little one has! Gorgeous pictures girl. <3

  I'm a young doctor and a fashion blogger.

  New post now up on my blog – shot in the South of France!

  http://www.arcticvanilla.com/take-me-anywhere/

 4. Nei se så flink! Ikke rent så lett å støtte seg på en slik bassengkant!

  1. ..og nei jeg mener ikke at barn som ikke kan stå på den alderen eller som kun støtter seg på en bordkant ikke er like flinke, sånn at det er sagt xD

 5. Så søt Nelia er! Kan hun reise seg opp allerede? Så flink:)

 6. Er det noe bra sted for trappetrening her i Ullerøy? Tips taes imot med takk:)

 7. Så stor Nelia er blitt 🙂 Tiden går så fort!! Har selv en sønn som ble 6 1/2 mnd i går…
  Kos dere og nyt dagene.

 8. Henriette

  Hei Caroline! Vi får tilbud om macbook air 11 tommer som skole pc iår men vet ikke helt hvor liten den er, 11 tommer er jo ikke så stort? Så lurte på hvilken Mac du har og hvor stor den er i tommer, anbefaler du å kjøpe macbook air 11 tommer til bruk på skolen og hjemme?

  1. Jeg har Mac Pro med 13,3″ skjerm 🙂 Det kommer an på hva du skal bruke den til. Hvis det kun er enkel tekstbehandling og internett så klarer du deg helt fint med Air. Men skal du redigere bilder og lage filmer må du nok opp til minst Pro 🙂

   1. Anonym

    Nei, man må absolutt ikke ha pro for å redigere bilder? Mannen til søsteren min er hobbyfotograf (sånn tar på seg ordentlig oppdrag som bryllup, babybilder, familiebiler osv) og han har air, han redigerer superduperbra. Filmer også? Skjønner ikke hvorfor du mener man må ha pro for å kunne redigere bilder og filmer?

   2. Det går ekstremt tregt, da prosessoren er alt for liten. Pro holder akkurat for oss, men det beste er å bruke iMac. Mulig det funker med Air om det ikke er behov for å sortere og redigere så mange filmer og bilder som det vi gjør.

   3. Renate

    Når jeg gikk på fotoskolen, så anbefalte alle pro eller imac, fordi dem er mer egnet for redigering og man har muligheten å bruke cd uten å kjøpe ekstra tilbehør ( ekstern cd rom) . Og som Caroline nevner, prosessoren er alt for liten. Jeg kjenner at jeg burde oppgradere fra pro til imac.. men er det kun til skolebruk så holder air lenge..

   4. Jeg har både en Pro 13 » og en Air 11». Air er superduper til enkelt arbeid – og den bruker jeg på skole, tekstbehandling, surfing – lett å ta med seg, ikke stort mye større enn en iPad både i vekt og størrelse når man bretter den sammen. Pro bruker jeg til photoshop. Air har lett for å bli veldig overopphetet og sliten når du bruker for tung programvare på den. Eksempelvis; flere faner i nettleser, iPhoto og iTunes samtidig, og den begynner og puste og pese litt. Jeg ville aldri redigert film på en macbook air, Adobe premiere krever mye av prosessoren 🙂

   5. Helt enig, Ina 🙂 Vi sliter selv med Pro når den begynner å «dra på åra», og må stadig formatere harddisken. Med Air ville det vært umulig :/

 9. Dwightinha

  Å så nydelig! Kan Nelia virkelig reise seg og stå allerede (!), er ikke det veldig tidlig? Kanskje jeg husker feil fra eget barn….mimre, mimre.
  Får mer og mer sansen for foreldrene dine, alt ser virkelig så hyggelig ut og de ser ut som de vet å nyte livets goder. Noe jeg synes er enda hyggeligere. Mange glemmer den biten til det er i seneste laget.
  Jeg har et fantastisk liv selv (etter harde kamper både med helse og økonomi, henger ofte sammen), men hver eneste dag tar jeg tid til å tenke over hvor heldig jeg er. Og de små tingene i livet gleder meg faktisk mest.
  Det er som du skrev i et innlegg forleden, tror det var en photoshoot, at bare man står på og har troen og viljen er målene fullt oppnåelige.
  Bildene dine er alltid vakre, og veldig inspirerende, så takk til fotografen også.

 10. So envious of the weather! I can only dream of 30 degrees in the north of England! The middle picture is adorable! 🙂

  http://www.allnnothing.com

 11. Hei!
  Jeg leste litt gamle innlegg og så du skrev i 2011 at for mye protein omdannes til sukker i kroppen. Stemmer dette virkelig? Har prøvd å google det, men det kommer ikke opp noe. Jeg fant derimot ut av for mye protein lagres som fett, men det gjør jo strengt tatt all mat så lenge man spiser for mye av den ikke sant?

  1. Proteiner (aminosyrer) som ikke går med til proteinsyntesen omdannes til fettsyrer eller glukose (sukker), avhengig av hvilke aminosyrer det er 🙂 Et videre energioverskudd lagres igjen som fett.

 12. Silje Marie

  Så flink Nelia er til å stå, selvom bassenget kanskje er til god hjelp her 🙂 Uansett så er det fantastisk!
  Ha en flott helg videre 🙂

 13. Benedicte

  Åh så skjønn lille Nelia er 🙂 ble bare sittende å se på dette bildet. Gleder meg så til lille jenta mi blir gammel nok til å reise seg.. Er alt for dårlig til å kommentere på bloggen din, tror jeg må bli flinkere. Selv har jeg vært leser siden du startet å blogge, å uten at du har vist det har jeg kommet meg igjennom hele videregående skole takket være bloggen din , og din motivasjon! Nå har jeg permisjon, hus, drømme mannen og barn. Mye har skjedd siden jeg klikket meg innom her første gang 🙂 du er ett stort forbilde, for meg og for mange andre Caroline. Tusen takk for at du er du <3

 14. Hei.

  Eg meiner å hugse og lest i kommentarfeltet at du las ei bok om barn og søvn, der du kun las delen om dagsøvn og at dette hadde du funne hjelpsamt. Kva heiter denne boka og kva var tipsa du fann hjelpsame? Eg har ein liten gut som har fått litt søvnproblem. Rett nok stammar mykje av problema frå tenne som vil opp og fram, men tek imot alle tips no, både eg og han byrjar å merke for lite søvn i det siste. Har Nelia byrja å få tenne?

  Kan legge til at forfattaren bak boka eg tenker på er litt kontroversiell, amerikansk og kanskje litt vel religiøs.

  Dei er herleg desse små, men det er alltid noko 🙂

 15. Åh, så søt og flink Nelia er! Kos dere masse!

 16. Birgitte

  Så stor Nelia har blitt! Hun er skjønn <3

 17. Så ufattelig skjønn ho er

 18. Så flink jente!! Har selv en liten dundre på hundre som ikke er i nærheten av det Nelia gjør på bildet:) født i november og har det veldig greit horisontalt enn så lenge;)

  1. Nelia har det best horisontalt hun også 😉

 19. Det var da lite hyggelig sagt om barnet sitt, Lene…

 20. Anniken

  Skal si du har en sprek datter som reiser seg alt

 21. Benedicte

  Så flink hun er å stå på beina <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *