neon lace flower

IMG_6190IMG_6309IMG_6239IMG_6257IMG_6292

(annonselenker) skjørt karen millen / pumps asos / topp asos / clutch lulus / smykke by benedicthe 

___________________________________________________________________________________________________________

God morgen! Byr på noen antrekksbilder fra cruisets siste dag 🙂 Elsker dette neonskjørtet fra Karen Millen, det skal jeg bruke mye i sommer! 

Vi landet i Oslo for en times tid siden og nå blogger jeg mens vi er underveis til Nydalen for opptak. Gårsdagen gikk bort til 12 timers arbeid med Det Nye-jenta, så rakk jeg å sove 4 timer før vi måtte opp for å rekke flyet til Oslo. Jeg går litt på autopilto akkurat nå, og ser på en dag med arbeid i syv timer fremover, så jeg må bare holde det gående. Dette er utrolig gøy, men jeg skal innrømme at jeg gjerne ville sovet litt mer mellom slagene. En yter jo gjerne litt bedre når en føler seg opplagt. Men det får bli neste gang.

I dag er jeg litt mer online i hvert fall, så følg gjerne med både her, på instagram og facebook i løpet av dagen 🙂 Nyt onsdagen så lenge! 

50 kommentarer

 1. Hvor ser du fin ud! Elsker outfittet 🙂

  http://www.kassandragoldofficial.com <3

 2. Du strålar
  Du er vakker
  Du er ei perfekt mamma og kjæraste
  Du er eit godt førebilete for mange
  Du er flink står på – klagar aldri Du ser verdiane i livet og set pris på alle rundt deg
  Eg er veldig glad i bloggen din -stå på 🙂
  Ha ein fin dag 🙂

  1. Tusen takk 😀

 3. mariette

  Hei, leser bloggen din fra utlandet men jeg får ikke opp noen bilder på bloggen din?:) Skulle gjerne likt å sett bildene fra cruiset:)

  1. Thank you sweetie 🙂

 4. Utrolig fint antrekk! Skjørtet og smykket passet helt perfekt sammen 🙂

 5. Christine

  WOW!! Du ser helt fantastisk ut! Nydelig antrekk 🙂

 6. Altså, det første bildet!!!

 7. jeanette

  Hvorfor er det bare bilder av deg og svak bakgrunn?? trodde turen var sponset og at Ving fikk NOE igjen for å gjøre reklame med deg? har vært på samme cruise selv å det er masse du ikke forteller eller «viser», hva er grunn til det?

  1. AndrineK

   Du må lese bloggen også og ikke bare se på bilder vet du;) Da hadde du fått med deg at hun har sagt at hun skal lage et oppsummeringsinnlegg om cruiset. Stay tuned, det kommer nok snart:)

  2. Madre dios. . . MÅ det virkelig være sånn her i verden at våre medmennesker aktivt leter frem negative vinklinger på alt mellom himmel og jord?? Jeg blir matt. Hva angår det egentlig deg, Jeanette, hva Ving «får igjen» for samarbeidet sitt med Caroline? Skjerp deg og bli voksen. Det har da vært en flott reklame for Ving og cruiseferie i Middelhavet det vi har sett, så hold kommentarene dine for deg selv!!

  3. Hei, Jeanette. For det første er jeg sikker på at Caroline og Ving fint klarer å ordne sitt samarbeid alene;) For det andre er dette antrekksbilder, og dermed er fokuset logisk nok på Caroline og antrekket. For det tredje stemmer ikke din påstand om «bare svak bakgrunn», er mange flotte bilder som gir godt inntrykk av cruiset. Dessuten kan vel folk bare gå inn på Ving eller cruiset sine sider, hvis de vil ha mer info?

 8. Hvordan får du all denne jobbingen med blogg og andre oppdrag (TV-innspilling, møter, Skal vi danse?, osv.) til å gå opp med å være 50% i permisjon? Trodde man «bare» kunne jobbe 50% av «vanlig» 40 timers arbeidsuke, altså maks 20 timer i uka, for å motta 50% foreldrepenger? Det var tilbakemeldingen jeg fikk da jeg var i mammaperm i 2013/2014 og ønsket å jobbe gradert en periode. Er nysgjerrig på dette som tyeligvis må være ulik praksis mellom ulike NAV-kontorer/kommuner :-/ Takk for svar!

  1. Her er det også noe jeg lurer på.. Jeg har selv vært litt borti nav her og området jeg hører til hadde i hvert fall ikke tillatt dette, men kanskje nav skien er et «snillere» kontor enn de andre her til lands.

   1. Det er de samme reglene her som alle andre plasser.

   2. Men hvordan får du det til da? Bare de timene du har dokumentert her i bloggen denne uken, 12 med Det nye-jenta og 10 med SVD, da blir jo dette allerede over det du har lov til å jobbe denne uken? Eller er det noen regler som jeg ikke kjenner til?

   3. miriam v

    Dette lurer jeg også på! Har selv vært i gradert permisjon, jobbet 50% og 50% permisjon! og da var det tydelig eig klare regler fra nav og arbeidsgiver. Man kan ikke jobbe mer enn 50% når det er det man har fått vedtak om. Egne regler for bloggere kanskje? Det ville jo vært snodig :p

   4. Samme regler for alle 🙂

   5. Benedicte

    Dette er noe jeg også ønsker å vite. Kanskje ikke lurt å fortelle hvor mange timer du jobber om dagene, hvis du bryter reglene?

   6. Jeg bryter ikke reglene 🙂

 9. Michelle

  Du er så nydelig du Caroline! Du ser alltid så gjennomført ut, håret, sminken og outfit! Elsker det!! så inspirerende 🙂 Stå på med jobbingen, du er flink. Blir nok deilig når du først får muligheten til å slappe skikkelig av hjemme 😉 <3

 10. What a lovely skirt!

 11. Jeg lurer på om du vet noe om toll og moms når man bestiller fra onlineformals?

  1. Det kommer i tillegg 🙂

 12. Hei Caroline!
  Litt merkelig spørsmål, men hva slags BH bruker du under topper som den der? Jeg har prøvd å bruke stroppeløs, men jeg syns ikke det funker…
  Ha en fin dag! 🙂

 13. Hva tenker du om bloggkarrieren når du har sp mange jern i ilden? Går jo utover kvaliteten (og kvantiteten) på bloggen når du har så mange oppdrag:-)

  1. Her må jeg også bare slenge meg på.. Angrer du litt allerede kanskje på at du sa ja til SVD? Er det virkelig verdt å «satse» bloggen for noen måneder med dansing? Det er jo slik at bloggen har blitt relativt underprioritert de siste månedene og blir dårligere for hver dag som du driver med ting utenfor denne. Tror du dette vil lønne seg på sikt? Jeg kan vel nesten si med sikkerhet at du kommer til å miste mange av oss «gamle» leserne under SVD-perioden for når det kommer ingen eller et innlegg så er det jo ikke noe vits i å klikke seg inn å se lenger. Jeg har lest deg i mange år så blir litt synd å ikke ha bloggen lenger. Men jeg skal i hvert fall koke meg en god kopp kaffe, kjøpe meg litt mørk sjokolade og kose meg under pleddet når SVD begynner til høsten og ønsker deg all lykke der.

   1. Nå medfører SVD en enorm eksponering da, så føler på ingen måte at jeg «satser bloggen». Faktisk tvert om 🙂 SVD har jeg heller ikke brukt noe tid på før nå, men regner med at du sikter til «Det Nye Jenta». Innspillingene der har tatt tid, og de dagene har vært travle. Heldigivs er de dagene over nå, og innspillingene som skjer i august er ikke like krevende og kun snakk om 12 (kortere) dager.

   2. Kristina

    Til å være nybakt mamma, er du helt fantastisk flink med prioriteringer, oppdatere jevnlig, tilbringe tid med familie/venner og ta på deg andre type jobber. Bloggen din er minst like bra som den var før og jeg er helt imponert over hva du får til! Du fortjener ingenting annet enn komplimenter! Bra jobbet.

 14. Hei! Du er så fin på håret nå, spesielt synes jeg disse bildene er fine. Kanskje på tide med en liten tutorial igjen der du kan vise oss hvordan du lager krøller på halvlangt hår? Takk for en flott blogg! Og så gøy at du skal vær med på Skal vi Danse. Stå på:)

 15. Smashing as always! Du stråler på antrekksbildene for tiden! Så herlig å se 😀

 16. Karianne

  Bruker du tape-extensions i håret nå?

 17. Supersøtt antrekk!!

 18. Nyydelig!! 🙂 Som du stråler! 🙂

  1. Tusen takk 🙂

 19. Hei 🙂
  Kommer det noe fra opptakene på tv?

  1. Ja, til høsten 🙂

 20. Antrekket var superfresht, og jeg bare ELSKER de skoene!!!

  <3

 21. Hei. Har noen par topper liknende den du har på deg som ikke er fin med BH under. Problemet mitt er at konturen brystvortene mine syns veldig godt når jeg ikke bruker BH under. Har du noen tips for å unngå det? Bruker du teip eller liknende? Du stråler 🙂

 22. Så fin du var på håret her! Er det tangen fra Mast du har brukt? Har samme hårlengde som deg nå, og hadde blir superglad for noen stylingtips (både slett med vipp og krøller som her), ettersom jeg stort sett ender opp med å se ut som en dårlig sau når jeg forsøker meg med krølltangen….haha!!

  1. Tusen takk :O Har bare brukt rettetang.

 23. Utrolig søtt antrekk!

 24. Kristina

  Elsker antrekket! Og for et fantastisk fint kjede 🙂 Wow!

 25. Great goods from you, man. I have consider your stuff prior to and you’re just too wonderful.

  I really like what you have obtained here, really like what you’re stating
  and the way wherein you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it
  wise. I can not wait to read far more from you.
  That is really a terrific site.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *