destinasjon hytta – prosjekt pakking

God kveld  Nå er magene våre fulle av lakse-tortillawraps og oppskriften skal dere få i morgen. Nelia har også spist laks i dag, men hun ville heller ha gulrotpuré til, en stor hit! Vi har faktisk klart å spise middag tidligere i det siste, det er jo så koselig at vi kan spise samtidig med Nelia, så jeg tror det er det som måtte til for at vi skulle endre den dårlige rutinen vår. 

IMG_8016

Lille har hjulpet meg med pakkingen i dag, det vil si: hun har for det meste ligget foran speilet på gaderoben og pludret mens jeg har pakket, men same same! Ser for meg at hun kommer til å storkose seg her inne med årene, hun har allerede vist stor interesse for perlekleshengerne og mammas glitrende kjoler, hihi 🙂

Uansett, jeg er så og si ferdig med å pakke til det som nesten blir en hel uke med hytteferie – oh holy, jeg gleder meg! Krysser alt jeg har for fint vær, for jeg har pakket med meg mye sommerlig, men også en haug med joggeklær og kosetøy. Skal også ta med meg noen bøker samt babyboken til Nelia, og håper å få brukt litt tid på det de kommende dagene. 

___________________________________________________________________________________________________________

a little sneak peek 

IMG_8065

Så gjenstår det å se hva det blir til når jeg har lagt fra meg dataen: Dexter eller tredemølla? Hmmm 🙂 Ha en kjempefin kveld, dere 

89 kommentarer

 1. You look so adorable together! Such a quality girl time, I bet your daughter will be lovely as you! 🙂

  http://www.dodolce.com

 2. Kristin

  Fantastisk skjørt!! Er det lov å spør hvor du har kjøpt det?

 3. Ruth Heidi

  Hvor er skoene med nagler fra? Vet om de fremdeles er å få tak i?

  1. Nelly, men de er fra 2009 så det tviler jeg på :/

 4. Hei! Flotte klær 🙂 Hvor er jakken fra?

 5. Victoria

  Hvor er det grå skjørtet til venstre i bildet fra? Falt sånn for mønsteret:)

 6. Heisann!

  Kunne du noengang laget et innlegg om hor du hanlder? det hadde vært flott, altfor ofte er man inspirert, etc, men vet ikke hvor man skal få tak i hva! Det hade vært fint med en «her kjøper man sportsklær go fine kjoler feks her..» a-la noe? Kunne du? Snille?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *