burt’s bees: baby bee

annonse

hoved.jpg

Allerede før Nelia ble født, gjorde jeg research og leste masse om babyprodukter på nett. Alle foreldre vil jo ha det beste til barna sine, og da tenker jeg på produkter som er naturlige og som er laget med tanke på babyens sarte hud, slik at de ikke får noen reaksjoner. For meg virket burt’s bees som noe av det beste jeg kunne få tak i, så jeg gikk til innkjøp av dette sammen med et par produkter fra lykkelig som liten. Jeg hadde også en dialog med coverbrands hele veien, ettersom de fører burt’s bees og via dem fikk jeg mye god informasjon og hjelp om hvilke produkter jeg burde ha. Nå har det gått 7 måneder, og i dag er det kun produkter fra burt’s bees jeg bruker på Nelia. Burt’s bees er sertifisert med merket «earth friendly natural personal care», som krever at innholdet i produktet må bestå av minimum 95 prosent naturlige ingredienser, og det er virkelig tommel opp! 

___________________________________________________________________________________________________________

burt’s bees – only the best for your baby 

♥ baby bee getting started kit – dette settet inneholder nesten alle produktene jeg har i stor størrelse, så disse er perfekte på tur eller i stellevesken. Jeg reiser nesten kun med stellevesken for tiden, og da er det ekstra kjekt at disse går gjennom sikkerhetskontrollen. Alle produktene er frie for parabener, sulfater og ftalater og er fulle av næringsrike planteoljer og bivoks. Kitet inneholder baby bee nærende olje, baby bee fuktighetslotion, baby bee sjampo og vask, baby bee såpe og baby bee diaper ointment. Finnes her. Såpen bruker jeg forsåvidt i vaskevannet hennes hver dag, synd den er så liten! Den lukter så utrolig godt og huden blir så myk og god. Si ifra om noen vet om en større versjon! 

IMG_7178.jpg

♥ baby bee multipurpose ointment – denne lukter så baby og har blitt godt brukt her hjemme. Babyer får en del tørr hud ettersom månedene går, og da er denne helt safe å bruke dersom du føler at du bør smøre på noe. Kremen kan brukes overalt, og den fungerer også som kuldekrem og beskytter i tillegg babyens hud mot uønsket fukt. Den har reddet oss fra kuldeskadde kinn gjennom vinteren og ellers om det har dukket opp noen tørre flekker. Multipurpose ointment er fri for parabener og mineralolje, den er allergitestet, hypoallergenisk og vannfri. Jeg bruker den som håndkrem også, den er så deilig! Og så er det ekstra deilig å kjenne at jeg lukter som henne. Finnes her

IMG_7165

♥ baby bee diaper ointment – blir kalt mirakelkremen for sår hud, så denne bruker vi når vi føler at det er behov for det, sammen med potetmel slik at vi vet at hun er hundre prosent tørr. Denne bleiekremen er spesielt utviklet for å ta hensyn til barnets sarte hud, den er rik på vitamin e og -a samt kaldpresset mandelolje som gir næring, og bivoks for fuktighet og beskyttelse. Bivoks skaper en naturlig barriere, som holder uønsket fuktighet ute og de pleiende ingrediensene inne. Finnes her.

IMG_7158.jpg

♥ bad og kroppsvask – når Nelia bader bruker vi noen dråper baby bee nourishing oil i badevannet, kan i tillegg brukes til babymassasje, så denne blir brukt noen kvelder i uken. Hun elsker å bli massert, og det har blitt en kjempefin kosestund for oss. De gangene hun bader, vasker hun også håret, og da er det shampoo wash vi bruker. Dette er en tårefri sjampo og vask for kroppen, som inneholder en blanding av plantebaserte, rensende ingredienser og appelsin- og sitronolje. Den renser og vasker og gir barnet ditt silkemyk hud og hår på en skånsom og naturlig måte. Svir ikke i øynene, er fri for parabener, sulfater og ftalater. Og så er den nesten hundre prosent naturlig! 

___________________________________________________________________________________________________________

save the bees

IMG_7188

Alle som handler noe fra burt’s bees med rabattkoden CAROBB får 20 prosent avslag og en pose wild flower seeds på kjøpet, dette er frø du kan plante for å gi biene et bivennlig habitat. Bier gjør mer enn hva vi egentlig er klar over for å holde jorden i balanse, faktisk er 1/3 av hele matproduksjonen vår er avhengige av biene. Matproduksjonen vår avhenger av pollinering, derfor er vi avhengige av bier og andre insekter som frakter pollenkorn fra plante til plante, og ved å så disse frøene et sted i hagen din eller i nærheten av den, skaper du altså et bievennlig habitat 🙂 Rabattkoden varer ut 05. juli og gjelder for hele sortimentet til burt’s bees

– ♥ – 

64 kommentarer

 1. Så bra rabattkode, heier på biene! Foretrekker du disse produktene i forhold til de fra Lykkelig som liten? Kan jeg spørre om hvorfor i så fall, har lurt på å prøve begge merkene skjønner du. Så kjekt med noen som har prøvd begge delene. 🙂

 2. Elsker de produktene 🙂 Handlet inn før lille prinsessa kom, (4mnd nå) og jeg handlet også lykkelig som liten produkter, men de har ikke blitt brukt. Bruker faktisk noen av baby bee produktene på meg selv også, spes. fuktighetskremen.
  jeg bestiller fra feelunique, da de er endel rimeligere i pris. anbefaler produktene til alle 🙂

 3. Vil bare gjøre oppmerksom på at Burts Bees benytter parfyme i flere av babyproduktene sine. Jeg forstår ikke hvorfor babyer trenger parfymerte produkter… De lukter jo så godt av baby fra før 🙂

  1. Jeg har fått dette svaret fra dem: Burt’s Bees produkter inneholder aldri kunstig parfyme. Ordet «parfum» i ingredienslisten viser til naturlig duft fra planter og ufter. Alle produktene er allergitestet. De naturlige ingrediensene som geraniol og limonene er duftingredienser i essensielle naturlige planteoljer som sitrus, rose o.l.

   1. Elisabeth

    Limonene er allergifremkallende og miljøbelastende: https://www.forbrugerkemi.dk/kemi-info/stoffer/l/limonene
    Geraniol er også allergifremkallende og mistenkes for å gi alvorlige øyeskader: https://www.forbrugerkemi.dk/kemi-info/stoffer/g/geraniol

  2. De har også de samme produktene uten parfyme.

 4. Jennifer

  I have never tried Burt’s bees…I am going to go today and get some for my kids! I use The Honest Company products and really like them also. 🙂

 5. Skjønte ikke hvor mye rabatt det var? Skylder på tidlig ammetåke og at jeg er blind,
  Men hvor står det? Ser bare man får med biefrø:-)

  1. 20 prosent 🙂

 6. Nelia er heldig, med en mamma som velger bra produkt til henne! 🙂 Hvor trener du yoga?

 7. Vi bruker også Burt´s bees på M.Veldig fornøyd! Men bruker den parfymefrie dusjsåpen 🙂 Brukte Burt’s Bees Baby Bee Dusting Powder når han var mindre for å holde han tørr.

  1. Å, hvor fant du det? Det må jeg teste 🙂

   1. På feelunique.com 🙂

  2. Baby bee <3 søtt!

 8. Hei kjære deg:) Tusen takk for rabatt! Nettopp bestilt et par produkter fra Burt’s Bee til guttene mine, gleder meg til å prøve dem ut:) Flott blogg du har!

 9. Hei,

  Brukte selv evigheter på å finne de riktige produktene når jeg ble mor for første gang. Venter nr. 2 nå og skal absolutt vurdere burts bee. Jeg valgte Tom Tom produktene sist og var strålende fornøyd med dem, har du vurdert dem? Hva var det eventuelt med dem som gjorde at du valge dem bort?

  1. Jeg kjøpte en liten koffert (starter kit) fra tomtom, men likte burt’s bees bedre 🙂 Avgjørende for valget var nok lukten og konsistensen på noen av produktene 🙂

 10. Mulig jeg ikke har lest nøye nok. Men hvor mye er rabattkoden på?:)

  1. 20 prosent 🙂

 11. Jeg ville nok ikke brukt så mye produkter på en baby under ett år.
  Mange ingredienser er naturlige, uten at vi vet hva de gjør med den sarte
  babyhuden av den grunn.
  På barsel ble jeg anbefalt og bruke minst mulig produkter, og ihvertfall ikke såpe
  eller shampo, kun litt olje i badevannet om babyen har tørr hud.

 12. Hei Caroline,

  Jeg lurer på når på året dere valgte å dra til Maldivene? Hvordan opplevde dere været de to gangene dere var der? Hilsen monique

  1. November og desember 🙂 Var klart best i desember.

 13. Jenta mi har noen tørre røde flekker litt her og der, har smurt på vanlig fet krem (a-krem og lignende). Vil du anbefale baby bee multipurpose ointment til det? Blir liksom aldri helt borte!

  1. Det er verdt et forsøk 🙂 Nelia har hatt noen slike flekker du beskriver, og det hjelper i hvert fall å smøre med denne kremen. Det forsvinner ikke med en gang, men hjelper veldig 🙂

   1. Prøv Weleda Calendula serien! Mange bra kremer der med ringblomst som virker helende på huden. for eksempel Weleda Calendula zinkcream. Finnes nok på dem fleste helsekost butikker.

   2. Takk for tips 🙂

  2. Anbefaler også Medelas Purelan til disse flekkene! Fungerer både på såre brystvorter, tørre flekker, som salve hvis antydning til sår stump – og som leppepomade.

  3. Vi har ei lita snuppe med eksem (tørre røde flekker). Bruker apobase rød (kjøpes på apotek). Fikk den anbefalt av lege på helsestasjonen. A krem f.eks er ikke feit nok for sånt fikk vi beskjed om. Bruker også burts olje i badevannet, lukter kjempegodt. 🙂 Om ikke flekkene forsvinner kan du stikke en tur til legen. Om det er eksem må det også ofte litt hydrokortoson til (f.eks mildison) 🙂

  4. Lykkelig som liten har en som heter «Barnehagekrem», den tar alltid min sønns røde, tørre flekker. Fete greier. Vi bruker også kokosolje som har samme effekt.

 14. Takk for tips til babypleie! 🙂 da har jeg bestilt til lillemann her.
  husker jeg brukte baby bee sin krem for gravide, smurte hver dag mens magen vokste og ikke et eneste strekkmerke dukket opp.. kan jo bare være tilfeldigheter da men 😉 Et bra merke iallefall!

  1. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd 🙂

 15. I have no children (yet), but I’ve got to say those products look really cute! Just bought my friend who’s having a baby soon some products by the series Sophie la girafe, love those cute packages, too. Your blog is really lovely!

  I’m a young doctor and a fashion blogger living in Helsinki, Finland.

  New post now up on the blog!

  https://www.arcticvanilla.com/

 16. Jeg har et lite spm, har du et nyttig tips til hva man bør gi i nyfødtgave? Noe du selv ville satt pris på å få når babyen er nyfødt? 🙂 Blir snart tante for andre gang, og søsteren min har jo det meste… Hadde vært fint å høre en ærlig mening fra en som er mor selv :):)

  1. Å, vanskelig! Jeg ble glad for absolutt alt 🙂 En nyttig ting er jo for eks. en fin toalettmappe hun kan ha i reisevesken / stellebagen med produktene til babyen i. Ellers er slike mapper som jeg har i stellebagen utrolig nyttige https://fotballfrue.no/2013/10/17/utstyrsguide-del-ii-stelleveske/ 🙂 En annen ting er jo produkter til mor, som en god fotkrem, ansiktsmaske, skrubb etc. 🙂

 17. Hei. Jeg lurer på en ting. Merket du noe på kroppen at du var gravid før du tok testen? Vi holder på å prøve nå og jeg merker ingenting, er så spent på å se om det har gått denne gangen!

  1. Nei, ikke som jeg husker, bare at menstruasjonen uteble 🙂 Å, krysser fingrene for deg / dere 🙂

   1. Æsj, det gikk ikke denne gangen!:( Mensen kom i går. Hvor lenge prøvde dere før dere klarte det? Dette var første gang!

   2. Om det var første gang så tror jeg ikke du skal tenke så mye over det 🙂 Det er normalt å prøve flere ganger, og som regel tar det over 6 mnd i snitt, mener jeg å ha lest et sted 🙂

   3. Jeg er i lykkerus! I dag testet jeg positiv!:D Vi klarte det på andre forsøk. Føles helt uvirkelig og har ikke helt gått opp for meg!! Har ikke merket noe annerledes på kroppen. Hehe. Måtte bare fortelle deg det;):p

   4. SÅ utrlog gøy!! Gratulerer og lykke til med svangerskap, fødsel og alt <3

   5. Så utrolig gøy!! Gratulerer og lykke til med svangerskap, fødsel og alt <3

 18. Vi bruker også Burt’s bee produktene til vår sønn, og er veldig fornøyd med dem. Vår sønn har atopisk eksem og har tidligere reagert fort på ulike kremer/såper. Disse produktene reagerer huden hans ikke på, det viser et naturlig og rikt innhold. Du kan få kjøpt den store utgaven av såpestykket på feelunique.com

  1. Tusen takk for tips! 🙂 Og så fint å høre at den fungerer så bra 🙂

 19. Hei:) Ang. potetmel; drysser du det bare på, eller «klapper» du det på? Og opplever du at det klumper seg? 🙂

  1. Klapper det på, har ikke opplevd at det klumper seg da 🙂

 20. Så bra at du setter fokus på bie-saken! Dette er noe alle burde vite om og jobbe for å bedre. Biene er livsviktige for oss alle. Gode tips kan blant annet finnes på siden «Summende hager» på Facebook:-)

 21. Hei

  Det her er sakset fra http://www.gronnhverdag.no:

  Selv om dette regnes som de mest allergifremkallende parfymestoffene, kan all parfyme gi allergiske reaksjoner. Barn og mennesker med følsom hud bør velge helt parfymefrie produkter.

  * Alpha-Isomethyl Ionone
  * Amyl Cinnamal
  * Amylcinnamyl Alcohol
  * Anise Alcohol
  * Benzyl Alcohol
  * Benzyl Benzoate
  * Benzyl Cinnamate
  * Benzyl Salicylate
  * Butylphenyl Methylpropional
  * Cinnamal
  * Cinnamyl Alcohol
  * Citral
  * Citronellol
  * Coumarin
  * Eugenol
  * Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract
  * Evernia Furfuracea (Treemoss) Extract
  * Farnesol
  * Geraniol
  * Hexyl Cinnamal
  * Hydroxycitronellal
  * Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde (Lyral)
  * Isoeugenol
  * Limonene
  * Linalool
  * Methyl 2-Octynoate

  Som du ser er både Geraniol og Limoene på listen over allergifremkallende parfymestoffer. Vet ikke om jeg vil gå så langt som å kalle det naturlig fordi man kan fremstille et stoff fra naturen. Og jeg er heller ikke sikker på at det nødvendigvis at det er greit å smøre det på sårbar babyhud hver dag. Jeg har selv to veldig allergiske barn, så jeg var nødt til å sette meg godt inn i akkurat dette. For mine funket det greit med litt en gang i blandt, men jeg tenkte som så at hvorfor skulle jeg smøre dem med slike produkter i det hele tatt når det var allergifremmende. De trenger ikke såpe når de er små. Kun vann. Og så hadde jeg apotekets badeolje i vannet når de var veldig tørre. Dette er ikke ment som et angrep av noen sort. Ville bare informere ettersom du setter Limonene og Geraniol som OK stoffer. For den som lurer står det mye bra info både på http://www.gronnhverdag.no og på http://www.naaf.no. Det viktige er uansett at alle prøver ut det som passer for deres barn. Alle er som kjent forskjellige 😉

  1. Nå er det svært få produkter som inneholder disse stoffene, og jeg vet om flere atopikere blant annet, som har god nytte av burt’s bees da det er noe av det reneste du finner på makredet. Når det gjelder allergi, er produktene allergivennlige, de er testet for dette. Men selvfølgelig må man teste ut hva som fungerer for seg og sin familie, vi kommer til å fortsette med dette.

 22. Følger bloggen din-og syns du er god på anbefalinger til jenter/kvinner. Men baby annonsene dine blir jeg litt forundret over. Bruker selv enkelte av disse produktene. Har to jenter selv;en på 2,5 og en på 9mnd. Får litt bakoversveis når du skriverog anbefaler shampo på en så liten baby? Det er ihvertfall ikke behovet for babyen første leveåret. Dette vet jeg mye om da jeg har jobbet med dette faget i 12år. Min eldste får mye rart i håret sitt i løpet av en dag;sand,jord, mat, og annet søl. Da er jo shampo kanskje greit.?! Men min lille på ni mnd får jo ikke dette i håret (og hun har mye hår) -og har jo generelt ikke behov for shampo ennå. Det holder med olje i vannet. Du må jo selv bestemme hva du vil gjøre, men når du reklamerer for dette; kan jo mange mødre der ute begynne å tro at dette er nødvendig. Det håper jeg virkelig de fleste skjønner at det ikke er.

  1. babyer er forskjellige.. min datter ble født med langt TYKT hår. Hun er nå 10mnd og har hår til nedenfor skuldrene. Når hun spiser drar hun hendene gjennom håret så alt av pålegg setter seg (frukt, leverpostei) vi har brukt shampo fra dag 1!

 23. Datteren min på 17 bruker også produkter fra Burt`s Bee:) Hun har veldig tørr og sensitiv hud, samt er i perioder plaget med atopisk eksem. Men etter at hun begynte med dagkremen, nattkremen og rensen så har hun superfin hud i ansiktet! Den bodylotionen som heter Milk&honey er helt fantastisk!

 24. Karoline

  Takk for tips og rabatter!

  Jeg har testet ut noen bleiekremer fra forskjellige merker, noen er vanskelig å smøre ut, pluss vanskelig å vaske av fra hender etter påsmøring, andre lukter ikke noe godt. Jeg foretrekker en krem som har konsistens som en håndkrem om du skjønner, og deilig lukt.
  Jeg lurer på, hvordan er konsistensen på bleiekremen/zinksalven til Baby Bee?

 25. Wanda Jakobsen

  Tack för din recension om baby produkter!!
  Jag har köpt samma till min baby och ska använda dem när hon kommer (om 2 mån.)

 26. Tada!

  https://www.feelunique.com/p/Burts-Bees-Baby-Bee-Buttermilk-Soap-99g

  De pleier å få inn varer ganske kjapt 🙂

 27. Jeg bruker kun BurtBees på tulla mi og jeg er så fornøyd! Spesielt multipurpose oinment og diaper oinment er jo bare fantastiske, kunne ikke klart meg uten de. 🙂 Multipuorpose oinment er jo så deilig, og huden til Thea blir jo så myk også lukter den få godt. Men nå skal jeg si det at når jeg bader Thea så har jeg noen dråper med nuorishing oil i badevannet, og Atle kommenterer hver gang hvor godt hun lukter. Og jeg har og fått kommentar på at diaper oinment lukter mye bedre enn andre sink salver, også er jo alt sårt fra både rumpe og armhulder borte etter bare å ha smurt en gang. Virkelig mirakel krem! 🙂
  Åh, kjenner bare at jeg er så fornøyd. Og veldig glad for at jeg ble anbefalt de produktene når jeg var og handlet på baby shop. 🙂
  Og tusen takk for at du har ordnet avslag på produktene, skal få handlet inn det som snart er tomt nå. 😉

  Ønsker deg ei strålende fin uke! 😀

  -Kariann

  1. Bare hyggelig 🙂 Koselig at du liker anbefalingene mine 😀

 28. Takk for gode tips og rabatt!:) Venter en liten i desember og hadde tenkt å kjøpe inn noen produkter av dette merke. Så dette passet bra! 🙂 Nå fikk jeg bestilt litt, pluss mamma bee belly butter til meg selv. Såg du hadde anbefalt denne også! 🙂

 29. Anbefaler Burt’s Bee baby bee shampoo and Wash på det varmeste! Minsten har helt siden han var minibaby hatt skurv/tørr hodebunn. Allerede etter to gangers bruk med denne shampoen, så vi store endringer

 30. Så du tv2 hjelper deg som testet ut babyoljer? Oljen fra burts bee kom dårlig ut, og HAR parfyme i seg, selv om de påstår det motsatte. Og de har et middel som ER allergifremkallende. Håper du bytter den ut!

 31. Fikk du med deg tv2 hjelper deg i kveld? 😮
  Ble så skuffa over baby bee produktene…

  1. Caroline

   Nei, men har sett deler av innslaget og er skuffa :/

   Edit: Men det er greit å påpeke at feilen skyldes en glipp i oversettelsen fra engelsk til norsk.

 32. Hei Caroline,
  Det er andre gang som jeg skrev til deg. Jeg har en datter som er 17 måneder . Hun har ikke så mye klær og heller ikke så mye leker. Hvis du har klær eller ting som du ikke bruker til datteren din, så blir det veldig at snilt av deg og gi det til datteren min. Du vet at vi må tenker på miljø.

  1. Caroline

   Hei!

   Beklager, men vi tar vare på alle klærne hennes og sparer til nestemann 🙂

   1. Det går bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *