étoile

IMG_7371IMG_7296IMG_7471IMG_7314IMG_7478IMG_7449IMG_7437

sko nike air max / (annonselink) jeans maison scotch – lignende her / ringer barfota / veske michael kors / tee lindex / caps h&m
___________________________________________________________________________________________________________

Følte for Nike air max i dag, de er seriøst verdens beste sko, men egner seg ikke til trening, det er mer en fritidssko. Jeg fant mine påsalg på Rhodos for over et år siden, men jeg vet de er å finne flere steder fortsatt, og de finnes i så mange fine farger! Har lyst på et par helhvite, får se om jeg finner det etter hvert 🙂 

Jeg har bare jobbet og vært med skjønneste Nelia i dag, vært på barn og utstyr og kjøpt påbygningssettet til sengen hennes og innom barnas hus for påfyll av litt leker. Gjort mandagshandlingen har jeg også, så snart kommer mandags must haves-innlegget, sitter allerede og snasker på min favoritt, en diger skål med kesam lime og blåbær. Nam! 

Vi skrives snart! 

69 kommentarer

 1. barn og utstyr*

 2. Var det ikke på Rhodos du kjøpte de? Hihi

  1. Det har du helt rett i :O Husket bare at jeg kjøpte de når jeg var på ferie med Anette.

 3. Jeg har lett etter nike air max i hel hvit i ett helt år nå…helt umulig å finne. Vanskelig å finne på nett også…på de seriøse sidene. Har fått fake joggesko en gang, så vil helst ikke oppleve det igjen. Si fra om du finner!

  1. Det skal jeg 🙂

 4. Hei

  Du den michael kors veska. Kan du sei kva modell det er. Veit du kjøpte den på en flyplass, men har lyst på en sjøl og treng å vite kva modell det er for å gjere leitejobben lettare 🙂

  1. Jeg vet ikke, dessverre :/

   1. Christina

    For meg kan det se ut som modellen Selma Flap Crossbody Purse 🙂 finnes i vanlig skinn eller i «stivt» saffiano-skinn som C har her 😉

 5. Katrine Haugesten

  Tommel opp for tøft antrekk :):)

 6. Søtt go laid back antrekk! Kjekt å bare slappe av og kle seg mer casual noen dager også 🙂 Vesken er skikkelig søt forresten! Er på jakt etter noe lignende selv 🙂

 7. Så härlig kombo med den snygga MK-väskan och Nike-skorna! Tummen upp! 🙂

 8. Helene S

  Håper du sier ifra på bloggen dersom du får tak i helhvite nike air max! Har lett kjempelenge etter det selv, men har enda ikke funnet. Endte opp med å kjøpe noen hvite med grå detaljer,men er enda på jakt etter helt hvite:)

 9. Åh, digger antrekket Caroline! Kjempe stilig:) Kjøpte meg akkurat Nike kicks på ebay, gleder meg til de kommer 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

  1. Coll, tusen takk 😀

 10. Så sporty og fin <3

 11. vilken snygg outfit, älskar tröjan sååå mycket!

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

 12. Så kult å se deg i noe litt annerledes! Nike Air Max må være verdens beste sko, og disse var veldig freshe 🙂

 13. Er ikke Michael Kors-vesken din ekte? I og med at du i forrige innlegg skrev at folk burde ta avstand fra pels, blir vel det kanskje litt selvmotsigende?
  1- Michael Kors tester på dyr
  2- Tekstiler fra MK med skinn/pels er ekte (altså fra dyr)

  https://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=1260&Donottest=-1&Product=0&Dotest=4&RegChange=-1&Country=-1&Keyword=

  Jeg synes du skal sette deg litt mer inn i det du enn prøvde på i forrige innlegg, da du er et dårlig eksempel på nei til pels. Jeg forøvrig synes pelsoppdrett er greit (les: i Norge), og jeg synes derfor det var trist å lese at du var negativ til pels uten at du tydelig har en peiling på hva det innebærer..

  1. Av og til lurer jeg på hvorfor enkelte ikke klarer å legge igjen kritikk på en saklig måte?

   Hvordan vet du at et jeg ikke vet hva pelsoppdrett innebærer?

   Jeg har ikke noe imot å bruke skinnprodukter, men pels holder jeg meg unna.

   1. Pelsoppdrett i Norge er på ingen måte greit, og hvis man først er motstander av pels er det ikke riktig å si at pelsoppdrett i Norge er ok. Dette er et stort politisk spørsmål, og sannsynligvis vil det bli ulovlig med pelsoppdrett i Norge innen noen få år.

    Skinn kommer fra dyr som allerede er slaktet og som blir brukt til mat. Caroline er ikke hyklersk fordi hun er i mot pels, men ikke skinn. Og uansett så er det utrolig flott at fler og fler velger sine kamper som de bryr seg om. Det må faktisk være lov til å være vegetarianer uten at noen skal bitche om at personen spiser egg og melk. Og man må få lov til å være i mot pels, uten at noen skal bitche om at personen bruker skinn. Hvis pekefingeren hele tiden skal rettes mot de som i det minste forsøker å gjøre en forskjell, vil det ikke være noen som gidder å gjøre noe mer. Hva er vitsen med å være i mot pels, om man da skal bli kalt hyklersk fordi man bruker skinn??? Er det da bedre å være for pels, for da kan man i det minste ikke bli kalt for løgner?

   2. Takk, Vilde! Jeg kunne ikke vært mer enig! 🙂

  2. Maiken: Du kan ikke sammenligne det å bruke SKINN med det å bruke PELS. Ja, skinn kommer fra dyr, men det er overhode ikke sammenlignbart med å bruke pels til å pynte seg. Sorry ass.

 14. Utrolig stilig antrekk! Liker matchen med baggy casual stil med den smekre rosa Michael Kors 🙂 Om du er interessert i helhvite Air Max, har jeg nettopp kjøpt inn Nike Air Max Thea Premium – White. They are amazing!

 15. Kristine

  Freshe sko!;) Et annet spm: under kategorien «Graviditeten» får jeg bare opp Error-melding når jeg trykker tilbake i tid. Vet du om det er noe galt her?

  1. Dessverre :/ Jeg skal sjekke opp, virker som det er en del problemer med kategoriene for tiden :/

 16. Hei Caroline! Jeg er på kjolejakt, leter etter en kjole jeg kan bruke i bryllup. Jeg ELSKER den gammelrosa kjolen du brukte i et innlegg fra Mai 2011. Denne var fra HM, og er selvfølgelig ikke tilgjengelig for salg lenger. Har du forslag til hvor jeg kan finne en lignende kjole i dag?

  1. Coast eller zara kanskje? 🙂 Evnt. Lipsy 🙂

   1. Takk for svar!:) Håper jeg finner en som er ganske lik, for den kjolen er helt nydelig!

 17. Michelle

  Sykt flotte bilder! digget det outfitet! Du kler jo alt !! =D

 18. Kjempe kul look! Mer av disse! 😀

 19. You look gorgeous! It’s great to see that you, once in a while, opt for a more relaxed look. Those Air Max -sneakers are really cute, too.

  I’m a young doctor and a fashion blogger.

  New outfit post shot in southern France now on the blog!

  https://www.arcticvanilla.com/

 20. I dag kom jeg og mannen hjem etter hver sin «blå mandag». Vi hadde ikke noe spennende i kjøleskapet, å ingen av oss noe lyst til å lage mat. Take away nevnte jeg. Så sier mannen «kan du ikke ta å lese om ho fotballfruen har nåt som friste?»
  Han har tydeligvis forstått at jeg er fan og elsker maten din. Så da ble det leiting i oppskriftene dine, å mannen valgte deres utradisjonelle fiskegrateng. Å det ble så nydelig. Nam nam:-D Det gå oss både energi til en treningsøkt og en time med matlaging sammen på kjøkkenet.

  Takk gud for mannen min;-) Og deg og dine oppskrifter!

  1. Å, så stas å høre 😀 Tusen takk!

 21. Herre så blid du er. Umulig 🙂

 22. Endelig en stil jeg føler treffer meg!!! Aaaaltfor sjeldent :)) dritkul tskjorte.

 23. Superfint antrekk::)) Du er så fin i denne type klær synes jeg, ser så fresh ut:::))))

  1. Tusen takk 🙂

 24. Hvis du finner noen fine helhvite sneakers må du si ifra, er på leting selv!

 25. Nydelige bilder som alltid:) Hvordan redigerer du de slik at bakrunnen til blurry og du er i fokus? Er det photoskhop og smudge -tool? Synes å ha lest du bruker picmonkey iblandt, vet du om det er noen måter man kan få en slik effekt der? 🙂

  1. Det er bare innstillingene på kameraet, stor blenderåpning 🙂

 26. Du er SÅ mye flottere med litt laidback stil som du har på disse bildene,enn sånn striglet du pleier å være!

  1. Synes jeg hører det ofte, så jeg tror faktisk at stilen min er ganske blandet 🙂

 27. Kjempeflotte bilder, og kult antrekk! Liker absolutt best disse «hverdagslige», kanskje fordi det er mest «meg» 🙂
  Takk for tips om Kesam Lime, den er jo knallgod! Og youghurtnøtter, det smaker jo bare fantastisk… *nam*
  Ha en fortsatt flott uke 😀

  1. Ha en forsatt flott uke du også 🙂

 28. Jeg har også lyst på et par helhvite, men har ikke funnet noe sted! Hvis jeg har funnet, har det kun vært herrestørrelser :/

 29. Nike Air max er rågode 🙂 Har de selv i helhvit, veldig fornøyd 🙂

 30. Katharina

  I love your bag! But i cannot find it anywhere! Can you tell me where to find it online?

 31. pusinell

  Hei!

  Bare lurer på HVOR du kjøper kesam med lime?? Har kikket overalt her i Trondheim men kan ikke finne den…

  1. Får det i de fleste dagligvarebutikker 🙂

  2. Har sett det på nye Rema ved lerkendal hvertfall 🙂

   1. Alle butikkene på Tiller har tatt inn Kesam Lime nå i hvertfall 🙂

 32. Sover Nelia på eget rom? isåfall, hvordan gikk det i begynnelsen?
  Har en liten gutt på 4 måneder, og vi lurer på om vi skal begynne og bruke rommet hans nå 🙂

  1. Nelia har lagt på eget rom siden hun var 4 – 5 måneder 🙂 Det gikk egentlig helt fint fra starten av, bortsett fra at jeg syntes det var veldig uvant.

 33. This is so cool, you are beautiful 🙂

 34. katharina

  I love your bag! Can you please help me find it on the Internet? I really really love it but cannot find it anywhere!

 35. Ingrid G

  Hei på deg!

  Henger meg litt opp i de Nike air max skoene du er på utkikk etter i hvitt. I dag fikk jeg katalog fra LaRedoute i poten, og i den katalogen har de helhvite Nike air max sko. Jeg gikk inn på nettsiden deres og skrev inn artikkelnummeret, men de kommer ikke opp da. Så søker jeg videre på Nike og hvite sko, og da finner jeg at de for tiden selger noen som er hvite og grå, men de helhvite kommer altså inn nå til høsten siden de er i høstkatalogen. De går fra str 39 og oppover. De selges sikkert andre steder også, men jeg tenkte bare å tipse deg om at jeg nå har sett dem der og at de kommer inn etter hvert sikkert. 🙂

  (Artikkelnummeret som er angitt i katalogen er 560.2840, og de er på side 481, men de kommer ikke opp på søk i nettbutikken ennå. Jeg har søkt etter andre ting jeg så som jeg likte i katalogen og kunne tenke meg å kjøpe, og det kommer heller ikke opp ennå i nettbutikken, så det blir vel etter hvert. En kan jo ringe dem på 66 89 15 00, eller følge med på laredoute.no)

  Hilsen Ingrid 🙂

  1. Tuuusen takk for tips, snille du! 🙂

   1. Ingrid G

    Ingen årsak, skulle bare mangle! Bare gøy å kunne gi tips tilbake, jeg får jo så enormt mye inspirasjon fra din blogg så å gi litt tilbake er bare gøy. Det er sikkert flere steder skoene selges i hvitt, men det ser jo ut som om dette nettstedet vil selge dem i helhvitt etter hvert. De har dem i helsort også etter hvert i tilfelle du vil ha dem i sort også. Jeg synes de du har på deg på bildene her i bloggen er innmari pene, og siden du har prøvd dem og vet de er gode så vet du jo at dette er sko som fungerer for deg og dine behov og ønsker.

    Vil bare til slutt understreke at jeg representerer ikke laredoute.no eller noe altså, jeg er bare en helt vanlig kunde som blir ellevill av begeistring og elsker å bla i kataloger som kommer i posten, og når jeg så de skoene i katalogen måtte jeg innom bloggen din og sjekke om det var hvite slike sko du skrev du ønsket deg, og da det stemte ville jeg jo gjerne tipse om ett sted de blir tilgjengelig etter hvert. Så jeg forsøker ikke på noe snikreklame eller noe for LaRedoute. (Mitt yrkesliv ligger innen helsesektoren.) Så når du får tak i skoene etter hvert, så kjøper du dem just der du vil og der du finner dem og der det passer deg. 🙂

    Ønsker deg en fin onsdag. 🙂

    Klem Ingrid 🙂

 36. Hei. Kan du huske i hvilken butikk og hvor på Rhodos du kjøpte skoene? (Kravstor, hehehe) Skal til Rhodos i august!

  1. Nei, dessverre 🙁

 37. Which Nike air max is it?

  Nike air max 90 or Thea?

  You look beautiful

 38. Der sovna jeg litt gitt!…… 🙂 Jeg må bare le, sorry, men dere som kommenterer er jo som siklende hunder!
  «Å, kan du si fra om Nike ditt og Nike datt, og hvor kommer vesken fra og hvor du har kjøpt Kesam Lime!»
  Skaff dere et liv selv og kjøp nå sko og mat uten skulle å bo oppi Carolines mat og klær! Det går an å tenke litt selvstendig og!

 39. Hei!

  Hvilken modell fra Maison er jeansen? De var super kule! Fortsett med den gode jobben du gjør 😉

 40. Stefanie

  SMUKKE billeder – hvilket kamera og linse har du? Og har du lavet indlæg om det før?

 41. Veronica

  De har mange slag Air Max på Grim i Oslo 🙂

 42. Nikeid.com. Lag deres egne helhvite Air Max sko 😉 Tar litt tid med levering, men det er verdt det. Nettopp fått levert mine helhvite Air Max sko på døren, veldig fornøyd.

 43. Jeg finner ikke Nike air max noen plass 🙁 tips?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *