bursdagsgave nr. 2

Nå er mamma og pappa på besøk, og i kveld skal de være barnevakt, noe som betyr at vi skal ut og spise middag for første gang uten Nelia. Det blir kjemperart, men også veldig fint. Jeg vet jo at hun er i de tryggeste hender, så nå skal vi bare kose oss ♥ 

skirt

Ville bare innom for å ønske dere en fin kveld, vi reiser til byen allerede nå og pappa skal være sjåfør – kanskje han skal overta nøkkelringen som Lars-Kristian fikk? *hehe*
___________________________________________________________________________________________________________

– klem – 

45 kommentarer

 1. Minnie E.

  hva er de hvite på skjørtet ditt? ser ut som to truseinnlegg?

  1. Merkelige truseinnlegg i så fall :p

   1. Nei men kjærevenne !!! Allt folk kan gå seg til og si.

  2. AndrineK

   Hahahahaha!:O Jeg ler meg i hjel! Hva er det med folk?!

   Apropos truser.. Dette antrekket er fantastisk! Har sett nærmere på det i antrekksinnlegget og lurer på en ting. Litt personlig kanskje, men jeg kan ikke se noen trusekant så jeg lurer på hva trikset ditt er? Har du tips til noen gode sømløse truser som ikke synes i et såpass trangt og lyst skjørt?:)

 2. Hvordan får du til den fine vippen nederst på håret?:)

  1. Rettetang 🙂

 3. Så fint:)

 4. vildegard

  Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke bare kan merke hva som er reklame og sponset? Greit at man kan glemme en sjelden gang, men hele tiden? Du blir jo bare oppdaget, så hvorfor gjør du det?

  1. Hva snakker du om nå? Det som er reklame er merket, det som ikke er reklame er ikke merket. Eller tror du at jeg reklamerer for foreldrene mine fordi de kom fra Sarpsborg for å passe Nelia? 😀

   1. Inger-Beate

    Ha,ha,bra svart Caroline.Tror jeg ler meg skakk.

   2. Kjersti

    Hahaha, jeg døøøøør!!!

   3. Haha! Fantastisk svar!

    Tror dessverre Caroline er litt for gammel og veletablert til å ha behov for «Innlegget er sponset av pappa!» 😛

   4. Klærne, iallefall skjørtet, er jo reklame? I ditt siste innlegg så har du jo samme klærne på deg, og da har du annonselenke til det, ergo så tjener du penger på å vise det frem…. Vil tro at det også er reklame når det er adlink. For hver gang noen av leserene dine trykker på linken og bestiller noe så vil jo du tjene på det. Tror ikke det er så mange som er klar over det. Personlig så velger jeg aldri å trykke på en adlink hvis jeg har lyst til å kjøpe noe, går heller inn selv på nettsiden og bestiller det samme produktet.

   5. Nei, det er ikke reklame før jeg bruker linken 🙂

    Det er ditt valg, men jeg synes det er både egoistisk og dårlig gjort at du gjør som du gjør. Hvorfor vil du ikke at de som tipser deg om et produkt skal få en liten del av prisen? Det blir jo ikke noe dyrere for deg.

   6. Herregud, det her blir for dumt! Det er jo akkurat derfor vi leser blogger, fordi vi er for late til å finne alt det man ønsker seg selv! Selv gidder jeg ikke å saumfare alle butikker, nettbutikker, både norske og utenlandske for å finne noe jeg liker, da vil jeg heller finne en blogger som liker de samme tingene som meg og har den samme stilen og heller stjele tips derifra. Tenk på hvor mye tid og energi hun bruker på å finne alt. Ja, det er kanskje en drømmejobb, men det tar himmla mye tid, planlegging, kreativitet og energi å skal finne alle produkt og planlegge alle innlegg. Hun er jo så og si konstant på jobb. Jeg trykker gladlig på adlinken så Caroline får penger for jobben hun har gjort. Og jeg er 100% sikker på at hun ikke ville anbefalt et produkt som hun ikke sto helt og fullt for, siden det er dårlig reklame for henne selv. Tusen mange takk for at jeg kan titte innom bloggen hennes for å få mange gode tips hver eneste dag!

   7. Tina A

    Hahaha, den var god! 😀 Made my day!

 5. Hei

 6. Nydelig antrekk! Kos dere supermye ute!

 7. MEN gud vad vacker du är! Jätte fin blogg också. Flyttar till oslo på måndag så får börja läsa din blogg så jag lär mig norska 😉

 8. Hvor er det fine skapet deres fra? 🙂

 9. Cristine

  Nydelig antrekk, Caroline! 😀
  Kos dere masse i kveld.

  1. Tusen takk, koste oss masse 🙂

 10. økonomi

  Jeg må si jeg lurer litt på hvor mye dere bruker på restaurantbesøk i måneden? 🙂 Har dere ingen begrensninger eller har dere et budsjett å følge? Jeg leste at du/dere (bloggen) tjente en del i fjor. Deler du og mannen overskuddet for bloggen? Videre virker det ikke som dere sparer noe særlig av det dere tjener i og med at du stadig viser frem nye og dyre kjøp som bil, lv-vesker og andre dyre ting. Står mannen din uten kontrakt fra og med neste år? Dere virker veldig verdensvante begge to og ser ut til å ha et lite anstrengt forhold til egen økonomi. Kunne vært gøy om du innførte «økonomi» som en ny kategori her på bloggen din 🙂 Dette innlegget er ikke kritisk ment 🙂

  1. Har ingen konkret oversikt over hvor mye som går med på restaurantbesøk, men totalt sett så bruker vi ikke mer enn det vi tar ut i lønn pr.mnd.

   Vi har 50% av aksjene hver, så overskuddet etter lønn deler vi, ja 🙂

   Vi sparer ganske mye hvert år, mye mer enn vi bruker.

  2. Hoho, her lyset bitterheten til «økonomi» gjennom skjermen 😀

   Caroline, at du gidder å forsvare deg mot slike mennesker.. Bøyer meg i støvet!

  3. Ikke kritisk ment? Gud hjelpe meg. Hva bruker DU, «økonomi», pengene dine på?
   Maken til frekke spørsmål folk stiller. Blir helt sjokkert jeg. Er nesten skremmende å lese hva folk lirer av seg på nettet. (sikter da også til «Er det truseinnlegg på skjørtet ditt, Caroline?»).

   1. Oi, «fotballfrue»-politiet er på patrulje igjen, ser jeg!

    Caroline virker som en som ikke har problemer med å dele personlige ting med leserne sine, hun svarer ofte på spørsmål som er langt over hva mange andre hadde villet dele, og det er jo kjempehyggelig av henne. En kan argumentere for at forskjellen på å svare på hvor mange restaurantbesøk det blir i måneden og dele fødselshistorien, hvordan kroppen har reagert i etterkant av fødsel, bryllup og andre gleder eller sorger er like personlige.

    Jeg forsto det heller som en som oppriktig er nysgjerrig, og det virker det på svaret til Caroline at hun gjorde også…

   2. Oi, her endra jeg setningsstrukturen midt i! 😛 Poenget var hvertfall at en kan argumentere for at det ikke er særlig mer «upassende» enn å spørre om graviditet, forhold, helse osv. 🙂

 11. Thea ♥

  Åhh, du er så vakker! Lurte bare på om du bruker noen form for extensions nå? Nydelig hår du har, iallfall! 😀

  1. Bruker samme extensions som før, men mindre 🙂

 12. Kristina

  Så utrolig vakker! Håper dere koste dere 🙂

 13. Hvor er skjørtet og toppen din fra? Og du er like nydelig som alltid

 14. Gjør du tennene dine hvitere på bildene på noen som helst måte? utrolig hvite tenner! 🙂

  1. Nei, men det kommer gjerne an på hva slags farge du har på leppene 🙂 For min del ser de hvitere ut når jeg har mørk leppestift enn når jeg har nude / ingenting. Tusen takk 🙂

 15. Dritfint antrekk!!! 🙂 Hvor er skoene fra? 🙂

 16. Elisabeth L

  For et vakkert smil:D håper dere koste dere masse! God søndag <3

 17. Lill-Jeanette

  Altid like nydelig 🙂 håper dere koste dere masse <3

 18. Michelle

  Åh, så fin du var! håper dere fikk dere en skikkelig fin kveld sammen <3

  1. Tusen takk 🙂

 19. Ingrid G

  Så flott antrekk! Håper dere fikk en fin kveld og bursdagsfeiring i går. Jeg liker jo også skapet deres, ikke så rart siden vi har det samme selv! :p Men det er ikke herming altså, vi kjøpte det for flere år siden, og jeg synes bare det var moro å se at vi har det samme skapet fra IKEA og serien Liatorp. Ellers ser jeg det jeg tror er serviset «Sterling» fra Wedgewood, eller så er det et som ligner veldig. Det fikk vi i bryllupsgave, men vi har tekoppene som er avrundet i bunnen og ikke kaffekoppene som dere har. Beklager så mye om jeg ser helt feil her. Har forøvrig sett serviset deres før på bilder, ja skapet også, og synes det er festlig å se vi har likedan. Jeg synes nemlig du/dere har god smak, men føler ikke jeg selv har god smak, så det er moro å se at jeg har fått til i alle fall en ting riktig, det med skapet. 🙂 (Serviset fikk vi jo som sagt..) Har om sagt ikke hermet med noen av delene, jeg begynte å lese bloggen din ca en uke før Nelia ble født, og har lest bakover på eldre innlegg osv så jeg har ennå en del å oppdage og lesegjennom i bloggen. 🙂 Men jeg har fryktelig lyst til å herme etter de stolene dere har i spisestuen! Jeg har merket meg navnet og hvor de er å få tak i, så jeg sitter i tenkeboksen. 🙂

  Det jeg har hermet etter i senere tid, det er den tynne krøllstaven fra Mast pluss noen alligatorklemmer, den er forventet levering i morgen så den er jeg spent på. Har lenge hatt lyst å kjøpe en krølltang/stav, men har utsatt det og tenkt at jeg klarer meg med det jeg har. Men de stavene gir jo en annen type krøller enn en rett krølltang hvor krøllen blir like «vid» gjennom hele krøllen, så jeg gleder meg til å prøve ut denne, de illustrasjonsfoto/video som du har lagt ut viser flotte krøller på ditt hår både som langt og kortere, så jeg håper jeg får det til. Ser for meg en del dager fremover med brente fingertupper, må vel øve litt på det grepet der! 😉
  Sannelig snek jeg ikke oppi handlekurven min de hvite make-up bagene som er lik dine også, det er nedsatte priser på de produktene nå hos Mast. Jeg har lenge hatt lyst på hvit beautybag/toalettmappe eller hva jeg skal kalle det, og nå blir det. Hadde opprinnelig ikke tenkt å herme etter deg selv om jeg synes dine er veldig flotte og pene, men nå har jeg kikket på nettet i ca et halvår og ikke funnet noe jeg likte og ei heller funnet noe i butikker som er hvite, så da slo jeg til og kjøpte de fra Mast. Tror jeg blir veldig fornøyd, har likt dem på bildet jeg så i bloggen din fra dag en, mulig det var bildene i forbindelse med fødebagen, men husker ikke akkurat nå. Har i alle fall sett de produktene og falt pladask med en gang 🙂 Så jeg fortsetter å lese og følge jeg, for jeg får ikke helt til det med stil og sånn, så da er det greit å ha noen som kan inspirere. Jeg ser veldig godt hva andre kler eller ikke kler, jeg ser veldig godt hvem sine hjem som ser fine ut også, men jeg føler ikke jeg klarer å få det til hjemme hos meg selv! Er på en måte både blind og døv når det gjelder klær og interiør. Sminke fikser jeg heldigvis bra, så enda godt jeg har ett område der jeg lykkes sånn noen lunde. Men jeg liker godt å lese om tips til make-up, kremer og alt annet relatert, selv om jeg får til å ha på «malinga» som jeg kaller det, på en så grei måte at folk spør meg om råd. Så da hjelper jeg andre med sminketips, så hjelper de meg med å finne antrekk til ulike selskaper, og så hjelper vi hverandre. Veldig greit, ikke sant? 🙂

  Ønsker dere en fin kveld.

  Hilsen Ingrid 🙂

 20. Gratulerer med mannen på etterskudd, håper dere koste dere skikkelig:)

  Du inspirerer veldig i hverdagen, og du er så flink til å sette pris på små og store ting, og gjøre det beste ut av det meste!:) Så jeg følger ditt eksempel, hehe, f.eks. så har jeg i dag satt kjempestor pris på denne skyede søndagen, istedet for å deppe over at det ikke har vært mer sol. Vi tok på oss klær mot vinden, ruslet en tur med hund og vogn, var på lekeplassen og på kafe, og deretter tok vi grillpølser til sen «lunsj» mens vi så en episode med Game of Thrones. Nå er det kos og lek med veslesnuppa før fotballkamp og laksemiddag:) En helt herlig søndag med andre ord:)

  1. Hørtes utrolig koselig ut 🙂

 21. kan du inte göra en video när du visar ditt hus? det verkar så himla fint!

  https://jennyakerlundberg.devote.se/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *