my kind of wonderland

Hei ukestart! Jeg sitter egentlig og jobber med et innlegg som handler om trening og mine faste matinnkjøp hver mandag, men plutselig dukket denne vakre skapningen opp. Først trodde jeg det var Hugo som hadde sneket seg ut, men da jeg så to ganger forsto jeg at det var en liten rev. Stakkar, håper ikke den har gått seg bort fra mamman sin. Har du sett noe så nydelig? Dette er noe av sjarmen ved å bo her vi bor: ikke bare den fredelige følelsen, roen og stillheten, men muligheten til å oppdage naturen og ville dyr på kloss hold, det er nesten litt magisk. Og når jeg ser blikket på denne klarer jeg ikke å la være å tenke på at noen faktisk bruker pels. Vær så snill og ta avstand fra det. 

IMG_7216

IMG_7232

___________________________________________________________________________________________________________

Håper dere vil kikke innom senere for litt innspill på trenings- og matfronten. Jeg får jobbe videre, så sees vi snart igjen 

73 kommentarer

 1. Elisabeth

  Rever er skjønne,vi hatt besøk av de på hytten.
  Mange dyr er søte men har ingen problemer med at folk bruker pels for det.
  Okser er flotte men jeg elsker å spise biff. Jeg spiser kylling ukentlig selv om de er søte. Utfordringen her er ikke hva folk spiser eller bruker men måten de menneskene tar livet av dyrene på, for ingen skal behøve å lide.
  For meg er det verre at mesteparten av klærne vi kjøper er laget på fabrikker hvor barn og kvinner jobber under svært uverdige forhold. Det er noe å tenke på for personer som har et veldig høyt forbruk av klær og sko.

 2. you are so pretty 🙂
  Makeupoholics

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *