do blondes have more fun?

– time will show – 

IMG_8854

_________________________________________________________________________________________________________

Så ble jeg blond igjen, og det er så uvant, men kjennes også veldig bra. Det er faktisk 2 år siden sist, kan du skjønne hvor fort tiden går? Jeg valgte å beholde det kort, så får vi se om det ikke både blir brunt og langt igjen når høsten kommer 🙂 Hva synes du jeg skal gå for? Jeg får liksom ikke bestemt meg. 

Jeg er tilbake på hytta igjen og nå blir jeg her til onsdag, håper på mange solfine dager  God helg, dere! 

95 kommentarer

 1. Syns du er så nydelig med det håret du har nå,kort og blondt

 2. Hei, egentlig kan jeg ikke se den store forskjellen 🙂 Men uansett syns jeg alltid at naturlig hår er best – det er liksom mer «deg».

 3. Jeanette

  synes du var veldig fin med mørkt langt hår med krøller! Men du kler det blonde også 😉

 4. Cecilie s

  Ser ingen forskjell 🙁 du er jo sånn akse blond både før og etter:-/

 5. Så fin du ble ! 🙂 Jeg syns du kler kort hår utrolig godt!! 🙂 Og du er vakker med blondt hår! Det kler deg veldig 🙂

 6. elisabeth h

  Glatt, kort og blondt! 🙂 absolutt finest! Trenger ikke være helblondt som nå, like fint før siste lysning, men kort og glatt og blond-ish!!

 7. Elsker deg med blondt hår!!!!!! :))

 8. Pernille

  Passet deg helt utmerket med blondt hår no på sommeren syntes jeg 🙂 Ang langt hår så syntes jeg du kler det «korte» håret så utrolig godt!! 🙂 Ang å ha det lengre, så tror jeg du kunne hatt det lengre, men kanskje ikke like langt som før? Du kler jo alt så luksus problem, men i.o.m at du spørr så sier jeg all in med den lengden du har no, kanskje litt lengre hvis du «må», men ikke like langt som før, en mellomting kanskje -)

 9. Synes du er aller finest med mørkt hår, Det får øynene dine til å gnistre,

  Hanne

 10. Omg! Beina dine :O Nydelige og veltrente!

 11. Synes du var finest med lange mørke krøller! Men synes du skal velge det du synes er mest behagelig!

 12. Er det veldig få kommentarer på bloggen din for tiden eller bare godkjenner du færre? 😉

 13. Jeg synes absolutt du må beholde det kort! Digger den locken, har faktisk blitt inspirert til å ha en lignende sveis. Moderne og flott 🙂

 14. Du er sååå fin som blond! Du er faktisk en av få jeg synes kler det, og da må du i mine øyne bare gå for det 😀

  1. Tusen takk 😀

 15. syns du skal ha det kort og blondt hele tiden for det var sikkelig fint og du er 1000 ganger finere nå enn når du hadde det langt

 16. Alle gode ting er tre, mistet to kommentarer ut i cyberspace.. 🙂 Men, blondes have more fun og du kler det kjempegodt. Brunt langt hår både kler deg og ser fantastisk ut. Synes at det blonde kortere håret er helt stunning. De siste bildene var ganske enkelt helt nydelige. Hold på blondt hår. Blond er best. 🙂

 17. Definitivt kort hår, synes jeg 🙂 Trekkene dine kommer så godt frem da. Du har et slikt søtt og relativt lite ansikt, så med altfor mye og langt hår «forsvinner» ansiktet ditt liksom litt. Når det gjelder farge, skulle jeg veldig gjerne ha sett deg i din naturlige hårfarge. Det er jo gjerne slik at den fargen står til resten av dine farger fra naturens side. Eventuelt en farge som er tett opptil din egen. Uansett, -det viktigste er at du selv føler deg vel og er fornøyd! Nydelig er du uansett!

 18. Hva er din naturlige farge? Du kler nok best den 😀
  Jeg pleier å farge håret lysere om sommeren og litt mørkere til høsten. Men prøver å holde meg innen blond-skalaen.
  Går gradvis til mørkere, mørkeblond med lyse striper. Jeg syns det blir litt kjedelig og endimensjonalt med en farge, må ha flere reflekser i håret føler jeg. Men samtidig at det skal se naturlig ut.

 19. Nydelig bilde <3

 20. Your hair looks so different but amazing! Wow, it’s just perfect;)

 21. Katrine M.

  Syntes ikke den fargen der kledde deg like godt som de mørkere du har hatt. Er nok finest med lengre, mørkere hår 😉

 22. Vakre deg! Jeg sa akkurat til mamma at jeg synes du aldri har vært så vakker som du er nå for tiden, og håret ditt er en av grunnene til det!:) Lengden og måten du styler det på, samt fargen som kler deg og huden din veldig bra gjør at du ser naturlig og frisk ut! Da det var langt kunne krøllete bli litt for stive, og selv om du kler alt ville jeg absolutt gått for blond da det tilsynelatende kler deg veldig bra og ser naturlig ut (noe det jo ikke gjør for alle). Uansett håper jeg jo du følger magefølelsen din og går for det du selv føler deg mest hjemme i, dette var bare min mening! Stor klem

  1. Tusen takk, søte deg <3 Stor klem fra meg til deg 🙂

 23. jeg synes du er penest med blondt hår! langt eller kort er det samme, begge er like fint 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *