man’s best friend

IMG_6757

___________________________________________________________________________________________________________

Hei til fredag og til helg Jeg kjenner jeg er så klar for denne, samme hva jeg har prøvd de to siste dagene, har jeg liksom ikke klart å bli kvitt den tåken som ligger over øynene mine og hodet mitt, så helg skal bli skjønt. Tror jeg bare trenger å få ting litt på avstand, reflektere og hente meg inn, så er jeg nok tilbake igjen. Jeg har i hvert fall startet bra nok, for i dag sov jeg helt til halv elleve! Det ligner jo absolutt ikke meg, så jeg tipper at jeg trenger det. For mange tanker i hodet, de må bare sorteres. 

Vi er snart klare for kamp, Odd møter Vålerenga i dag og Nelia og jeg må få med oss hele moroa. Og dere, i morgen fyller mannen år! Tenk at det allerede er ett år siden tour de france-turen vår, den var så fin! I år er jeg helt blank hva jeg gjelder gaver, men jeg skal nok finne på noe 🙂 Ha en nydelig fredag, så sees vi snart 

62 kommentarer

 1. Nina Melkevik Lunde

  Hei. Vil gjerne tipse deg om eqology, dei fokuserer ekstremt mykje på helsekost for tida. Og 1.juli kommer det ut en ny Shake som du kan lese mer om her: https://no.eqology.com/issue/eqhelathymealno/index.html
  Denne shaken kommer det ut 4000bokser av, og blir lagt ut på nettsida klokka 00.00, å kommer til å bli utsolgt etter noen timer. Er dette noe du vil prøve ut? Hadde satt enormt stor pris på tilbakemelding, og sjekk gjerne ut nettsida.
  Bruk sponsornr 1202582 om du vil bestille noe.

  1. Takk for tips 🙂

 2. Jennifer

  Lovely! You have such an amazing view!

 3. hvor har du kjøpt den rosa toppen?

 4. Kjære Caroline,

  Jeg ser at du i et tidligere innlegg har skrevet om dyrestesting og reklamert for dyrevernalliansen, noe jeg syns er utrolig viktig og kjempebra!! Dyrevernalliansen skriver også mye om dagens kjøttindustri og dens skadelige påvirkning av klimaet idag.
  (https://www.dyrevern.no/politikk_samfunn/forbruker/kjottforbruket-i-norge-ma-ned)
  Du har skrevet om hvordan du hjelper til via sminke og produkter, men kunne du kanskje også skrevet om kjøtt og kosthold også? Det er mange som støtter kjøttfri mandag, for eksempel. Spiser mer vilt kjøtt. Eller setter fisk i større fokus. Kjøttindustrien er et kjempeproblem for dagens samfunn, men det er veldig lite som blir gjort. Du, som er et stort bilde for veldig mange og stor påvirkningskraft, hadde kanskje klart å gjort en forskjell 🙂

  Du er en fantastisk blogger, og jeg skjønner at du har mye å gjøre om dagen. Men om du kunne tenkt og vurdert et innlegg om nemlig dette, hadde det gjort meg kjempeglad og en stolt leser! 🙂

  1. Jeg er veldig enig og positiv til det!
   Det hadde vært vidunderlig å få et sånt innlegg! 😀

 5. Hvor er toppen din fra?:-)

 6. Marianne H

  Hei Caroline!!
  Ønsker deg en superflott helg!!
  Jeg har ikke kommentert bloggen din før, men har fulgt deg daglig siden før jul!! Det begynte med at jeg ble nyskjerrig på kostholdet ditt, og tidligere i år satt jeg i gang får fullt på lavkarbo!! Grunnen var i første rekke å gå ned i vekt, men etter hvert har det kommet i andre rekke, da det er mange andre fordeler kroppen har ved ett slikt kosthold også!! Så her har du inspirert meg masse!! I tillegg har det vært koselig å få følge med på deg og din fine familie, og jeg har blitt inspirert både når det gjelder klær og sminke!! Det aller siste: Jeg har bestilt meg tur med The Liberty of The Seas i dag, ene og alene på grunn av deg 🙂 Så jeg, min kjære og vår sønn på 11, skal reise i september, og det gleder vi oss til; masse luksus i en ellers så travel og stresset hverdag!! Har vel egentlig tusen spørsmål når det gjelder turen, men skal «Google» rundt litt! Dessuten har du gitt flotte tips allerede!!

  Ha en fin fredagskveld 🙂
  Hilsen
  Marianne

 7. For en søt topp! Hvor har du kjøpt den? Og pris? 🙂

 8. Deilig å slappe av litt. Flott bilde av deg.
  For dere damer der ute denne boken må dere ha:
  https://stylistaz.com/kvinner-tjen-mer-penger-na

 9. Hvordan i all verden får du til å sove til 10.30? Tar Lars Kristian Nelia? min gutt er like gammel som Neila og han starter dagen mellom 5-6..

  1. Nelia sov også :O

 10. Elsker bloggen din

 11. Oh Caroline, you look beautiful just as always! Please, could you say where you got that nice top from? Many thanks forward
  Have a nice weekend 🙂

 12. er du sliten etter ferie? skjønner ikke helt

 13. Noen har spurt deg i kommentarfeltet for noen innlegg siden om hvordan du kan være i 50 % barselpermisjon, med den arbeidsmengden du har…. Regner med at Det Nye – jenta, skal vi danse, etc er betalt jobbing du gjør – og så busy som du er utgjør vel dette betydelig mer enn 50% arbeidstid..? Har forstått det slik at NAV er strenge på slikt, men mulig jeg har misforstått 🙂 PS: til «fotballfrue-politiet»: er ikke etter å «ta» Caroline, er bare nysgjerrig, skal snart ha perm selv. Elsker bloggen, for øvrig 🙂

 14. Herregud, tenk å være så vakker! Wow!

 15. Margrete

  Hvir er toppen i fra?

 16. Gulliga du, du gör rätt som lyssnar på kroppen din! Vacker bild på dig! Kram.

 17. Goood helg, sier ikke mer denne gangen <3

 18. Nydelig topp! Ønsker deg en herlig helg med masse avslapping og kos med familien!:)

 19. Ææ det betyr også at jeg har fulgt deg i rundt ett år nå faktisk. Takk for masse fine innlegg og inspirasjon. Du gjør en fantastisk jobb med bloggen. Håper du har tid til å slappe av litt og nyte livet også. Gratulerer til mannen din!

 20. Åh, jeg husker godt frankriketuren deres! Vi er i nice og cannes denne uken, og jeg avsluttet kvelden med deilige ladurèe-makroner, NAM <3

  1. Ooh, misunnelig 😀

 21. For et nydelig bilde! Og hvor er den vakre toppen fra?

 22. Linda Andersen

  Det er viktig å hente seg skikkelig inn i blandt. Håper det blir bedre nå som det er helg

 23. Hvor er toppen fra ?:)

 24. Hei! Et spm som ikke passer til tema her, men lurer på om du kan hjelpe meg? Har tenkt å kjøpe meg New Balance sko fra GetInspired.no. Bruker nesten alltid str 40 i sko, og ser at dette tilsvarer 25,5 cm i str på denne skoen. Vet du om det da er slik at str 40 passer til en fot som er 25,5 cm (som mine føtter er helt nøyaktig), eller er 25,5 cm innerlengden på selve skoen tror du? Slik at jeg egentlig bør bestille en halv til en str større? Håper takknemlig på svar! 🙂 Ønsker dere ellers en super helg og bursdagsfeiring! 😀

 25. Kjære Caroline. Du virker sliten for tiden. Jeg håper du innser at du ikke er et supermenneske, og vet når du må sette begrensninger for deg selv. Jeg innser at du nok vil være mamma, trene, holde huset rent, lage mat, blogge, reise og delta i diverse tv-programmer, men husk å si stopp før du går på en smell. Det er lov, og ingen kan gjøre alt 🙂 Husk hva som er viktigst for deg. Klem.

  1. tusen takk for at du er så god <3 håper du får en god helg! stor klem din vei <3

 26. Hvor er toppen fra? 🙂 den var så søt

 27. Michelle

  Håper du fikk slappet godt av i går og fikk en god nattsøvn 🙂 Du må ha en strålende helg sammen med familien <3 Du ser forresten ekstra frisk og glødende ut i huden nå for tiden 🙂

  1. Ja, det fikk jeg 🙂 Tusen takk <3

 28. Ina-Mariell

  Hei,

  jeg leste innlegget ditt der du anbefaler babycallen jensen scandinavia. Nå som du har brukt denne en stund, kan du fortsatt anbefale den?
  Fordel vs ulempe? Jeg har lest omtalen om den, og den virker jo veldig bra.

  1. Den er veldig fin med tanke på at du får video og lyd på iPad, iPhone uansett hvor du er i verden 🙂 Minuset er at det ikke er mulighet for batteri, ledningen må altså være plugget i, og at når barnet gråter eller lager andre lyder så får du kun et sms-varsel. Sistnevnte er jo litt uheldig om barnet sover på eget rom hvor man kanskje ikke hører det gråte, og så får man bare en sms. Ikke alle som våkner av det :/

   1. Dkkdll

    Vi har den og har bare på ipaden så vi hører han i løpet av natten, da våkner man jo av gråten 🙂

   2. Da har dere på iPaden hele tiden? Smart 🙂

   3. Ina-Mariell

    Takk for svar 🙂 Veldig kjekt at familie langt unna også kan få sniktitte litt også da, tror nok dette er en fin investering 🙂

    Ha en fin kveld og gratulerer med dagen til mannen 🙂

 29. Må bare få sagt at du stråler på dette bilde, så vakker!

  1. tusen takk, så utrolig koselig å høre <3

 30. Hvor er toppen din fra? Veldig fin 🙂

 31. Hvor er toppen fra? Så søt:)

 32. Lill-Jeanette

  Nydelige Caroline,jeg elsker bloggen din,ta godt vare på deg selv sier jeg og,og lykke til med bursdagen til din mann i morgen og med kamp:-)) Klem <3

 33. «man’s best friend»? Den skjønte jeg ikke.

  1. Hun sikter jo åpenbart til hundene:)

 34. Hei Caroline 🙂
  Sitter nå å har pause på jobb. Bladde igjenom se og hør nå nettopp, å der så jeg det som skullle vært et intervju med deg. Men det var liksom noe som skurret. Har du blitt intervjuet eller elr det se og hør som har laget det selv?

  1. Det nyeste Se & Hør? Hva handlet det om? 🙂

 35. Se og hør weekend, de hadde skrevet detaljert on hvordan dagen din er time for time. Stusset litt når jeg så at de hadde brukt bilder fra bloggen.

  1. Jeg har ikke blitt intervjuet, men jeg har gitt info til innlegget og tillatelse til bruk av bilder 🙂

 36. Hei Caroline
  Har sett disse buksene i noen innlegg nå å er helt forelsket. Kan du værsåsnill si hvor de er fra? Og leopard skoene som kan brettes sammen.
  På forhånd hjertelig takk og god helg!

 37. Hei 😉 lurer på hvor du har kjøpt den buksa ?

  1. 7 for all mankind 🙂

 38. Hei!
  Det var en fantastisk topp! Er det fortsatt mulig å få tak i den tror du?
  Hva kan man bruke under for at det skal de pent ut, og uten stropper?
  Ha en fin dag!

  1. Mango 🙂 Kjøpte den for en uke siden.

 39. Lovely photo Caroline! Your blog continues to be such a treat each day! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *