siden sist @fotballfrue

God morgen! Hvordan har dere det? Jeg føler at noen har kastet en betongkloss i hodet mitt, men ellers er det bra 🙂 Fikk sovet helt til halv ti i dag, men kunne virkelig dratt det mye lenger. Nå på morgenkvisten har jeg hatt noen telefoner i forhold til logistikk over alt som skal skje i august, og så har jeg bare ligget på gulvet med Nelia. Nå har hun sovnet igjen (heldiggrisen) så jeg skal bruke tiden på å få jobbet litt og på å jobbe meg vei for å se gulvet på skapet igjen. Det ligger to enorme kofferter der med innhold som må på plass, vaskes og brettes, så det er vel egentlig det største prosjektet jeg skal begi meg ut på i dag. I kveld blir det en lang luftetur med joggevognen, herrefred som jeg gleder meg! Kjennes som en evighet siden den var på tur. Faktisk tror jeg forrige gang var da jeg delte noen bilder fra instagram siden sist, og det er nesten 3 uker – tiden flyr! Her kommer en liten oversikt over noen av mine favoritter siden da: 

___________________________________________________________________________________________________________

insta lately 

instagram

1. pakkingen til cruiset startet akkurat i tide, dette ble antrekket på bryllupsdagen vår 2. Nelias alle første flytur gikk til Bergen, skjønne lille var flinkest i verden! 3. mange flotte og flinke jenter i Bergen by, alltid vanskelig å velge bare to 4. Haha, elsker dette! Espen trenger påfyll av redbull når han er barnevakt 5. Yey! På ferie som avsluttet så altfor fort 6. Mer ferie, her hadde vi nettopp kommet oss på båten 7. en liten trilletur på dekk 8. hele familien på vei til vår første ferie 9. Mine viktigste personer i livet sammen ved frokostbordet på terrassen til lugaren vår  10. Det ble et glass eksklusiv vin til den fine middagen på bryllupsdagen vår, elsker denne karaffelen! 11. Skål for kjærligheten  12. Treningsøkt oppe på dekk ferdig, ble så varm av å løpe i solen! 13. Disse to sovnet da vi ventet på flyet hjem på flyplassen, hadde så lyst til å joine, men klarte meg fint med å bare nyte synet også 14. Red velvet cake, altså. . Nam! 15. ♥♥ 16. Min fine passholder fra VS og litt snacks for reisen 17. Denne karen satt på sengen vår en kveld vi skulle legge oss, hva slags dyr er dette? Haha! Jeg tror jeg lander på Sid fra istid eller en slange? 18. Napoli! 19. I gang igjen med Det Nye-jenta i Trondheim 20. Den beste gjengen 

___________________________________________________________________________________________________________

Senere skal jeg dele noen av mine favoritter fra ferien vår på Liberty Of The Seas, følg gjerne med og ha en deilig dag så lenge 🙂 

17 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Det var veldig hyggelig å få sminke deg i Trondheim:)
  Du var så lett og lys og fager:)
  og som sminkør så gjør det arbeidsdagen så mye bedre når man treffer på så imøtekommende og trivelige mennesker som deg:)
  Flott blogg du har forresten:)
  kos deg så masse med alt du gjør , i positivismens navn, amen:)
  Magne

  1. Du er skjønn, tusen takk! Og det samme til deg, du var så flink 🙂 Synd vi ikke fikk sagt hade, du forsvant så fort!

   Fortsatt god sommer 🙂 Og haha, positivisme <3

 2. Så mange fine bilder! 🙂 Ser ut som om dere har hatt en fin sommer så langt!

 3. Fin torsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤

  Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂

  Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig krampe i fingrene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Jeg har skrevet – time for time – om hele ettermiddagen i går, men bilder fra hver time! Og det tok jammen tid, og sortere alt det der. men hva gjør det vel om det tar tid, så lenge innlegget blir bra til slutt? Du må gjerne sjekke det ut, fine du!

  ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

 4. Hei! Hva er historien bak tatoveringene til LK? Har du noen forresten?

  1. Det ble jeg også nysgjerrig på 🙂

 5. Du er rett og slett så utrolig NYDELIG! Jeg misunner virkelig kroppen din og livet ditt <3 Du er heldig!

 6. Hei vakre deg 😀 Jeg er daglig leser (++ hehe!) og veldig dårlig på å kommentere. Før jeg kommer med liiittt kritikk vil jeg bare si at jeg er veldig glad for at Norge har en blogger som deg, du kan virkelig det du driver med. Kan tenke meg det er mange jenter som ser opp til deg og livet ditt, og alt du får til 🙂 Det jeg egentlig ville si…(blir alltid litt lengre enn vanlig når jeg aldri kommenterer, haha!) ja, det var om du kunne endret litt på disse instagram-innleggene dine. I forhold til bilder og tekst, tenker jeg på. Mener å huske på at du hadde 4 bilder også kom teksten, for en stund siden? Det var veldig greit egentlig, nå synes jeg bare det er stress å huske bildene for så å bla ned til teksten, eller å bla opp og ned hele tiden. Sånn, det var alt jeg hadde på hjertet 😀 Klem i fleng!

  1. Takk for tilbakemeldingen 🙂

   1. hadde akkurat tenkt til å kommentere dette, men det gjorde en anonym person for meg! dette er noe jeg er helt enig i fordi det blir rotete når jeg må huske bildene, for så å lese teksten

 7. Hva står det på tatoveringen på ryggen til mannen din?

  1. Trosbekjennelsen 🙂

 8. Hva står på tatoveringen til Lars-Kristian?

 9. Hei!

  Jeg elsker (!) hatten din fra Bikbok! Den er dessverre UMULIG å få tak i! Har sjekket ALLE butikkene i Bergen, fem i Oslo, og en i København.. Den er såklart også utsolgt på nettet (men jeg skal fortsette å følge med!). Som den erfarne shopperen du er, har du noen tips til hva jeg kan gjøre (om det finnes noe å gjøre..)?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *