simple as that

IMG_7800

IMG_7961

IMG_7933

IMG_7749

IMG_7965

IMG_7713

boots asos / shorts gina tricot / cardigan mango / topp mango / veske mulberry / solbriller rayban / klokke daniel wellington / armbånd goodnightmacaroon / smykke treasures – gammelt / ringer barfota 

___________________________________________________________________________________________________________

Noen dager bare forsvinner med baby i hus, og i dag er en sånn dag. Vi var på helsestasjonen klokken ni og plutselig er klokken seks, jeg skjønner ingenting! Med mye på planen er det godt å ha på seg noe comfy slik at alt går i det tempoet det må, så jeg har travet gjennom dagen med  en kombinasjon av flate boots og en ledig cardigan. Fikk hilse på en skjønn liten frøken på bare 6 uker tidligere, og jeg ble så rørt. Det er ikke lenge siden Nelia var så liten, men det virker likevel så lenge siden. Det har hendt utrolig mye på 7 måneder, og det er virkelig verdens deiligste følelse å våkne opp sammen med dette skjønne mennesket hver eneste dag, følge hennes utvikling og se hvordan personligheten hennes bare blir sterkere og sterkere. Det er en spesiell og helt magisk følelse å være mamma, jeg nyter hvert sekund og gleder meg nesten allerede til å få flere – men alt til sin tid! Note to self: lag tid til å jobbe mer med babyboken. 

Etter kontrollen dro vi hjem for å spise og skifte før vi møtte pappa Lars-Kristian i byen for å jobbe litt. Vi rakk også en trilletur før himmelen åpnet seg, og nå er vi hjemme igjen. Jeg har ikke rukket en treningsøkt ennå, men tror faktisk jeg ofrer Dexter for en time på mølla i kveld når lille har lagt seg, trenger å svette litt 🙂 Håper dere har hatt en fin dag! 

54 kommentarer

 1. Hei. Søte Nelia<3

  Har et lite spørsmål til deg. Lurte litt på om du kunne skrevet et innlegg ang. Dyrepoliti i Norge, du er jo en skikkelig dyrevenn. Og om du er for vil du jo nå frem til veldig veldig mange mennesker. Sophie Elise er kjempe flink til å fronte dyrevelferd lurte på om du hadde villet skrevet et innlegg om dette? Hadde vært utrolig kjekt om flere offentlige personer hadde gitt lyd fra seg om slikt. Klem

 2. Great casual look! Love the cardigan!

  https://jeansandroses.blogspot.com/

  1. Thank you sweetie 🙂

 3. Michelle

  nice outfit, skikkelig sommerlig 🙂 Ja, noen dager bare flyr dagene! Kan tenke meg at slike dager kommer oftere når man har en lite baby i hus 🙂 Håper kontrollen gikk bra! Nyt kvelden <3

 4. Clothes, food: the simpler the better! That’s my motto! I’m into simple yet how enjoyable dishes!

  http://www.allnnothing.com

 5. Jeg syns bloggen din er kjempebra, Caroline. Men en ting jeg vil si etter å ha lagt merke til ei stund, er at det en dag kommer 3 innlegg og neste dagen 1 innlegg, og dette hadde vært fint om du kunne, for eksempel, ha flyttet et innlegg fra dagen med 3 til dagen med 1 innlegg 🙂 Bare et lite tips jeg.

  1. Takk for tips, men ofte er det uforutsette ting som gjør at det blir slik :/

 6. Jeg syns bloggen din er kjempebra, Caroline. Men en ting jeg vil si etter å ha lagt merke til ei stund, er at det en dag kommer 3 innlegg og neste dagen 1 innlegg, og dette hadde vært fint om du kunne, for eksempel, ha flyttet et innlegg fra dagen med 3 til dagen med 1 innlegg 🙂 Bare et lite tips.

  1. Takk for tips, men ofte er det uforutsette ting som gjør at det blir slik :/

 7. Du er så nydelig:-) lekker både casual og stylet. Alltid gjennomført:-) liker det selv også;-)
  Ha en fin kveld
  Klem

  1. Tusen takk 🙂 Ha en fin kveld du også <3

 8. Jeanette

  åhh,jeg har så lyst på en baby når du skrive ting som dette! Gleder meg til den dagen kommer.

 9. Cathrine

  Hei! Da du var i utlandet (Tyrkia bl.a.?) under svangerskapet, hvilke forholdsregler tok du med tanke på mat? Takk for svar! 🙂

  1. Spiste ikke rått kjøtt og/eller salat, og prøvde å spise på restauranter hvor det så ut til å være god hygiene 🙂

 10. Hei. Søta<3 fine klær, jeg fant nettop jakka på den siden men litt usikker på den toppen, vil du lenke til siden den er på? Å hvem størrelse har du i topp og jakke? Er det store størrelser der? Håper du kan svare:) klem

  1. Kjøpte de i en butikk, så har ingen linker :/ Bruker XS og størrelsene er normale 🙂

 11. Your blog is wonderful! I just love this outfit and you are so beautiful! Have a great summer<3
  Big Hug 🙂

 12. Det tredje bilde av deg…kjære Gud så nydelig! Vakker, vakker, vakker! Ha en fin kveld. PS: drit lei alt maset om reklame. Kunne ikke brydd meg mindre. Fred ut <3

  1. Tusen takk :O <3

   Ja, jeg er møkk lei selv :/ I stedet for å klage i kommentarfeltet burde de sende en klage til Forbrukerombudet.

   1. Ja ikke sant. Desverre tror jeg noen ikke klarer å se at andre har og gjør det godt i livet, så derfor må de prøve å ta deg på noe. Både du og forbrukerombudet gjør jobben deres, så vi trenger ikke passe på 😉 jeg heier på deg!

 13. Dwightinha

  Så FLOTT du er! Kjempelekre bilder.

  1. Tusen takk 😀

 14. åh vilken fin och slapp outfit, like it!!!

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 15. Ane Camilla

  Hei skjønne Caroline! Tusen takk for så mange inspirerende innlegg! Du har så mange flotte antrekk, og jeg lurte på om du kunne lage et innlegg eller tipse meg om gode antrekk å ha under bilturer etc og hvor jeg evt finner de? Skal kjøre fra Fredrikstad til Bergen i sommer så trenger noen gode klær 😉 Klem

 16. Du er flott!! 🙂 Imponert over at du i det hele tatt har jobbet så hardt siden Nelia kom. De fleste andre mødre har faktisk helt fri når barna er på hennes alder-så all cred til deg!
  Men lurer på noe jeg. Skal starte med lavkarbo-light. Bare redusere litt. Men hva ville du hatt med deg som mat på nattvakt? Jobber nemlig mye natt, og er ikke lett å finne på. Må være enkelt å lage såklart. Håper du kan svare på dette 🙂 ps. skal forresten på Mango i morgen for å kjøpe den cardiganen <3

  1. Du kan jo hente litt inspirasjon fra det forrige innlegget mitt 🙂 Selv ville jeg kanskje tatt med en lett salat av et slag. Orker ikke tyngre måltider på nattestid :O

 17. Frøydis

  Flott antrekk:-) Jeg lurte på den uroen du bestilte til Nelia
  som du har over Stokkesenga.Ser man kan bestille i forskjellige str,
  hvilken str bestilte du?Tenkte å bestille en de kunne lage til babyen
  jeg venter i desember:-)
  Håper på svar:-)

  1. Det vet jeg ikke :/

 18. Åh, den som hadde hatt sånne nydelige antrekk hver dag… *ønske seg* Dette antrekket, samt gårsdagens med jeans og den rosa veska — det er bare superlekkert:-D laidback, stilig, sporty, casual, vakkert. Dessverre er ikke mitt skap like fullt, og min kropp heller ikke like lekker – men rakk for inspirasjonen uansett :-))

  1. Tusen takk for hyggelig kommentar 🙂

 19. TAKK mente jeg selvsagt (ikke «rakk») :p

  1. Skjønte det 😉

 20. Hei!
  Jeg ville bare si tusen takk for all motivasjon og inspirasjon du gir meg (og mange fler) hver eneste dag! Treningsgleden din smitter virkelig! Er innom bloggen din flere ganger daglig, og koser meg masse med å lese den!
  Ha en fin kveld og nyt resten av sommeren med den fine familien din<3

  1. Så hyggelig å høre 🙂 Ha en flott kveld du også <3

  2. Må signere denne 🙂 Etter jeg skaffet meg PT har jeg gått ned 4 kg den siste mnd, og selvom han er motiverende i seg selv, så er bloggen din en stor hverdagsglede og inspirasjon 🙂

 21. Herlig outfit 🙂 Så godt med noe lett, lyst og ledig på casual days! Jeg er også en av de som blir smått babysyk når du beskriver morsrollen på den måten! Det høres bare helt fantastisk ut! En gang håper jeg å oppleve det samme 🙂 Håper kvelden deres blir fin, og at du kanskje får lurt inn en liten treningsøkt om savnet etter svetteperler skulle melde seg 😉

 22. Den cardiganen var bare så utrolig fin! Er det denne? https://shop.mango.com/NO/p1/women/clothing/cardigans-and-sweaters/openwork-cardigan/?id=23090194_10&n=1&s=prendas&ident=0__0_1404241723326&ts=1404241723326

  Må forresten si at det er utrolig at Nelia er 7 måneder! Så utrolig fort dt har gått! Husker at du var gravid som om det var i går!
  Kos deg videre i kveld ☺

  1. Ja 🙂 Kos de videre i kveld, du også <3

 23. Ragnhild

  Du er SÅ fin når du kler deg litt laidback 😀

 24. Så fint dette antrekket var, selv om det var enkelt 🙂

 25. Hei 🙂 elsker dette antrekket! Skulle ønske du kunne ha flere slike «hverdagslige» antrekksbilder. Det er veldig inspirerende 🙂 Er jo ikke så ofte (jeg iallefall) er så stylet som du pleier å være på bloggen 😛 Ha en fin dag fine du! 🙂

 26. Hei.
  Er det lenge siden du har kjøpt shortsen din? Finner den ikke på Gina Tricot sin nettside :/
  🙂

  1. Den er fra 2009 :/

 27. Utrolig søtt og laid back outfit! To tommler opp fra meg i hvertfall

  1. Tusen takk 🙂

 28. Bilde nr 3 er bare saa herlig! Jeg syns du er skikkelig flink!

 29. Såå nydelig du er! 😀 min favorittblogger! men hva har skjedd med låret ditt? :O (bilde nr 2)

 30. This look is simple yet chic and stylish, I like it.

 31. elisabeth

  For et superstilig antrekk ! Komplett ned til minste detalj. Ble sinnsykt inspirert. Har ei sånn Mulberry kopi veske av den du har, så kommer til å prøve å sette sammen noen antrekk med din komposisjon som inspirajon.

 32. Benedicte

  Kult outfit!

  Absolutt viktig å sette av tid til å jobbe med babyboken. 🙂

  Vi mangler dessverre en tegning fra da barnet vårt var 3 år i vår babybok (fordi vi glemte å sette av tid til det.) Kanskje ligger det en blant sakene vi får når han slutter i barnehagen til neste år. Også var det en av bursdagene (det var vel kanskje også 3-årsdagen) der vi ikke skrev opp med det samme hvem han fikk hvilke presanger fra. Det skal jo også bli ført opp i den boka. Tida går så fort. Heldigvis har vi det aller meste oppi den boka, og jeg har også tatt vare på noen flybilletter og slikt som jeg lar være oppi der. Det er gøy å ta vare på. 🙂

 33. Neste headerbilde burde være bilde nummer 3! Så nydelig 🙂

 34. Så utrolig fine bilder av deg, Caroline :- )

  1. Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *