all I need right now

IMG_6653

Merkelig hvor fort jeg finner noe annet jeg bare må gjøre i stedet for å pakke ut av koffertene mine. Altså, det må jo være det kjedeligste på denne jord? Så jeg ryddet like gjerne i skap og skuffer nok en gang og frigjorde litt plass som jeg nå har fylt på med plagg fra kofferten. Jeg gikk jo bananas da jeg oppdaget Mango på flyplassen i Barcelona, så mye fint! Dere kommer nok til å få se meg i noen plagg derfra fremover 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

IMG_6676

Skal innrømme at jeg enda ikke er helt ferdig med å rydde, men jeg får ta resten i morgen, akkurat nå har jeg dratt med meg dyna ned på parketten og har planer om å smøre ansiktet mitt inn med leire mens jeg drikker ananasjuice og leser videre i Sønnen. Rakk å lese 48 sider på ferie, så det er bare å fortsette. Den er jo så utrolig bra, Jo Nesbø for alltid! 

IMG_6661

___________________________________________________________________________________________________________

Håper dere har hatt en fin dag 

74 kommentarer

 1. Marianne

  Ååh, det så deilig ut 😀 Hvor har du kjøpt det fine sengesettet?

  1. home & cottage 🙂

   1. Marianne

    Ahaa, sikkert derfor jeg ikke har sett det 😀 Takk for svar!

 2. Nathalie

  Your life seems soooo perfect! Actually, yes, I am jealous! 🙂 I wanna be you! :))

  <3 <3 <3

 3. Det var en nydelig nattkjole. Hvor har du kjøpt den? =)

 4. Hvilken inn og utmasj hadde dere i bryllupet? Har du lagt ut film?

  1. Inn hadde vi Yiruma med River flows in you, og ut hadde vi vanlig bryllupsmelodi 🙂 Nei, har ikke lagt ut noen film :/

   1. Det hadde vært gøy å få se at du kommer inn i kirken:) Men skjønner også hvis du vil holde det privat:)

 5. Hvordan står det til med hundene?:-) En stund siden vi har fått ett glimt av dem:-)

  1. de har det helt topp, og har nettop kommet hjem fra en uke på fjellet med farmor 🙂

 6. Kos deg med bok <3 skjønner, kofferten er ikke den artigste i verden å rydde ut av ;))

 7. Solveig Nilsen

  Hei 🙂 hvilken farge er den neglelakken ? 🙂 kjempe fin !

  1. Urban Jungle 🙂

 8. Så herlig det så ut:) Slutter meg til det du sier om Jo Nesbø – finnes ikke bedre bøker i mine øyne.

 9. Så fin negellakk,hva heter den? Ha en deilig kveld:)

 10. Ragnhild

  Ser helt herlig ut ;D
  Hvor kan jeg finne sovemasken på det midterste bildet (evt noe lignende)? 🙂

  1. Den er fra Lisbeth Dahl 🙂

 11. Hvor er pjamasen fra ?:)

 12. Ida Elvira

  Det er rart hvor kjedelig det er å pakke ut! Er akkurat sånn selv 🙂

 13. Hei! Jeg lurte på hvor du har kjøpt stuebordet ditt?
  Hjemmet ditt er så vakkert!

 14. Hei Caroline,
  Denne kommentaren hører ikke til innlegget men jeg må bare komme med et hjertesukk. Etter det fine innlegget om cruiseturen ser jeg det kom enkelte negative kommentarer om at du var en «sponset blogger». Jeg blir så oppgitt over å lese sånt, og vil derfor si til deg: Jeg liker å lese alle innleggene dine, også de sponsede. Jeg synes det er flott at du tjener penger på bloggen din. Jeg oppfatter deg som en intelligent, hardtarbeidende forretningskvinne, og det synes jeg er inspirerende. Altfor mange kvinner er redde for å hevde seg selv nok til å ta betalt for det de gjør. Jeg oppfatter dine sponsede innlegg og annonser som reale – det virker som du vurderer nøye hva du vil reklamere for, og at du ikke skriver noe du ikke kan stå for. Så takk for at du tester produkter for meg! Hvis jeg tror de passer for meg kjøper jeg dem, hvis ikke lar jeg være.

  Jeg synes det er inspirerende at du klarer å skape din egen arbeidsplass, jeg synes det er inspirerende at du kombinerer morsrolle, selvrealisering og karriere. Og bare så det er sagt – jeg er ikke i tvil om at du setter Nelia foran alt annet, din kjærlighet og omsorg for henne gjennomsyrer alt du skriver og gjør. Jeg blir kraftig provosert av å lese kritikken som har kommet fra enkelte om at du ikke burde ha tid til f eks å delta i Skal vi Danse samtidig som du tar deg av Nelia. Jeg har stor respekt for deg som mor.

  Jeg liker at du leker med ulike roller og klarer å kombinere dem – du tør å vise at du er opptatt av «jentene» ting som cupcakes og interiør, du tar på deg lekre antrekk og en snerten veske – og så går du på forretningsmøte og er en drivende dyktig grunder. Du har helt klart en egen sans for mote, og en egen evne til å inspirere både hva gjelder skjønnhet, trening og positiv tenkning i hverdagen. Men det som er vel så inspirerende, er måten du klarer å representere og kombinere ulike sider ved det å være kvinne i 2014. Du skriver ærlig om at det er slitsomt, du setter ord på utfordringer ved å balansere det hele, og du deler dine erfaringer med måter å organisere hverdagen på. Supert! Du er både personlig og profesjonell i innleggene dine, og det gjør bloggen din til en glede å lese.

  Så neste gang du får inn sure kommentarer på at du lever av jobben du gjør, håper jeg du kan ha i bakhodet at du også har lesere som meg, som faktisk synes at nettopp det er inspirerende i seg selv. Hurra for deg!

  Hilsen Ida

  1. Tusen takk for hyggelige ord, Ida 🙂 Nå ble jeg glad 😀

   1. Ida sier mye av det jeg tenker! Flott skrevet, Ida 🙂 Dette er en allsidig og fin blogg, og alltid hyggelig å kikke innom her. 🙂

   2. Lill-Jeanette

    Helt enig med det Ida skriver <3 elsker bloggen din <3

   3. Ingvild

    Ah! Dette kunne det vært jeg som skrev for akkurat det tenker jeg og, helt på ordet! Bare stå på Caroline, du er en kjempeglede & inspirasjon i hverdagen til de aller fleste som kikker innom, jeg lar meg inspirere hver eneste dag 😀 Ha en deilig helg!

   4. elisabeth h

    Amen!!!!!

   5. Vil gjerne signere jentene over! Jeg er sikker på at du er en fantastisk mamma, likeså en vellykket foretningskvinne! Det må være lov å sjonglere disse! -You go girl! 😀

   6. christina

    100 % enig,Ida! Takk for det fine innlegget 🙂 du satte ord på det jeg tenker!

   7. Tina A

    Godt skrevet, Ida! Jeg er så enig!

  2. Dette må jeg stille meg bak også, akkurat som jeg skulle skrevet det selv!! 🙂

   1. Så utrolig hyggelig å høre 🙂

 15. Er toppen din fra Mango? 🙂 Var utrolig søt!

  1. Nei, fra HM 🙂

 16. Hei 🙂 hvor har du kjøpt natttøyet du har på deg her ? 🙂 mitt begynner å bli gammelt og tror det er på tide å bytte ut med noe nytt og helt 🙂

  1. Fra h&m, fikk det av mamma, tror ikke det er lenge siden hun kjøpte det 🙂

 17. Dersom du skal smøre ansiktet inn med leire og deretter lese, hva skal du da med sovemasken?

  1. Den skal jeg sove med 🙂

   1. He he, jeg bare elsker svarene dine til spørsmål som dette:-)

 18. Så fine bilder med så mye fint mønster – ha en fin dag <3

 19. Dette er annonse/reklame – er det ikke? Hvorfor merker du ikke konsekvent? Synes det er så uryddig.

  1. Nå må du gi deg, dette er ikke reklame, på hvilken måte kan det være det? Jeg merker alle annonseinnlegg fordi det er jobben min og jeg har et regelverk å følge. Ferdig snakket.

   1. Kristin

    Innlegget er på sett og vis reklame. Det nevnes produkter og gis positiv omtale (ex. ros til Mango som har mye fine klær og ros av Nesbø sine bøker). Det vises også bilde av produkter (ex. Glamglow).
    Men så lenge dette er omtale som Fotballfrue velger å omtale uten at hun har fått noen form for gjenytelse (eks. gratis klær på Mango for å nevne at hun har handlet der), trenger hun ikke merke det med annonse.
    Vi kan alle snakke opp/om merker og produkter uten at må merkes med reklame på sosiale medier. Hvis jeg legger ut et bilde på Instagram fra shopping på en kleskjede, trenger jeg ikke merke det med annonse selv om jeg indirekte reklamerer for butikken overfor mine venner og følgere.

   2. For at det skal kunne gå under katergorien «reklame», må alle parter ha en form for fortjeneste. Jeg tjener ingenting på det, og da er det ikke reklame 🙂

   3. Dette er reklame av Glamglow. Jeg oppfattet det slik. Bildet av produktet og positiv omtale. Men kanskje jeg ser og oppfatter feil, er det det du mener..

   4. Nei, reklame er det først når jeg og leverandør oppnår fordeler. Jeg oppnår ingenting her. Det må være en form for avtale mellom meg og leverandør/produsent for at det skal være reklame.

  2. Glamglow er jo et produkt coverbrands har, da er det jo nærliggende å tro at du har fått det derfra. Siden du blir sponset av dem. Har du kjøpt det selv er det jo noe annet, men er nok det mange dessverre ikke tror. 🙂

   1. Det er også nærliggende å tro at jeg merker det som er reklame med «reklame», i og med at det står at det skal det i markedsføringsloven :/

  3. Hvor står det positiv omtale om Glamglow i dette innlegget…? Altså ro ned litt med det reklame-merking hysteriet på bloggen her. Det er vel mango og boka som får mest positiv omtale her og det oppfattes vel ikke som reklame eller? Eller hun har sikkert fått boka av selveste Jo Nesbø kanskje…:/
   God helg!

 20. Jeg liker utsmykkingen av huset ditt.

 21. Kan du ikke be Lars Kristian å spane inn min gutte-blogg. Tror han kommer til å like den.
  Ikke noe naket eller så… bare kule ting! Så du trenger ikke bli sjalu, haha.

  http://www.sniik.no er adressen=)

  Ha en fin sommer.

 22. synnøve

  Er imponert over hvor dedikert du er til bloggen din! Så gjennomført til enhver tid

  1. Tusen takk, hyggelig å høre 🙂

 23. Må bare si at jeg ble litt skuffet over oppsummeringsinnlegget om ferien. Trodde det skulle komme litt mer informasjon og tips. Nå var det jo stort sett klipp og lim fra de innleggene du allerede har postet. Spesielt tydelig er det på avsnittet om chops grille, hvor ALT er klipp og lim. Hadde sett for meg et mye mer informerende og inspirerende innlegg, hvor det hadde kommet frem fler detaljer om hvordan det er å være på cruise. Mulig jeg har høye forventninger, men…

  1. Helt enig i dette!

 24. So beautiful !
  I found a new fashion brand with dresses you would look gorgerous in!! http://www.soireedesign.com

  Hugs,
  Mia

  1. Thanks sweetie 🙂

 25. Cathrine

  Hei 🙂
  Hvilke type kamerastativ har du?

   1. Cathrine

    Kan jeg spørre hvorfor du ikke bruker det kameraet lenger, var du ikke fornøyd med det? Vet du hvilken modell stativet er, stod ikke i teksten i det innlegget. Takker for svar 🙂

   2. Jo, men dette er bedre, og vi ønsket enda bedre bilder 🙂

 26. Ser deilig ut å bare ligge der på dyna å lese! Spesielt en så bra bok 🙂
  Jeg lurer bare på hvilken farge dere har malt stua deres i? Vi skal pusse opp en stor leilighet i sommer, og jeg synes fargen på stua deres i andre etasje er så fin! Er det den samme fargen som stua nede? Og husker du fargekoden? 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fargen oppe vet jeg faktisk ikke :/ Det er en kremfarge av et slag, men koden eller navnet har jeg ikke. Det er ikek samme fargen som nede :/

 27. Da jeg er sikker på temaet har blitt tatt opp i hjemmet. Hvordan løste dere denne nøtten? Alt for lite fokus på slike problemstillinger i norske blogger. På tide at DU tar opp temaet og får det på dagsordenen! Hvilket fotball-lag skal barna heie på og hvordan stimulere deres valg, slik at de ikke går i fellen og blir *********-fan! Kjør debatt!

  https://vidunderpappa.no/fordelingsnokkel-i-hjemmet-hvem-skal-barna-heie-pa/

 28. Michelle

  Det hørtes utrolig deilig ut! kjørte ganske samme stil i dag tidlig.. Var ganske trøtt i det jeg våknet, så jeg gikk opp å lagde meg en grønn detox smoothie, la meg tilbake i sengen og fant boken min 🙂 Skulle dog gjerne hatt leirmasken også! hehe.. Ja, er veldig enig med deg ang. pakking.. er så kjedelig!!! men det må til.. 😛
  Ha en super dag fine deg <3

 29. Så fint! Hvor er sovemasken fra?

 30. Er det lenge siden du kjøpte det sengesettet, eller har de det i butikk nå? :))

 31. Den masken er supergod! Har snart brukt opp en hel boks nå, og jeg ser faktisk forskjell etter bare en gang:) Er jeg trøtt og sliten, huden føles hoven og fæl, så er glamglow helt super! Bruker alltid å ta en runde med den dagen før jeg skal noe viktig.

  (og nei, dette er ikke reklame………..ikke har jeg blogg, og ikke er jeg kjent, men likevel ei super ansiktsmaske!)

 32. You look gorgeous, as always and those photos are lovely too! You look so fresh and relaxed after your trip 🙂

  http://www.dodolce.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *